indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

chirpy
User
spacer line
 

Wel bossie, ondanks alle positieve en minder positieve opmerkingen op deze site, de knoop doorgehakt.
Wanneer je alleen voor de kinderen iets zoekt, is een zandbak en een teil water eigenlijk al genoeg. Een zwembadje erbij helemaal gaaf. Neem wel van huis uit de vlindertjes mee. Kinderen zijn letterlijk watervlug en het geeft je een wat rustiger gevoel. Monkey Forest in Ubud, of welk ander apenpark, is voor de kinderen ook aan te bevelen. Voor een korte tijd zullen ze de schitterende processie ook wel kunnen waarderen. En verder zal het kontakt met de andere kinderen vanzelf verlopen en willen ze waarschijnlijk niet meer weg. Indien je kinderen blonde haren hebben, dan worden ze helemaal vertroeteld. Ik raad je niet aan om in Lovia in zee te baden. Het water daar is, vooral na een regenbui dermate vervuild dat je kinderen zeer grote kans lopen keel- oor- en blaasontsteking op te lopen.!!!!!!! Dat geldt ook voor Kuta en omgeving. Padangbay valt dan nog wel mee. Vet hun gehoorgang wat in zodat ze enige afweer hebben tegen de smerigheid. Neem wel wat norrit mee, je kinderen zitten met hun vingertjes overal aan en steken ze gemoedereerd in hun mond. Buikloop verzekerd. Laat hen ook niet de lieve poesjes en hondjes aaien. Zij zitten onder de vlooien en ander gebroed. Voor de rest wijst alles zich vanzelf en ik hoop echt dat je straks met positieve gevoelens terug kunt kijken op deze vakantie die dus ook voor de kinderen aangenaam moet zijn. Anders had je beter hier naar het strand kunnen gaan.
4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


On 29-03-2009 09:53 bossie wrote:
Nou het is zover, vanaf 9 april maken wij met onze mannen van 1,5 en 3,5 Bali voor een maand onveilig. We gaan naar Sanur, Ubud, Lovina, Amed en Padang Bai overal verblijven we ongeveer 5 dagen. Als er nog tips zijn houd ik me aanbevolen. Nog 2 vraagjes: hoe is de temperatuur in de avond en wie iemand of er in elk hotel klamboe's zijn. Bedankt


Eerst natuurlijk een goede reis en een fijne vakantie toegewenst, zonder ziekte en andere narigheid.
In de avond is een t shirt met katoenen broek warm genoeg in de plaatsen waar jullie heengaan, misschien een katoen t-shirt of blouse met lange mouwen voor als er muggen zijn. Als jullie logeren in een hotel met airco dan is een klamboe niet nodig hoor, te koud voor de muggen binnen. Verder 's avonds toch eventueel even insmeren met een anti muggen middel, ik gebruik altijd OFF van Johnson, overal op Bali wel te koop in milk, creme of lotion, helpt ons altijd het beste en het kost daar haast niks vergeleken bij de dure middelen met Deet uit nederland. Voor op het terras of balcon kan je van die spiralen kopen om onder de tafel te zetten, ff aansteken en de muggen komen niet in grote getale. Wij hebben nooit een klamboe gebruikt op Bali.
Gewoon op een goede hygiene letten en inderdaad de kinderen geen honden of katten laten aaien, let op dat ze niet uit de kraan drinken, ook niet met tanden poetsen en koop geen ijs waarvan je denkt dat het niet betrouwbaar is, vieze vriezer, of ijs met veel ijskristallen erop enz. geen ijsblokjes als je het restaurant niet vertrouwt, gewoon een flesje of pakje zelf openmaken en een rietje erin. ( ik had zelf ook altijd rietjes bij mij ) en neem eventueel zo'n flesje van dat antiseptische spul mee waar ze de handjes mee in kunnen wrijven. Verder gewoon je gezonde verstand gebruiken, als je iets niet vertrouwt dan niet doen, vaak is intuitief handelen het enige juiste.
Selamat jalan Emoticon: Bye bye


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

Wimroma
User
spacer line
 

Toen wij bewust voor een kind kozen, wilden we ook de opvoeding etc. zo goed mogelijk doen. Zonder anderen te willen bekritiseren kan ik over ons zeggen dat wij altijd ons hebben afgevraagd met vakanties of het geschikt zou zijn voor een klein kind of baby.
Wij wilden bewust niet onze dromen nastreven ten koste van ons kind. Kan je denken aan gezondheid, bacterien, missen van regelmaat waardoor het slaapritme in de war raakt. We hebben toch vaak meegemaakt dat kinderen helemaal van de leg raakten doordat de ouders dachten dat het kind zich aan de ouders moest aanpassen.
Anderen zullen misschien denken dat wij veel te moeilijk doen maar dan kan ik zeggen dat wij nooit enig probleem hebben ondervonden met onze dochter. Wij hebben gekampeerd in warme landen en zijn ook naar Indonesie gegaan, maar toen was zij 6 jaar. Uiteindelijk proberen we ook nu nog iedere vakantie voor alledrie zo geschikt mogelijk te maken. De een wil dit, de ander dat. Als een van de drie het niet naar de zin heeft is het voor de andere twee ook niet fijn.
Dit was ook al toen zij een jaar was. Wij hebben ons kind tijdens de vakanties ook nooit als een blok aan ons been gezien, wat ik toch hier en daar wel proef. Als wij onze dochter tijdens onze vakantie bij anderen zou moeten laten logeren zouden wij zelf niet met vakantie gaan. Het is bij ons of alledrie of niemand. Je kiest voor een kind en dat schept verplichtingen, dat doe je goed of je doet het niet, maar niet half of alleen als het jou uitkomt. Je moet je realiseren dat je een enorme verantwoordelijkheid op je neemt als je kinderen krijgt. Dit geldt voor 365 dagen per jaar. Aan je relatie werken? Dat kan de rest van het jaar. Zoek naar gemeenschappelijke interesses en leef je uit!!!
Verder is het ieders verantwoordelijkheid wat hij of zij doet met kinderen
Groet, Wim.flipse
User
User icon of flipse
spacer line
 

Hallo Bossie,

het koelt in de avond toch wel gauw af tot een graad of 25

salam dari Flip


www.merapi.nl als het hagelt en sneeuwt in Mei... is April al weer voorbij

senior
User
User icon of senior
spacer line
 


On 29-03-2009 22:38 flipse wrote:
Hallo Bossie,

het koelt in de avond toch wel gauw af tot een graad of 25

salam dari Flip


Brr...koud he??


hati hati, pelan pelan

stefstef
User
spacer line
 

Deze zomer vliegen we met Cathay Pacific via Hong Kong naar Bali met een kind wat dan 11 maanden oud is. Ik wil graag weten of er op de vliegvelden van Hong Kong en Den Pasar babylounges zijn en tips zijn welkom.NoviKirana
User
User icon of NoviKirana
spacer line
 

een babylounge op het vliegveld van Den Pasar....voor zover ik weet is dat er niet, maar iemand moet me maar verbeteren als ik ernaast zit. Ik zit ook te denken of ik ergens een aankleedkussen voor baby's heb gezien, maar ook dat kan ik me niet herinneren. Wel de toiletten met overal water op de grond, geen toiletpapier of toiletbril.....verwacht op het vliegveld in Bali niet teveel luxe!
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,495,437 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,539 members - last post @ 02-12-2021 12:24 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,191,304 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com