indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 

Vietnam heeft als regel aangenomen dat een ieder die een motor bestuurt minimaal een borstomvang moet hebben van 72 cm, hetgeen een flitsverkoop van push-up-bh's tot gevolg had. De maatregel is genomen omdat de vele tengere personen niet of nauwelijks de macht hadden over het te besturen voertuig, wat resulteert in vele, soms dodelijke ongevallen en vele gevaarlijke situaties.

In Indonesië zien we een soortgelijke situatie. Jan en alleman rijdt maar op een motor die men niet onder controle heeft. De motor is gewoon te groot en te zwaar om te hanteren voor meestal tengere dames, maar er zijn ook tengere mannen die dat absoluut niet kunnen, maar toch rijden. Dat levert geregeld levensgevaarlijke situaties op.

Zou er in RI ook een soortgelijke maatregel moeten komen, en wat zal het criterium hier moeten zijn om de verkeersveiligheid te verhogen? Zou het belang van de borstomvang hier evengroot moeten zijn.

Hebben de tengere vrouwen niet juist een extra voorsprong op de tengere mannen als het om het meten van de borstomvang gaat?

Ik zie het al gebeuren dat er bij de razzia's een Stanley meetlintje moet uitmaken of men wel of niet de motor mag besturen. Die ouwe geilaards van een corrupte politielui zullen er vast wel een islamitische puinhoop van maken.

Maar toch is deze maatregel in Vietnam een feit en in RI zou toepassing daarvan helemaal niet zo'n gek idee zijn.Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Het lijkt mij zinniger om de kracht van iemand te meten dan de borstomvang. Je zult verbaasd zijn hoe sterk sommige van die tengere personen zijn.


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 17-11-2008 16:53 NKP-2005 wrote:
Vietnam heeft als regel aangenomen dat een ieder die een motor bestuurt minimaal een borstomvang moet hebben van 72 cm. Maar toch is deze maatregel in Vietnam een feit en in RI zou toepassing daarvan helemaal niet zo'n gek idee zijn.
Een feit is pas een feit als het ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt. Emoticon: Bye byeNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Zo zie je maar hoeveel druk die mensjes met borstomvang van < 72 cm kunnen geven. Emoticon: Laugh out loud


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 


On 17-11-2008 18:22 Nemesis wrote:
Zo zie je maar hoeveel druk die mensjes met borstomvang van < 72 cm kunnen geven. Emoticon: Laugh out loud


De vraag is of dat in hun voordeel is. Ze blijven een gevaar op de weg.
Wat zou een beter criterium zijn? Een krachtmeting om te zien of je de motor mag besturen? Misschien moet je de lengte van een persoon nemen en dan de grootte/zwaarte van de motor daarmee bepalen? Hoe is de verkeersveiligheid te verhogen en hoe kun je voorkomen dat deze tengere personen zichzelf in gevaarlijke situaties brengen doordat ze geen controle over hun voertuig hebben?senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Ik ben het wel met NKP-2005 eens: ongeacht hun borst-,of wat voor omvang dan ook,feit is dat er zoveel tengere mannen/vrouwen op die motors rijden die absoluut geen controle hebben over het vehicel. Zolang ze op een yamaha mio of iets dergelijks rijden gaat het allemaal nog wel, stappen ze over op bv een nuovo dan word het al moeilijker.

Maar ik vrees dat zolang zij zo gemakkelijk aan een sim((rijbewijs)kunnen komen er geen verbetering in zal komen,een moeilijk probleem om op te lossen lijkt mij.Wellicht geen andere motors dan genoemde mio's meer toe laten op de wegen in Indonesie?Deze zijn gemiddeld zo'n 113 cc (meen ik ) en rijden al hard genoeg:voor zover je daar hard kunt rijden..alhoewel.als ik ze soms zie scheuren op die bergweggetjes hou ik af en toe mijn hart vast...


hati hati, pelan pelan

NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 

Inderdaad, senior. En als ze op de weg terechtkomen met hun bravour dan zien ze er voor de rest van hun leven, als dat behouden kan blijven, totaal anders uit. Dat realiseert men zich niet.
Ook zie je vaak meer dan drie mensen op een motortje die bestuurt wordt door een tengere persoon die in zijn eentje al moeite genoeg had om de controle te bewaren. Moet er niet een regel komen om een maximaal aantal personen per motor toe te staan. Ik heb ze gezien met zes mensen op één motortje. Ik heb er een fotootje van. Die zal ik later toevoegen, nu moeten de kinderen naar school.

Misschien is de hersenomvang in omgekeerde evenredigheid met de borstomvang? Of beledig ik de D-cups en hoger hiermee? Van blondines wordt al gezegd dat zij minder hersenen bezitten, maar blondines zijn zeldzaam in RI.senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Ja, ook ik heb ze helaas zien liggen ergens op een weg/kruising:bravoure,overbelasing etc,het is aan de orde van de dag.Een regel van maximaal twee personen lijkt mij goed,de motoren zijn ook maar geschikt voor twee personen...met zes mensen heb ik het nog niet gezien:wel met pa achter het stuur .moeders achterop en twee kinderen er tussen in(plus plastic tas(sen) op de treeplank) en als klapstuk nog wat (belanrijke?) bagage daar achter....

Blondines zijn inderdaad zeldzaam daar.alhoewel ik wel eens een bepaald soort Indonesische dames met blond haar heb gezien, in sommige uitgaansgelegenheden>>waarom is mij een raadsel hun natuurlijke haarkleur is al mooi genoeg,,, Emoticon: Yes!


hati hati, pelan pelan

senior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 18-11-2008 01:08 NKP-2005 wrote:
Of beledig ik de D-cups en hoger hiermee? .Show me an Indonesian girl with a d-cup and i fall in love... Emoticon: Party! Emoticon: Party! .....just joking Emoticon: Shut up! Emoticon: Yes!


hati hati, pelan pelan

NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 

Ze zijn er Sr., maar de rest van het dameslichaam is dan meestal navenant van grootte. Niet altijd!!

Zie hier de foto met zes personen op een motortje. Tel de koppies! Moeders in amazone-zit. Gevaarlijk?Er is nog wat bagage ook, maar dat kon vast meer. Let op de helmen!
Zo rijdt men met maximaal 25 km/uur rond, liefst midden op de weg, licht slingerend, zodat je nooit weet waar men heen gaat, want richting aangeven is ook in RI een zeldzaamheid.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Dan nog met zo'n verdr.......de k...tsarung om ook; die verhogen het gevaarsgehalte met 1000%. Nog een paar teenslippers aan i.p.v. schoenen en het wegglijden van de voeten op de rem-pedalen is een feit.
Gisteren heeft mijn vrouw er nog een de huid volgescholden omdat ie een rare slingerbeweging maakte met z'n k...tsarung aan en op haar motor knalde (ook z'n teenslipper glipte weg van het pedaal). Meneer was nog beledigd ook......geen verontschuldigingen. Nee, hij had gelijk (net uit de moskee, was zeker net door Allah z'n Hakkebar heilig verklaard).
Degenen die in evenwicht op een fiets blijven, zijn op 1 hand te tellen..... dan slingert men over de weg. Laat staan een motor. Eerst leren lopen (i.p.v. sloffen), vervolgens leren fietsen (i.p.v. slingeren) en dan pas motorrijden.NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 


On 18-11-2008 03:06 Yogya-Bali wrote:
Meneer was nog beledigd ook......geen verontschuldigingen. Nee, hij had gelijk.

Ja, YB, zo gaat het inderdaad: dat is de mentaliteit. Dat begrijpen de mensen in Nederland niet. Als je hier op vakantie komt zie je dat allemaal niet.

Vanmorgen had ik er bijna één op de gril, die de bocht afsneed, ook al zo'n nationaal gebruik, net als aan de verkeerde kant van de weg rijden om dan opeens zonder te kijken de weg over te slingeren om in te voegen. Heel erg verontwaardigd dat ik met mijn auto niet opzij ging voor die motor!
Want: ze hebben geen controle over de motor en kunnen alleen maar vooruit rijden; de beentjes zijn te kort om op de grond te zetten. Ze zitten soms op het randje van de buddysit om bij de pedalen te komen. Een vreemd gezicht.

Maar goed, er zijn er vooralsnog zat van en er komen er steeds meer bij, dus één meer of minder zet geen zoden aan de dijk. Maar ik heb liever dat soort problemen niet in dit land, dat ik een Orang Indonesia Bodoh onder de auto platrijd.

Het zou goed zijn om een maatregel te nemen om de mensen tegen zichzelf te beschermen, maar welke zou het meest geschikt zijn? Zou een framehoogte een oplossing kunnen zijn, net als fietsen in Nederland?
In Nederland stapt een kind van 10 jaar ook niet op een fiets voor volwassenen. Dat effect heb je dus, maar dan zijn het hier motoren, die toch wel erg snel kunnen.
Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Ik heb gisteren in 10 minuten ca. 50x zo vaak moeten claxonneren als ik vorige maand in NL in 1 maand moest doen....!!!

We hebben het hier op dit forum al eens eerder over het (rij)gedrag in RI gehad.
Naar mijn bescheiden mening heeft dit alles te maken met de egoistische instelling van de gemiddelde inwoner: het kan niemand een moer schelen wat er gebeurt met een andere weggebruiker die door persoons toedoen een ongeluk begaat dan wel wordt aangereden. Het feit dat vrijwel 95% nimmer gebruik maakt van zijn/haar spiegels ( spion genaamd alhier) spreekt boekdelen; het interesseert de weggebruiker gewoon niets wat er achter hem/haar gebeurt. Anders zou men wel gebruik maken van de zijspiegels/achteruitkijkspiegels. Het is ikke, ikke en de rest kan stikke.
Voordat ik weer over mij heen krijg dat dat mijn westerse kijk op het land en haar inwoners is, is ook mijn Indonesische eega deze mening toegedaan plus de chauffeur die ik wel eens gebruik. Volgens hen is het puur de egoistische inslag van de Indonesier die - behalve om zijn familie (uit eigen belang) - niets geeft om het leven van een ander.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Het is hier geen haar beter, met enige regelmaat knallen ze achterop de auto.
Daar zit gelukkig het reservewiel. Dus ze gaan hun gang maar, op straatliggend of niet, ik rij gewoon door. Heel af en toe poft er 1 op de zijkant van de auto. Ze vliegen rustig door rood. Dan is er wel schade, maar ook dan rij ik door. Gemiddelde schade aan lak en blikwerk is zo'n 300.000 IR per 6 maand. 1 keer stoppen en politie erbij kost al snel meer met een blanke kanis. Dus teluit je winst door gewoon door te rijden.

Het is lachwekkend zo'n doffe klap op het reservewiel.
Uiterst vermakelijk ! Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

NKP-2005
User
User icon of NKP-2005
spacer line
 


On 18-11-2008 06:08 oyibo wrote:
Dus teluit je winst door gewoon door te rijden.

Het is lachwekkend zo'n doffe klap op het reservewiel.
Uiterst vermakelijk ! Emoticon: Party!


Laat ik nu steeds gedacht hebben dat zoiets illegaal was! Misdadig gewoon!

Deze posting van Oyibo getuigt wel heel erg hoe weinig respect sommige personen hebben. Het zou me zwaar tegen vallen van anderen, maar bij jou verwachtte ik zoiets wel. Natuurlijk is er niemand die zijn posting bekritiseerd of van dit forum aftieft, maar het heeft aan alle voorwaarden voldaan om opnieuw ge-edit te worden.

Jeroen doe er toch eens wat aan!!! Ik heb het aan je gerapporteerd!oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik heb van de melding kennis genomen.

En het natuurlijk op het moderator forum gezet.
Dan kan de sitebeheerder er ook kennis van nemen.

Waarbij nog opgemerkt kan worden dat als je stilstaat voor een stoplicht en ze poffen achter op je auto dat dit niet zozeer mijn probleem is. Overigens lijkt me dat gewoon een zaak van uit je doppen kijken, en nee ik stap niet uit. Emoticon: Party!


It's only kinky the first time.

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Misdadig? Nah, als er iemand bij je achterop rijdt kun je beter maar niet stoppen hier, aangezien je ze financieel zullen leegzuigen tot je bijna bankroet bent. Misdadig? Ja, diegene die achterop rijdt inderdaad. Ik denk dat je ook best even tussen de regels door had kunnen lezen, dan had er niets aan de hand geweest.

Ik stop met mijn motor ook niet als er achter me iets gebeurd. Als er voor me iets gebeurd rijd ik er als het even kan met een boog omheen. Voor je het weet wordt er naar je gewezen als veroorzaker, en lul je daar maar eens uit. Dan doorrijden is wel een probleem, want dan moet je flink kunnen rijden en nooit meer hoeven terugkomen op die plek. Direct doorrijden kan dus wel prima en is iets wat de meesten hier doen, Indonesiers dus voornamelijk, want het aandeel buitenlanders in dit land is miniem.Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 18-11-2008 01:43 senior wrote:

...Show me an Indonesian girl with a d-cup and i fall in love... Emoticon: Party! Emoticon: Party! .....just joking Emoticon: Shut up! Emoticon: Yes!


Als ik eraan denk zal ik een foto maken van een grietje dat hier in een cafe werkt. Wel sneu, want haar (natuurlijke!) borsten zijn veel te groot voor haar lichaam, dus echt mooi is het niet. Verliefd worden kun je beter op een ander doen Emoticon: Wink

Wel zou ze slagen voor iedere test om op een motor te mogen rijden, behalve als er gecontroleerd wordt op zichtbaar uitstekende lichaamsdelen.spacer line  

Om de controle over het voertuig te verhogen weet ik wel een oplossing. Het zou verplicht moeten worden dat iedereen zijn tweewieler om laat bouwen naar een driewieler of makkelijker gewoon een paar van die extra steunen met wieltjes aan beide zijden plaatsen, je weet wel, die dingen die we in Nederland voor kleine kinderen gebruiken. Schept gelijk een stukje extra werkgelegenheid voor de plaatselijke bengkel.

Om de Indonesiër zijn verkeersgedrag te veranderen weet ik geen oplossing. Is weer een mentaliteit kwestie die ik niet zie verbeteren de komende 50 jaar.

Trouwens, ze kunnen wel weer nieuwe wetten gaan maken maar wie gaat die dan ook echt uitvoeren? Ze hebben bijv. nou al moeite genoeg om er op toen te zien dat men een helm draagt en dan heb ik het vooral over Bali waar elke Balinees te lijk gevrijwaard te zijn van die regel.zieleffe
User
spacer line
 

geen woorden nodig........ Emoticon: Worship

man/vrouw +kind op de motor
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


On 18-11-2008 10:54 zieleffe wrote:
geen woorden nodig........ Emoticon: Worship

Click to see original image

man/vrouw +kind op de motor

Click to see original imageZouden ze soms een pl**ris hekel aan lopen hebben daar...?
Je gaat toch liever lopen dan dat je als 5e passasier met je gat op het metaal moet zitten.zieleffe
User
spacer line
 

Ja malas, maar ook de temperatuur speelt hier een belangrijker rol in, want zeg eens zelf lekker half naakt op zo' ding te zitten............... Emoticon: Party!

dit maakt ook een verschil

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Waarom gebruiken ze geen aanhangers daar?
Misschien wel een gat in de markt...
merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

O,o, wat zijn de heren weer lekker bezig met hun seksistche uitspraken, geef niks hoor.
Allemaal vooroordelen:
Merapi is blond en heeft cup d en ook nog een goed stel hersens, dus onzin dat blondines dom zijn.,
Senior, nee een Indonesian girl met cup d heb ik ook nog nooit gezien,ze zijn zo plat al een eurocent.maar het zou een Aziatische vrouw ook niet passen.
Maar een Indonesier[man] mag ook wel wat meer door de schepper bedeeld zijn...., soms net een fietsventieltje[beetje nagal]
groetjes Merapi/Wilmasenior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 19-11-2008 00:37 merapi wrote:
:
Merapi is blond en heeft cup d en ook nog een goed stel hersens, dus onzin dat blondines dom zijn.,
Senior, nee een Indonesian girl met cup d heb ik ook nog nooit gezien,ze zijn zo plat al een eurocent.maar het zou een Aziatische vrouw ook niet passen.
Maar een Indonesier[man] mag ook wel wat meer door de schepper bedeeld zijn...., soms net een fietsventieltje[beetje nagal]
groetjes Merapi/Wilma


Ik heb nog nooit gezegd dat blondines dom zijn..integendeel zefs.Volgens mij zijn er tegenwoordig trouwens maar bar weinig echte blondines, tis allemaal verf troep,of heet dat kleurspoeling nu? Emoticon: Party!

Niet met je eens dat Indoneschische/Aziatische vrouwen zo plat zijn als een eurocent(vroeger was het gezegde zo plat als een dubbeltje, toen was het geld ook meer waard Emoticon: Yes! ) : heb er soms mijn handen vol aan gehad..... Emoticon: Laugh out loud

Tja , kan niet oordelen over de Indonesische man> op dat gebied geen ervaring mee Emoticon: Stupid ...prive gezegd: val ik op dat gebied wel in de smaak bij de Aziatische/Indonesische vrouwen...heb blijkbaar vooraan gestaan bij het uitdelen door de Schepper...maar nou word het wel erg prive..dus Jeroen: sorry je mag dit schrappen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Topic gaat over borstomvang toch??


hati hati, pelan pelan


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.81,010,649 topic views - 238,415 posts - 13,717 topics - 29,708 members - last post @ 10-04-2020 12:30 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

132,116,581 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com