indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

2summer
User
spacer line
 

Mijn vriend en ik gaan naar Bali voor het eerst i juni. Nu vragen wij ons af waar de eerste nachten doorbrengen na aankomst vliegveld. We hebben geen zin om een uur in de taxi te zitten. We willen een aantal dagen bijkomen en acclimatiseren. Kuta leek ons logisch, maar ik lees hier op het forum geen leuke verhalen over. Is het ook een idee om te starten in Seminyak? Wat is leuk/ handig/ verstandig? We hebben in totaal 4 weken en willen bali en Flores, Rinca doen.
Alvast hartelijk bedankt hoor.nettyzzz
User
spacer line
 

Bakungs Beach in Tuban is een eenvoudig maar goed hotel, kamers zijn schoon, personeel is vriendelijk, ontbijt eenvoudig maar goed en heeft een zwembad. ligt op 7 minuutjes rijden van het vliegveld. in een smal winkelstraatje en op 10 minuten loopafstand van het centrum van Kuta. 5 minten van het strand. veel restaurantjes en winkeltjes in de omgeving. er verblijven regelmatig Nederlanders, Indonesisch van geboorte; zij kunnen je veel tips geven over het land, de dingen die je gezien moet hebben, tochten naar de andere eilanden etc. echt een aanrader. Misschien zien we je nog want ook wij reizen rond die tijd naar Bali, Sulawesi en Flores. Alvast een fijne vakantie gewenst.

NettyPearl2see
User
User icon of Pearl2see
spacer line
 

Kuta is niet zo erg als de meeste mensen zeggen, maar het hangt er vanaf waar je van houdt. Seminyak is erg aardig als je in de omgeving van het strand verblijft. Het Bakung Beach ligt in Tuban, is duur als je het niet in een pakket boekt. Tuban vind ik nog minder als Kuta.
In Seminyak zijn honderden hotels / losmens. Je keuze is sterk afhankelijk van je budget en voorkeuren. Het lijkt me verstandig om vooraf een hotel voor een paar dagen te boeken als je nog niet eerder in Bali geweest bent. Je kunt een startpakket boeken, of via internet een redelijk hotel. Hotels die je via een touroperator hier voor een paar centen kunt boeken, vragen een fortuin als je zo probeert te boeken. Als je al een ticket hebt is dit een goede site http://hotel.katalog.nl/ohg/op(...)en,region__Bali.html om "sterren hotels" te boeken. Een van mijn voorkeuren in Seminyak voor middenklasse hotels is Kumala Pantai of Puri Naga. Het Kumala Pantai is ongeveer rp450.000 en Puri Naga ongeveer rp 300.000 ( walk in rate ). Ze liggen beide aan het Blue Ocean Beach aan het eind van Jln 66. Het is een aardige omgeving om te wennen aan Bali.senior
User
User icon of senior
spacer line
 

Pearl: ben het volkomen met je eens, bij langer verblijf kan je de prijs zelfs nog verder omlaag krijgen Emoticon: Party!
Je weet meteen hoe het is te verblijven op een toeristen "hotspot" Emoticon: Yes!


hati hati, pelan pelan

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Topic verplaatst naar het Nederlandse subforum.nettyzzz
User
spacer line
 

Bakungs Beach kost 14 euro p.n. (per kamer, zoals overal in Indonesie) niet duur dus, hebben we het wel over hetzelfde BB? Tuban minder dan Kuta?... iets rustiger, maar zoals eerder gezegd binnen 10 minuutjes lopen langs winkeltjes en restaurantjes sta je midden in het centrum
van Kuta.
4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

http://www.Asiarooms.com

staan betaalbare hotels in euro's op.

Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

senior
User
User icon of senior
spacer line
 

misschien een idee om de eerste nacht op het strand onder een palmboom door te brengen? Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Party!


hati hati, pelan pelan


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.84,122,203 topic views - 240,022 posts - 13,725 topics - 32,689 members - last post @ 09-08-2020 00:10 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

137,220,531 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com