indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  

Hallo,

Wij gaan begin december naar Bali en willen per "Fast Boat" van padangbai naar Gili.

We kunnen de boot nu al boeken bij lombokfastboats.com (infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.lombokreisen.com), maar moeten dan de helft al aanbetalen. Ik kan nergens iets vinden over deze maatschappij. Heeft iemand ervaring?

Verder zou ik graag weten of je de boot echt al moet boeken omdat hij anders vol zit, want als het niet hoeft doe ik het liever niet.

al vast bedankt voor de info..

Rob.spacer line  

Begin December is laag-seizoen.

Er zijn momenteel een stuk of 8 bedrijven die "fast boat" services van Bali naar de Gili's aanbieden.

Aanbetalen is niet nodig en zodoende houdt je de mogelijkheid om hier ter plekke de prijs voor je overtocht met de ene of andere "fast boat" operator uit te onderhandelen. In Sanur, Kuta, Benoa, etc, etc, struikel je over de verkopers van e.e.a.

Prijs in het laagseizoen voor een enkele overtocht zal zo rond de Rp. 350 - 400.000,- per persoon liggen, misschien nog wel lager als er nog een paar boten bijkomen Emoticon: Smile


If you have nothing to loose, you can risk everything

spacer line  

Bedankt voor de reactie.

Als ik het goed begrijp is het dus niet nodig om vanuit Nederland al vooraf te boeken.

RobBokito
User
User icon of Bokito
spacer line
 

Ik vraag me af wat ze met fastboat bedoelen.Is het een catamaran of gewoon een speedboot met buitenboord motor.
Want ik ben een keer van benoa naar lembongan gevaren met een speedboot maar dat is levensgevaarlijk als je in open zee komt.


Shalom

spacer line  

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. robertdehoop: Inderdaad, u begrijpt het goed. Het is niet nodig om vanuit NL al vooraf te boeken.

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.bokito: Er zijn inderdaad kleine, open speedboten, met slechts plaats voor 4 personen en de "captain", er zijn ook grotere boten, met gesloten cabines, die zo'n 16 tot 20 personen kunnen voeren. Zowel in de kleine als de "grote" boot is een tocht van Bali naar de Gili's op snelheid en zeker als er wat golven zijn, geen echt pleziertochtje, ha ha!.


If you have nothing to loose, you can risk everything

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Als je met de fastboat gaat, wil je ook snel zijn, en verder zo min mogelijk tijd op het water zijn, toch? Anders had je die langzame roestbak maar moeten pakken, al komt ie niet aan op/bij de Gili's, maar op een uur rijden.


Ho Lee Fuk

spacer line  

Bedankt, ik zal zorgen dat ik motion sickness pillen bij me heb.... Emoticon: SmileEl Grutto
User
spacer line
 

Anders kun je ook nog altijd de grotere boot nemen van Perama, wel langzamer maar nog altijd sneller dan de veerboot en comfortabeler dan de "fastboat". Ik vond het persoonlijk ook gezelliger, hapje en drankje aan boord en lekker zitten.spacer line  

Robert,
Wij waren eind juni terug van Bali en Lombok. In Padangbai hebben wij de fast boat naar Lombok voor 60 voor 2 pers. geregeld in het hotel. Dat was de "groene" Ekajaya. Wij hebben niks op voorhand geregeld. Als je een paar dagen of zelfs een dag op voorhand de boot regelt in Padangbai is dat voldoende. Laat je niet wijsmaken dat die allemaal vol zitten. En zeker niet van hieruit al iets vast leggen. Dan kun je niks meer ter plaatse "bedisselen" Wij werden wel eerst gedropt en dan ging ie door naar de Gili's.
Van Lombok naar Padangbai hebben we 35 betaald/persoon.
Hoeveel het is naar de Gili's weet ik niet. Maar ik heb hier een foldertje liggen van 66O.OOORP Dat moet zeker minder kunnen als je wat onderhandelt.
In de groene Ekajaya zit je binnen. Van Lombok naar Padangbai hadden wij de Sea Marlin. Daar kun je binnen en buiten zitten. Op het dek ga je dan wel kletsnat worden als ie eenmaal op volle zee zit. Maar ik zou voor geen geld met de roestbak mee willen voor een uur of 7. Je ziet : onderhandelen is de leus, ze willen het er allemaal voor doen.Eeltje
User
spacer line
 

Hallo,
Wij gaan 15 september voor 3 dagen van Bali naar Lombok. De dagen daarvoor verblijven wij in Amed (Bayu cottages).
Nu willen wij de snelle boot nemen. Gaat die alleen vanuit Padangbai? Of kan je ook vanuit Amed naar Lombok?
Ik twijfel of ik al vanuit Nederland moet boeken voor de snelle boot. Heb wel gekeken op de site van Gilicat. Zie dat je maar 1 datum in kan geven (heen) maar ja kan geen retourdatum aangeven?
Onze cottage op Lombok hebben we al geboekt.
Hebben jullie tips?
Alvast bedankt!

Marjanspacer line  

Je kunt ook vanuit Amed direct met de snelle boot naar het Gili eiland van je keuze. Overtocht duurt 1u15min tot 1u30min, afhankelijk naar welke Gili je wilt.

Voor onze (bevestigde) gasten in het hotel leggen wij de overtocht op verzoek vast middels een kleine aanbetaling. Neem anders even contact met ons op om e.e.a. te arrangeren.


If you have nothing to loose, you can risk everything

Eeltje
User
spacer line
 

Maar gaat die boot dan ook naar Lombok? Wij zitten daat in Mangsit.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.86,695,879 topic views - 240,493 posts - 13,734 topics - 34,007 members - last post @ 23-11-2020 18:52 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

141,360,780 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com