|
|
|
|
|
Geef haar dan ook het adres van Soejash. Hun cabanossi komt verdomd dicht bij wat wij rookworst noemen.aldus Guna2
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Twee tot 3 keer per jaar gaan we naar Bali/Sanur om in kopen te doen.
Dan is onze diepvries voorraad in huis zo geslonken dat we geen oorlog doorkomen als die zou uitbreken
Aangezien Guna2 bij mij een gevoelige snaar raakte met de “caba nossi” worst, heb ik dit direct op m’n Bali boodschappen lijstje genoteerd
Mijn “hofleverancier” voor Hollandse lekkernijen is dutchsnacks-bali.com.en aangezien die ook VERSE INGEVROREN BOERENKOOL (acufjo!!!!) verkoopt moest de “caba nossi” daar maar bij geleverd worden dacht ik zo
Geen probleem voor Nengahs Dutch snacks en thuisgekomen de combinatie van verse boerenkool (10 min.koken)met “caba nossi” smakelijk zitten verorberen.
Geweldige tip Guna 2, deze worst is inderdaad de smakelijkste die ik van alle probeersels heb mogen eten.Bedankt!!
|
|
|
|
On 01-08-2010 06:38 bronbeek wrote: Geweldige tip
|
Dat doet me genoegen, Bronbeek. Nou hun (witte) haringsalade nog proberen. En de rolmopsen, al moet je die wat oppeppen met veel azijn en wat zout en peper. Soejash heeft trouwens nog veel meer geweldige producten: hun gammon-ham is onwaarschijnlijk goed, en ze hebben ook gedroogde vleeswaren die je met enige fantasie `Bündnerfleisch' zou kunnen noemen. Ga bij je volgende inkoopreis zelf eens naar de pabrik.
|
|
|
|
Guna2 ,
Sorry voor mijn late reactie ,maar ik kijk niet elke dag op deze website.
De rolmopsen heb ik ook in huis,doch smaken verschillen.
Ik krijg rare vouwen in m’n gezicht door de sterke azijn smaak .
Als ik de rolmops vanuit de plasitek zakken in glazen potten overhevelt, dan heb ik het azijn water van te voren in een schaal gedaan al gezoet met suiker.
Peper en zout toevoegen is een goed idee.
TIP: De rolmops vooral niet met de handen aanraken!!! Ook niet met zeer schone handen,bacterien zorgen dan voor snel bederf!! Dit geld ook voor vleeswaren .
Lekker een augurkje uit de pot vissen met de hand kan dus ook niet!!
De gammon ham is inderdaad zeer goed ,zoals ook hun country ham voortreffelijk is.
Hoewel ik al vele tientallen soorten vleeswaren /soorten heb bekeken in vele supermarkten zal ik toch eens bij Soejash binnen lopen.
Nooit geschoten is altijd mis ,niet waar?
Bedankt voor deze lekkernijen service
|
|
|
|
Guna2 ,
Sorry voor mijn late reactie ,maar ik kijk niet elke dag op deze website.
De rolmopsen heb ik ook in huis,doch smaken verschillen.
Ik krijg rare vouwen in m’n gezicht door de sterke azijn smaak .
Als ik de rolmops vanuit de plasitek zakken in glazen potten overhevelt, dan heb ik het azijn water van te voren in een schaal gedaan en al gezoet met suiker.
Peper en zout toevoegen is een goed idee.
TIP: De rolmops vooral niet met de handen aanraken!!! Ook niet met zeer schone handen,bacterien zorgen dan voor snel bederf!! Dit geld ook voor vleeswaren .
Lekker een augurkje uit de pot vissen met de hand kan dus ook niet!!
Dit is niet persoonlijk bedoelt doch een algemene tip
De gammon ham is inderdaad zeer goed ,zoals ook hun country ham voortreffelijk is.
Hoewel ik al vele tientallen soorten vleeswaren /soorten heb bekeken in vele supermarkten zal ik toch eens bij Soejash binnen lopen.
Nooit geschoten is altijd mis ,niet waar?
Bedankt voor deze lekkernijen service
|
|
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.
|
88,109,206 topic views - 240,766 posts - 13,734 topics - 34,284 members - last post @ 20-01-2021 23:02 CET
|
143,526,524 pageviews |
|
|