indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Gezocht & Aangeboden > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Ter uitbreiding van de website http://sulawesi.startpagina.nl ben ik op zoek naar links die te maken hebben met Sulawesi en op dit moment nog niet op de website vermeld staan.

Daarom hier het verzoek om alle links gerelateerd aan Sulawesi hier te vermelden. Vermeld er tevens bij wat je mening is van de website en waarom deze opgenomen zou moeten worden op de pagina. Ook eigen websites mogen hier vermeld worden, maar ben eerlijk en vermeld er even bij dat het je eigen website is. Dit heeft verder geen invloed op het al dan niet plaatsen uiteraard.

Allerhande websites zijn welkom, maar het gaat er vooral om uiteindelijk nuttige links op te nemen op de website. Je krijgt in ieder geval eeuwige roem voor het aanmelden van de link(s) in dit topic. Er is wat mij betreft geen limiet in het plaatsen van het aantal links hier. Leef je uit dus!

N.B. Ik weet dat er duizenden links te vinden zijn via Google e.d., maar in dit geval hoop ik erop dus een beetje menselijk werk toe te voegen aan de pagina's, en dus niet de eerste 100 resultaten uit de zoekmachines te halen.Frenk
User
spacer line
 

Hallo Jeroen,
Afgelopen mei in Yogya heb ik je eens gesproken (op dat koninginnedag feest). Ik zou je toen nog een link doorgeven van een paar jongens die vanuit Manado trekkings and tours organiseren. Hun site is inmiddels online: http://www.matahatikita.com/
Ik heb goeie ervaringen met de gidsen, ze zijn ervaren en proberen ook alternatieve routes te organiseren voor toeristen.
De site moet nog verder uitgebreid worden maar als je deze alvast kan linken aan die sulawesi start pagina zou mooi zijn.
groet,
FrankTuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Baruga
User
User icon of Baruga
spacer line
 

Hallo Jeroen,

Ik heb 55 foto’s van mijn afgelopen reis door Zuidoost-Sulawesi op het internet gezet. Je kunt op internet inloggen op www.wereldwijzer.nl en als je dan klikt op ‘Vakantiefoto’s” rechts boven op de internetpagina dan kun je het fotoalbum vinden onder de naam ‘Zuidoost-Sulawesi’. Dubbelklik op de eerste foto om het groot in beeld te krijgen. Onderaan de foto staat wat tekst. Door op 'volgende' te klikken blader je door het album heen. Misschien is dit iets om op te nemen in de Sulawesi startpagina

Veel kijkplezier, BarugaHet leven is geen bestemming, het is een reis.

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Uit een ander topic:


On 26-08-2008 13:54 mpr10-8 wrote:
Ik niet, maar er staat een verhaal over op:
http://www.theminahasa.net/soc(...)ries/pocopoconl.html
Emoticon: Smile

On 26-08-2008 14:08 Tuti & Jan wrote:
Dat zijn dus twee vliegen in een klap, informatie over de poco poco en een link naar een website over Sulawesi voor topic:
http://forum.indahnesia.com/to(...)erd_aan_sulawesi.php
JanHo Lee Fuk


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,495,437 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,539 members - last post @ 02-12-2021 12:24 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,194,375 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com