indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Pamelabak
User
spacer line
 

Brendababe,
Ik ben het helemaal eens met je. Het is totaal verkeerd wat die zwartekousenmensen doen. Ze worden dan ook regelmatig bij ernstige ziektes van hun kinderen e.d. door de rechter uit hun ouderlijke macht ontzet. Vaak is het dan al te laat. Ik kan zo kwaad worden dat mensen omwille van hun geloof zulke dingen uitspoken. Maar het is al door de eeuwen zo gegaan. Het is niet alleen bij de moslims maar ook bij de christenen. Denk maar aan de kruistochten, de hugenootnacht etc.
En wij zelf die onderling met elkaar overhoop liggen alleen omdat men niet met elkaar eens is over diverse dingen.
spacer line  


On 23-04-2008 18:47 Jantje wrote:
Dutchguy:
...


Jaha, heftig he? Emoticon: Nice Emoticon: Nice hij kan niet wachten tot zn volgende kind een jongetje is Emoticon: Angry


Och Jantje jantje toch, je bent al zo'n even grote frust als die zogenaamde godin.
Wat doe jij in godsnaam in Indonesie?
Het lijkt wel of je hier heen verbannen bent en zo graag terug wilt naar Nederland, dicht in de buurt van je mede fascist Pappa Wildertje maar niet kan.

Ik heb wel medelijden met je hoor...

Greetz
Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Voor degene die meer wil weten over De Islam in IndonesiŽ heb ik de website die eerder te zien was op mijn website weer gepubliceerd en is te zien op: http://parpulo.info/ed_vos
Voor sommige forumbezoekers is het misschien erg leerzaam om deze site eens te bezoeken.
Jan
Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ik heb wel medelijden met je hoor...
Ik begin inderdaad ook medelijden te krijgen met Jantje, als ik zo'n hekel had aan IndonesiŽ en het Islamitisch geloof had ik al lang de eer aan mijn eigen gehouden en was ik terug gekeert naar Nederland.
Eenmaal in Nederland zijn er zeer zeker wereldverbeteraars aan een buffet van een of andere stamkroeg die zijn ervaringen met IndonesiŽ willen aan horen, tenmiste als ze de nodige sterke drank naar binnen hebben gewerkt.
Janbrendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Sorry heb net ff gekeken op:
http://parpulo.info/ed_vos
Perssonlijk?? word er gewoon eng van brrr mijn maag keert om wat een flauwekul alle maal vooral dit:
Twee spreuken "Er is geen God dan Allah en Mohammed is zijn profeet",

Belachenlijk je moet toch zelf weten waar in je in gelooft?hoe of wat overigens met alle geloven vind ik dat jehova, christen orthoxen, sektes's (geen geloof maar achtelijk)

Dat mensen geloven dat er een god is of allah of what ever in mijn ogen is dat brain washen maar een ieder die gelooft moet dat lekker ZELF weten maar probeer anderen er niet van te overtuigen dat juw God beter is dat vind ik zooo KUL
En dan ook die mormonen gebeuren gatverrr allemaal een vieze pedofielen incest en weet ik veel wat zooi die mensen zijn van de pot gerukt gekken

Wat dacht je van die katholieken dan lekker spelen met de koorknaapjes... ik bedoel maar staat dat ook in de bijbel koran of weet ik veel wat voor geloofs boek???

Echt ik vind geloof eng want je kan erin doorslaan kijk maar naar die zwarte kousen imbecielen toch belachenlijkvanwege geloof niet je kind te laten enten .... (ben je ziek in je hoofd) maar nogmaals moet een ieder voor zijn eigen weten ik vind het alleen idioterie.
Maar ik spreek vor mezelf en dwing mijn menig niet op aan een ander ik zeg t wel mijn mening that's all


adu zeg!!! ben kapok!!

Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Beste jonge dame,
Ik verplicht niemand om die pagina's te bekijken en wil zeker niet als een jehovagetuige zieltjes winnen.
Zelf ben ik van huis uit geen schrijver maar een techneut, de pagina's over het Islamitisch geloof publiceer ik met medeweten van Ed Vos die wel de gave heeft om te kunnen schrijven.
Als jij van die tekst al ziek wordt moet je toch heel zeker vaak braken als je het Nederlands nieuws volgt.

Daar lopen nog steeds een paar pedofielen vrij rond omdat ze met een nood-paspoort verstrekt door de Nederlandse overheid zijn kunnen vluchten uit BraziliŽ, waar ze nog veel te lage gevangenisstraffen kregen.
Het hoofd van de Katholieke kerk is pas in het door veel Nederlanders aanbeden land geweest om te bidden en vergiffenis te vragen voor de smeerlapperij wat zijn ondergeschikte daar hebben uitgehaald.

Laat die mafkees die nu het hele Islamitische geloof af wil kraken met een film daar eens aandacht aan besteden of is zijn film misschien gefinancieerd door het opperhoofd van dat land.
Dat land heeft er alle belang bij dat de westerse landen een vijand heeft, vroeger waren het de Oostbloklanden, nu zijn de landen met het Islamitische geloof de boze, of nog beter de grote sponsor van de wapenindustrie.
Janbrendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Nee hoor ik voelde me niet verplicht ben je mal ik was nieuwsgierig (vrouw eigen he..)

Ik heb standaard een emmer naast de bank staan voor sl mijn gebraak Emoticon: Wink Maar ik heb t niet op geloof geen enkel kan me niet voorstellen dat mensen in en soort God of Allah of noem maar op geloven ........ triest hoor...............................


adu zeg!!! ben kapok!!

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Brendababe,

Heb je enige spirituele kant? En zo ja, welke? Zo nee, heb je het idee dat er meer tussen hemel en aarde is? En hoe definieer je dit dan?

Ik ben wel nieuwsgierig.


It's only kinky the first time.

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

het enige wat mij wel zou kunnen raken is boedhisme maar dat is een levensovertuiging/levenswijze maar ik ben atheist lekker makkelijk hoef ik ook niet te kiezen (ik kan nl nooit kiezen...)

Tussen hemel en aarde? geen idee dat kan ik je pas vertellen als ik dood ben of niet.....


adu zeg!!! ben kapok!!

elsbeth
User
spacer line
 

Beste Jan,
Leuk je site over de islam in Indonesie. Ik heb er pas vluchtig doorheen kunnen lezen, maar ik ga er zeker wat meer tijd voor nemen. Niet omdat ik denk dat de islam wel eens iets voor mij zou kunnen zijn, wel om dingen beter te kunnen begrijpen. Ik geloof niet zozeer in een bepaalde God, ik geloof vooral in mensen. Dat die mensen op hun beurt wel in wisselende goden geloven, doet er voor mij niet zoveel toe. Ik heb ongelovige vrienden, maar ook kathoilieke, protestantse en islamitische vrienden. Zolang je de geloofsovertuiging van mensen accepteert en alleen mensen afrekent op hun daden (en niet op wat ze geloven), kun je prima overweg met al deze verschillen. Ook in Indonesie heb ik dat gemerkt. Ook daar had ik islamitische vrienden, katholieke vrienden, boeddhistische vrienden etc. De school waar ik werkte in Palembang werd gerund door zowel katholieken als islamieten. Prima sfeer, we vierden gezamenlijk alle feesten, met kerst samen met alle islamitische schoolmedewerkers in de schoolbus bij de katholieken langs, aan het eind van de ramadan met de katholieken in de bus bij de islamitische collega's Idul Fitri vieren. Ook op straat heb ik nooit problemen gehad, in tegenspraak met alle waarschuwingen vooraf. Maar ik heb vantevoren wel uitgebreid kennis genomen van alle gebruiken en me daaraan aangepast. Dat betekent geen korte broeken, geen blote buik, geen mouwloze bloesjes,linker hand niet gebruiken voor andere dingen dan WC gebruik. Ik ben daar te gast en vind het volkomen normaal om rekening te houden met de gebruiken. Wie goed doet, goed ontmoet zal niet overal ter wereld opgaan, maar veel en veel vaker dan menig poster hier op het forum doet voorkomen. Sta een beetje open voor elkaar, probeer anderen te accepteren en gooi niet alles op ťťn hoop(niet voor jou bedoeld, hoor!)
groet Elsbethoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Dat is een gezonde instelling Elsbeth. Daar kom je verder mee dan met de houding die een enkeling hier heeft. En die enkeling is niet representatief voor de houding van de gemiddelde Nederlander. Net zo min als mensen die een bepaald geloof aanhangen per definitie extreem zijn.


It's only kinky the first time.

4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

Elsbeth, dat heb je even duidelijk neergezet, ik kan mij hierin heel goed vinden en heb de zelfde ervaringen, heb hier eigenlijk niets aan toe te voegen.
gr. yoke


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 

brendababe schreef:

En dan ook die mormonen gebeuren gatverrr allemaal een vieze pedofielen incest en weet ik veel wat zooi die mensen zijn van de pot gerukt gekken

Wat dacht je van die katholieken dan lekker spelen met de koorknaapjes... ik bedoel maar staat dat ook in de bijbel koran of weet ik veel wat voor geloofs boek???


Zou jij je ook voor kunnen stellen dat atheisten of wat voor........isten dan maar ook dit soort dingen ook zouden kunnen doen ?
Ga er nu niet van uit dat deze kwalijke zaken alleen door "gelovige" mensen gepleegd worden.

Niet inenten en je kind ziek laten worden "uit Gods wil" daar kan ik niet achter staan, begrijp dat niet Emoticon: Confused


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

elsbeth
User
spacer line
 

dat dacht ik ook Yoke, hoeveel niet katholieke of gelovige pedofielen zouden er rond lopen?? Elsbethbrendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

tuurlijk kunnen atheisten dit soort funzigheid ook doen absoluut!!!! Maar toch vaak dit soort rare dingen zoals je kind niet laten inenten of als je jehova bent geen bloedtransfusie vaak heeft t toch weer met geloof te maken tuurlijk kunnen (zijn r ook vast) hoop maffe atheisten mezelf dan niet Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo meegerekend hoor!!!!


adu zeg!!! ben kapok!!

Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Prima sfeer, we vierden gezamenlijk alle feesten, met kerst samen met alle islamitische schoolmedewerkers in de schoolbus bij de katholieken langs, aan het eind van de ramadan met de katholieken in de bus bij de islamitische collega's Idul Fitri vieren
Misschien dat het geluk en/of toeval is maar zoals het hier boven wordt omschreven ervaar ik het steeds weer.
Er zijn ook gebieden in IndonesiŽ waar dat helaas niet is.
Persoonlijk denk ik dat dit het werk is van provocators die op een of andere manier voordeel hebben bij onrust binnen IndonesiŽ.
In die gebieden leven mensen al eeuwen met elkaar zonder noemenswaardige problemen over godsdienst, helaas is dit nu niet en ik hoop van harte dat er spoedig iemand is die een einde maakt aan al dat onnodig bloedvergieten
Janspacer line  


On 25-04-2008 03:00 Tuti & Jan wrote:
Prima sfeer, we vierden gezamenlijk alle feesten, met kerst samen met alle islamitische schoolmedewerkers in de schoolbus bij de katholieken langs, aan het eind van de ramadan met de katholieken in de bus bij de islamitische collegas Idul Fitri vieren
Misschien dat het geluk en/of toeval is maar zoals het hier boven wordt omschreven ervaar ik het steeds weer.
Er zijn ook gebieden in IndonesiŽ waar dat helaas niet is.
Persoonlijk denk ik dat dit het werk is van provocators die op een of andere manier voordeel hebben bij onrust binnen IndonesiŽ.
In die gebieden leven mensen al eeuwen met elkaar zonder noemenswaardige problemen over godsdienst, helaas is dit nu niet en ik hoop van harte dat er spoedig iemand is die een einde maakt aan al dat onnodig bloedvergieten
Jan


Ik heb al in een groot aantal locale bedrijven hier in jakarta gewerkt.
In alle gevallen werkt daar de lagere en midden klasse locale bevolking van allerlei ras, Indonesisch, chinees, etc.
Er staat in die bedrijven altijd een boedistisch altaartje waar op de nodige dagen wierrook word gebrand maar ook de Muslim rituelen worden er geaccepteerd.
Ik heb er NOOIT wrijving gevoeld tussen de mensen door verschil in geloofs overtuiging.
Ik heb het gevoel dat de meeste problemen worden veroorzaakt door de zogenaamde intelectuelen hier in Indonesie die zonodig moeten zeiken.

Als er een demo is word die georganiseerd door dat soort figuren, de lagere klassen bevolking die het eigenlijk een worst zal wezen doen daar alleen maar aan mee omdat ze er voor betaald worden,
Hetzelfde als voor de verkiezingen, iedereen krijgt Rp 50.000 per dag als ze een vlag vasthouden en rondschreeuwen wat hun word verteld.

Greetzmarcel70
User
spacer line
 


On 24-04-2008 10:12 Tuti & Jan wrote:

Daar lopen nog steeds een paar pedofielen vrij rond omdat ze met een nood-paspoort verstrekt door de Nederlandse overheid zijn kunnen vluchten uit BraziliŽ, waar ze nog veel te lage gevangenisstraffen kregen.
Het hoofd van de Katholieke kerk is pas in het door veel Nederlanders aanbeden land geweest om te bidden en vergiffenis te vragen voor de smeerlapperij wat zijn ondergeschikte daar hebben uitgehaald.

Laat die mafkees die nu het hele Islamitische geloof af wil kraken met een film daar eens aandacht aan besteden of is zijn film misschien gefinancieerd door het opperhoofd van dat land.
Dat land heeft er alle belang bij dat de westerse landen een vijand heeft, vroeger waren het de Oostbloklanden, nu zijn de landen met het Islamitische geloof de boze, of nog beter de grote sponsor van de wapenindustrie.
Jan


Beste Jan ik vind dat een ijzersterke hoor,niet als of er geen incest en verkrachtingen zijn binnen de islam
Bijna dagelijks op tv enůf kranten te lezen.
15-16 jarige jongentjes die even over een 12 jarig meisje gaan
Opa die even een kleindochterje pakken omdat papa en mama moeten werken en er even niet zijn
EN GA ZO MAAR DOOR
Ok je hebt gelijk over die peofielen en de kerk maar we moeten niet gaan doen alsof dat dit soort zakken niet in de islam voorkomen
Iedereen die nu weer vind dat ik de islam aanvalt Ya kijk maar naar de signature....Becik ketitik olo Ketoro

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 26-04-2008 10:33 marcel70 wrote:

...


Ok je hebt gelijk over die peofielen en de kerk maar we moeten niet gaan doen alsof dat dit soort zakken niet in de islam voorkomen
Iedereen die nu weer vind dat ik de islam aanvalt Ya kijk maar naar de signature....

Marcel ,
je zal ook gelijk hebben over die opa of ooms ( buurmannen cq buurvrouwen , vrouwen doen ook mee) .
Dat gebeurt overal en in alle standen en bij alle volkeren .

Het is natuurlijk wel een beetje vreemd als men in een gewone Nederlandse)site waar van alles en nog wat te bespreken en te vertelen zijn (weer , mooie land , cultuur , politiek) ook gaat lijken dat sommige users het echt leuk vinden om alleen maar over negatieve dingen te vertellen.
En dan ook wijzen naar de anderen , die niks te maken hebben of niet verantwoordelijk zijn voor de daden van die rotte appels .

Het is ook geen kunst om alleen maar te vertellen over de slechte dingen van een land of volk.
Als je echt geinteresseerd ben en ook gaat zoeken zal je ook veel kunnen vinden.
Ik kan schrijven over mijn 40 jr ervaring in Nederland .
En als ik wil kan ik ook een dikke boek schrijven over de positieve en negatieve zaken.
Maar dat doe ik niet.
Ben gewoon tevreden met wat ik hier (in Nld) heb .
De minder leuke dingen ga ik niet echt etaleren en elke keer herhalen .
Waarom zou ik , en met welk doel ?
Daarom vind ik altijd grappig om sommige posting van sommige users te lezen die geheid eindigen in Islam, javanen , koruptie en alles wat maar rot kan zijn .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 26-04-2008 10:33 marcel70 wrote:

...


Iedereen die nu weer vind dat ik de islam aanvalt Ya kijk maar naar de signature....


Dit is echt DOM gelul(geschrijft).
Dezelfde als iemand iets gaat schrijven over een moordenaar , kinder verkrachter en alle enge dingen in een Nederlandse krant en gelijk het geloof van die man/vrouw extra geetaleerd wordt.

Ik vraag me af waarom die 2 gezochte Nederlanders voor kinderporno toestanden wat voor geloofs overtuiging ze hebben.
Als ze Islamieten zijn , worden ze gelijk als Islamieten ten toon gesteld en alle andere Islamieten worden aangekeken.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

marcel70
User
spacer line
 

Sidia
Uit de posting van mijn blijkt ook dat ik Jan gelijk geef over de kerk
JA of nee?


Uit jan posting wordt er gesproken over de kerk en peofielen
en gelijk daar bij zei ik dat die gelijk heeft
JA of nee?


Nee sida dan moet je niet selectief even wat quot gaan kopieren.
Waar uit je laat blijken dat ik de islam er bij haalt en misschien zou aanvallen
Ik haal de islaam er alleen erbij omdat jan wil laten overkomen dat de kerk en de Nederlandse overheid niet deugt
De posting van mij is alleen dus een tegenspraak.of mag niemand weten dat het ook in indonesie gebeurt?
Ik kijk Tv en kranten en dat incest en verkrachtigen gebeuren hier heel vaak ome sid
Jan wil latten overkomen dat Nederland niks is en dat de kerk niet deugt.
Alles wat met indonesie te maken heeft en de islam wil die verheerlijkt over laten komen.
Dat is dus ook niet zo en dus plaats ik een tegen reactie.ik kan het niet helpen dat het niet in jou straatje past.Maar het gebeurt wel.
Ook in de desaīs


Dus goed lezen
Ik geef jan dus gelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pedofiielen en de reactie van de kerk keur ik ook af.
Pareng


Becik ketitik olo Ketoro

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 26-04-2008 11:39 marcel70 wrote:
Sidia
Uit de posting van mijn blijkt ook dat ik Jan gelijk geef over de kerk
JA of nee?


Dat heb ik ook geschreven dat je gelijkt heb.Mijn posting 11.14
En het is ook logisch dat in een land waar de meerderheid moslim zijn het aantaal wettsovertreders , misdadigers etc statistisch gezien ook moslim kunnen zijn.

Daarom vind ik "vreemd"waarom bij die 2 Nederlanders hun geloofsovertuiging , partai niet vermeld werden.
Terwijl bij de Moslims bijna altijd vermeld wordt.

Dus je heb gelijk in je posting , alleen de laatste deel over Islam is vreemd (dom,of niet slim , althans dat vind ik ), In feite is het overbodig om het te schrijven En dat in relatie met je oudere posting .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Jan wil laten overkomen dat Nederland niks is en dat de kerk niet deugt.
Beste Marcel,
Dat heb je dan fout begrepen, ik heb dat alleen geschreven omdat steeds weer het Islamtisch geloof de schuldige is en het geen kwaad kan om eens in eigen land te kijken.
Het nieuws over die 2 smeerlappen die in BraziliŽ zijn kunnen ontsnappen schijnt ook te zijn gedrongen tot de tweede kamer, daar zijn tenminste vragen gesteld over deze gebeurtenis.
Die smeerlapperij schijnt voor te komen binnen elk geloof, voor mij is daar maar een straf voor, de twee bakstenen .
Dat kan uiteraard ook poliklinisch gebeuren.

Wat de kerk betreft heb je volkomen gelijk, ik heb als kind te veel wijzigingen mee moeten maken binnen de Katholieke kerk, maar om daar verder op in te gaan past niet in dit topic.
JanPamelabak
User
spacer line
 

Overal ter wereld bij elk geloof heb je pedofielen, moordenaars etc.. Het ligt gewoonweg niet aan het geloof. Deze mensen weten niet wat ze anderen aandoen. De mensen, waarbij zij iets aangericht hebben, zijn voor hun hele leven getekend. Het werkt door in hun relaties en familie; dus hun hele leven.
Als je de bijbel doorneemt dan zie je ook heel veel dingen in staan waar je grote vraagtekens bijzet. Dus niet alleen de Islam en andere geloven hebben dat.
Ook vraag ik me af of er echte atheisten bestaan, want als zij op het punt staan om afscheid van het leven te nemen, hebben zij toch ook vaak behoefte aan iets of iemand waarin zij kunnen geloven. Dit heb ik zelf van nabij meegemaakt.
zieleffe
User
spacer line
 

Het is zeer menselijk dat het begrip seks nu eenmaal bestaat.
Het is de drang na die driften die sommige mensen meer hebben in hun genen, .
Het taboe is de grootste boosdoener, ook kan het zijn de behoefte niet aan wordt voldaan, die bij sommige mensen nu eenmaal aanwezig is
Maar je ziet het, hoe dat gaat werken, als je zo iets niet bespreekbaar kan maken.
Dan gaat het een stiekeme weg, en word het aan het lot over gelaten.
De geaardheid is de basis van waardoor ieder verschillend kan zijn.
Jammer dat Oma geen controle meer over Opa heeft, want hij schijnt nog eens dat ze het begrip seks niet aan haar besteed is.
ZO ook vrouwen die soms, en dat komt nogal eens veel voor, geen zin hebben, en veel hoofdpijn hebben, of krijgen.
Dat wilt nog niet zeggen dat de man zich niet hoeft te beheersen,maar zijn driften blijven wel bestaan.
Als een persoon die te veel testtarol in zijn aderen heeft, ja dan heeft hij een probleem.
EN hij is zwak ja dan heb je kans dat hij alles pakt.
Niet belevend dat hij veel schade doet aan een andere .en dat moet hem op de een of aan mannier aan zijn verstand gebracht worden.
Een ding is zeker het recht om dan maar je eigen te vergrijpen,aan kinderen, moet zo zwaar afgestraft worden.
ja dan zou er maar een keuze zijn, er af met dat ding dan ga je maar zittend pissenÖÖ. Emoticon: Clown Emoticon: Stupid Emoticon: Frustrated


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,525,948 topic views - 239,820 posts - 13,723 topics - 32,196 members - last post @ 14-07-2020 11:52 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,186,634 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com