indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

paulana
User
spacer line
 

Nu begint Rutte zichzelf ook al tegen te spreken: eerst tegen een dubbel paspoort , zag ik gisteren terug en nu heeft hij er niets tegen: een Zweeds en een Hollands paspoort?
Hij heeft dat zo beslist en verder niet zeuren!

De Turkse zei bij Jurgen Raayman: als er iets is in Nederland kan ik altijd nog terug naar Turkije. Ja sorry Om Ziel, maar wat is dat voor een mentaliteit. En dat moet Nederland vertegenwoordigen? Iemand was aan het spreken, en zij zat erachter te smsen briefjes heen en weer, je weet toch dat je dan zelf ook in beeld bent, en dan die uitleg van haar :slaat helemaal nergens op. Emoticon: Shut up! Emoticon: Party!


Om Swastiastu

Wimroma
User
spacer line
 

Ben benieuwd hoever we moeten zinken voor ook hier het land plat gaat. Frankrijk vind ik wel een mooi land als ik zie hoe men hier de eigen belangen verdedigd. Hier verdedigen de topmannen hun inkomsten en het klootjesvolk laat zich naar de slachtbank leiden.
Wilder roept van alles, iedereen lacht en beaamt het, oplossingen horen we niet. De oplossingen die we horen kunnen niet i.v.m. internationale afspraken. Die zijn er niet voor niets!!! De bezette gebieden in Israel moeten volgebouwd worden lees ik gisteren. Toe maar, tot nu toe geen protesten??? Het is vanzelfsprekend dat de 2-deling hierdoor groter en groter wordt.
Tegelijkertijd gaan de bezuinigingen door, wijkgerelateerde zaken worden geschrapt, nou, dat gaat zeker niet de integratie bevoorderen.
We betalen dus voor het overeindhouden van de banken, daarna betalen we ook voor het tekort wat hierdoor is ontstaan. Daarnaast betalen we ook voor alle privatiseringen die allemaal mislukt zijn, behalve voor de aandeelhouders. Nou, ooit wordt het land wakker.
Moscowitz doet ook uitsluitend zaken waar veel verdiend aan wordt. Spong verdedigt geen Bouterse, maar daarnaast alles wat geld heeft. Stelletje komedianten, witte borden criminelen heet dat toch!!??
We gaan kijken hoe dit alles ontwikkeld!
Groet,
Wim.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,699,601 topic views - 242,038 posts - 13,758 topics - 35,454 members - last post @ 19-10-2021 16:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,402,900 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com