indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 

Misschien kan iemand de discussie even afsplitsen, dan kunnen we fijn elders verder gaan. Want als ik het goed begrijp dan mag geweld dus wel als het niet volgens de wet is en niet als het wel volgens de wet is? Rare gedachtengang. Dus marteling in het geheim is blijkbaar OK. In China worden al heel lang Tibetanen gemarteld, nog zo'n voorbeeld, maar dat is niet volgens de wet dus dat is ook OK.
Ik vloog overigens nooit eerder met Emirates maar ben momenteel wel mn opties aan het afwegen. Ik beslis met mn verstand, niet met mijn onderbuik. Een overheidsbedrijf verantwoordelijk stellen voor de daden van de overheid, daarvan ontgaat de logica mij. Garuda vliegt toch ook via Dubai? Moet je Garuda dan ook boycotten?


From Dayeuhkolot with love

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Je beslist met je dompet .


MAD

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Juist, beslissen met je dompet, want als je je gedrag aan zou moeten passen aan alle onrecht, dan kan je haast niets meer eten, loop je in je onderbroek rond en kan je alleen maar in REO (Rotterdam En Omgeving) op vakantie.BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Met dit weer moet je in Rotterdam niet in je onderbroek rondlopen. Ook als het warm is zou ik het niet doen, want je weet maar nooit....


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 28-12-2011 15:30 monyet wrote: Een overheidsbedrijf verantwoordelijk stellen voor de daden van de overheid, daarvan ontgaat de logica mij.
Mij niet. Ik vind het simplisme eerder uit uw koker komen dan die uit die van Yerun of PakPupyes. Er lopen hier al genoeg struisvogel bule 's rond.
BTW, het ging hier godsamme over een posting van 2 jaar geleden die - hoogstwaarschijnlijk - niet meer geldend is.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Holbewoners die mekaar met knotsen te lijf gaan in hun berevel. Waar is die mooie tijd gebleven? Zelfs een aap kun je leren vliegen dus waarom holbewoners uit de Emiraten niet? En Malam in zijn onderbroek wandelend in REO zou de vaderlandse samenleving duurzaam ontwrichten, daar kan al absoluut geen sprake van zijn, schokkend ! Scheelt wel dat tie dusdanig ontwikkeld is dat tie geen berevel meer heeft, anders moet je hem ook nog vertellen dat het niet goed is gewapend met knots een vrouw voort te slepen aan haar been tijdens zijn wandelgang. Dat kun je ze beter aan hun haren meeslepen, dan lopen ze tenminste niet vol met zand. Zo dat was goed off-topic.

Inderdaad dit topic is 2 jaar oud ongeveer.
It's only kinky the first time.

Dolf A
User
User icon of Dolf A
spacer line
 

Hallo allen, na 100 jaren wil ik naar Indonesia, Jakarta mijn roots. Omdat zo lange geleden, uiteraard kiezen voor KLM met alleen een stop voor tanken. Dat was in het begin van mijn voornemens. Klm kost €981, no problemo, kan ik betalen. Emirates zie ik nu, vraag onder de € 600, ik kan niet rekenen, maar dat is volgens mij, 300 euries meer voor sateh kambing. Ik dacht helemaal niet aan dood en verderf, ik keek naar geld ja. Ik als kleine man hoeft helemaal niet de farizeër uit te hangen, terwijl mijn regering aan een oorlog begint, in een zandbak, Irak? Doen ze voor een kans op werk. Zoek de geschiedenis maar op, geld stinkt niet. Heulen met klote landen, als maar werk, dus geld oplevert.
Zal ik dan als één zaad, een dief van mijn portemonee moeten zijn, gek dat je er bent. Jullie zijn helemaal niet zuiver van karakter, ja in geschrift, kijk mij eens, maar ik weet zeker dat het jullie geen r**t kan schelen wat iemand kiest als vervoer naar zijn/haar geliefde bestemming. Met jullie wil ik best een oorlog beginnen tegen noem maar op welk land.
Kl*y*s………. overigens groetjes……..Dolfliever naakt dan bloot. huh?? what??

zieleffe
User
spacer line
 

Hallo Dolf je bent weer eens online.................
Ja wat is er mis mee met ons zou jij dan niet dief van je eigen portemonnee zijn als je goedkoper mee kan.
Maar ja eerlijk gezegd dat doe je een keer, misschien twee keer, met de emiraten vliegen of met Gulf Air of met Koeweit air.
Allemaal om de prijs van een ticket, maar als je dan zie op die luchthaven mannen met die witte jurken aan die door de poortjes lopen en dan het alarm afgaat zonder blikken en blozen gewoon door lopen, dan word je wel bang dat je ergens misschien een vliegtuig gekaapt word.
Maar niets is waar tegen over de kans dat je dat mee gaat maken.
wat je wel nu tegen gaat komen is de prijs voor je bepaald gaat worden na aantal kilootjes die je te veel aan je lichaam heb zitten................. Emoticon: Sadley Emoticon: Shut up! Emoticon:

Meerderheid luchtreizigers achter extra heffing
"Laat dikkerds extra betalen"

Als luchtreiziger is het tegenwoordig vrij normaal dat je extra geld moet betalen indien je koffer te zwaar is, daardoor lijkt de vraag gerechtvaardigd waarom iemand met fors overgewicht ook niet extra zou moeten betalen voor zijn vlucht.


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

die gast op de foto's is gewoon een business class ticket als je het mij vraagt, of twee economy class dan.. ook prima.


Ho Lee Fuk


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,312,829 topic views - 239,283 posts - 13,720 topics - 31,141 members - last post @ 26-05-2020 23:38 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,176,931 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com