indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Jaimy&Bart
User
spacer line
 

Hallo allemaal,

Wij gaan eind augustus voor het eerst naar Bali. Uiteraard hebben wij hier op het forum zoveel mogelijk rondgeken naar goede tips. Toch heb ik nog een aantal vragen.
De meeste mensen zeggen hier dat het niet verstandig is om voor bijvoorbeeld 20 dagen 1 hotel te boeken maar om toch wat rond te reizen. Dus beter een aantal hotels verspreid over Bali dan op één plek. Bij de meeste reisorganisaties is het niet mogelijk om voor 'enkele' dagen een hotel te boeken.
Hoe kan je dat dan het beste doen? Is het gemakkelijk om ter plaatste zelf bij de hotels een kamer te boeken of betaal je dan meer? We hebben momenteel het plan om vanaf Frankfurt een retourticket naar Bali te kopen en dan via de sites van de verschillende hotels de eerste week al vast te leggen. Is het op Bali aan te raden om pas te boeken bij aankomst? Heeft iemand hier nog bruikbare tips voor?
Alvast bedankt voor de info!kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

je bent eigenlijk al veel te laat met boeken, minimaal 3 maanden van tevoren doen. Kijk nog maar eens op www.ebookers.de of er nog wat te vinden is onder de duizend euro.


Gracias. Sama sama

chirpy
User
spacer line
 

Probeer het eerst eens met de buitenlandse bookers. Via www. opodo.de heb ik gunstig kunnen boeken. ook vliegen via Heathrow kan wat schelen. Met Dewi reizen in Utrecht kun je het ook soms treffen.
Voor de rest, blijven proberen en vergelijken. Iets langere overstaptijden kunnen ook een groot deel van de prijs weghalen.daft_punk
User
spacer line
 

je kan ook een reis boeken met een verblijf van 20 dagen. dit allemaal bijelkaar via de reisorganisatie. je kan dan een verblijd in vb bud nemen maar je hoefd daar niet alle 20 dagen te blijven. Maar omdat het in verhouding erg goedkoop is om het allemaal al via de reisorganisatie te boeken dan zelf opzoek gaan. zijn vaak goede hotels tegen een prijs waar je het zelf niet vor zou kunnen regelen. en mocht je een aantal dagen elders willen zitten dan regel je daar een hotel en laat je de zware spullen achter tijdens de tripjes in vb UbudJaimy&Bart
User
spacer line
 

Tja we zijn inderdaad laat met boeken. Ik heb toch nog vluchten gevonden voor onder de 900 euro. Klopt inderdaad dat de overstap in Hongkong flink lang duurt. Maar dat is dan niet anders. Aangezien we dicht bij de duitse grens wonen scheelt een vlucht vanaf bijvoorbeeld Frankfurt ons al gauw 250euro p.p.
Bedankt trouwens voor de reacties. Ik weet inmiddels meer van het reisschema.
We blijven ongeveer een dag of 3 in Surabay waarna we naar Probelingo vertrekken. Dan naar Pasar Puthi, Bunga Wangi. Vandaar met de auto en de boot naar Bali alwaar we nog een dag of 8 op een aantal verschillende plaatsen in Bali zullen verblijven. Het eerste gedeelte dus op Java op bezoek bij familie van familie en afsluiten op Bali.Pamelabak
User
spacer line
 

Jaimy & Bart,
Wij boeken onze tickets altijd via D-Tours en zij kunnen voor 1 of diverse nachten een hotel voor je boeken. (De tickets die ze voor je uitzoeken zijn altijd heel voordelig. Ze zoeken de goedkoopste uit) Hun hotels zijn ook altijd heel goed en voordelig. Ik zou als ik jou was het 1e. hotel door het reisbureau uit laten zoeken en daarna zelf doen. Je kunt dan in Indonesië nog zelf beslissen waar je heen wilt.
Ik zie dat je vanuit Surabaja naar Probelingo gaat en dan naar Bali. Wij hebben Surabaya-Probelingo per trein (overdag) gedaan. Was schitterend! Hij vertrekt 's morgens om 06.00 uur. Een aanrader! (Deze reis duurt ongeveer 5 à 6 uur)
Groetjes,
PamelaCynthib
User
User icon of Cynthib
spacer line
 

Wij hebben geboekt bij Holland International, via het reisbureau, online gaat niet. Daar kan je heel je reis samenstellen zoals je zelf wilt, er is geen minimum aantal nachten per hotel. Alleen de transfers tussen de hotels moet je zelf regelen, maar dat zou op Bali geen probleem moeten zijn. Ze hebben ook een excursiepakket met 5 dag-excursies voor 70 euro o.i.d. met privé-chauffeur. Dan zie je bijna het hele eiland en je kan de dagen zelf inplannen. Maar voor augustus ben je nu wel een beetje laat met boeken... Hoop dat het nog lukt, succes!Jaimy&Bart
User
spacer line
 

Bedankt voor alle reacties! De vluchten zijn geboekt.
Het is uiteindelijk gemakkelijker geworden dan gedacht. De eerste tijd dat we op Java verblijven hebben we onderdak gevonden bij familie van familie. Dit betekent dat we alleen voor de laatste 8 dagen Bali op zoek moeten naar leuke hotels. Aangezien we niet langer dan 2 dagen op 1 plek willen blijven hebben we maar 1 hotel geboekt waar we zeker 2 dagen willen verblijven. De rest boeken we vanuit Bali zelf. Dit moet wel lukken aangezien er iemand meereist die de taal beheerst.
Nu nog even de inentingen uitzoeken.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.78,989,892 topic views - 236,301 posts - 13,703 topics - 27,604 members - last post @ 28-01-2020 04:21 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

128,843,517 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com