indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Beste Eric,

163 dollar is veel te veel, als je het direcht via Taman Wana Villas had geregeld had je wat beters kunnen regelen. Ik heb wel een hoge pet op van Taman Wana Villas...
Dus een prettige vakantie zal daar zeker wel lukken...

Veel plezier
Maurits


Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

EricYen
User
spacer line
 

Hoi Maurits,

Van een aantal villa's kon ik de eigen website vinden of anderszins hun contactdetails. Ik heb nog rondgezocht, maar kreeg geen directe contactmogelijkheid met Wana Villas zelf.
Van de andere organisaties die Wana villas aanboden, was experience bali.com de goedkoopste, vandaar... De andere reisagenten zaten tussen de 165 en 226 dollar (balibagus, bali-indo.com, balidiscovery.com, hip travelguide, bali hotels special, bookings asia, Alliance indonesia tours etc). We hebben dus niet een kamer geboekt in het resort, maar een private villa. Is die prijs te hoog, naar jouw idee?

Je zeg wel dat het dus een goede keuze is qua kwaliteit en service, begrijp ik dat goed zo?

groet,

Ericbudowono1
User
spacer line
 

Baleka Beach Resort en Jayakarta beach beterder
zijn superior hotelrichy1702
User
spacer line
 

Dag Eric & Yen,

Ik ben net terug uit bali. Nusa Dua en Tanjung Benoa hebben mooie resorts.

Ik heb zelf in Het Novotel Coralia in Tanjung gezeten. Dat was geweldig.
Als je wild rondrijden neem dan een taxibusje van het hotel. Voor de hele dag waren we ongevver 30/35 euro kwijt.

Vermijd Kuta als je voor je rust komt en voor het "Hello Mister" syndroomorchidart
User
spacer line
 

Hotel Inna Putri Bali (Nusa Dua Beach Area) : $35 /night
Hotel Puri benoa (Nusa Dua Beach Area): $27 /night
This price is available at Pacto Travel Agent (salesjktRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.cbn.net.id)hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Jammer dat geld een gezellige rol speelt.
Ik heb helaas te laat gekeken anders had ik jullie mijn adres gegeven.
Heel veel sterren echt waar. Voor 100.000 Rupiah inclusief all in.
Maaltijden.Privé kokkie. Dan een eigen busje die je heel Bali laat rijden. En het geld gaat direkt naar weeskinderen, arme en halfwezen.
Je hebt meer rust als je "onder"de mensen bent.
Umberto
hagen763Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.planet.nl
Kijk maar wat je "mag" doen voor al die dollars voor één kind per jaar.maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Goede Site, goed initiatief......
Wie weet kom ik een keer een kijkje nemen... Succes!
In December zit ik weer on the Island of the Gods..
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

EricYen
User
spacer line
 

Reactie naar hagen763

Goed initiatief, maar ik zie de relatie tot mijn vakantie niet direct.

Ik meen te begrijpen, dat je met een redelijke dosis cynisme sneert naar onze hang naar hedonistische luxe en meent dat ik mijn geld beter kan besteden dan aan een in jouw ogen zinloos luxe onderkomen voor Usd 163 per nacht?

In dat geval doe je jezelf geen goede deal hier, ik heb weinig behoefte aan moraalridders die mij vertellen waar mijn geld aan te besteden. Mocht ik al met de gedachte spelen geld te doneren, dan doet dit bericht van jou mij toch besluiten dit elders te doneren.

Bovendien nodigt je toon bepaald niet uit om de nacht bij jou door te brengen, we hebben duidelijk een ander idee over wat een prettige vakantie inhoudt.

Er zijn meer dan voldoende goede projecten in de wereld (helaas omdat er idd zoveel ellende en armoede is), ik sponsor al enkele jaren een project voor straatkinderen in Cuzco, Peru: http://www.ninoshotel.com/

Ben er zelf geweest, was zeer onder de indruk, dit in tegenstelling tot de indruk die ik van jou heb door je erg onprettige opstelling.

groet,

Eric & Yen

maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

kembali


Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

pjsmit
User
spacer line
 

Misschien is dit een optie.
Ligt wel in Noord-Bali.
http://www.zenbodyholiday.com/hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Jammer dat je dat een onprettige opstelling noem en als het zo is dan biedt ik je zeer zeker mijn oprechte en welgemeende excuses.Mijn gemeende reactie is niet bedoeld om maar eens te zeggen wie en hoe men zijn/haar vakantie"moet"besteden en welk mooie Hotels wel of niet te nemen.Ook de armoede in Bali is overduidelijk.Tijdens mijn aankomst in Tuka Dalung Kuta werd er gewoon een kind "afgegeven"aan het weeshuis.Wat ik later begreep dat die moeder met haar huidige vriend niet meer kon zorgen voor het kind.Gelukkig mogen wij helpen.Hier in onze omgeving is er ook een stichting Help Cambodja en ja ik heb er ook geld gedoneerd maar nu ik zelf een stichting heb is het héél moeilijk om aan de juiste Rupiahs te komen.
Dus nogmaals mijn excuses voor mijn waarschijnlijk niet gemeende cynisme.EricYen
User
spacer line
 

Hoi Umberto,

Ik heb geheel geen probleem met je inzet voor de weeskinderen op Bali, integendeel. Maar je antoord op mijn bericht mbt een luxe vakantie op Bali was behoorlijk cynisch. Maar goed, ik wil er verder geen topic van maken, we zijn zojuist terug en hebben een heerlijke 5 dagen in Bali gehad.

Reactie nog aan Maurits:

Hoi Maurits, je zat er bepaald niet naast met je inschatting, dat 163 Usd teveel was voor Wana Villas in Canggu.

We zijn er na 1 nacht weggegaan. na 's avonds te zijn neergestreken, een goede douche en ff een paar glaasjes van de welkomsdrank, fles Hatten rose, te hebben gedronken zijn we in slaap gevallen, maar helaas werd die rust al wreed verstoord om 6 u 's morgens: Men was namelijk een paar villa's op het complex aan het slopen met voorhamers.

Na ons ontbijt hebben we de manager aangesproken, die natuurlijk met vriendelijke glimlach ons verzekerde dat er slechts een "small restauration" werd uitgevoerd, we hoefden ons geen zorgen te maken, we zouden een fijne tijd hebben in Wana villa's...

10 minuten later kwam hij ons persoonlijk met de jeep mededelen, dat we gratis een upgrade kregen naar de grootste villa van het complex. Mijn uitleg: de villa is niet het probleem, het gaat om het lawaai. Afijn, lang verhaal kort: na vele ontwijkende glimlachen en nooit een direct antwoord of een oplossing te hebben gekregen, hebben we het voor gezien gehouden en zijn voor de middag nog verhuisd naar Komaneka Tanggayuda suites net buiten Ubud.

Dit kleine, schitterend gelegen en uiterst vriendelijk en professioneel verzorgde resort was het juiste antwoord van onze travel agent van experience.bali.com

Ik kan eenieder die kiest voor rust, schitterend uitzicht (vallei en de rijstvelden aan de overkant van de vallei), uitstekende en uiterst vriendelijke bediening en zeer goede spa, van harte dit kleinschalige villa resort adviseren.

Vaak zie je in deze klasse een ietwat hautaine houding bij het personeel en management, niet bij deze mensen! Na de 4 dagen voelden we ons echt vertrekken van een tweede "thuis".

Bali heeft natuurlijk ons hart gestolen (van mijn vrouw reeds eerder, maar nu ook van mij), dus volgende maand nog eens 5 dagen. Dan meer aandacht voor de cultuur en de balinezen zelf, dus wellicht ook een bezoekje aan het weeshuis van Umberto Emoticon: Wink

vriendelijke groet aan allen,

Eric & Yenhagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Beste Eric,
Dank voor je melding en wat een leuke mededeling dat je wellicht een bezoekje zou willen brengen aan een van de weeshuizen van mij in Bali.Weet je je noemde Hatten Rose.Ik ken deze wijn heel goed.In het plaatsje waar ik woon verkoopt een goede vriend het in zijn winkel.Hij en zijn vrouw hebben al jaren een Poeliersbedrijf en ze verkopen lekkere kant en klare gerechten waar ook Indisch. Naast het eten hebben ze ook rijsttafel producten en wijnen.Hij "promoot " ook de Stichting door het plaatsen van een spaarpot op zijn toonbank daarin kunnen de klanten overtollige munten in sparen.Het is hier momenteel erg fris en winderig.
Groeten Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Umberto
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.90,351,219 topic views - 241,354 posts - 13,741 topics - 34,939 members - last post @ 22-04-2021 22:34 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

147,243,891 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com