indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

jupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Met de Air Asia van Londen-Stansed via Kuala Lumpur naar Indonesie reizen is inderdaad een optie. Maar wel erg omslachtig, als je eerst naar Londen moet, en dan nog naar een of ander vliegveld in Indonesie. Bagage en maaltijden moeten nog apart worden betaald. Weg prijsvoordeel.

Na 2 weken niet meer beschikbaar te zijn geweest is er momenteel weer de aanbieding van de Emirates naar Jakarta vanaf Dussekdorf voor zo'n 600 euri, vanaf Frankfurt voor zo'n 555 euri, en ook vanaf Hamburg, en eventueeel inclusief de intercitytrein vanaf de duitse grens (waarschijnlijk alleen indien geboekt via een duitse webside, b.v ebookers.de of flytravel.de). Deze prijs is met vertrekdatum tot 25 maart 2009. Weliswaar met een 4 uur durend oponthoud in Dubai op de heenreis, en 3 uur op de terugreis, maar toch een redelijk alternatief.


Far from the madding crowd.

jupje
User
User icon of jupje
spacer line
 

Ik vind het aanbod van de Air Asia om van Londen-Stansed via Kuala Lumpur naar Indonesie te reizen wel het overwegen waard.
Maar de prijs is inmiddels wel weer gestegen tot nominaal minimaal 171 pond, waarbij nog wat toeslag komt. Verder nog extra betalen voor bagage en maaltijden, een absurd systeem zeker voor lange-afstandvluchten. Totaal omgerekend minimaal 500 euri voor een retour tot Maleisie, waarschijnlijk eerder totaal 550 euri.
Minimaal 100 euri voor een retourtje naar Londen vanaf Nederland, super-lange wachttijden bij het overstappen in Londen (midden in de nacht daar vertrekken en aankomen), en minimaal zo'n miljoen roepia (70 euri) voor een retoer Kuala Lumpur naar een of ander Indonesisch vliegveld.
Totaal minimaal rond zo'n 700 euri.
Een beter alternatief biedt momenteel weer vliegen met Emirates vanaf Duitland naar Jakarta.
Na 2 weken niet meer bechikbaar te zijn geweesd, kun je weer voor 600 euri vliegen vanaf Dusseldorf (tot 30 maart vertrek), vanaf 555 zelfs vanf Frankfurt (tot 26 maart vertrek).
Eventueeel de trein vanaf de duitse grens inbegrepen, waarschijnlijk allleen als geboekt via een duitse webside, b.v ebookers.de of flytravel.deFar from the madding crowd.

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

jupje, wat jij wil is voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Zo werkt de wereld ook bij AirAsia niet. Ik zou als ik zou willen vanaf hier (Yogyakarta) naar daar (Eindhoven) kunnen vliegen voor en prijs die veel lager is dan 1000 euro per persoon. Het zou me wellicht 1.5 dag kosten, maar dat heb ik voor 300 euro (zo'n beetje) besparing wel over.

Als je de lusten wil (goedkoop vliegen) moet je ook de lasten dragen (erg vroeg kunnen boeken, flexibel kunnen zijn en tevreden zijn met wat minder dan de service van bijvoorbeeld Singapore Airlines).

Frankfurt en Dusseldorf zijn voor velen een prima alternatief voor de gegeven prijzen. Voor mij ook wel, maar dan moet ik eerst vanuit Yogyakarta naar Jakarta en vanuit Duitsland weer naar Nederland.. deze optie staat nu dus op de tweede plaats qua goedkope manieren om te reizen.


Ho Lee Fuk

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 26-11-2008 15:29 Vive la fete wrote:

...


Ryanair vliegt vanaf Eindhoven en Easyjet vanuit Amsterdam, Airberlin vanaf Dusseldorf en Munster. Dus voor jou zal Easyjet het beste zijn

Kijk anders eens op deze link http://www.stanstedairport.com
Dan zie je wie vliegt naar Stansted en van waar en hoe je naar de Eurostar kan


Bedankt.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 27-11-2008 01:31 senior wrote:
Allemaal een heel gereken en gedoe met de verschillende vluchttijden maar het is mogelijk om na 11 maart met Easy jet en Air Asia van Amsterdam naar Denpasar te vliegen ,via Londen Stansed en Kuala Lumpur voor een retourprijs van minder dan 800 euro,naar Jakarta zelfs voor minder dan 690 euro

Of zo'n ingewikkelde reis nu bevorderlijk is voor je vakantiegevoel?? En waarschijnlijk zullen deze mogelijkheden binnen de kortste keren zijn volgeboekt en dan ben je net zo duur uit,zo niet duurder,dan vertrek vanaf Amsterdam met MAS of Singapore Airlines...

Of gewoon naar Parijs en met de TGV naar NL. Houd echter wel aankomst Parijs en vertrek TGV minimaal zo'n 4 uur speling. Ik had het hard nodig met al dat gezoek en gewacht op mijn barang.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

cornelisse
User
spacer line
 

Vanuit Londen Gatwick via Dubai met Emirates voor 450 euro naar Jakarta.
Jakarta- Denpasar met Air asia ?Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

cornelisse, Jakarta - Denpasar kan inderdaad met AirAsia, maar ook met vele andere maatschappijen


Ho Lee Fuk

cornelisse
User
spacer line
 

Air asia wel de goede optie ?Gezien de prijs op internet lijkt me dit wel okay.Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Air asia wel de goede optie ?
Schijnt goed te zijn, probeer maar eens om een goedkope vlucht te boeken en laat het dan even weten op dit forum of het ook gelukt is voor het goedkope tarief.
Een andere optie is om op goed geluk naar Jakarta te vliegen en bij aankomst een ticket te kopen naar Denpasar, er vliegen de hele dag door maatschappijen op Denpasar.
Buiten de feestdagen moet dat geen probleem zijn, heb je Indonesisch geld nodig kan je dat op de luchthaven opnemen bij de vele bankautomaten, gewoon met de Europas.
Succes,
Jankiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 03-01-2009 12:21 Tuti & Jan wrote:
Air asia wel de goede optie ?
Een andere optie is om op goed geluk naar Jakarta te vliegen en bij aankomst een ticket te kopen naar Denpasar, er vliegen de hele dag door maatschappijen op Denpasar.
Succes,
Jan


Probleem is dat er op Jakarta Airport geen enkel fatsoenlijk reisbureau zit, wel veel ticket offices waar je echt de hoofdprijs betaalt wil je op dezelfde dag doorvliegen naar Denpasar (1 miljoen roempiah etc). Werkelijk schandalig duur, en weer een manier om de rijke bule weer eens flink te naaien.

Als je tijd hebt kan je maar beter een ojek nemen naar Tanggerang of een taxi naar Ciputra, daar een ticket JKT-DPS kopen en dan weer terug naar het vliegveld.

Ik zou gewoon op www.airasia.com boeken, Maleisische betrouwbaarheid en efficientie, geen enkele airline in Indonesie biedt voorlopig dezelfde kwaliteit online. De site van Garuda spant wat mij betreft nog steeds de kroon, diegene die die site heeft opgezet zou op staande voet met zijn hele team ontslagen moeten worden. Een amateur als ik zou het nog beter kunnen
Emoticon: Party!


Gracias. Sama sama

cornelisse
User
spacer line
 

Ik heb inderdaad even op airasia geken en kom met z'n vieren op nog geen 250 euro retour.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.92,614,457 topic views - 241,811 posts - 13,750 topics - 35,230 members - last post @ 23-07-2021 23:17 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

151,032,111 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com