indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

FredB
User
User icon of FredB
spacer line
 

Sterke drank (voor mij whisky) en (Bintang) bier zijn best lekker op zijn tijd, maar alles met mate. Semeru is een goede showstopper op dat gebied. Eén zuipschuit in de familie is genoeg, en kennelijk ben ik daarvoor uitgekozen, maar toch met mate. De rest van de familie staat droog. Emoticon: Yes!

Een saté-tje kambing wordt toch wat onsmakelijker als je het plaatje van Zieleffe ziet. Dat ziet er lekker hygiënisch uit! En het is maar goed dat je het geluid van die dieren niet kunt horen, want lekker vinden ze het niet. Da's zeker. Emoticon: Nooo


Be careful what you wish for; you might get it!

belgianguy
User
User icon of belgianguy
spacer line
 

om eventjes terug on topic te komen, het zogenaamde tekort van geimporteerde sterke drank, wel ik heb dat net effe gecheckt, in de 2 winkels waar ik altijd mijn drank koop: delta dewata in ubud en bintang in legian...in beide supermarkten is een ruime voorraad aanwezig, ik zie geen tekenen van enig bevoorradingsprobleem, mijn goede vrienden jack en johnnie zullen dus beiden van de partij zijn met de nieuwjaarsdagen... Emoticon: SmileYerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.belgianguy; wat zijn de bijbehorende prijzen voor de heren Daniel en de Loper?


Ho Lee Fuk

fransman
User
spacer line
 

In januari ga ik weer naar Bali en heb mijn komst daar al gemeld, binnen 3 dagen had ik email met de vraag of ik vodka en gin mee wilde brengen voor een restaurant wat lekkere cocktails op de drankkaart heeft staan.
Natuurlijk neem ik wat mee maar wat is toegelaten? 1 of 2 liter?
Ik denk dat iedereen die naar Indonesia reist en het toegelaten beetje drank mee neemt voor een plaatselijke horecagelegenheid er een vriend bij heeft.
Mocht er iemand naar Tulamben gaan en plaats over heeft in zijn bagage? Restaurant Safetystop zal heel blij zijn met elke fles import gin of vodka.
Zelf hou ik het bij een heerlijk koud flesje bintang na het duiken.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Je mag 1 liter neenemen. Ik hoor meer verhalen van bestelllijsten (van klanten en eigenaars) in cafe's/restaurants die door regelmatige reizigers iedere dag aangevuld worden. Spijtig dat het zo moet gaan, al ben ik zelf ook meer een bierdrinkende pleb Emoticon: Wink

Met 6 miljoen buitenlandse toeristen is er potentieel genoeg dus Emoticon: Devil


Ho Lee Fuk

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 15-12-2008 11:16 Tuti & Jan wrote:
60% van de Manadonezen zijn christenen, die mogen "gewoon" alcohol drinken
Helemaal juist, echter niet dronken worden en ik geloof dat voor een goede Christen een disco met prijzen zoals jij ze noemt niet direct de juiste plaats is om zijn vertier te zoeken, heeft de Madonese Christen behoefte om tijdens een feestje met familie en vrienden een biertje te drinken verandert er zeer weinig.
Salam, Jan


Had die goede Mo 1300 jaar maar opgeschreven dat niet alcohol verboden was maar het laten afgaan van bommen..Had hij de wereld waarschijnlijk veel meer mee geholpen Emoticon: Yes!


Gracias. Sama sama


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,176,956 topic views - 240,782 posts - 13,734 topics - 34,296 members - last post @ 27-01-2021 13:39 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,696,175 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com