indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Moet dit nu echt zo!!
Elkaar beledigen op dit forum is totaal zinloos!
Laat dit item rusten en ieder zijn vrijheid van godsdienst beleven/belijden.
Zo komen we nooit verdermerapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Pardon, Oyibo!
je hebt het over Sidia en Malam,
wat bedoel je? met holbewoners?
Een excuus aanbieden zou op zijn plaats zijn, doe dit dan ook.Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


Ze zijn woester dan je denkt.... Emoticon: Wink


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Ik begrijp uit Sidia's reactie dat ook ik tot de zogenaamde domme hollanders behoor.Het is jammer dat je zo reageert..dit is voor mij de bevestiging dat de moslimzijde dus alle andersdenkenden als stom beschouwt.Dus is deze discussie zinloos.Jammer want ik ben niet van plan de andere kant zo te bejegenen.Wat ik ook betreur is dat de reacties nu de kant opgaan van elkaar persoonlijk te raken.Pim Fortuin bestempelde de Islam al als achterlijk,dit vindt ik te ver gaan.Wel moet ik opmerken,dat een aantal zaken mij middeleeuws voorkomen,zoals de vernederende houding ten opzichte van vrouwen,de nog bestaande lijfstraffen en de afkeer van al wat wij hier als vertier genieten,van vrijheid van meningsuiting tot sexuele vrijheid.Als we dus zo doorgaan zal de wig tussen de verschillende groepen groter worden en uiteindelijk tot geweld kunnen leiden.Jullie kennen nu mijn mening,en bestempel mij niet als rascist,dan was ik nooit getrouwd met een Indonesische,maar ik kan Nederland zozaggiesan ook niet meer volgen,als ik de reacties van alle politici naar Wilders lees.Ik denk dan...buig maar lekker allen voor de Islam,dan loopt iedereen straks hier ook in Burka en hoofddoek,wat een stelletje angsthazen zeg! Emoticon: AngryNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Het is simpel Veer.

Als je Kritiek hebt op 1 of meerdere aspecten van de Islam dan ben je Dom. Emoticon: Red face

Keur je Wilders van begin tot einde helemaal af dan ben je intelligent! Emoticon: Shiny

Dit vindt haar oorsprong in de jaren 70 en 80. In die tijd waren er bijna alleen maar Moslims in de arme wijken waar Nederlanders woonden die het minder getroffen hadden en door de rijkere Nederlanders als dom werden betiteld. In die arme wijken (nu Prachtwijken geheten) hadden zij last van de buitenlanders en klaagden daarover.

In die tijd was het rijke Volkskrant en Vrij Nederland lezend deel van de bevolking erg trots op zich zelf dat zij zo tolerant en begripvol waren tegenover Moslims. De meesten van hen hadden er nog nooit 1 gezien en waren trots op het feit dat ze geen vooroordelen hadden. Emoticon: Yes!

In die tijd was het dus duidelijk. Mensen die klaagden over buitenlanders of Moslims waren arm en dom en niemand wilde met ze geassocieerd worden. Emoticon: Nooo

Zelfs tot en met vandaag is er een klein groepje over gebleven dat niet of nauwelijks in contact komt met de minder prettige kant van immigratie. Deze elitaire Neanderthalers vindt je vooral in de functie van hoge (beleids)ambtenaar en de rest van de overheid. Zeg maar, de mensen die ons land leiden. Emoticon: Sadley

Als je vindt dat ik uit mijn nek klets dan raad ik je aan om naar het debat te kijken van de tweede kamer tegen Wilders en vervolgens in de kroeg, op de markt of op je werk de meningen te peilen. Er zal je veel duidelijk worden over Nederland. Emoticon: Yes!


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 01-04-2008 20:57 Veer01 wrote:
Jullie kennen nu mijn mening,en bestempel mij niet als rascist,dan was ik nooit getrouwd met een Indonesische,maar ik kan Nederland zozaggiesan ook niet meer volgen.


Vroeger was ik zelf een Volkskrant en Vrij Nederland lezende dame uit een nette wijk.
Nadat ik met een Balinees trouwde zijn mij de ogen pas open gegaan. Om te beginnen op Bali. Vervolgens in Nederland.

Bij deze een paar ervaringen van de taalschool van mijn toen nog onbevooroordeelde echtgenoot in die tijd:

Van alle leerlingen was meestal alleen hij en een andere dame uit Z/O AziŽ aanwezig. De rest was vrijwel altijd ziek, behalve bij examens. Emoticon: Red face

Als de medeleerlingen uit m.n. Marokko er wel waren dan hadden die er een handje van om de leraar een grote bek te geven en midden onder de les op hun klokje te tikken, de klas uit te lopen want het was tijd om te bidden en de leraar kon de boom in. Emoticon: Worship

Vervolgens wist een Marokkaanse medeleerling nog een keer een lerares neer te slaan omdat hij niet tevreden was met de uitslag van zijn proefwerk. Emoticon: Angry

Vervolgens was de volgende serieuze discussie over wat ze zouden gaan doen na de school. Een deel leek het een goed idee om werk te gaan zoeken, maar de meerderheid uit Marokko was er heilig van overtuigd dat het beter was om voor een uitkering te gaan. Emoticon: Party!Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 01-04-2008 20:57 Veer01 wrote:
Ik begrijp uit Sidias reactie dat ook ik tot de zogenaamde domme hollanders behoor.Het is jammer dat je zo reageert..dit is voor mij de bevestiging dat de moslimzijde dus alle andersdenkenden als stom beschouwt.


Veer , je moet eerst goed lezen wat ik op Posted Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 01-04-2008 08:22 gepost heb.

Wat is het verschil tussen domme Nederlanders en domme Indonesiers die zonder kennis van zaken staat te toeteren dat de anderen fout zijn ?

Kennelijk voel je je aangesproken .
Je hebt toch geen lange tenen ?

Maar je kun ook anders lezen zxoals er domme schreeuwende (beroeps) demonstranten rondlopen in Indonesia heb je ook domme Nederlanders die ook staat te toeteren over zaken die ze niet eens weten.

Kijk maar naar Ome Wilders , zijn "angst" van Islamisering , Islam , Moslim zal wel aanwezig zijn .
Dat zal ook meespelen bij veel van zijn sympathisanten of aanhangers .

Alleen doet hij het verkeerd door de angst bij anderen aan te wakkeren .
Mensen tegen elkaar uit te spelen .
Heb het debat in de 2de kamer gevolgd , nou iedereen is verkeerd , en hij heeft gelijk.
In ieder geval kan iedereen zijn ware gezicht en bedoelingen zien.

Trouwens ik weet ook wel dat je met een landgenote van mij getrouwd ben , ik ik zit ook bijna 3 jaar bij Indahnesia.
Inmiddels weet ik ook wel (bij benadering) wie wie is .

En ik weet ook nu wat jou mening is , dat vind ik prima .
Het is jou mening , jou keuze .
En ik denk ook niet dat iemand hier jou als racist kan zien , en dat meen ik.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 01-04-2008 18:43 merapi wrote:
Pardon, Oyibo!
je hebt het over Sidia en Malam,
wat bedoel je? met holbewoners?
Een excuus aanbieden zou op zijn plaats zijn, doe dit dan ook.


Oyibo bedoelde iets anders .
Dezelfde als mijn posting :: wie met mijn knots kennis wil maken . Emoticon: Wink vette wink .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 01-04-2008 21:17 Nemesis wrote:
Als je vindt dat ik uit mijn nek klets dan raad ik je aan om naar het debat te kijken van de tweede kamer tegen Wilders en vervolgens in de kroeg, op de markt of op je werk de meningen te peilen. Er zal je veel duidelijk worden over Nederland. Emoticon: Yes!


Treffender had je het niet kunnen zeggen nemesis. God, Allah beware me dat de politiek van Nederland voortaan in de kroeg en op de markt (je vergeet trouwens de coffee-shops) wordt bepaald. Degene die het meeste lalt, het hardste schreeuwt en ape-stonend is bepaalt vervolgens het beleid.
Dan worden we, om jantje te citeren, pas echt een derde wereldland.
En wat de werkplek betreft zal dat best genuanceerder zijn. Of jij moet natuurlijk op elke werkplek in Nederland jouw informanten hebben.
BTW. hoe gaat het trouwens met dat zielige, lullige Goudse kaas makende eemansbedrijfje? Hoor ik je niet meer over. Typisch Wilders, wat onzin uitkramen en dan er niet meer op ingaan. Emoticon: Bye bye

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 01-04-2008 21:36 Nemesis wrote:

Als de medeleerlingen uit m.n. Marokko er wel waren dan hadden die er een handje van om de leraar een grote bek te geven en midden onder de les op hun klokje te tikken, de klas uit te lopen want het was tijd om te bidden en de leraar kon de boom in.
Vervolgens wist een Marokkaanse medeleerling nog een keer een lerares neer te slaan omdat hij niet tevreden was met de uitslag van zijn proefwerk.

Vervolgens was de volgende serieuze discussie over wat ze zouden gaan doen na de school. Een deel leek het een goed idee om werk te gaan zoeken, maar de meerderheid uit Marokko was er heilig van overtuigd dat het beter was om voor een uitkering te gaan.


Juist ja. En dan is de logische conclusie dat ze allemaal niet deugen.
Wat zit de wereld eigenlijk toch simpel in elkaar he nemesis. En ik maar moeite doen om ieder persoon als een individu te zien, terwijl het gewoon makkelijker kan. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 01-04-2008 21:36 Nemesis wrote:

Vroeger was ik zelf een Volkskrant en Vrij Nederland lezende dame uit een nette wijk.
Nadat ik met een Balinees trouwde zijn mij de ogen pas open gegaan. Om te beginnen op Bali .


Dus daar deugde het ook van geen kanten?


Bij deze een paar ervaringen van de taalschool van mijn toen nog onbevooroordeelde echtgenoot in die tijd.


Wil dus zeggen dat hij nu vooroordelen heeft? Zeg maar tegen je echtgenoot dat dat niet goed is. Heb ik tenminste met mijn opvoeding meegekregen en ben er niet slechter van geworden vind ik zelf. Emoticon: Bye bye

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 01-04-2008 20:57 Veer01 wrote:

maar ik kan Nederland zozaggiesan ook niet meer volgen,als ik de reacties van alle politici naar Wilders lees.Ik denk dan...buig maar lekker allen voor de Islam,dan loopt iedereen straks hier ook in Burka en hoofddoek,wat een stelletje angsthazen zeg! Emoticon: Angry


Dan heb jij van dat hele debat niet veel begrepen Veer. De essentie was dat er een hele bevolkingsgroep beledigd, in een bepaalde hoek gedrukt en gestigmatiseerd werd. Vrijheden die voor alle Nederlanders gelden, werden hen ontnomen.
Over het buigen voor de islam, burkaís en hoofddoekjes is het absoluut niet gegaan.
Kijk, en dat vind ik nou altijd zo goedkoop en zwak. Er worden wat dooddoeners uitgesproken om zín gelijk te halen.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Merapi,

Als je goed Brenda's reply leest is zij van mening dat islam het geloof is voor holbewoners. Ik gaf Sidia en Malam als voorbeeld van holbewoners in berevel en gewapend met knots. Ik deed de mededeling er achteraan dat het weillcht iets genuanceerder zou liggen. Of wel dat deze mensen en hun geloof verre van holbewoners zijn, zoals Brenda zelf stelt.

Ik zie geen reden voor excuses. Daarbij weten Sidia en Malam dat ik voor beide heren het nodige respect heb. Beter lezen meid.


It's only kinky the first time.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Veer01,

Wilders strooit zand in de ogen van heel Nederland. In Nederland speelt zoals je weet het migratie vraagstuk, en de problemen zoal die zich in Amsterdam voordoen met Marokkaanse jongeren. In de eerste plaats is het geloof van de Marokkaanse jongeren niet het probleem.
Dat haalt Wilders er voor het gemak er maar bij, maar feitelijk niet juist. Het is al afdoende gebleken dat het migratie vraagstuk verder strekt dan simpelweg mensen die zich hier vestigen. In het Amsterdamse geval zijn de problemen al inzichtelijk gemaakt. Het betreft hier een groep mensen die zich nu bewust is van de fouten de ze hebben gemaakt in opvoeding van hun kinderen. En daar is aktie op ondernomen op verschillende manieren.

Dit heeft plaats kunnen vinden omdat partijen naar elkaar geluisterd hebben.

Balkenende CS kan laakbaar handelen verweten worden. Balkenende CS laat Wilders zijn gang gaan en staat toe dat een parlementslid ( Wilders) feiten en omstandigheden misbruikt en de samenleving weet te schokken zoals dat heet. Voorts doet de man er nog een schepje bovenop door een hele geloofsgroep te beledigen onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Hiermee heeft Wilders de gelegenheid genomen door te draven. Met mogelijk grote gevolgen voor Nederland, de Nederlandse burgers in den vreemde en de Nederlandse economie.

Nu zie ik 5 zaken die spelen.
Het migratie vraagstuk, migranten met problemen met opvoeding van hun kinderen, misbruik van het hebben van het recht op de vrijheid ban meningsuiting, beledigen van een geloofsgroep, en nummer 5, die zal zich binnenkort aandienen, het mogelijk plegen van een onrechtmatige daad.

Balkenende CS heeft de kans niet aangegrepen om de Nederlander te informeren waar het nu werkelijk om gaat. Hij durft de problemen niet aan te pakken. Dat is een politieke afweging die Balkenende CS wel eens duur kan komen te staan. Balkenende heeft een verantwoording naar zijn burgers. Voorts heeft Balkenende CS niet de gelegenheid aangegrepen om de werkelijke discussie aan te zwengelen. Namelijk is de burger zich bewust wat Islam nu werkelijk is? En dan bedoelen we niet de extremisten. Maar uw buurman op 3 hoog of uw collega op het werk. Het is namelijk zijn schone taak het probleem een gezicht te geven en de maatschappelijke discussie opgang te brengen en te handelen op dat wat boven komt drijven.
Dat is namelijk de weg die een democratie voorligt. En niet de weg die Wilders voorligt.

Het begint natuurlijk met wederzijds respect voor de standpunten, en een open en maatschappelijke discussie. De 2e kamer echter bestaat heden niet uit afdoende gekwalificeerde mensen het geheel vorm te geven. Waarmee nu pijnlijk duidelijk is wat we niet hoeven te verwachten de komende jaren. E lijkt het er vooralsnog op dat de samenleving het zelf op moet knappen. De bal komt dus weer terug bij Balkenende CS. Met dit keer in de positie dat hij weinig tot geen invloed meer zal hebben maar te maken heeft met voldongen feiten. De rekening van zijn laffe handelen. Ik voorzie een verharding van de standpunten met alle mogelijke gevolgen. Het probleem wat Nederland heeft is niet nieuw. En ook nu lijkt het er op stevig fout te gaan. Het is nu de tijd af te rekenen met Wilders en zijn steun en toeverlaten. En de dialoog aan te gaan met Uw buurman van 3 hoog en Uw collega. Dit zijn gewone mensen met gezinnen en hebben gewone kinderen en kleinkinderen. Praat de verschillen uit. Kom dan tot een conclusie, en werk naar gezamelijke oplossingen. Dat is de weg te gaan.It's only kinky the first time.

Jantje
User
spacer line
 

The old fortune teller lies dead on the floor. Nobody needs fortune told anymoreÖ speelt door mijn hoofd als ik bovenstaande lees.
Veer: het is Wilders en niemand anders die de boel wakker schudt door de knuppel in het geitenhok te gooien. Hoef ik geen lang verhaal over te houden, je bent mans genoeg om dat zelf te zien.
De actualiteit: De bevolking van het Limburgse Euverem verdubbelt in 2 dagen tijd. {burka hier, burka daar, ja er zijn er veel dit jaar...)De hardwerkende autochtoon wordt voor zijn vakantie door de linkse politiek zijn eigen land uitgedreven want de bungalowparken zitten vol. Wie zeiden er ook al weer dat een generaal pardon geen aanzuigende werking heeft?
Monjet
User
spacer line
 


On 02-04-2008 07:18 Jantje wrote:
De hardwerkende autochtoon


Oh je bedoelt al dat asociale randstadvolk van een SBS6 niveau die normaal gesproken al die campings/ vakantieparken verzieken. Emoticon: Laugh out loud

Kruip maar snel terug in je hol wanneer je denkt dat Wilders uitkomst biedt voor dit land.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Jantje,
Je kunt je gewoon beperken tot de feiten, zonder enig kontverhaal en fatsoenlijk meedoen aan de discussie, en voorzover je die vaardigheden niet hebt maar hier komt polariseren, of gewoonweg domweg niet anders kunt,optieften naar het Wilders forum.

Lapzwans.


It's only kinky the first time.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Uit het feit dat er 2 Somalische vrouwen en een aantal Irakse macho's bij de poort van dit Park staat filtert Jantje dat het burka seizoen is geopend in Euvelum

Waar het artikel werkelijk over gaat meent jantje niet te hoeven vertellen.

Lees,
http://www.ad.nl/binnenland/21(...)n_al_Nederlands.html

Vandaar de inhoud van mijn reply hierboven.
It's only kinky the first time.

Jantje
User
spacer line
 

Beter 1 HUT in de hand dan de lucht van 10
Nog even wachten en je zit deze zomer voor een appel en een ei drie weken geheel verzorgd in een Indonesisch vijfsterren resort. En dat allemaal dankzij Hizb ut Tahrir (HUT), die vanochtend in Jakarta een demootje orkestreerde tegen Fitna, Wilders, Nederland en het Nederlands elftal. Uitgebreid fotoverslag staat hier. Vanwege het radicale karakter van de HUT is de moslimsekte in veel islamitische en Europese landen verboden. Niet in Nederland. Weliswaar staat de HUT sinds 1998 op de door de AIVD opgestelde lijst met terroristische organisaties, maar een verbod? Nee, dat erodeert de gemeenschapszin. In 2005 pleitte Wilders als VVD-Kamerlid nog wel voor een verbod, maar het kabinet liet weten dat de HUT voor zover bekend in ons land geen antidemocratische of gewelddadige activiteiten ontplooit. Zomaar een quootje uit de Televaag van begin van dit jaar:
"Al die types die ons beledigen, verschuilen zich achter de vrijheid van meningsuiting. Dat is juist het probleem. Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie!"
Was getekend, Okay Pala, zegsman van HUT Nederland. En vandaag doet de HUT IndonesiŽ dus weer van zich spreken door een Nederlands parlementariŽr met de dood te bedreigen. Hoeveel legitimaties moet je als kabinet nog hebben om zoín club te verbieden...
Zo, zijn Oyibo en Monyet ook weer op de hoogte wat er speelt in Nederland.
Emoticon: Yeah right!Monjet
User
spacer line
 

Lekker tekenend... 50tal van die gasten in een stad van 13 (of meer) miljoen mensen. Grote demo hoor.
Wat de HUT daar doet heeft niets met hier te maken. Kun je dus ook niet aanpakken.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Toe maar, ben ik zo maar opeens weer Oyibo?
Ik denk behoorlijk geinformeerd te zijn over wat zich in Nederland afspeelt.

Het leuke is wel dat Wilders overeenkomsten heeft met deze groep.
De grootste overeenkomst is wel dat ze beiden eigenlijk niks te vertellen hebben.
En als ze iets roepen is het nog je reinste flauwekul.

Ook hier is wel onderzocht of de wet overtreden is.
Nu Wilders nog, ik kijk met grote belangstelling uit naar de vervolging van Wilders.
Gelijke monniken, gelijke kappen.It's only kinky the first time.

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 02-04-2008 09:00 oyibo wrote:
Gelijke monniken, gelijke kappen.

Hoezo ?
Normaal gesproken moet het ook zo zijn .
Gelijke monniken gelijke kappen .

Alleen geldt dat niet voor de "wilderianens" .
Zij hebben wel recht van spreken , onbeperkt ook nog .
De zgn tegenstanders krijgen dat niet.

De probleem is zodra een paar dombo's van de zogenaamde tegenpartij (de HUT ) ook gekke dingen staat te toeteren worden ze gelijk verweten als achterlijk , agressief etc . Dat ze lange tenen hebben .

Ik ben ook eens met wat Ome Jan schreef (kan je nagaan ):
Veer: het is Wilders en niemand anders die de boel wakker schudt door de knuppel in het geitenhok te gooien. Hoef ik geen lang verhaal over te houden, je bent mans genoeg om dat zelf te zien.

Ya Wilder en zijn Wilderianen hebben de wereld laten zien dat er problemen zijn in Nederland.
Ben ook eens met Wilders dat de Generaal Pardon een aanzuigingskracht heeft , dat hij misstanden benoemde .
De grote probleeem is dat hij zondebokken aanwijst voor de Nederlandse problemen , discrimineert (wil moslim verbieden om in nederland te komen vestigen , omdat ze moslim zijn of omdat ze Islamieten zijn .
Dat is gewoon in strijd met de Universele Rechten van de mens .

Dat Menir Wilders de problemen benoemde is zijn goed recht en zijn plicht.
Dat hij daarna discrimineert en zondebokken zoekt bij zijn eigen medelanders is ook bewezen.
Moest toch lachen , dat hij iemand van de christelijke partij (weet niet meer welke-niet CDA) een vraag stelde , wat zou men vinden als over 20 0f 30 jaar die bijna 1000.000 moslim 2000.000 of 3 miljoen worden ?

Of dat Menir W zegt : Genoeg is Genoeg.
(Bijna) 1000.000 Moslim is genoeg .
De juiste tekst kan men lezen bij de parlementaire verslag.
Nou Menir Wilders , hoe wil u dat doen ?Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Joehoe : alle extremen zijn fout!!!!! of ze van de islam zijn of christen of orthodox, Jehova, katholiek of what ever dat zijn de gevaarlijken!!!! Emoticon: Shut up! Emoticon: Stupid oke ik vind het islam gebeuren ouderwets belachenlijk en .. nou ja noem maar op ik heb r niks mee.

Geloof krijg je oorlog gedoe gezeur van !!!!!
Ieder moet geloven wat ie wil maar gewoon geen ander proberen te overtuigen en je krijgt politiek gezeur gezeik mee en daar schieten we geen van allen mee op is mijn belevennis Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo Emoticon: Nooo


adu zeg!!! ben kapok!!

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Joehoe:

Make love not war !
Ne*ken Emoticon: Party! ?
Emoticon: Devil


It's only kinky the first time.

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Make love??? o joh doe ik elke dag Emoticon: Yes! Emoticon: Nice

wat is dit Emoticon: Nooo e*ken Emoticon: Party! ? Ikke nie begrijpenadu zeg!!! ben kapok!!


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,244,324 topic views - 239,281 posts - 13,720 topics - 31,141 members - last post @ 26-05-2020 13:01 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,172,919 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com