indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Veteranen Wim?
Die kan ik niet helemaal plaatsen.


It's only kinky the first time.

elsbeth
User
spacer line
 

Senior, je hebt gelijk. Zo moeten we elkaar een beetje corrigeren af en toe. Laten we elkaar gewoon aanspreken als je vindt dat iemand iets zegt wat niet door de beugel kan.

Groetjes Elsbethzieleffe
User
spacer line
 


Nou wie is de eerste die wie wilt corrigeren
Wees eens lief voor elkaar, en bedenk dit dat er altijd wel doordrongen moet worden wie zich een recht mag permitteren elkaar te corrigeren.
Toch niet de doorsnee vrouw/man die denkt aan stoot te hebben aan welk uitlating ook.
Dat bepaalt lijkt mij de moderatoren, waarin je hen via die driehoekje van kan vergewissen.

Als je ergens niet mee eens bent dan schrijf je er over, en dat zijn de spelregels van het recht van vrije mening uitingen……….
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Heel goed Om Ziel.
Corrigeren kan altijd. Het is wat dat betreft een open forum en we lopen hier niet weg voor kritiek, alle opmekingen in ogenschouw genomen.

Waar we als moderatie minder mee kunnen zijn personen die tegen beter weten in door blijven gaan met op de man/vrouw spelen. Nempot wie. En ook ben ik allergisch voor mensen die meerdere nicks gebruiken, in notabene hetzelfde topic om zijn/haar bestaansrecht te bewijzen. Betrokkene heeft een email gehad. Die ook nog eens stevig werd ontkent. Vervolgens belanden we in een situatie waar er zelfs bedreigingen deze kant op komen. Niet helemaal terecht. Er was een goede reden gebruiker te volgen. Die functie zonder verdere uitleg hier heeft voldaan.

Dit is een leuk forum. En dat willen we graag zo houden. En dat kan heel goed zonder de storende inbreng. Deze zaken zijn nu recht gezet. En daarbij wil ik het maar houden.
Emoticon: Party! Belangrijkste is, we kunnen weer op de oude voet verder. Commentaar is altijd welkom, ook wij leren, elke dag ! Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

En met zulke teksten op website als hieronder, weet ik wel waar het idee vandaan komt dat bepaalde drugs gewoon mogen. 'Als het op het menu staat, dan is het legaal'. Emoticon: Stupid


lomboktoday.com/


I was struck by how laid-back the whole scene was, but then again, magic mushrooms are legal here, and can be found on many restaurant menu boards.


Ik hoop dat andere toeristen toch meer verstand hebben. Zo niet, dan verschijnen die binnenkort ook wel in de nieuwsberichten. Emoticon: Laugh out loud


Ho Lee Fuk

SOLAU
User
spacer line
 

Hallo!

Aandachtig heb ik de relevante en minder relevante berichten doorgelezen, maar ik vroeg me af of er iemand ervaring heeft met het mee nemen van behoorlijke hoeveelheid medicijnen naar Indonesie, wanneer deze NIET onder de Opiumwet vallen. Ik heb sowieso een door Buitenaldse zaken en farmaq (is geloof ik onderdeel van ministerie van volksgezondheid) gelegaliseerde verklaring bij me, maar nu vertelde een medewerker van de Indonesische ambassade dat ik ook medicatie die niet onder de opium wet valt door hun moet laten legaliseren. Dit kan echter alleen wanneer je oa je ticket mee neemt waarop je kunt aantonen wanneer je het land in en uit gaat, maar dit is voor mij onmogelijk, aangezien ik Indonesie wil gaan bezoeken als onderdeel van mn wereldreis en dus nog geen idee heb wanneer precies en op welk land ik dan vlieg (vanuit Australie)..

Iemand hier ervaring mee? Hoop van jullie te horen!

GroetjesPamelabak
User
spacer line
 

Solau,

Ik neem al jaren een dubbele dosis van een 7tal-verschillende medicijnen mee en heb nog nooit problemen mee gehad. Eén dosis gaat een gedeelte in de handbagage van mijn man en een gedeelte in mijn handbagage. Een andere dosis gaat in de koffer. In elk medicijndoosje zit wel een etiket op met mijn naam en erin de beschrijving van het medicijn. Ik heb ook een medicijnpaspoort bij me, waar alles in staat omschreven.

Groetjes,

Pamelaelsbeth
User
spacer line
 

Ik heb dezelfde ervaring als Pamela. Ook dit jaar met flink wat dubbele doses medicijnen rondgereisd. Wel met medicijnpaspoort! Handig om de medicijnen te beschermen: doosjes van Blokker, past veel in, waterdicht en kan ook tegen een stootje.zieleffe
User
spacer line
 

Geen probleem
Mijn schoonmoeder heeft voor een half jaar medicijnen op een rol mee.
ze kunnen daar op datum zien hoe ze gedoceerd moeten worden...... Emoticon: Wink Emoticon:Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

BintangJan
User
User icon of BintangJan
spacer line
 

Solau,

Je merkt dat deze forummers, net als ik, van een leeftijdsgroep zijn die veel medicijnen/pillen meenemen naar RI. Zoals gezegd dus ook ik. Nooit problemen gehad.


Als je goed naar het verleden luistert, kun je de toekomst beter verstaan. Jika Anda mendengarkan dengan cermat ke masa lalu bisa masa depan lebih mudah dimengerti

zieleffe
User
spacer line
 

ik denk ook Jan , dat ze anders allemaal al de pijp aan maarten hadden gegeven, zou het niet.
daardoor is de leeftijd duur opgeschroefd naar de 85 jaar, meende ik ergens gelezen te hebben.
Dus de mensen die tot de 67 jaar moeten doorwerken zullen op de been gehouden worden met pillen ,zou het misschien deze pil kunnen zijn..................... Emoticon: Yes! Emoticon: Nice Emoticon: Shiny

Zit ook aan 8 p.d. bloedruk suiker galosterol en voor mijn huid 2.
daarbij gebruik ik al jaren supplement cranberry , goed voor de blaas......... Emoticon: Yeah right! Emoticon:
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.87,944,499 topic views - 240,748 posts - 13,734 topics - 34,218 members - last post @ 15-01-2021 19:14 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,227,739 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com