indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 08-06-2009 17:55 Agung wrote:
En.... populisten luisteren naar het volk.... Emoticon: Yes!


Je kunt Jantje net zo gemakkelijk als nazi-jager neerzetten.

Als je ziet hoe de Taliban bezig is in noord Pakistan dan lijkt het mij heel verdedigbaar om deze club, bezeten is van islam, als de boeven van deze tijd neer te zetten.Volgens mij had jantje het over ongedierte dat naar West-Europ en Nederland kwam. Over de Taliban in Pakistan is geen woordje gerept. Vergelijking gaat dan ook in mijn ogen volledig mank. Emoticon: Yes!sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 08-06-2009 17:55 Agung wrote:


Vergelijk het aantal slachtoffers van Islamitisch geweld van de afgelopen 10 jaar eens met het aantal slachtoffers van het nazi regime in de jaren 30.

Zonder enige twijfel zit dat in dezelfde orde van grootte. Emoticon: Yes!


Heel slim bedacht om je te beperken tot de jaren 30. Maar toen Hitler in 1933 aan de macht kwam was dit wel de start voor een totalitaire politieke onderdrukking , racistische vervolging, de tweede wereld oorlog en uiteindelijk genocide. Je kunt het nationaal-socialisme toch niet alleen beperken tot de jaren 30? Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.
Dat het aantal slachtoffers dan in dezelfde orde van grootte zit betwijfel ik dan ook hevig. Het totaal aantal slachtoffers in 1945 bedroeg in West-Europa ongeveer 42.000.000 mensen en als ik er dan 8.000.000 Duitsers en Italianen (waren de agressors) aftrek, kom ik toch aan het aantal van 34.000.000. Weet niet of die moslims dat in de afgelopen 10 jaar gehaald hebben. Emoticon: Yes!


Zoals u weet waren er velen die tot 1940 vonden dat je geen lelijke dingen mocht zeggen over nazi Duitsland. Pas later is duidelijk geworden dat zij ongelijk hadden. Emoticon: Frustrated


Ik snap niet waar u dit vandaan tovert. Frankrijk en Engeland probeerden eind jaren 30 via de onderhandelingstafel Hitler via allerlei akkoorden aan banden te leggen. De alom bekende appeasement politiek. Kent u Chamberlain nog met dat wapperende papiertje die uitsprak dat er geen oorlog kwam. En vanaf eind 1933 was het NSB-lidmaatschap voor ambtenaren verboden en daarna verbood de Rooms-katholieke kerk en de synode van de Gereformeerde Kerk haar leden om lid te worden. Er zullen dus best lelijke dingen over nazi Duitsland gezegd zijn dunkt me. Emoticon: Yes!


Over 100 jaar zal de wereld oordelen over de Islam.
Als tegen die tijd het gevaar is gekeerd dan zal dat oordeel zeer negatief zijn. Emoticon: Yes!
Zo niet dan zijn we tegen die tijd allemaal Islamitisch. Emoticon: Sadley


Voor u een weet, voor mij een vraag. Emoticon: Yes!zieleffe
User
spacer line
 
docent VU, 10 juni 2009 10:23 uur
E zijn amper studenten van Marokkaanse huize te vinden op de VU. Al helemaal geen jongens. Op de tv. zie je het niveau. Ze lezen geen kranten, weten niets, halen feiten en fantasie door elkaar. Ze spreken en schrijven geen fatsoenlijk Nederlands, hun denkniveau is dat van een kind van 10 jaar, en dan in de Middeleeuwen. De grote, onbeschaafde mond hebben ze meegekregen van hun Rif-voorouders. De geest is uit de fles.

Klik Hier

Yasmin Nasr & Eli Bouscher
Een aantal Marokkaanse jongeren uit Bos & Lommer, Amsterdam, wil deze zomer een bustour maken langs steden en dorpen waar de PVV de grootste partij is geworden. Ze willen in gesprek met PVV-stemmers. In 'Knevel & Van den Brink' vanavond de aftrap van deze tournee.
Yasmin: Laat je niet ontmoedigen door deze negatievelingen. De meerderheid staat achter jou!
......
mag ik vragen weet u dat wel zeker????
Dit is erg overtrokken, “de meerderheid“.
Maar goed een oordeel over allebei is niet goed, want ze deden allebei het niet goed, ze vertolkte niet dat gene die ze hadden moeten inbrengen.
Laat voorop stellen dat Yasmine zei dat ze haar kind tot zijn 30 jaar voor hem wilde opkomen en zorgen dat het niet de verkeerde kant op gaat.
laat ik haar uit haar dromen helpen, weer een uitlating dat nergens op slaat.
hier uit kon je merken dat ze nog een erger puber is, want je hebt totaal geen zeggenschap meer als ze al 18 jaar zijn geworden.
Ze kan wel denken dat ze het zo goed wilt doen, maar dan heb je ook nog haar man nodig.
En gezien zijn dominante inbreng op haar zal ze der eigen nog wel eens tegen komen.
Een onvolwassen persoontje die lekker thuis moet blijven, en zich alleen op Alah gaan richten, hebben we er ook geen last van....... !

Hier zie je maar weer hoe ze proberen die gemeenschap in een goedwil offensief te brengen.
Voor mij is het duidelijk:, gezien hun gedrag, en hun beelden, die ze zelf hebben laten zien, dat ze erg agressief zijn, in hun spreken, en handelingen.
Wij Hollanders zijn soms Fel, maar hun zij erger, en hinderlijker in hun gedrag.
Ten zei je ze ontmoet in gewoon dagelijkse leventje zo mak als wat, maar onderling erger kan je het niet maken.
Dit is niet stigma, maar gewoon de werkelijkheid.

Sapolidi kijk eens verder achteruit de 80 jarige oorlog hebben we toch ook op opgelost toen Willem I de dijken doorprikte.
Dus ook weten we dat er een keer er inzit, dit ook opgelost worden.
Wanneer ? ja dat is koffie dik kijken 10 50 of 100 jaar.......... Emoticon: Emoticon: Puh! Emoticon: Nice Emoticon: Bye bye
de wakkere krant van Nederland eindelijk krijgen ze het door


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 08-06-2009 21:48 sapolidi wrote:

...


Heel slim bedacht om je te beperken tot de jaren 30. Maar toen Hitler in 1933 aan de macht kwam was dit wel de start voor een totalitaire politieke onderdrukking , racistische vervolging, de tweede wereld oorlog en uiteindelijk genocide. Je kunt het nationaal-socialisme toch niet alleen beperken tot de jaren 30? Zo zout heb ik het nog nooit gegeten.


Ik mag aannemen dat hiermee verwezen wordt naar al die politici die, tot dat het te laat was, vonden dat je Herr Hitler moest accepteren als leider van het toenmalige Duitsland.

Toen het muntje eindelijk viel bij die sukkels was er maar op 1 manier van hem af te komen, namelijk via WW II.

De les hieruit voor de toekomst is dus dat je ideologien die niet deugen in een vroeger stadium moet herkennen.

Het Hitler regime had dus ruim voor 1940 ontmaskerd en gestopt moeten worden. Inderdaad in een periode waar tot het aantal slachtoffers relatief beperkt was, maar waarin de radicale geluiden tot meer geweld al wel hoorbaar waren.

Als we dit vergelijken met de Islam op dit moment dan kun je je afvragen of deze ideologie zich nu bevindt in een jaren 30 situatie vergelijkbaar met het nazi regime van die tijd.

Als we kijken naar het aantal slachtoffers dat Islam en Nazi regime in die periode hebben gemaakt dan zitten die inderdaad in dezelfde orde van grootte.

De hamvraag is natuurlijk: Staan wij aan de vooravond van grootschalig Islamitisch geweld vergelijkbaar met WW II of niet.

Als wij luisteren naar Ahmadinejad of Osama Bin Laden dan kan moeilijk ontkent worden dat er een zekere analogie is met Hitler. Oproepen tot geweld en Jodenhaat zijn duidelijk herkenbare terugkerende thema's.

Verschillen zijn er gelukkig ook. Bin Laden heeft op geen stukken na voldoende power achter zich om een wereldbrand te ontketenen en Ahmadinejad, hoewel hij heeft gewonnen, moet ook oppassen want steeds meer mensen in zijn Iran zien hem niet zitten.

Al met al moet ik toch concluderen dat het verschil tussen laatstgenoemde heren en Hitler niet zozeer de kwaadaardigheid van hun ideologie is, maar vooral de mate waarin ze kunnen beschikken over een oorlogsmachine.

Waakzaamheid blijft dus het devies.Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 10-06-2009 13:12 zieleffe wrote:
Een aantal Marokkaanse jongeren uit Bos & Lommer, Amsterdam, wil deze zomer een bustour maken langs steden en dorpen waar de PVV de grootste partij is geworden. Ze willen in gesprek met PVV-stemmers. In 'Knevel & Van den Brink' vanavond de aftrap van deze tournee.


De vraag is: wordt de PVV kleiner of groter nadat het platteland kennis heeft genomen van deze jongeren?

Ik kan mij moeilijk van de indruk onttrekken dat naarmate men meer in contact komt met deze jongeren men zich meer bewust wordt van het probleem dat zij vormen en men meer behoefte krijgt om stevige oplossingen door te voeren.Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 14-06-2009 18:43 Nemesis wrote:

...


Bin Laden heeft op geen stukken na voldoende power achter zich om een wereldbrand te ontketenen en Ahmadinejad, hoewel hij heeft gewonnen, moet ook oppassen want steeds meer mensen in zijn Iran zien hem niet zitten.
Er zijn zoveel mensen in een communistisch bewind danwel in een dictatoriaal bestuur welke de leiders ook liever zien gaan dan komen. Of een koppie kleiner proberen te maken. Toch die leiders zitten er na zovele jaren nog steeds. O.a. m.b.v. steun uit het westen want men blijft er gewoon zaken mee doen alsof er niets aan de hand is. Alleen een klein arm landje ls Korea durven ze aan te pakken.Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Noord Korea is inderdaad een erg arm, betrekkelijk klein land. Zoals je het schrijft klinkt het echter heel anders dan dat het m.i. is.

Noord Korea is ook een Nucleaire mogendheid die een grote bedreiging vormt voor de regio. Echt aangepakt is het land nog niet. De isolatie is namelijk hun eigen keus.

Al met al is Noord Korea op dit moment een groter probleem dan de Islam.

Voor ons het gelukkig wel ver weg... Emoticon: Yeah right!Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

spacer line  


On 14-06-2009 18:43 Nemesis wrote:

...


Ik mag aannemen dat hiermee verwezen wordt naar al die politici die, tot dat het te laat was, vonden dat je Herr Hitler moest accepteren als leider van het toenmalige Duitsland.

Toen het muntje eindelijk viel bij die sukkels was er maar op 1 manier van hem af te komen, namelijk via WW II.

De les hieruit voor de toekomst is dus dat je ideologien die niet deugen in een vroeger stadium moet herkennen.

Het Hitler regime had dus ruim voor 1940 ontmaskerd en gestopt moeten worden. Inderdaad in een periode waar tot het aantal slachtoffers relatief beperkt was, maar waarin de radicale geluiden tot meer geweld al wel hoorbaar waren.

Als we dit vergelijken met de Islam op dit moment dan kun je je afvragen of deze ideologie zich nu bevindt in een jaren 30 situatie vergelijkbaar met het nazi regime van die tijd.

Als we kijken naar het aantal slachtoffers dat Islam en Nazi regime in die periode hebben gemaakt dan zitten die inderdaad in dezelfde orde van grootte.

De hamvraag is natuurlijk: Staan wij aan de vooravond van grootschalig Islamitisch geweld vergelijkbaar met WW II of niet.

Als wij luisteren naar Ahmadinejad of Osama Bin Laden dan kan moeilijk ontkent worden dat er een zekere analogie is met Hitler. Oproepen tot geweld en Jodenhaat zijn duidelijk herkenbare terugkerende thema's.

Verschillen zijn er gelukkig ook. Bin Laden heeft op geen stukken na voldoende power achter zich om een wereldbrand te ontketenen en Ahmadinejad, hoewel hij heeft gewonnen, moet ook oppassen want steeds meer mensen in zijn Iran zien hem niet zitten.

Al met al moet ik toch concluderen dat het verschil tussen laatstgenoemde heren en Hitler niet zozeer de kwaadaardigheid van hun ideologie is, maar vooral de mate waarin ze kunnen beschikken over een oorlogsmachine.

Waakzaamheid blijft dus het devies.


Gohhhh,

Ik kan me nog herinneren dat ik lang geleden de vergelijking van wilders en hitler trok en toen als een ongelofelijke idioot werd uitgemaakt.

zie, kijk en huiver wat er aan de hand is.

wel fijn dat er meer ogen geopend worden.

greetzsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 14-06-2009 18:43 Nemesis wrote:

...


Ik mag aannemen dat hiermee verwezen wordt naar al die politici die, tot dat het te laat was, vonden dat je Herr Hitler moest accepteren als leider van het toenmalige Duitsland.
Toen het muntje eindelijk viel bij die sukkels was er maar op 1 manier van hem af te komen, namelijk via WW II.


Beetje een goedkoop praatje wat hier gehouden wordt. Heeft niets te maken met het vallen van een muntje. In die periode werd algemeen aanvaard dat de nationale soevereiniteit onaantastbaar was. Hoe overheden met hun onderdanen omgingen was een interne zaak waar andere staten zich niet mee hadden te bemoeien. Natuurlijk zag de wereld wel dat het fout ging in Duitsland, maar ze hadden geen enkel recht om daar in te grijpen. Dat deden ze pas toen Duitsland Polen binnenviel en dit na al die eerdere annexaties (Oostenrijk, Sudetenland, Saarland etc) de welbekende druppel was. Dus het woordje sukkels is overdreven en WO II was niet begonnen om van Hitler af te komen, maar om een eind te maken aan de Duitse agressie.


De les hieruit voor de toekomst is dus dat je ideologien die niet deugen in een vroeger stadium moet herkennen.


Helemaal mee eens. Daarom moet de PVV goed in de gaten gehouden worden. Heb het meteen al herkend als een hele foute ideologie. En nu jij nog.


Als we kijken naar het aantal slachtoffers dat Islam en Nazi regime in die periode hebben gemaakt dan zitten die inderdaad in dezelfde orde van grootte.


Toen het Rijksdaggebouw in 1933 in brand werd gestoken werden talloze communisten vermoord of opgepakt en in speciale kampen gevangen gezet.
Tijdens de Kristallnacht in 1938 werden massaal joodse huizen, winkels en synagogen aangevallen door opgehitste menigtes. 26.000 Joden werden opgepakt en in concentratiekampen gezet waar ze niet meer levend uitkwamen.
Vanaf 1934 werden homoseksuelen vervolgd en in 1939 werden zes geheime 'Euthanasie Instituten' opgericht waar uiteindelijk in totaal meer dan 70.000 gehandicapten en psychiatrische patiënten zouden worden vergast. En ook vóór 1940 werden zigeuners opgesloten waarna ze systematisch vermoord werden.
Bij elkaar levert het samen toch heel wat slachtoffers op nemesis. Het precieze aantal slachtoffers van moslimfanaten (want een soevereine moslimstaat die dit allemaal in praktijk brengt is mij onbekend) heb ik niet, maar omdat jij beweert dat dat inderdaad in dezelfde orde van grootte zit ben ik reuze benieuwd naar jouw getallen.


Als wij luisteren naar Ahmadinejad of Osama Bin Laden dan kan moeilijk ontkent worden dat er een zekere analogie is met Hitler. Oproepen tot geweld en Jodenhaat zijn duidelijk herkenbare terugkerende thema's.


Ahmadinejad of Osama Bin Laden zijn uit op de vernietiging van de Joodse staat Israël als uitvloeisel van het Israëlisch/Palestijnse conflict terwijl Hitler uit was op de totale vernietiging van het hele Jodendom. Het waren üntermenschen. Zit toch een essentieel verschil tussen , hoewel het natuurlijk niet goed te praten is.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 15-06-2009 01:38 dutchguy1000 wrote:

...


Gohhhh,
Ik kan me nog herinneren dat ik lang geleden de vergelijking van wilders en hitler trok en toen als een ongelofelijke idioot werd uitgemaakt.

zie, kijk en huiver wat er aan de hand is.
wel fijn dat er meer ogen geopend worden.

greetz


De PVV wil de grenzen sluiten voor mensen van één bepaalde godsdienst en de gebedshuizen en scholen van alleen die bevolkingsgroep verbieden. Pure discriminatie dus.
Bovendien heeft Wilders eerder gezegd dat zijn utopie een Nederland zonder migranten is.
Wilders neemt het ook niet zo nauw met de democratie. De PVV-leider is het enige lid van zijn privépartij. Parlementariërs van de PVV worden niet gekozen door de partij, maar aangewezen door Wilders. De club komt achter gesloten deuren bij elkaar in bijeenkomsten waar niemand stemrecht heeft. De belangrijkste definiërende kenmerken van een extreemrechtse partij – nationalistisch, anti-democratisch en racistisch - zijn dus bij de PVV aanwezig.
Ook uit het onderzoek van de Anne Frank Stichting en onderzoekers van de Universiteit Leiden kwam men tot de conclusie dat de PVV extreem-rechts was.
Hij is dan wel geen Hitler, maar het blijft een hele foute figuur.
kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Ja hij maakt het wel weer erg bont door te zeggen dat miljoenen Moslims uit Europa gegooid moeten worden. Ik denk dat niemand het erg vindt om alle fundamentalistische moslims eruit te gooien maar dan heb je het misschien over enkele tienduizenden.


Gracias. Sama sama

zieleffe
User
spacer line
 

De ontkenning is nu het grote probleem van deze tijd.
Het weg kijken naar de toekomst heeft zijn vraag tekens.
Als je de geschiedenis mag geloven, dan hadden we het al aan zien komen, dat Hitler bezig was zich een grote macht te gaan vestigen in de Europa van toen.
Voor de oorlog had mijn vader al gewaarschuwd tegen het NSDAP die bezig waren een weg te openen voor de standpunten van Hitler.
Dat waren aanhangers van een socialistische partij die achter Hitler stonden.
In Nederland hadden de Duitsers, allang voor dat werkelijk de oorlog begon plaatsen bezet waardoor ze gemakkelijk de plaatselijke bestuurders konden vervangen, of hen te laten zitten doordat ze al op de hoogte gehouden werd door die bestuurders.
Niemand rept over die plaatselijke bestuurders, maar hadden wel een belangrijke rol gespeeld, in de steun die ze gaven aan de Duitsers.
Toen wilde men ook niets weten van de mensen die waarschuwde voor die onheil.
Bij ons had mijn ouders al zich ingedekt door kolen op te slaan wagons vol werden bij ons de grond in gegraven, omdat we een wasserij hadden die moest ook door kunnen draaien.
Maar nu komt het, ergste geval, nota bene wij stammen af van Duits bloed, mijn ouders weigerde voor de moffen te werken, en heeft geprotesteerd, militairen die op de kazernes zaten, voor hen werd de was die onze ouders als klant hadden gedaan, maar toen de Duitsers daar de macht overnamen hebben ze geweigerd voor hen de was te doen.
We hadden ziekenhuizen, in de omgeving, hogere onder de bevolking, die het konden betalen werd de was gestreken, en wel terug bezorgt.
Wij zijn altijd door onze ouders vel opgevoed tegen de moffen, zoals ze dat zeiden.
Terwijl ze na de oorlog werden geconfronteerd, met een fraudeerde Notaris, die hen de gebouwen onder onze eigendom verkocht had aan concurrenten die wel voor de Duitsers hadden gewassen.
Vergeet niet dat wat u nu Glorixs noem, dat afkomstig was van onze ouders.
Die verkochten honderden flessen gloor, die ze zelf bottelde
Dat was geschiedenis in klein formaat, maar ook toen gebeurde, wat je nu kan noemen een
Ontkennende houding van problemen in aan tocht.
Zeg eens eerlijk kunt u zien dat een vluchteling uit de Arabische landen werkelijk een vluchteling is.
Moet je dat op zijn blauwe, bruine ogen geloven.
Ja tot het tegendeel is bewezen toch.
En dan is het meestal al te laat, dan is er al een probleem, groter geworden, en al geschied.

Daarom is het goed dat vooral die linkse idealisten eens voor goed gaan begrijpen, dat je maatregelingen vooraf moet maken voor dat het te laat is.
Daar worden ze op afgerekend, en moeten nu niet gaan huilen builen voor hun eigengeraaidheid, we wisten het wel, maar we keken liever de andere kant op.
Veel lezen wat anderen er van denken, en dan je daarop strategisch op afstemmen, dat is regeren naar de toekomst.
Wilders is ook niet mijn man, maar wel een man om rekening mee te houden.
Je kan dan wel denken hem te kunnen bestrijden, met hem af te stempelen als hitler.
Dan echt:, dan hebt u er totaal niets van begrepen, hoe politieke gebeurtenissen, elkaar kunnen opvolgen.
Neem van mij aan dat Europa zich eigen achter de oren moet gaan krabben, als ze Turkije, als lid van de Europesche gemeenschap zou binnen halen.
Soms is waarheid niet leuk, maar alles op goed geluk je toekomst te gaan bepalen, dan kom je met de koude kermis thuis……………….. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: So funny Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Doch gezien het feit dat hetgeen wilders wil, tegen de democratie is, zal het hem dan ook niet lukken.
Hij staat niet boven de wet, ook niet als hi minister president is van Nederland.

Doch Wilders is wel een teken aan de want voor het str*nt eigenwijze Den Haag wat wij van het beleid vinden. Maar of Den Haag hier iets van leert denk ik niet.

We hadden eerst Bolkenstein, communistische partij, extreem rechts met o.a. Jan Maat, Pim en nu Wilders (en alle anderen welke ik ben vergeten).
Doch ondanks dat er steeds duidelijker signalen door de burgers worden geuit verandert er niets.

Alleen tijdens de verkiezingen zullen de partijen misschien iets meer in hun programma opnemen van hetgeen wat Wilders nu roept.

Naief Nederland (lees meer dan 50% v/d bevolking) zal dan weer op de 3 grootste partijen gaan stemmen. Hierdoor zal Wilders geen minister President zal worden, waardoor de ze bereikt hebben wat ze wilden bereiken. Zodra men gekozen is, voor 4 jaar, zullen ze al hun standpunten welke ze van Wilders hebben gekopieerd weer even snel vergeten.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

zieleffe
User
spacer line
 

Dit is ook democratie Jan alhoewel je kan zeggen dat het er aan toe gaat wat ik hoop, dat het hier niet kan gebeuren.
Je niet de kiezers serieus nemen heeft grote gevolgen.
En het ontnemen van hun democraties recht, is al even slordig te noemen.
Dat zal hoop ik nooit gebeuren
Het kleinschaligheid is het alle belangrijkste, wat er in een maatschappij kan gebeuren.
Want juist daar moet de democratie het van hebben.
De gebeurtenissen in de gemeente bepaald vaak de ongenoegen in de samenleving.
Daar zal Wilders heel veel moeite mee krijgen.
Want juist er is niets veranderlijker, dan de mens.
En daar komt het op aan.
Je ziet het in de steden hoe belangrijk dat wel is, hoe ze omgaan met de problemen.
Want dat staat dichter bij de mens, dan wat er in Den Haag gebeurd.
Ik lees veel over wat er zo al gebeurd.
Alle kranten, en columns loop ik af, en lees graag de emoties van de mensen die daarop reageren.
Zo ook de columns van de Afshin Ellian die wel een goede kijk op de samenleving heeft.
Wat er gebeurd als je zoals in Teheran ziet.
Hier filmpje een politie agent die toch nog in bescherming gebracht word door zijn tegenstander.
Dat is wat de mensen in de straat meemaken.
En dat ligt mijlen ver van je bed, zou je denken.
Nou vergeet het maar, want zelf zonder dat je het weet zijn verschillende maatregelingen die je niet ziet, maar er wel is.
Overal dekken de mensen zich in voor in het geval het verkeerd afloop.
Alleen domme Engelsen, en Spanjaarden laten het gebeuren.
Maar ja wat je niet wilt zien, gebeurd dan toch.
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 
Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 

Iedereen is bang voor een tweede Hitler, maar Wilders vergelijken met Hitler is de wereld op z'n kop. Wilders strijdt juist tegen vrouwendiscriminatie, tegen discriminatie van homo's en voor de vrijheden waarvoor wij in dit land hebben gevochten.

Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een land waar ze over straat kan zonder voor hoer uitgemaakt te worden. In een land waar groot respect is voor iedereen die een baan heeft en wat van zijn leven probeert te maken. Ik heb een gruwelijke hekel aan mislukkelingen. In dit land heeft iedereen de kans om wat van zijn of haar leven te maken, maar zovelen grijpen die kans niet en vallen anderen lastig.

Kijk eens naar Opsporing Verzocht of Ter Plaatse. Wanneer was de laatste keer dat er een blanke Nederlander in zo'n programma voorkwam? Vind je het gek dan dat er mensen in dit land zijn die genoeg krijgen van Marokkanen en Anitllianen? Trouwens, de laatste keer dat er een Indonesiër in Nederland is opgepakt kan ik me ook niet herinneren... Daarom ook geen hekel aan Moslims, wel een hekel aan dat gespuis zoals in Gouda en Amsterdam-West, aan alle loverboys en ook aan díe mensen die andere religies niet accepteren en vrouwen en andersdenkenden discrimineren.


From Dayeuhkolot with love

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 15-06-2009 20:49 [url=http://forum.indahnesia.com/profile/4952/]Daarom ook geen hekel aan Moslims, wel een hekel aan dat gespuis zoals in Gouda en Amsterdam-West, aan alle loverboys en ook aan díe mensen die andere religies niet accepteren en vrouwen en andersdenkenden discrimineren.
Me too, want ik ben getrouwd met eentje (Moslim).

Iedereen die zich niet kan verenigen met onze normen en waarden en de vrijheid (welke geen recht is), kan het maar beter ergens anders zoeken.

Doch ook hen die al eeuwen hun wortels in dit land hebben, dienen zich aan al die normen en waarden te houden. Zoniet dan dient er strick opgetreden te worden. Geen onderscheid tussen zwart, blank, geel of groen, arm of rijk.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Wilders vergelijkenmet Hitler vindt ik werkelijk belachelijk.Die vergelijking past alleen bij gasten als Stalin,mussolini en andere dictators.Wat Wilders beoogt is bescherming van de Nederlandse cultuur,die straks ondersneeuwt onder de Islamitische als we zo doorgaan.Hij zegt wat velen denken en oogt daar succes mee.Denk daar maar eens over na. Emoticon: Eeriespacer line  

Jonge jonge, hoe naïef.Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Zijn we niet reeds al jaren ondergesneeuwd door de amerikaanse cultuur? Door de jaren heen heb ik maar weinig mensen hierover horen klagen. Ook is er nooit 'een' Wilders opgestaan.

Wil nu niet zeggen dat het niet erg is om door de Islaam te worden onder gesneeuwd.
Ik hou er niet van om een thee doek op mijn hoofd te dragen of 5x per dag te bidden. enz. Emoticon: Party!Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 15-06-2009 21:31 Veer01 wrote:
Wat Wilders beoogt is bescherming van de Nederlandse cultuur,die straks []bondersneeuwt onder de Islamitische als we zo doorgaan.Hij zegt wat velen denken en oogt daar succes mee.Denk daar maar eens over na. Emoticon: Eerie


Ik heb er eens over nagedacht en ga het even cijfermatig op een rijtje zetten. Nederland telt nu volgens de gegevens van het CBS 16.485.787 inwoners. Moslims moeten we vooral zoeken onder de niet-westerse allochtonen (daar ga ik gemakshalve maar vanuit) en die bedraagt nu 1.809.310 personen.
Uit de media heb ik begrepen dat het moslimfanatisme vooral te vinden is in de Marokkaanse gemeenschap en die telt op dit ogenblik 341.528 personen.
Wie uit deze groep echt Nederland willen islamiseren is onbekend, maar om jou tegemoet te komen Veer zet ik hoog in en zuig uit mijn grote duim het getal 100.000. Is dus hypothetisch.
Als ik het zodoende alleen cijfermatig bekijk dan gaan 100.000 personen de andere 16.345.787 ondersneeuwen en de wet voorschrijven. Beetje onwaarschijnlijk, vind je niet Veer?
Laat je dus niet bang maken, want angst is ten alle tijden een slechte raadgever geweest. En de geschiedenis heeft ons geleerd dat we heel voorzichtig moeten zijn met politici die zich zogenaamd voordoen als een kampioen van het vrije woord, maar anderen fundamentele rechten wenst te ontnemen en die een angstgevoel bij de bevolking aanwakkeren en uitbuiten. Loopt op de een of andere manier altijd fout af.
Misstanden mogen benoemd en bestreden worden, maar nooit op het conto geschreven worden van één bepaalde groep in zijn geheel. Denk daar maar eens over na Veer. Emoticon: Yes!
sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 15-06-2009 20:49 monyet wrote:

. In een land waar groot respect is voor iedereen die een baan heeft en wat van zijn leven probeert te maken. Ik heb een gruwelijke hekel aan mislukkelingen. In dit land heeft iedereen de kans om wat van zijn of haar leven te maken, maar zovelen grijpen die kans niet en vallen anderen lastig.Dit vind ik een beetje cru uitgedrukt monyet. Onlangs heeft een kennis van mij te horen gekregen dat hij zijn biezen kan pakken. Na 28 jaar trouwe dienst heeft hij te horen gekregen dat het bedrijf waar hij werkt door de economische malaise moet inkrimpen en gedwongen ontslagen onvermijdbaar waren. Gezien zijn leeftijd zal het moeilijk worden om elders nog aan de bak te komen nalv. de leeftijdsdiscriminatie op de arbeidsmarkt (stond vandaag nog in de krant). Ondanks het feit dat hij momenteel geen werk heeft heb ik toch respect voor hem en beschouw hem zeker niet als een mislukkeling.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Om Wilders met Hitler te vergelijken gaat veels te ver, persoonlijk vind ik Wilders een enorme gevaarlijke griezel, maar we zijn (nog) democratisch dus we moeten hem tolereren, op zich ook niet erg dat hij waarschuwt voor extremisme, we moeten alert blijven, maar de man wil meer, hij wil deportatie en in de gedachte van nazi Duitsland het volbloed arische ras weer in Nederland introduceren.
De man bezit geen greintje democratisch gevoel, hij is maar op 1 ding uit, aandacht, macht en Nederland voor de Nederlanders.
Buitengewoon gevaarlijk, zeker nu er een crisis is speelt hij in op de sentimenten, veel domme mensen zijn geneigd een schuldige te zoeken voor deze ellende, het systeem van Nazi Duitsland, in het straatarme Duitsland van na de 1e wereldoorlog werden de joden als schuldige aangewezen, Wilders tracht de moslims en alles wat geen blank velletje heeft de schuld in de schoenen te schuiven.
Een buitengewoon gevaarlijk man, zeker niet een Hitler, maar eerder een Suharto, Causecu, Castro, Saddam of de grote Koreaanse leider Kim il Jong.
Op het moment dat hij aan de macht komt dan zal hij met alles wat in hem zit trachten zijn macht te versterken en de democratie met wortel en al uit te rukken, om zijn zinnen door te drijven en zijn eigen ego te strelen.
Laat hem maar door rommelen, maar vinger aan de pols, ieder zinnig mens kan zien dat er een behoorlijk steekje aan deze man los is.zieleffe
User
spacer line
 

[Bron
Er is wel degelijk sprake van het oprukken van waarden uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en andere islamitische landen in Europa. Minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA), heeft daar voor zijn ministerschap herhaaldelijk op gewezen. Hij wil het wettelijk onmogelijk maken dat islamitisch gedrevenen deelraden en gemeenteraden overnemen.


Er moet enkel reacties, toch maar onder de loep nemen.
Want er word nogal flink tegen hem opgebokst die de halve waarheid zijn.
Getallen zeggen niets wat dat betreft, is dat dan ook overdreven, maar het zegt wel dat je steeds moet kijken naar voorbeelden in andere landen.
Wij hebben hier veel kennis van Indonesië, en zie hoe het er aan toe is gegaan van af 1998.
Een grote toename van moskeeën, een toename van bemoeienissen, met meer invloeden in complexen.
Bang makerij zodat je de mensen ziet dat ze hun eigen mening er op na houden die niet de hunne zijn.
Bang voor represailles, dat is dan ver van ons bed, maar vergelijk het is, hier in de steden.
Dan zie je ook dat mensen vluchten uit huizen omdat ze geïntimideerd zijn weg te gaan zodat het ingenomen werd door alleen allochtonen, allemaal gebeurd, je kan het blijven ontkennen, maar dat kan niemand, want anders zouden ze niet zo bij elkaar in huizen terecht zijn gekomen.
Maar alles dit boven boeit mij geen zins.
Wat mij zo aan staat is dat Wilders de loonbelastingen ver naar beneden wil brengen.
Ieder Nederlander, als hij werkt, betaalt 40% loonbelasting, daar boven op de premies van AOW, Ziekte kosten, en volksverzekeringen.
Ik heb het ondervonden, bij het werken wat ik deed, niet zwart, maar gewoon aftrek van alles.
Bruto, Netto verhaal, is schrikbarend te noemen, ik heb jaren altijd belasting terug gehad nu moest ik over 2008 bijbetalen.
Terwijl ik maar 6€ netto per uur over hield.
En ik was dat jaar 65 geworden.
Gezien dat Bos zoveel uitgeeft, is het niet aantrekkelijk om wat extra’s te gaan verdienen.
Daarom:, als je steelt van de arbeiders, dan moet je niet verwachten dat ze nog de motivatie heeft, om te gaan werken.
Ik ben er mee opgehouden, ze bekijken het maar.
Dit na aanleiding, van ontslag van Sapolidi kennis, is het voor de toekomst geen goede perspectieven meer te benoemen.
En Bos maar positieve uitlatingen doen dat het allemaal goed komt.
Daar trap je toch zeker niet meer in
Nogmaals die poster van BOSVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Niet alleen Wilders heeft een hekel aan criminele marrokanen ook professor Bob Smalhout.
www.nieuwwij.nl/index.php?page(...)]Weg-die-niet-deugen


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.89,082,056 topic views - 240,881 posts - 13,739 topics - 34,583 members - last post @ 08-03-2021 07:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

145,111,296 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com