indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

maria
User
spacer line
 

Ik wil graag via air asia een vlucht boeken van Singapore naar Yogya, dit kan alleen met een overstap in K.L. De vluchttijden zijn als volgt:
Sin - K.L. 11.20 uur - 12.20 uur
K.L. - Yogya 14.05 uur - 15.35 uur.
Is deze overstap tijd van 1,5 uur voldoende? Of wacht air asia op de passagiers van een aansluitende vlucht.Geschiere
User
spacer line
 

zou ik persoonlijk te kort vinden en ik verwacht niet dat air asia wacht op passagiers van aansluitende vluchten.tha-man
User
spacer line
 

Dat is inderdaad te kort, Het kan maar het is absoluut niet leuk.

Wij hebben het ook eens gehad met Malaysia airlines naar Jakarta, ovestap tijd was heel erg kort en er werd gewaarschuwd dat we telaat zouden komen.

Wij moesten dan ook rennen en stressen om toch het vliegtuig te halen, dit is absoluut niet leuk!

Beter op je gemakkie dan haasten en stressen. Dat wil je dus echt niet als je op vakantie gaat enzo.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

AirAsia wacht zeer zeker niet, de incheck gaat zelfs stipt 45 minuten voor vertrek dicht. Geen minuut later dan dat. Te laat? Das jammer, kun je een nieuw ticket kopen. (Zoals op de website vermeld staat.) Eigenlijk is je overstap dus 45 minuten, het moet genoeg zijn, gezien je in dezelfde terminal aankomt, maar dan moet wel alles goed gaan. Daar zou ik niet op willen gokken ook al kost een ticket maar een paar tientjes.

AirAsia heeft zelfs geen 'aansluitende vluchten' zoals dat heet. AirAsia is 'a strictly point-to-point' vervoerder.. (zoals op de website vermeld staat.)

Er zijn natuurlijk meer wegen naar Yogya, je kunt ook Singapore-Jakarta-Yogyakarta vliegen.. Emoticon: Shiny en Jakarta-Yogya zijn er iets van 15 of 20 per dag, terwijl KL - Yogya er maximaal 2 per dag zijn, maar op vier dagen in de week maar 1. (zoals op de website vermeld staat.)

Goedkoop = minder service, dus verwacht geen flexibele houding voor laatkomers of wat dan ook. Wachten wil namelijk zeggen dat alle vluchten op dit dag vertraagd zullen zijn, dit vanwege de snelle omkeertijden die AirAsia heeft. Een half uur na aankomst vertrekt het vliegtuig vaak al weer...


Ho Lee Fuk

acufjo
User
User icon of acufjo
spacer line
 

Een ander goed alternatief is met silk air. Zij vliegen zelfs rechtstreeks van singapure naar solo 60 km van yogya. 1 uur met de taxi en je bent er ook. De vlucht zal wel (iets)duurder maar wel een stuk makkelijker.kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 


On 16-06-2008 21:22 acufjo wrote:
Een ander goed alternatief is met silk air. Zij vliegen zelfs rechtstreeks van singapure naar solo 60 km van yogya. 1 uur met de taxi en je bent er ook. De vlucht zal wel (iets)duurder maar wel een stuk makkelijker.


Vlucht is +-5x zo duur maar dan heb je wel de service van Singapore Air


Gracias. Sama sama

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Service van SQ is inderdaad vrij weinig op aan te merken, maar om daarvoor 5x zoveel te betalen? Nah, dan maar AirAsia hoor, en die dikke twee uur maar wat krapper zitten op en plek die toevallig nog vrij is. Met liefde.


Ho Lee Fuk

spacer line  

Van Singapore naar KL en dan naar Yogya lijkt mij een beetje ver gezocht. Als je low budget wil vliegen kan je beter, zoals Jeroen ook al schreef, met Lion Air van Singapore naar Jakarta vliegen en vandaar naar Yogya. Lion Air heeft zeer interessante prijzen voor de route Singapore-Jakarta!

Trouwens, Lion Air heeft nog een nieuwe interessante route geopend, namelijk direct van Singapore naar Bali voor ook zeer concurrerende prijzen...wellicht interessant voor de 'Balilovers' hierzo..... Alleen de tijden zijn nog een beetje ongelukkig maar je kan dus nu wel een goudkoop retourtje AMS-SING boeken en dan verder met Lion Air.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,082,213 topic views - 240,766 posts - 13,734 topics - 34,275 members - last post @ 20-01-2021 23:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,513,959 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com