indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

BlogBlot
User
spacer line
 

Politie valt abortus-kliniek in Jakarta binnen
De politie is een abortus-kliniek aan de Jalan Percetakan Negara II in het district Johar Baru, Centraal Jakarta, binnengevallen. De inval werd in gang gezet nadat voldoende bewijs was vezameld na een tip eerder. De kliniek, waar aborties in het geheim werden uitgevoerd, was alleen open tussen 05:00 en 09:00 lokale tijd. De kliniek stond bekend als een algemene dokterskliniek.
Lees verder , klik op de titeloyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Zozo, ze hebben het bewijs meegenomen. Lekker dan.
Zal wel een frisse boel zijn. En stupide genoeg zullen er ongetwijfeld jonge dames blijven zitten met een kind wat wellicht om valide redenen niet geboren had hoeven worden. De boterberg in Europa is groot. In Indonesie ook, met dit verschil dat ze ze het hier op hun hoofd dragen.


It's only kinky the first time.

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Volgens de WHO worden er per jaar minimaal 200.000 abortussen gepleegd in Indonesie, redenen zijn de volgende: geen gelijkwaardigheid man/vrouw en onvoldoende sexuele voorlichting waardoor de condoom vaak achterblijft, verder de perverse hakbarren EN het vaticaan die de condoom een teken van losbandigheid vinden en hem daarom verbieden. Het wordt tijd voor een sexuele revolutie in Indonesie!!


Gracias. Sama sama

rwezenaar
User
User icon of rwezenaar
spacer line
 

nou ja, revolutie...beetje overdreven Emoticon: Smile

Ik vind natuurlijk wel dat er goede voorlichting moet zijn, wat er in sommige gebieden duidelijk niet is. dat is jammer en er moet zeker wat aan gedaan worden. maar wie neemt het voortouw ? roepen dat er een revolutie moet komen is leuk, maar begin er maar eens aan ...

~ RIck
spacer line  

Nieuws van vandaag, zondag 1 februari 2009
District Tangerang is gevoelig voor misdaden tijdens de verkiezingen volgend jaar. Dit is gebaseerd op de hoge misdaadcijfers daar. ‘Dat komt omdat district Tangerang op de grens ligt en is daardoor gevoelig voor misdaden’ , zei het hoofd public relations van Groot Jakarta, adjunct- commissaris Zulkarnain Adinegara zondag tegen de journalisten.

De misdaadcijfers in Zuid-Jakarta en West-Jakarta zijn ook hoog. De criminaliteit in provincie Groot Jakarta bestaat grotendeels uit diefstallen van gemotoriseerde vervoermiddelen. Andere soorten diefstallen staan op nummer twee. En op de derde plaats is drugscriminaliteit.
Dat meldt Detik.com


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,427,091 topic views - 239,308 posts - 13,720 topics - 31,337 members - last post @ 31-05-2020 22:29 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,416,464 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com