indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Gezocht & Aangeboden > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

indobali
User
spacer line
 

Lieve forum deelnemers,

Ik wil bij deze niemand aanvalen nog beledigen of wat dan ook,wat ik dit forum naar voren heb gebracht is dat wij een bedrijf op bali hebben en dat wij meubelen maken.
Blijkbaar is dit bij diverse mensen in het verkeerde keelgat geschoten en mijn excuus daar voor.
Het blijkt dat diverse mensen over een bijzonder gave beschikken en via internet kunnen bepalen wat goed en niet goed is dan ook nog even in de boekhouding te kunnen kijken en de bedrijfsresultaten kunnen beoordelen.
Het spijt me te moeten mededelen dat dit meer over de mensen zegt dan hun opmerking die zij trachten te doen.


Voor alle duidelijkheid ik ben 47 jaar en en als ik morgen met twee vingers in de neus op het strand ga liggen ik dat kan de rest van mijn leven veroorloven.
En nee ik kom niet uit de misdaad ,heb niets geerfd of gewonnen maar gewoon goed zaken gedaan in Nederland.
Dat is helaas de bekrompenheid van vele landgenoten en die dat niet gunnen aan anderen.
Ik heb niemand aangevalen nog beoordeelt voor het gene zij doen heb alleen gezegd wat ik doe of wil doen.
Heb ik iemand van jullie aangevalen om wat je doet of wilt doen?
Uit ervaring weet ik dat je meestal door een strontkar wordt overreden, die jou dat gene zien doen wat ze eigenlijk zelf willen doen.
Ik zou die groot sprekers willen uitdagen is te vertellen hier op dit forum wat zijn dan wel doen ?

Meestal zijn het mensen die in de kroeg zitten en zien wat in de kassa verdwijnt maar niet weten wat er uit gaat maar toch al een mening klaar hebben staan.
Betreffende Yogya je kunt beter zaken doen op java anders zou ik niet in zien waarom je stand punt wil geven.
Of ben ik nou zo d.........
Voor al die mensen die het wel willen begrijpen nog een goede avond.
indobali
User
spacer line
 

Voor zij die wel willen kijken www.lehamptons.comelsbeth
User
spacer line
 

Beste heren,
Nee, ik heb nooit in Indonesie mijn brood hoeven verdienen en nee, ook nooit in andere landen. Wel ben ik sinds 1984 zelfstandig ondernemer in Nederland en verdien daar mijn brood mee. Tussendoor heb ik een jaar als vrijwillger gewerkt op Sumatera. Ik heb altijd in ieder topic hierover aangegeven dat het heel makkelijk is om een goede tijd te hebben als vrijwillger, juist OMDAT je zelf je brood niet hoeft te verdienen (wat je uiteraard de jaren daarvoor in Nederland wel hebt gedaan, want je moet in zo'n jaar Indonesie natuurlijk wel ergens van leven). Ik realiseer mij heel erg goed dat het erg lastig is om zaken te doen in een land als Indonesie.
Ik vind mijzelf bepaald geen onbenul, laat staan één met hoofdletters, maar dat zegt helemaal niks, want dat vind niemand van zichzelf.
Het ontgaat jullie blijkbaar waar ik het over heb. Ik ontken nergens dat de kosten hoger zullen zijn dan wanneer Indobali of wie dan ook in Surabaya in de haven gaat liggen, zoveel zakelijk instinct heb ik nog wel. Ik vind het ook zeer te waarderen dat jullie hem daar op wijzen. Wat ik een beetje merkwaardig vind, is dat jullie met jullie zakelijk instinct, je zo druk maken om iemand die waarschijnlijk in het niets verdwijnt, want als hij inderdaad zo duur is, dan zal iedereen toch naar de concurrent gaan. Er zijn immers talloze meubelbedrijven, of bestaat er in Indonesie geen concurrentie? Ik weet het niet, maar laat het me graag vertellen. Dan is het toch aan deze Indoman zelf om te beoordelen of hij het kan ""lijden" dat hij zoveel inkomstenverlies zal hebben. Zo te horen zal hem dat niet zoveel schelen. Of gaat het jullie erom dat jullie het zo zielig vinden voor al die mensen die teveel gaan betalen?
Waarom mag deze meneer niet zelf bepalen of hij op zijn bek zal gaan op Bali?? Ik begrijp dat gewoon niet. En wat betreft dat sociogedoe van mij, ja, daar had ik natuurlijk op kunnen wachten dat dat een keer gezegd zou worden. En dat begrijp ik ook wel. Maar heren, ik neem aan dat jullie in Japan toch ook op een andere manier zaken doen dan in Indonesie, China, Frankrijk of Duitsland?
zeg je dan: zo doe ik het nu eenmaal altijd, zo is het , graag of niet. Geen wonder dat je er dan over klaagt dat het moeite kost om ergens een normaal gesprek of discussie te voeren.
JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Om nog even een duit in het (marketing) zakje te doen:

Het kostenaspect van de vestigingsplaats is vaak van ondergeschikt belang bij de keuze van een vestigingsplaats. Denk aan alle hoofdkantoren van grote multinationals die op elkaar gepakt staan op de duurste plekjes op aarde. Waarom? Omdat de plek vaak aantrekkelijk is om zaken te doen. Kosten zijn van ondergeschikt belang. Invliegen die klanten!! Vermaken en in de watten leggen.
Bedenk wel: zaken doen is klanten hebben. En als klant kom ik liever op Bali zaken doen dan dat ik in een oud busje richting jepara moet of iets dergelijks. Kortom, helemaal niet zo gek om een aantrekkelijke plek uit te zoeken om iets te verkopen, of beter gezegd klanten te ontvangen en vervolgens onder het genot van een goed glas wijn bij Ku De Ta de deal te sluiten ipv een lauw te bottolletje in de kampung op java.
Begin de details te vergeten

indobali
User
spacer line
 

De mensen die enigsinds positief reageren zijn wellicht al iets verder dan de andere deelnemers en daarvoor mijn dank.

Wat ik eigenlijk niet goed begrijp nu ik er nog eens een nachtje hebt over nagedacht is het volgende,

Wat is het genot of het plezier van bepaalde mensen in dit forum om op een dergelijke manier een reactie te geven.
Komt het omdat me mijn wil beschermen zodat ik niet in een valkuil loop.
Kan het zijn dat zij gelijk hebben.
Zijn zij die grote heren die de lakens uitdelen op java en zo de kleintje in de kiem proberen te smoren.
Tal van dit soort gedachten kwamen bij mij op omdat ik best open sta voor een goede discusie.
Het feit dat ik nog niet heb mee gekregen wie nu wat doet of waar men zit helpt me niet verder en zegd mij dat het wel eens de beste stuurlui kunnen zijn die weer eens van de wal gaan uitleggen hoe het moet.
Waarom is het van belang dat zij weten of het kostenplaat je zo is of zo of wat ever ?
Als ik klanten heb die een goed product willen en het prettiger vindt het zaken doen op Bali dan op Java en nog bereidt is het bedrag te betalen wat wij vragen,wat is hier dan mis mee?
Ik doe zaken voor een groot bedrijf met een omzet van meer dan 20 miljoen euro en die vinden het geen probleem so what .
Ik wil niet decadent doen maar dacht je nu echt dat een dergelijk bedrijf een stuk onbenul die niet zakelijk is en niet weet wat ie doet vraagd hen te helpen ?
Dit zou wel erg naief zijn en ik hoor de gene nu al weer verder denken,klant van 20 mil en zoekt nog steeds klanten ?Dat zijn nu juist de mensen die het niet begrijpen.
Voorals nog trek ik me nergens iets van aan voorlopig heb ik al geexporteert naar Hong Kong. australie,frankrijk,tahiti,argentini.
Blijkbaar is het voor die mensen geen probleem.

spacer line  


On 10-12-2008 08:49 indobali wrote:
Ik zie in dit forum dat er nogal wat gespreken zijn omtrent meubelen vanuit Indonesie.
Wij zijn een hollands bedrijf wat meubels produceert op het eiland bali en zouden ons gaarne voorstellen aan die mensen die meubelen willen importeren van uit indonesie.
Kwaliteit is het grote probleem , indien je importeert van Indonesie dan beloofd men alles wat je vraagd maar de werklijkheid is anders. We spreken uit ervaring omdat we zelf 5 jaar een import bedrijf in meubelen hebben gehad in nederland.Uit de voorliefde van het product zijn we nu zelf producent en zijn wij op zoek naar mogelijke klanten. Indien wij je intresse hebben gewekt kun je contact opnemen met infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.lehamptons.com als je een goed en betrouwbare partner wenst.


Je hebt helemaal gelijk Indobali.
Dit is je eerste posting van dit topic en heel begrijpelijk van je.
veel mensen hier willen gevraagd en in jou geval zeer ongevraagd over alles wat er geschreven word hier even lekker zeiken, alles wat er maar negatief mogelijk is lekker uitzeiken.
vraag me niet waarom, ik heb het ook vaak niet begrepen.
Frustratie, ontevreden mischien?? ik weet het niet.
Ik ben benijd je wel hoor, lekker op Bali zitten, een handeltje hebben, strandje pakken in de tussentijd, goed man.

Greetzindobali
User
spacer line
 

Dankje Greetz voor jou possitieve benadering en wellicht een nuchter kijk op dat gene bescheven wordt en is.Wil wel even opmerken dat ik niet met die twee vingers in de neus op dat strand lig en hier een beetje de macho loop uit te hangen maar gewoon kei hard moet werken om dit zo op te zetten zodat het gaat zoals ik wil.Ik heb nog nooit iets voor niks gekregen en verwacht ook niet dat ik dit zo krijg maar dat is nu net de passie voor ondernemen en voor mooie dingen zoals meubelen.
En het moet ook niet makkelijk gaan want dan zitten we hier strak met van die mensen die net als schapen achter elkaar lopen omdat ze zien dat het goed gaat.
Maar ik geef toe het is zeker geen straf hier te verblijven,nogmaals dank voor je positieve benadering.
vrg en nog een prettige dagYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 11-12-2008 22:22 JohanN wrote: Bedenk wel: zaken doen is klanten hebben. En als klant kom ik liever op Bali zaken doen dan dat ik in een oud busje richting jepara moet of iets dergelijks. Kortom, helemaal niet zo gek om een aantrekkelijke plek uit te zoeken om iets te verkopen, of beter gezegd klanten te ontvangen en vervolgens onder het genot van een goed glas wijn bij Ku De Ta de deal te sluiten ipv een lauw te bottolletje in de kampung op java.

Nou ja, ik hou maar op. Er is gewoon niemand die wil lezen. Wat betekent dit? Showroom op Bali makes sense maar productie........ Verkoopplaats en productieplaats zijn 2 geheel andere grootheden.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 12-12-2008 02:03 indobali wrote: En het moet ook niet makkelijk gaan want dan zitten we hier strak met van die mensen die net als schapen achter elkaar lopen omdat ze zien dat het goed gaat.
Maar ik geef toe het is zeker geen straf hier te verblijven,nogmaals dank voor je positieve benadering.

Over ar.........ie gesproken Elsbeth.........als men maar naar de mond wordt gepraat. Nee, ik geef geen positieve benadering zoals DG. Waarom? Dit bovenstaande verhaal hoor ik al meer dan 20 jaar lang, elke keer hetzelfde. Met een dergelijke instelling en dat gebluf geef ik je hooguit 5 jaar op Bali en dan is het afgelopen.
Arrogantie van mij??? Statistieken, puur statistische en empirische info. Statistieken zijn bij Balinese pemda , immigratie, tal van biro jasa verkrijgbaar. En als extra?.......gewoon eigen waarneming.HansvdB
User
User icon of HansvdB
spacer line
 


On 11-12-2008 23:55 indobali wrote:
Komt het omdat me mijn wil beschermen zodat ik niet in een valkuil loop.
Kan het zijn dat zij gelijk hebben.


Hernieuwde poging. Zonder enige twijfel wilde YB je waarschuwen. Hij noch ik hebben enig belang bij het al dan niet slagen van je hachelijke Bali-avontuur. YB en ik hebben gedurende ons behoorlijk lange verblijf in Indonesië talloze buitenlanders meegemaakt die met een tiet geld naar Bali gingen om daar een bedrijf op te zetten om in verbazingwekkend korte tijd volkomen berooid terug te moeten naar hun land van herkomst . Om begrijpelijke redenen trekt Bali mensen die voor het eerst naar Indonesië gaan het meest. Na mijn eerste bezoek aan Bali in 1980 had ook ik natte dromen over wonen en werken op Bali. YB heeft er zelfs een tijdje gewoond (ik zal dat verder niet meer tegen hem gebruiken). Misschien vind je het net als ik een teken aan de wand dat mensen die op Bali hebben gewoond tamelijk vaak verhuizen naar Java (met name Yogya), terwijl het omgekeerde zeldzaam is.
Tot zo ver Bali. Dan de meubelhandel. Die ligt gigantisch op zijn reet zoals je weet ( rhyme not intended ). De huidige recessie werkt ook niet gezellig mee. De concurrentie is moordend, en als je ergens last van krijgt zou dat best eens uit de hoek van die concurrentie kunnen komen, van diezelfde collega met wie je gisteren nog een Bintang hebt gedronken. Het is haat, nijd en afgunst alom onder de buitenlanders op jouw aards paradijs. Zoals YB stelde (maar niemand leest hier zoals hij terecht opmerkt) is het produceren van meubels op Bali gekkenwerk. Een showroom is wel zinvol als je tenminste het lowest of all profiles aanhoudt om te voorkomen dat je geknipt en geschoren wordt.
Kortom, je kunt net zo goed zo'n Bali-villa kopen als je per se van je geld af wilt. Daar kun je tenminste nog een jaar of wat enige lol aan beleven.

En wat ik doe: ik vertaal, schrijf artikeltjes over taal en computers en doe wat lexicografisch werk. Dat betekent niet dat ik een dorre intellectueel ben die geen ervaring heeft in zakendoen. Ik heb mijn eerste (en laatste) miljoen verdiend met winkels en import/export. En ik weet hoe snel een miljoentje op is, al had ik daar Bali niet voor nodig.
Salam dan semoga sukses!
senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Amen.... Emoticon: Laugh out loud

"En ik weet hoe snel een miljoentje op is, al had ik daar Bali niet voor nodig."

Dan ben ik toch nog niet de enige die zijn kapitaal(tje) is kwijt geraakt
hati hati, pelan pelan

indobali
User
spacer line
 

Ik wil iedereen bedanken voor de goede zorg en de wijze raad die mij men geeft omtrent mijn topic hier op dit forum.
U hoeft zich echter op geen enkele wijze zorgen te maken ,gezien ik groot genoeg ben om te doen wat ik doe.
Wijze raad is altijd goed en kan iedereen gebruiken ook wij en al die strijders voor ons die het niet gered hebben.
Maar het kan toch niet zo zijn dat men iedereen over een zelfde kam scheert of ?
Het is geen beslissing die we van de ene dag op de andere dag genomen hebben en ik kom ook sinds 1980 door heel Azie en ik weet ook dat er veel geknipt en geschoren worden.
Ja ik weet wat er op het moment op de wereld gaande is en dit is niet de beste tijd, maar omdat ik possitief van nature ben kan het alleen maar beter gaan in de toekomst.
Zou ik er enige baad bij hebben zo op hun tenen te trappen indien ik hier 20 jaar zou wonen , gelukkig ken ik me zelf en weet dat ik dat niet zou doen.
Nee ik zou bewondering hebben voor dergelijke mensen die hun nek willen uitsteken waar andere gefaald hebben.
Ik zou ze nog met raad en daad bijstaan als ze zouden willen, dat komt omdat ik het niet erg vindt dat het gras bij de buur man groener is of dat hij elk jaar een groter auto koopt, nog maar te zwijgen van 3 x per jaar op vakantie gaan.
Dit gedrag is bij mij niet van nature ingeboren zoals bij sommigen, ik ben blij dat het met een ander goed gaat.

Het enige wat ik wilde ,mensen die intresse hebben laten weten waar wij zitten, niet meer en niet minder.
En bluffen waarom zou ik dat moeten doen ik heb tegen niemand verantwoording af te leggen.
Zo als zo vaak omschreven in nederland steek je hoofd boven het maai veld en hij gaat er af.
Als het fout gaat zijn er altijd mensen die zeggen ja dat heb ik nog wel kunnen zien aankomen,als het goed gaat ja dat heb ik wel geweten dat het goed gaat.
Meestal zijn dat de mensen die wel iets aangeboren hier boven omschreven hebben.
Nogmaals allemaal bedankt voor de goed raad ik zal het in acht nemen.

iedereen nog een prettige dag gewenst.
HansvdB
User
User icon of HansvdB
spacer line
 


On 12-12-2008 07:29 indobali wrote:
gezien ik groot genoeg ben om te doen wat ik doe.


Mooi, dan laat ik het erbij.

Opbouwende kritiek betreffende je site:
- telefoonnummers internationaal maken (landnummer erbij, nul weg)
- zowel de Engelse als de Nederlandse tekst grondig laten redigeren.indobali
User
spacer line
 

Tekst iets voor jou? Emoticon: Wink Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Wink
Bedankt voor de tip, en prettig weekendHansvdB
User
User icon of HansvdB
spacer line
 


On 12-12-2008 08:52 indobali wrote:
Tekst iets voor jou? Emoticon: Wink Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Wink
Bedankt voor de tip, en prettig weekend


Dat stukje Nederlands wil ik best voor je doen, Fons (?), maar het Engels moet worden gedaan door een native speaker van die taal. En die van mij is nou net toevallig... meubelboer. Ik kan er wel de fouten uit halen die ik zie, maar als je echt iets goeds wilt - en dat wil je - dan moet je dus een native speaker zoeken. Dat kan ik voor je regelen, maar dat kost je geld, geen kapitaal overigens. Dat stukje Nederlands doe ik voor nop ter compensatie van de donkerbruine berichten die je hier voor je kiezen hebt gekregen.zieleffe
User
spacer line
 

Als ik dit alles lees, wilde ik dit alleen kwijt.
Ik heb geen verstand van die bisnis, heb kennissen gehad die kochten van alles op Java, en Bali, en ging hier dat op de passar malams verkopen.
En als ik daar die prijzen zag, ja dan valt het mij op dat ze al snel rijk wilde worden.
Dat duurde natuurlijk niet lang of ze waren al weer snel failliet.
Ik ben ze zelfs tegen gekomen, in Jakarta en heb daar een pilsje of wat gedronken JL Jaksa, en moest vaak lachen om hen, die ambitieus dat ze waren.
Maar mag ik een algemeen vraag stellen, als je zaken man/vrouw bent betekend dat dan ook dat je levens stijl daarop aan past of kun je dan nog gewoon doen.
Ik denk zo, "het is rijk rekenen, maar arm tellen".
Ik doe nu voor een bloemen winkel bloemen rond brengen, en als je dat ziet hoe dat er aan toe gaat, dan denk ik toch wel eens tjonge,tjonge zeg boven je stand leven, brengt je zaak in moeilijkheden.
Maar goed, niets is mens vreemd zal ik maar zeggen........ Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: I love it Emoticon: Devil

Ik kom nog met een verhaal over de Auto industrie in Amerika, moet u maar denken, hoe het komt dat daar de klat is gekomen.................... Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Yummie!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

indobali
User
spacer line
 

Bedankt voor je hulp op dit gebied als je het ned. wilt doorgeven zal ik het veranderen,het andere zal ik mijn kennis vragen.Als wij iets in de toekomst voor je kunnen betekenen vragen staat vrij.
nogmaals prettig weekendindobali
User
spacer line
 

Beste Zie leffe

Het laaste is dat afkomstig van het leffe bier of ?

Betreffende de vraag, het is vaak zo dat sterke benen de weelde kunnen dragen, het zijn juist de benen van die gene die de gedachten gang hebben snel rijk te worden die niet zo sterk zijn.
Je gedrag is evident aan de manier waarop je bent opgevoed en in het leven staat.
Of je nu veel geld hebt of niet ,we leven allemaal op de zelfde wereld het zou er een stuk beter uitzien waneer een hoop mensen is wat aardiger voor elkaar zouden zijn ongeacht hun status,financieele toestand of wat dan ook.
Dat is mijn visie wellicht dat er ook een andere is, ik geloof in deze en gun ieder dat gene waar hij of zij in geloven.
prettig weekend

Joopvp
User
spacer line
 

Beste Fons,

Misschien door alle "reacties" op je eerste bericht heb je mijn vraagje van een aantal dagen niet gezien?

Ik ben op zoek naar meubels ligstoelen en een lounche bankstel gemaakt van kunstriet.

heb jij die ook? en als je die niet hebt kun je mij dan verwijzen naar een goed adres?

Ik ben vanf 1-1-2009 tot 26-1-2009 op Bali.

Alvast bedankt voor je reactie/

Joop
Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 11-12-2008 22:22 JohanN wrote:
Om nog even een duit in het (marketing) zakje te doen:

Het kostenaspect van de vestigingsplaats is vaak van ondergeschikt belang bij de keuze van een vestigingsplaats. Denk aan alle hoofdkantoren van grote multinationals die op elkaar gepakt staan op de duurste plekjes op aarde.

Vreemd dat er toch zoveel fabrieken de laatste decenia uit West europa zijn vertrokken? Heeft dat soms te maken met het weer of met het salaris van de arbeiders?


Bedenk wel: zaken doen is klanten hebben. En als klant kom ik liever op Bali zaken doen dan dat ik in een oud busje richting jepara moet of iets dergelijks.

Tja en dan hebben wij nog niet eens over de mentaliteit van de meeste Jeparanezen (eenmalig zaken doen of alles plan plan of als je ontwerp A wilt dan krijg je B, etc. Vreemd dat er nog niemand een boek over jepara geschreven heeft, je kunt er goud mee verdienen. Helaas ben ik geen schrijver.
En ja een koper gaat ook liever naar het stabiele Bali dan naar het onrustige Java. Ofschoon je als londoh niets in jepara te vrezen heb hoe heftig de situatie dan ook elders op Java mag zijn.

Van het beruchte Wilders filmpje niets van gemerkt in Jepara.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

zieleffe
User
spacer line
 


On 12-12-2008 10:07 indobali wrote:
Beste Zie leffe

Het laaste is dat afkomstig van het leffe bier of ?

Betreffende de vraag, het is vaak zo dat sterke benen de weelde kunnen dragen, het zijn juist de benen van die gene die de gedachten gang hebben snel rijk te worden die niet zo sterk zijn.
Je gedrag is evident aan de manier waarop je bent opgevoed en in het leven staat.
Of je nu veel geld hebt of niet ,we leven allemaal op de zelfde wereld het zou er een stuk beter uitzien waneer een hoop mensen is wat aardiger voor elkaar zouden zijn ongeacht hun status,financieele toestand of wat dan ook.
Dat is mijn visie wellicht dat er ook een andere is, ik geloof in deze en gun ieder dat gene waar hij of zij in geloven.
prettig weekend


U heeft het snel door, ik zag' en keek naar het biertje, met de naam leffe, en het werd zie-leffe.

Wat dat betreft bent u NUm 1 op het gebied van snel denken.
Ik ben het helemaal met u eens, "als" ja dan ben je al heel ver, als je elkander in hun
waarde laat.
Ik ben altijd werknemer geweest dus en heb in verschillende takken van bisnis gezeten.
Zie hoe het er aan toe gaat, men is nu in de huidige tijd niet meer zo gebonden met je bedrijf waar je werkt.
Er zijn manerges die totaal geen fielding hebben met personeel.
En wat zie je, op de werkvloer , een demotivatie.
Vele bedrijven bestaan uit de gratie van banken, als die hun deuren sluiten dan zie je maar weer hoe het kan gaan heel snel, naar een recessie.
Begrijp er niets meer van hoe kan het zo zijn dat Ford, en Chrysler Auto bijna bankroet zijn, en ze steun vragen aan de overheid?
hebben ze dan totaal niets verdiend aan de jaren verkochte auto's?
Hebben ze geen buffer opgebouwd? u ziet allemaal vragen,?
Of hebben de manergers zich verrijkt, en de aandeel houders, of commissarissen zich veel geld toegeeigend.

Bloemenzaak waar ik nu voor werkt heeft twee winkels, en drie meisjes personeel, en ik als flexwerker.
Maar hun privé heeft pas een verbouwde huis, heeft 3 kinderen, en allemaal naar school , ieder heeft een laptop noem maar op.
Gisteren de oudste rijbewijs gehaald, en zij moest de auto hebben waardoor er geschoven moest worden.
Kijk dit alles zegt voor mij genoeg.
Ze klagen steen, en been de omzet is te laag noem maar op....
Vroeger was het zo, Emoticon: Smile "eerst verdienen en dan pas uitgeven"..... Emoticon: Shiny Emoticon: Yummie! Emoticon: Talk to the hand Emoticon: I love it Emoticon: Stupid
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

indobali
User
spacer line
 

Beste Joop,

Sorry maar heb inderdaad je vraag over het hoofd gezien door de hele commotie met reactie's
Doen wij iets met kunstriet , antwood op dit moment is nee.
Maar ik ken wel een belg die een dergelijk bedrijf heeft op java (reeds 12 jaar).
Vraag is gaat het om enkele stuks of over hoeveelheid ?
Als het bv om een 20 ft gaat kan ik je hierbij wel helpen.
Indien enkele stuks kun je beter hier op Bali zijn tal van winkels die deze producten verkopen er is veel concurentie dus ook nogal wat prijs verschil.
Het beste is een rondje te maken zodat je een idee heb.
Let wel op hier op Bali heb je ook neppers het synthetische riet is dunner en rekt sneller uit, het goede is onder anderen het merk Rehau met raucord synthetic.

vrg en prettige dag nogindobali
User
spacer line
 

Hallo Albert,

Heb het idee dat je weet hoe het werkt volgens je omschrijving,dit zijn vaak of bijna altijd de problemen waar je mee te maken krijgt.
En als je dan eens 1 a 2 containertjes per jaar koopt ala, maar komen ze elke maand binnen wordt al iets anders en wordt het snel een hel.
Schrijven van een boek ook niet aan mij maar wellicht iemand die ook aanwezeig is deze topic?

Geloof me mensen zijn bereidt iets meer te betalen als je betrouwbaar bent ,goed product verkoopt en gewoon luister naar je klant.
Bedankt voor je ,voor mij herkenbaare reactie.

vrg en prettige dag nogindobali
User
spacer line
 

Zieeffe het feit dat ik het onmiddelijk zag is omdat ik uit het zuiden des land kom en niet ver van antwerpen woonde.(wel in NL)
Het is een heerlijke drank eveneens als grimbergen,affiligem en niet te vergeten wel eens waar geen trappist maar toch een ijs koude Duvel.

Betreft bedrijven het draait altijd om geld ,dat was vroeger zo en is nu zo , enige verschil is vroeger was men iets spoeler en kon er meer tegenwoordig kan dat niet meer.
Ze klagen .......... bij ons zeiden ze altijd klagers geen nood- boffers geen brood.

prettige dag nogpapaya
User
User icon of papaya
spacer line
 

Er wordt op Java zoveel troep geproduceerd dat er genoeg mensen zijn die wel iets meer willen betalen voor een kwaliteitsprodukt. Bali is ook een uitstekende lokatie voor het vinden van potentiele klanten. Een positieve omgeving heeft ook een positieve uitwerking op een bedrijf. (Joseph Murphy) Emoticon: Yes!


Happiness is not a destination, it's a Way of Living


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,734,852 topic views - 242,050 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 22-10-2021 17:23 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,481,145 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com