indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

bambang
User
spacer line
 

Op dit moment is er een documentaire over parallele universums op Discovery Channel om 19.20 uur op 04-02-2012.

De wetenschappers (!!!) spelen met de gedachte dat er kopieën van ons en de aarde zijn op parallelle universums.

De presentator is de beroemde Michio Kaku (kijk ook op YouTube).

Dit is GEEN 1 april-grap.

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 04-02-2012 19:32 bambang wrote: Dit is GEEN 1 april-grap.

Nee, da's een tamelijk geaccepteerde en vrij oude theorie, al heb ik er wat moeite mee. Mijn voornaamste probleem met meer dan één universum is dat het geen universum meer is als je er op de een of andere manier achter kunt komen dat het andere/de andere ook bestaat/bestaan, oftewel als er maar enige sprake van interactie is. Theoretische narigheid.


MAD

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Er zijn wel meer theorien bambang. Waarvan dit slechts een is. Een object voort laten bewegen in een subspace bubble is een andere. De vraag is echter wanneer de theorie in praktijk gebracht kan worden. Discovery had ook een programma, sciencefiction en science facts. Wij kunnen momenteel op aarde geen voorwerp verplaatsen in de ruimte met de snelheid van het licht, zelfs niet als we alle energiecentrales op onze aardbol in 1 keer het op totale opgewekte vermogen kunnen laten ontladen!

Dat gesynchroniseerde ontladen lijkt me opzich al een probleem.
Ik accepteer de oerknal, en niet het bestaan van een God. Waarmee je logischer wijs aan mag nemen dat als Einstein gelijk heeft, en het ontstaan van het universum ook ander leven zich ontwikkeld in dit universum, we inderdaad nog ver zijn van ET een hand te
geven. En hou ik het er voorlopig maar op dat de genoemde vrachwagen lichtje meer oppertuun zijn dan een UFO. Discovery is 1 van de weinige zenders die op een realistische wijze begrijpelijk probeert te zijn en zijn programma's daarop maakt over onderwerpen als dit.


It's only kinky the first time.

Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Een tamelijk plausibele theorie van Ray Kurzweil over de afmetingen van UFO's:

Delegaties uit afgelegen gebieden
Onze populaire hedendaagse visie op bezoek van andere planeten in het heelal houdt rekening met schepsels die op ons lijken en die ruimteschepen gebruiken en andere geavanceerde technieken om hen te helpen. In een aantal gevallen lijken de buitenaardse wezens opmerkelijk veel op mensen. In andere gevallen zien ze er wat vreemd uit. Let wel, op onze eigen planeet hebben we ook intelligente schepsels met een exotisch voorkomen (bijvoorbeeld de reuzeninktvis en de octopus). Maar of ze er nu als men- sen uitzien of niet, de populaire voorstelling van buitenaardse wezens die onze planeet met een bezoek vereren stelt hen voor met ongeveer ons formaat en ze wijken in wezen niet af van hun oorspronkelijk, meestal zom-pig voorkomen. Deze voorstelling van zaken lijkt onwaarschijnlijk.
Het is veel waarschijnlijker dat een bezoek van intelligente wezens van een andere planeet wordt vertegenwoordigd door een samengaan van een ontwikkelde soort met zijn zelfs nog verder ontwikkelde intelligente computingtechnologie. Een beschaving die voldoende is ontwikkeld om een reis naar de aarde te maken heeft waarschijnlijk al lang de ‘samengaandrempel’ geslecht die we hierboven hebben besproken.
Een uitvloeisel van deze observatie is dat dergelijke bezoekende delegaties van verafgelegen planeten waarschijnlijk erg klein van afmeting zijn. Een superintelligentie van het einde van de eenentwintigste eeuw hier op aarde zal microscopische afmetingen hebben. Het is daarom niet waarschijnlijk dat een intelligente delegatie van een andere planeet een ruimteschip gebruikt met afmetingen die in de hedendaagse sciencefiction gebruikelijk zijn omdat er geen reden is om dergelijke grote organismen en apparatuur te vervoeren. Bedenk dat het doel van een dergelijk bezoek vermoedelijk niet het ontginnen van materiële hulpbronnen is omdat een dergelijke geavanceerde beschaving vrijwel zeker voorbij het punt is dat ze belangrijke materiële behoeften heeft waaraan ze niet kan voldoen. Ze zal in staat zijn haar eigen omgeving te manipuleren met behulp van nanotechniek (en ook pico- en femtotechniek) om te voldoen aan alle denkbare fysieke behoeften. Het enige denkbare doel van een dergelijk bezoek is observering en het vergaren van informatie. Het enige interessante voor een dergelijke geavanceerde beschaving zou kennis zijn (en dat geldt al bijna voor de mens-machinebeschaving hier en nu op aarde). Deze doelstellingen kunnen worden gerealiseerd met betrekkelijk kleine observatie-,computing- en com- municatieapparaatjes. En dus zijn dergelijke ruimteschepen vermoedelijk kleiner dan een zandkorreltje en misschien wel van microscopische afmetingen.Misschien is dat een van de redenen waarom we hen nog niet hebben opgemerkt.MAD

bambang
User
spacer line
 

Vooruit een YouTube filmpje dat UFO´s wel bestaan. Een getuigenis van een ex-astronaut, Gordon Cooper.


Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 

Een getuigenis is nog geen bewijs, BB, zelfs niet als Gordon Cooper getuigt. Bovendien beweert Der Kurz niet dat UFO's niet bestaan. Ik ook niet. Ze moeten alleen waarschijnlijk een pietsie kleiner zijn dan de meeste mensen nu denken.


MAD

bambang
User
spacer line
 


Op 05-02-2012 09:05 schreef Pak Pupyes:
Een getuigenis is nog geen bewijs, BB, zelfs niet als Gordon Cooper getuigt. Bovendien beweert Der Kurz niet dat UFOs niet bestaan. Ik ook niet. Ze moeten alleen een pietsie kleiner zijn dan de meeste mensen nu denken.


Slaap zacht.
Oh, vergeten (wijziging). PP is een MAD-persoon.
bambang
User
spacer line
 

Nog een getuigenis, de Canadese ex-minister van Defensie Paul Hellyer.


Pak Pupyes
User
User icon of Pak Pupyes
spacer line
 


On 05-02-2012 09:05 bambang wrote: PP is een MAD-persoon.
… now here comes the twist… I doooon't exist.


MAD

bambang
User
spacer line
 

Aliens do exist.
De Amerikaanse overheid werkt al ruim 60 jaar samen met de buitenaardse wezens. Ja PP, ik weet het, je wil het niet geloven. Er is ook een ander forumlid die het ontkent.Een zeer verkorte versie.
Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Aliens do exist? Ik twijfel er niet aan Bambang. Maar als ze al 60 jaar samenwerken? Dan is het resultaat wel verdomd weinig. Vertellen ze dan ook erbij wie dan wie van kennis en wetenschap voorziet? Zo te zien zijn het dan de mensen op aarde die de kennis verschaffen bambang en niet andersom. Ik neem haast aan dat als er aliens zijn al 60 jaar? Die zijn hier aangekomen met een conventionele brandstof motor en dacht, aah een Shell pomp Effe tanken? Ze waren zo blij met de zegels en handdoeken dat ze 60 jaar bleven?

Sorry bambang, ik vindt jouw posting wel een dijenkletser. Hahahaha, Emoticon: Laugh out loudWhere there is a will there will be relatives.

bambang
User
spacer line
 

Ben je soms bang om te verdiepen in het onderwerp? Ik vind(t) is zonder t.
Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

In het geheel niet bambang. zoals eerder gezegd, het zou raar zijn te denken dat we alleen zijn in dit universum. maar welbeschouwd zou ander leven zich ook ontwikkelen in een tempo. Die vergelijkbaar is aan de onze,zelfs michien wel minder. Ik volg de wetenschap en verdiep me weldegelijk. Alleen met onzin praatjes zonder wetenschappelijk onderbouwing kan ik niks, ook niet mensen die vrijelijk een Maya kalender interpreteren. of andere kullaria.

Mijn Nederlands, zeker, het beste is er wel af, na heel veel jaren buitenland en corresondentie doorgaans in Engels. naarmate de leeftijd vordert heb ik ook meer last van overschakeling van taal, naar FRans of Duits, geef het wat dagen en ik ben er wel weer. Ik in Nederlands echt nadenken over woorden.

Terug ontopic, met mijn beperkte kennis en het toch kunnen volgen wat Einstein bedoelde met zijn theorien zie ik tevens wat de onmogelijkheden zijn, of, wat zeg maar niet te verklaren zou zijn, daar een betekenis aan geven? Doe ik niet. Fenomenen als hier eerder omschreven lichtflitsen in een spectrum? zijn niet nieuw. Daar in gaf PP een valide antwoord. Persoonlijk kan ik meer met Stephen Hawking en zijn uitleg dan eeen youtube video waarin mensen zonder enige vorm van bewijs iets uit hun hoge hoed halen. ronduit ongeloofwaardig. Mijn bezwaren ook tegen hoaxes als internet sites als nibiru en de Maya kalender. een groep mensen die zich bezigt met complot theorien en wat niet meer. Dat is ver van de werkelijkheid. wat overigens al meer als een decennia terug als hoax is ontmaskert. Maar op internet nog vrijelijk ter publicatie is.Nog wel want ook aan dat soort praktijken komt een eind gelukkig. Kwestie van tijd.


Where there is a will there will be relatives.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ook op NU, toch wel een nieuws site, deze link;

http://www.nujij.nl/algemeen/t(...).lynkx#axzz1lcNYdMvL

Vergeet niet naar de reactiie van de gemiddelde Nederlander te kijken.
Denk dat de weldenkenden er wel uit zijn wat de new world order is!

Je reinste flauwekul dus. Emoticon: Laugh out loud Broodje Aap.


It's only kinky the first time.

zieleffe
User
spacer line
 

Van een hoog intelligentie waarde moest ik wel even lachen over die sok, dat er elke keer een sok verdween.
Als er buitenaardse intelligentie zou bestaan, dan hadden ze alle computers stil gelegd op aarde en dan functioneert er niets meer op deze aardkloot.
Hoe kom ik tot deze stelling, dat kan ik u uitleggen.
Wij ondekte dat mijn vriendin twee zorgverzekeringen heeft lopen.
De een was niet opgezegd en nu krijgen we aanmaningen van die ene verzekering, want van automatische betalingen heb ik een broertje aan dood.
Ik belde de nieuwe verzekering op en vertelde dat zo.
Wat blijkt ze hadden een storing op hun computer, ergens konden ze geen gegevens op hun scherm krijgen.
Ik zei nog dan schrijf het op en als het weer werkt, dan voert u het toch gewoon in.
Dat kon niet, ik werd verwezen naar de andere verzekering en die moest daar opgezegd worden.
Dus zo gezegd zo gedaan.
Maar dat kon ook niet en dat was al te laat zeiden ze.
Ja wat nu, wij betalen voor een persoon geen twee verzekeringen.
Ja niets aan te doen, ik moest het zelf maar uitzoeken.
Dus waar blijft die intelligente vrouw/man te bestaan, juist ja alleen computers als ze werken, kan dat nog niet oplossen.
Dus het is afwachten voor de eerste deurwaarder, daar zijn ze vlug mee al een bedrijging gehad.
Het afschepen van een moeilijk geval is daarmee duidelijk gemaakt.
ALs er nu eens buitenaardse figuren nu eens kwamen dan konden zij dit misschien oplossen.
Dus mijn stelling is, er zijn geen wezens en de wereld vergaat niet, door wat dan ook.
Je bent afhankelijk van de mens, en die kunnen zelfs niet meer zonder computer...... Emoticon: Stupid Emoticon: Confused Emoticon: Devil .

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

bambang
User
spacer line
 

Een getuigenis, ex-president Jimmy Carter had een UFO gezien. Hij had zelf een aangifte gedaan.

en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Carter_UFO_incident

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik twijfel niet aan de oprechtheid, merkwaardig is overigens wel dat er 4 jaar na dato een rapport is opgemaakt die bij onderzoek ook nog eens een vergissing van maar liefst 9 ! maand oplevert. Emoticon: Clown Waaruit maar weereens blijkt hoe merkwaardig het brein kan functioneren. De man heeft iets zien vliegen. Wat natuurlijk ver is van bewijs van buitenaards leven.Het geeft wat mij betreft wel weer dat dit geen bewijs genoemd kan worden voor buitenaards leven, het beperkt zich tot een getuigenis van het zien van een vliegend object. Dat is geheel iets anders. Maar............bewijzen doet het helaas nog steeds niets. Ik denk dat het die misterieuse sok was die weer opdook in het nieuws item op NU. Emoticon: Wink


It's only kinky the first time.

bambang
User
spacer line
 

NU is geen wetenschappelijk blad. Emoticon: Smile Het niveau van NU kun je met andere dagbladen vergelijken.
Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Tja, dat is jouw wikipedia en youtube inbreng ook.. Ik heb bambang nog eeen topic zien maken met de doorbraak van de eeuw, hallo forummers, ik heb ET op zolder, jullie kunnen allemaal kijken, en als toetje neemt hij jullie mee voor een rondje in zijn vliegende schotel.

Even een rondje door ons melkwegstelsel. Emoticon: Wink

Ik wilde overigens geen bewijs leveren, maar wel aangeven hoe eigenlijk de doorsnee bevolking een reactie heeft op een hoax. Niet een onbelangrijk gegeven.


Where there is a will there will be relatives.

bambang
User
spacer line
 

Er zijn genoeg bewijzen. Landen als Frankrijk, Brazilie hebben hun documenten vrijgegeven over de UFO's. Amerika wil het nog niet vrijgeven en toegeven.

Iedereen wacht op Amerika om het bekend te maken.

Honderden wetenschappers, piloten, ex-astronauten ... hebben hun getuigenis gegeven. Ze willen zelf getuigen voor het Amerikaanse congres. De wetenschappers zijn niet de eerste beste klojo's of geesteszieken.

Oyibo of Anorak blijft maar steigeren over de UFO's. Je moet eerst tijd en moeite nemen in dit onderwerp te verdiepen. Moeilijk hé.
Anorak
User
User icon of Anorak
spacer line
 

Enig idee waar die UFO dan geparkeerd staat? En waar ze wonen? Om het simpel te houden. Iets zien vliegen waarvan je niet waar kunt nemen wat het is?

Is dat bewijs voor buitenaards leven?

Verre van denk ik. Ik heb tot nu toe geen bewijs gezien. Ik hoef me niet te verdiepen in waarnemingen van een niet te identificeren vliegend object. Nog in de getuigenissen. Ik heb wel wat beters te doen bambang. Hoog tijd dat mensen eens doorkrijgen wat voor een geneuzel het werkelijk is. Een vriend van me is gezagvoerder instructeur. Ook hij is niiet geheel onbekend met het verschijnsel van waarnemingen. Ik hoor hem niet roepen dat een waarneming een vliegende schotel zou zijn. Deze beroepsgroep gaat er heel rationeel en proffesioneel mee om. Zien ze iets wat ook op apparatuur zicht/waarneebaar is, dan maken ze melding van. En weet ook dat die waarnemingen zich voor doen op specifieke delen van vliegroutes. Boven de sahara is daar 1 voorbeeld van. dat is een verschijnsel waarvan ze er niet achter kunnen komen wat het is, dat wil zeggen, tot nu toe niet. Maar wil dit specifieke geval volgens jou dan een voorbeeld zijn van het bestaan van buitenaardsleven? Komop zeg. Effe serieus, het is een menselijke eigenschap iets wat niet te verklaren is toe te schrijven aan........... in dit geval, buitenaards leven, vliegende schotels en ET. Het getuigd van weinig realisme allemaal.


Where there is a will there will be relatives.

bambang
User
spacer line
 

Hoe staat het met de wetenschappers die bij de Nasa hebben gewerkt. Of de ex-astronauten die voor het Amerikaanse senaat willen getuigen.
Zijn de ex-astronauten malloten? Ze zijn op de maan geweest. Jij niet.
De piloten/astronauten zijn getraind in het spotten van (vijandige) vliegtuigen. Een UFO is zeker geen aards vliegtuig.

Hebben al die honderden mensen spoken gezien? Ik dacht het niet.

Je moet bij jezelf nagaan waarom je zo heftig verzet. Of de NU erbij haalt om je gelijk te halen.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Vreemd dat dit nieuws item een bezwaar is waar je zonder schromen een aantal keren een youtube link plaatst met gelijke waarde. Zoals aangegeven, was het niet bewijs,maar slechts een kijkje in wat ik noem, gezonde nuchtere reacties. Je zou eens na moeten gaanwaarom je bij het niet aardse vervoermiddel telken male uitkomt. Daarmee geef je te kennen dat de bestuurder van het voertuig een niet aardling is. Voor iets wat je niet begrijpt is het per definitie nietzo dat het dan buitenaards leven is,maar er wellicht voor de waarneming een logische verklaring is. Piloten en gezagvoerders doen geen melding van vliegende schotels en een niet aardse bestuurder. Ik heb nog niet een rapport gezien uit een betrouwbare bron waar vermeld is; het groene mannejte zwaaide naar ons, en de dame aan de rechterzijde was werkelijk een bijzonder mooi exemplaar. Het is hier na middernacht en heb nog andere dingen te doen. Ik hoor het wel als ET op de stoep staat, of een interview doet met Oblama. Niet waarschijnlijk bambang dat dit gaat gebeuren.
Kwatsch !


It's only kinky the first time.

bambang
User
spacer line
 

Ga maar slapen. Slaap zacht. Ik gun je je slaap. Welterusten en droom veel over UFO's.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Kwam dit tegen bambang, een wetenschapper onder curatele.

http://www.nu.nl/column-dinsda(...)enaardse-logica.html

Geen wetenschappelijk bewijs, maar het zegt wel iets over enthousiasme, laten we het zo maar noemen Emoticon: Wink


It's only kinky the first time.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,082,213 topic views - 240,766 posts - 13,734 topics - 34,263 members - last post @ 20-01-2021 23:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,486,879 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com