indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Sensatie in Jakarta, er zou een heuse UFO over de stad gehangen hebben. Uiteraard zijn er wederom geen mooie scherpe beelden van het ding, dus moeten we het doen met een wazig plaatje met wat lampjes her en der:Als je het mij vraagt is het niet meer dan de voorkant (of achterkant, maar dan hadden het rode lampjes moeten zijn, al is dat geen garantie in Indonesie) van een intercity-bus of grote vrachtwagen.

Maar goed, Indonesie wil graag meedoen met de rest van de wereld, en zolang niemand weet wat het precies was, is het inderdaad een UFO, een unidentified flying object , een niet-geidentificeerd (vliegend) object.


Ho Lee Fuk

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Het zou kunnen. Ik heb hier dagelijks het gevoel dat ik op een andere planeet zit, sterker nog in een ander zonnestelsel. Dus is die bus of vrachtwagen een UFO voor de rest van de planeet Aarde.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

haha.. in dat geval zou het filmpje gemaakt moeten zijn door een buitenlander, wat ook niet het geval schijnt te zijn. Emoticon: Confused


Ho Lee Fuk

zieleffe
User
spacer line
 

Enkele weken geleden was die zelfde Ufo's op die foto gesignaleerd boven Amsterdam.
Dat is hier op de laten NOS nieuws vermeld geweest .
Als je google dan zie je er velen met foto materiaal.
Weyauwega, Wisconsin, USA 1 februari 2003
http://video.google.com/videop(...)67568796529301&hl=nl

Laten we eens door fantaseren....
er bestaan zonnestelsels, die misschien ook wezen hebben die het zelfde aan het doen zijn, wat de NASA doet, het naar andere planeten sturen van satellieten.
Bij mij is het zo eerst zien en dan pas geloven.
geloven is niet aan mij besteed.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Het stikt daar van UFO verhalen en " films" in Indonesia .

http://www.youtube.com/watch?v(...)bPcQ&feature=related


bisa dicek of makemyday .

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Zeer goede illustratie wederom Zieleffe (de papegaai).Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Ruimtewezens bestaan

Noordwijk - Via de ruimtetelescoop Hubble is op een verre planeet, genaamd HD189733b, koolstofdioxide en koolstofmonoxide waargenomen. Volgens de NASA onderzoekers kan dit duiden op mogelijk leven in het uitgestrekte universum.

In de vorige observaties werd ook al waterdamp en methaan in de atmosfeer van de planeet gevonden, maar nu ook koolstofdioxide en koolstofmonoxide. De ontdekking werd gedaan met behulp van infrarood licht dat werd opgevangen van de planeet die 63 lichtjaren ver weg staat.

In 2013 wordt de RuimteTelescoop van James Webb van NASA gelanceerd. De astronomen verheugen zich op het gebruiken van de nieuwe Telescope die door nieuwe technieken de atmosfeer van andere planeten buiten ons zonnestelsel kan onderzoeken.

De JWST zal een grote spiegel van 6.5 meters in diameter hebben en een doorsnee van een tennisbaan hebben. JWST zal in een baan ongeveer 1.5 miljoen km (1 miljoen mijlen) van de Aarde verblijven.

http://www.blikopnieuws.nl/bericht/88354/


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 UFO niet schuldig bevonden aan schade windmolen

http://www.hln.be/hln/nl/959/B(...)hanisch-defect.dhtml

Het mysterie rond de afgebroken schroef van een windturbine in Engeland is eindelijk opgelost. Uit een wekenlange analyse blijkt dat er geen UFO betrokken was bij het incident, maar dat er gewoon een mechanisch defect was aan de windturbine.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Ja, precies als in ons polderlandje:graancirkels,ufo"s, spookverschijnselen op de Veluwe, Uri Geller,Char etc
Je zou denken dat Nederlanders realistischer zijn dan Aziatische volken: nee hoor!bambang
User
spacer line
 

www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/art(...)p-aarde-geland.dhtml

De dagbladen maken langzamerhand bekend dat het verschijnsel UFO werkelijk bestaat.

Zie ook:
www.youtube.com/user/jagbodhi#p/u

Er zijn geruchten dat in het jaar 2012 alles bekend wordt gemaakt.
dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

We zijn niet alleen!
Buitenaardse wezens of wezens uit een andere dimensie? ‘Ze’ bevinden zich allang onder ons. Ze zien er ongeveer hetzelfde uit als wij. Wij komen ook voort uit hen. Ook wij zijn aliëns.

Bob Dean is een van de belangrijkste klokkenluiders die de afgelopen jaren naar buiten is getreden. Bob werkte jarenlang met een kosmische geheimhouding bij onder andere de Amerikaanse luchtmacht. Tijdens zijn werk kwam hij meerdere keren in contact met menselijke Buitenaardsen. Ook na zijn pensioen bleven deze Buitenaardsen contact met hem houden.


Bob Dean’s oorlogsverleden in Korea en Vietnam leverde hem een sleutelpositie op bij SHAPE, het hoofdkwartier van de geallieerden in Europa. Hij beweert dat hij een hoogst geheim programma heeft ontdekt, dat hij the assessment ( De Beoordeling) noemt.
Volgens Dean gaat het om een uitvoerige UFO activiteit rond de aarde, waaruit is gebleken dat de mensheid onder intensief toezicht van verscheidende buitenaardse beschavingen staat. Er komt een soort proces of plan op gang waarbij buitenaardse wezens betrokken zijn. “Onderzoek van de militaire inlichtingendienst wees erop dat er geen grote militaire dreiging van uitging. Overigens luidde de conclusie dat we absoluut niets konden doen, ook als de buitenaardse wezens vijandelijke bedoelingen zouden hebben”

http://www.goto2012.nl/blog/?page_id=55

60 years of official denial:

http://youtu.be/PhbpGpMe3qY (de langdradige introductie even doorspoelen)


eveline
User
spacer line
 

Donderdag, 28 april 2011 12:33

Er is beeldmateriaal opgedoken van een glinsterend wit object bij de Big Ben in Londen terwijl er op dat moment geen wolkje aan de lucht was.

Het schip lijkt te bewegen, van vorm te veranderen en bestaat uit tenminste drie verschillende delen.

De Nederlandse toerist die de video op internet plaatste schreef: “Eerst dachten we dat het ging om een parachute maar daarvoor was het te hoog”. Hij begon te filmen nadat zijn dochtertje een klein wit 'ding' in de lucht zag.

“Het veranderde van vorm maar bleef tenminste 30 minuten op dezelfde plaats,” voegde de Nederlander toe. “Daarna verloor ik het uit het oog.” Linksboven de verschijning is in eerste instantie nog een andere witte bol te zien.

Het schip verscheen korte tijd nadat een gepensioneerde majoor van de Amerikaanse luchtmacht aangaf dat buitenaardsen de trouwerij van prins William en Kate Middleton in de gaten zouden houden.

Ufoloog George Filer voegde toe dat mysterieuze schepen vaak worden gezien tijdens belangrijke gebeurtenissen op Aarde, zoals tijdens de oorlog in Libië en bij de kernramp in Japan.

Filer had van piloten van de Britse luchtmacht vernomen dat de afgelopen weken boven het Kanaal in toenemende mate ruimteschepen worden waargenomen.Bron: http://www.thesun.co.uk/sol/ho(...)f-Royal-Wedding.html

Ze zijn zo wat overal gesignaleerd lijkt er op.
Zouden ze geinteresseerd zijn in aanstaande echtpaar morgen?Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

paulana
User
spacer line
 


Zolang het tegendeel niet bewezen is ; zeg niet dat het onzin is.
Daarvoor heb ik teveel voorbeelden gezien, oa uit een vliegtuig waar notabene de piloot ons opmerkzaam maakte op een helder wit object dat naast ons vloog ,van Bangkok naar Denpasar. De piloot had geen verklaring voor dit object.


Om Swastiastu

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Geloof wat je wilt, maar alleen al de bron van het Engelse filmpje (roddelkrant the sun) doet mij glimlachen.........


hati hati, pelan pelan

spacer line  

Met alle technoligie van tegenwoordig zou het leuk zijn om zo,n ding zelf te maken.
Zet je heel de wereld op z'n kop.
Mischien gebeurd dat ook en zo worden we bezig gehouden....
Paulana heeft wel gelijk, en het tegendeel kan nooit bewezen worden.
Persoonlijk geloof ik dat er ergens anders ook leven is in welke vorm dan ook.
bambang
User
spacer line
 

www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/o(...)s-niet-negeren.dhtml

NL wetenschapper Vermeeren is de mond gesnoerd door zijn uitspraken over ufo´s. Jammer. Maar op een bepaald gegeven moment kan je er niet meer omheen. Dat kost tijd om het toe te geven.
accid
User
User icon of accid
spacer line
 

mooi artikel Bambang. Goede krant ook.


Van hen die zeggen dat zij mij kennen weet ik dat ze mij niet kennen.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik neem de Volkskrant altijd serieus. Deze meneer Vermeeren niet meer gezien zijn contacten met de mensen die zich met Nibiru bezighouden. Die waren in of voor 2003 al niet serieus, en veel van wat er aangegeven is wat er zou komen? Niks noppie nada en geen wetenschappelijk bewijs. We maken ons vroeg op voor 1 april dit jaar Emoticon: Clown


It's only kinky the first time.

bambang
User
spacer line
 


Op 31-01-2012 10:40 schreef oyibo:
Ik neem de Volkskrant altijd serieus. Deze meneer Vermeeren niet meer gezien zijn contacten met de mensen die zich met Nibiru bezighouden. Die waren in of voor 2003 al niet serieus, en veel van wat er aangegeven is wat er zou komen? Niks noppie nada en geen wetenschappelijk bewijs. We maken ons vroeg op voor 1 april dit jaar Emoticon: Clown


Dus getuigenissen van de tientallen (honderden) wetenschappers die bij de Nasa hebben gewerkt liegen. Ook de ex-astronauten, zoals Cooper, die liegt ook over de ufo's?
accid
User
User icon of accid
spacer line
 

Omdat het nu niet om Nibiru gaat maar om UFO's kan ik je ondersteunen in je gedachte bambang. ook al zie je het niet wil dat niet zeggen dat het er niet is. Er zijn miljarden mensen die geloven in iets dat je niet kunt zien maar er volgens hen wel is en dat valt dan onder de categorie geloof. Jij hebt je verdiept in dit soort zaken Bambang dat is duidelijk en ik bekijk ook af en toe eens wat van dit soort sites en dan is het vaak zichtbaar dat er wat gebeurd dat in scene is gezet maar soms is het gewoon onverklaarbaar en dan ben ik ook geneigd om het aan te nemen want er bij voorbaat vanuitgaan dat het niet kan, nee.


Van hen die zeggen dat zij mij kennen weet ik dat ze mij niet kennen.

bambang
User
spacer line
 

www.amazon.com/Disclosure-Mili(...)id=1328005377&sr=8-3

Lees dit boek maar. Er zijn mensen die samen gewerkt hebben met de buitenaardse wezens.
Er is inderdaad veel bewuste desinformatie hierover. Maar als je goed spit, kom je tot andere gedachten.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

iets wat je niet kan waar kan nemen Accid wil inderdaad niet zeggen dat het er niet is. een wel heel mooi voorbeeld is zo'n fluitje voor honden, het menselijk oor pakt het niet op. Maar daarvan kan het bewijs voor het bestaan geleverd worden. Een UFO wil nog niet zeggen dat het iets buitenaards is. Er zijn ook bij piloten veel waarnemingen als het om UFO's gaat. Ik sta zeker niet sceptisch tegen over buitenaards leven. Ik stel vast dat we het over 3 verschillende dingen hebben, een waarneming van een persoon, een UFO en buitenaardse wezens. Ik heb al veel voorbij zien komen, incluis wat in deze kringen op internet gangbaar is,de complot theorien. Niemand, maar dan ook werkelijk niemand heeft wetenschappelijk bewijs gegeven, of geleverd. Incluis Roswell incident, als je dat al zo mag noemen. vandaar dat ik er sceptisch tegenover sta. en met reden. Er staat werkelijk zoveel apparatuur, op de ruimte gericht, zelfs SETI hoort niks. Als er een object, noem het UFO als je wil deze kant op komt of zou komen, mag je aannemen dat die ook gedetecteerd is. Alles wat meer geavanceerd is en voor ons niet waarneembaar? Deze ruimte wezens zullen zich zeker niet laten horen. De mens is nog bezig met fossielle brandstof motoren. Bij wijze van spreke. Zeg maar rustig barbaars. Alhoewel ik graag barbaars roond tuf op een V-Twin Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

spacer line  

Ik ben benieuwd hoe die UFO er uit ziet Oyibo op een V twin Emoticon: Smile PS wat voor V twin heb je Oyi? Ik heb zelf een vette 1340 cc Dat was voor mij ook altijd een UFO tot ie op een dag ingevlogen in het krat vanuit US bij mij op de stoep stond Emoticon: Smile
Vlieg je veel met je V twin?


Het mooie van je eigen fouten is dat anderen er soms heel gelukkig van worden..

zieleffe
User
spacer line
 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dcDN409ZBv4[/youtube]
werkt weer niet


Vliegende mensen gespot boven New York
Redactie − 31/01/12, 11:59
Duizenden verwarde New Yorkers maakten gisteren melding van vliegende mensen boven de stad. Het was echter niet Superman die ze gespot hadden. Het ging om een promotiestunt van een reclamebedrijf voor de film Chronicle.

Het bedrijf stuurde bestuurbare vliegtuigjes in de vorm van mensen de lucht in. De hoofdpersonen in Chronicle (trailer hieronder) kunnen namelijk ook vliegen. De vermomde vliegtuigjes maakten een vlucht boven New York en delen van New Jersey.

Zo worden mensen op de verkeerde been gezet............ Emoticon: Yes! Emoticon: Wink
foto VolkskrantVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

En dat heet dan een IFO.It's only kinky the first time.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,082,213 topic views - 240,766 posts - 13,734 topics - 34,263 members - last post @ 20-01-2021 23:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,489,286 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com