indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Geloof in Indonesië > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

TERDAD
User
spacer line
 

Een soort gebed dat ik ook wel in een christen gemeenschap hoor:

In naam van ALLAH(God) de Zeer Liefhebbende en Zeer Zorgzame ALLAH (God)

Alle EER aan ALLAH(God) DE SCHEPPER en HEERSER van HET UNIVERSUM

ALLAH(God) DE Beschermer en DE Zorgzame

ALLAH(God) zal beslissen over de dag van het Einde en de Waarheid

Alleen U ALLAH(God) smeken wij om Genade en alleen aan U ALLAH(God) Vragen wij om HULP

O ALLAH(God) toon ons Het Rechte en Het Juiste Pad

O ALLAH leid ons op Het Goede Pad die al reeds gelopen wordt door hen die goed doen en U ALLAH(God) hebben leren Volgen en Gehoorzamen

Wat een universeel gebed.......
Mooi Toch?????

Zou Wilders dit met mij willen delen?????
Ik denk U allen niet en Wilders ook niet!


INDONESIA ABADI - TETAP MERDEKA

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 Vind dat erg sneu voor die organisator. Voor niets een vrije dag genomen en al die voorbereidingstijd is ook voor noppes geweest. Die had zijn tijd toch wel zinniger kunnen besteden. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudsidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Ik had toch gedacht dat 10% van de 600.000 stemmers van Ome Geert zullen komen . De rest moeten gewoon werken bij baas .
Of op zijn minst 5 % , dus ongeveer 30.000 man/vrouw zulen demonstreren.
Ik vraag me af of de cijfers wel kloppen .
Dat doet me denken aan de zgn aanhangers van P.Fortuijn .
Die had ook 26 zetels (?) .
Waar zijn ze nu gebleven ?
Ik geef toe dat ik (en mijn gezin) ook toen ook op de LPF hadden gestemd . Emoticon: Smile
En nu met de nieuwe ster , onze Tante Rita .
Op bepaalde punten van haar zgn programma kan ik ook meegaan .
En ik ben ook trots op nederland .

En toch vraag ik me af of Tante Rita ook de vrouwelijke messias kan zijn .
Ik vraag me af . Emoticon: Confused


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Al die mongolen die op Geert Wilders stemmen, eigenlijk zouden we hen het stemrecht moeten afnemen. Als je enigszins toerekeningsvatbaar bent stem je toch niet op zo'n man die eigenlijk maar 1 thema heeft: Islam. Wat zegt Geert over het onderwijs? Het verkeer? De economie?

Ok het Islam-extremisme is een probleem en moet hard aangepakt worden, maar er spelen veel meer dingen in Nederland en de wereld. Het onderwijs is helemaal kapot gemaakt door de socialisten van de PvdA, het verkeer loopt vast en de gezondheidszorg staat ook onder druk. Dit zijn de echte problemen van NL!Gracias. Sama sama

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Juist gezegd...Wilders haalt het niet doordat hij nu alleen bekend is van een thema,de Islam.Maar over Rita weten we ook nog niet alles,ik geloof dat er straks bij verkiezingen weer niks veranderd,of je nu door de hond of kat gebeten wordt he. Emoticon: Yawnspacer line  


On 29-03-2008 12:50 Malam wrote:
Van aldat zogenaamde superieuriteitsgevoel van het blanke ras krijg ik niet alleen een wee gevoel van in mijn maag, maar als ik sommige meningen van gebruikers zie dan moet ik oppassen mijn laptopje niet onder te kotsen.

Vaak mensen die niet verder als 5 jaar terug of vooruit kunnen kijken en oogkleppen op hebben waar een rechtgeaard schillenboerenpaard jaloers op zou zijn.

Onze Amerikaanse witte puntmutsenbroeders hadden ook zo hun mening over de blanke superioriteit, negers, indianen, aziaten en niet vergeten de gele spleetogen uit China.
Slechts een deccennium geleden betekende China onder Mao niets, lachend werd dit gele volkje weggewuifd.

De grote blanke mannen in Amerika die een grenzeloos supieuriteitsgevoel hebben, (nog 60% van de bevolking denkt dat we in Nederland nog op klompen lopen Emoticon: Confused )begon effe een onterechte oorlog tegen Irak, massavernietigingswapens, ja an me hoela, OLIE, 5000 zonen die in lijkenzakken zijn teruggekomen, economische malaise en bittere armoe.

Deze blanke superieuriteit staat behoorlijk onder druk, het systeem staat op instorten en ze hebben klauwen vol nodig om de vermalijde spleetogen uit China uit hun financiële markt te weren, want als ze dat niet zouden doen dan is binnen een zucht en een scheet de helft van die superieure Amerikaanse financieele markt in handen van die minderwaardige Chinezen Emoticon: Yes!

Een nadenkertje voor alle grote witte puntmutsen, 20 jaar geleden was het ondenkbaar dat de buurtsuper zou verdwijnen, ja ja ze zijn er weer, maar nu geleid door allochtonen, de blanke superieure winkelier kon het niet, maar die vermalijde allochtoon doet het gewoon, 40 % van onze boodschapjes komen er vandaan, waarom?
Omdat de Albert Heyntjes hun verlies in Amerika trachten te verhalen op de Nederlandse consument en dat Ali, Mohammed en Yoessoef in hun buurtsuper goedkoper zijn en een goed product leveren, waar de grote blanke superieure buurtsupereigenaar geen kans toe zag Emoticon: Bye bye

Westerse superieuriteit? laat me niet lachen, als Jantje 16000 kilometer van Nederland vandaan een donatie aan Wilders overmaakt, met als enig doel Nederland weer blank te maken in plaats van een een slimme jongeling in Indonesië te steunen om te studeren, dan is dat tekenend voor het kleinzielige denken van de gemiddelde Wilderslover Emoticon: Shiny


Amen.

Mensen die niet inzien dat het complete verre oosten heel stilletjes heel erg machtig aan het worden is moet maar is snel wakker worden.
Van china hoor je niks maar stiekum produceren die op het moment het grootste gedeelte van alles wat de mensen in het westen zo graag willen hebben.
India is hard op weg, Korea, noem maar op.

Dan zit in het midden oosten nog eens al de olie.

De meerderwaardigheids oogkleppen van het westen moeten maar is snel af.

Mischien is dat nu al aan het gebeuren vandaar die psychologische spelletjes die aan het starten zijn zoals Wilders doet: "als we het niet kunnen winnen dan laten we toch gewoon hetzelfde proberen als Hitler deed in WW2??"

Greetz


Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Ik vind het wel wat te ver gaan als je de opvattingen van Wilders direct linkt aan die van Hitler hoor.Maar ja,feit is wel dat de economie zich hier steeds meer richt op Arabia en Azie,veel bedrijven sluiten pacts met industrieen daar of vestigen hele fabrieken daar en sluiten ze hier.De kaliteit van producten van daar groeit ook,dus moet het westen even gaan nadenken natuurlijk,maar de know-how zit nog hier hoor. Emoticon: StupidVeer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Kwaliteit bedoel ik...tja de thuiskapper is geweest he Emoticon: ClownJantje
User
spacer line
 

Dutchguy:
De meerderwaardigheids oogkleppen van het westen moeten maar is snel af.

...dus moeten ze maar snel hun ziel aan de duivel verkopen...
Zelden zoveel onzin bij elkaar gezien. Emoticon: NoooMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-04-2008 10:38 Jantje wrote:
Dutchguy:
...

...dus moeten ze maar snel hun ziel aan de duivel verkopen...


Dat is toch flauwekul Jan, we zullen nu éénmaal moeten accepteren dat Nederland multicultureel is, als je zegt dat we onze cultuur niet mogen laten verdwijnen, dan ga ik daar in mee.
Een ieder die in Nederland wil wonen zal ook aan de spruitjeslucht moeten wennen, ik vind dat het in Nederland wel meevalt, er moet wel nog het één en ander gebeuren.
Met name onder de criminele jongeren, maar om dit geheel gelijk in de schoenen van moslimjongeren te schuiven gaat te ver, het is een bepaalde groep, zoals ook onder Nederlandse en niet te vergeten Antiliaanse jongeren.
Ook criminaliteit is multicultureel en daar hoor ik Wilders niet over.zieleffe
User
spacer line
 

Malam
Met name onder de criminele jongeren, maar om dit geheel gelijk in de schoenen van moslimjongeren te schuiven gaat te ver, het is een bepaalde groep, zoals ook onder Nederlandse en niet te vergeten Antiliaanse jongeren.
Ook criminaliteit is multicultureel en daar hoor ik Wilders niet over.

dat is zo waar weer onzin om zo'n vergelijk te maken.
Maar goed ik ga daar verder niet op in, ik wilde dit even laten weten. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: Frustrated


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


De meerderwaardigheids oogkleppen van het westen moeten maar is snel af.


Over welke meerderwaardigheid hebben we het. Economisch, Militair, ideologisch,...?

Onze economische voorsprong neemt snel af. Het is echter niet zo dat wij economisch sterk achteruitgaan, nee wij blijven redelijk gelijk, maar het oosten groeit als kool. Daar is toch eigenlijk weinig op tegen. De vraag is alleen of wij in de toekomst niet zullen moeten inleveren. Dat zou m inder zijn. Emoticon: Sadley

De militaire voorsprong van het Westen is voor nu en de te voorziene toekomst staat niet ter discussie. Emoticon: Bye bye

Waar het Westen zijn grootste voorsprong heeft is in ideologisch opzicht. Hier blijven gebieden als Singapore, Honk Kong, etc duidelijk achter, hoewel zij het op andere gebieden zo goed doen. Emoticon: Yes!


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 06-04-2008 14:07 Nemesis wrote:

...Waar het Westen zijn grootste voorsprong heeft is in ideologisch opzicht. Hier blijven gebieden als Singapore, Honk Kong, etc duidelijk achter, hoewel zij het op andere gebieden zo goed doen. Emoticon: Yes!


Ideologisch?? Emoticon: Bye byezieleffe
User
spacer line
 

Ja dat ideologisch vorm aan die landen geven is ook het enige wat je hen zou kunnen geven, mijn mening is dan ook, je kan die landen niet in de wereld politiek als een grote invloedbare natie beschouwen.
Ze hebben geen ene vorm op militair gebied iets van betekenis.
Amerika is de grootste militaire natie die meer manschappen, en materiaal hebben dan Europa
Voor Hongkong denk ik geen noemenswaardig economisch blok te noemen.
Ze staan nu onder de Chinese verantwoordelijkheid.
Als je iets wilt weten dan heeft Buitenhof nu een serie gesprekken waarover de Amerikaanse invloed op de wereld besproken word.
Zeer interessant te mogen vernemen hoe het nu verder gaat .
Het lijkt op een recessie af te gaan, maar kunnen ze dit na 2008 met een nieuwe president andere vormen uit een trukendoos kunnen komen.
Wat betekent dat nu voor europa?
Azië is een ook niet onderschatte mogendheid geworden, door hun aan te veel aan valuta zullen zich steeds meer hun aandelen op de Europesche markt plaatsen.
Heel veel belangrijke multinals zijn al in hun handen, hoe brengen ze daarmee hun invloeden aan.
Een ding hebben ze gemeen om geen verliezen te lijden, zullen ze hun best gaan doen, om elkaars economieën te gaan steunen.
Dat brengt voor mij de geruststelling, en de stelling dat het voor alle partijen het beter is, geen economische recessie in de wereld laten ontstaan. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: I love it Emoticon: So funny Emoticon: Smile


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


On 06-04-2008 10:38 Jantje wrote:
Dutchguy:
...

...dus moeten ze maar snel hun ziel aan de duivel verkopen...
Zelden zoveel onzin bij elkaar gezien. Emoticon: Nooo


Denk toch is effe goed na!!...
Denk je nou echt dat als iemand het zelfde voor elkaar zou willen krijgen als Hitler dat in gedachten had, hij op dezelfde manier te werk zou gaan?
NEE, natuurlijk niet, dat zou gelijk herkent worden,
Een persoon in deze tijd die fascist is moet met iets nieuws komen wat er niet op lijkt maar wel dezelfde massa psychose tot stand kan brengen.
Pim fortuin was naar mijn idee ook een gevaarlijk figuur, mischien nog gevaarlijker want hij deed het op een manier die nog veel genuanceerder was.
Ik heb nooit zeker geweten of hij zo iemand was omdat hij voortijdig al overhoop geschoten was maar mijn voelsprieten stonden met hem al op gevoelig.

Wilders, Osama, Hitler, etc. en andere extremisten in de samenleving hebben allemaal 1 gedachte in gemeen: De wereld zo gek proberen te krijgen dat een bepaalde groep die ze niet mogen vernietigd word.

Puur egoistische en gefrustreerde idioten die via de wetenschap hoe de psyche van de mens werkt hun ideeen tot stand proberen te krijgen.
Helaas zijn deze mensen vaak ook nog eens erg intelligent waardoor het gevaar alleen maar groter is.

Greetz

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-04-2008 14:07 Nemesis wrote:

...Waar het Westen zijn grootste voorsprong heeft is in ideologisch opzicht. Hier blijven gebieden als Singapore, Honk Kong, etc duidelijk achter, hoewel zij het op andere gebieden zo goed doen. Emoticon: Yes!


Nou Nemesis, ik ben werkelijk stiknieuwsgierig om van je te horen in welk ideologisch opzicht Singapore op het Westen achter ligt. Emoticon: Blush
Of was dit een slip van de pen. Emoticon: Smilesidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Het kan wel , alleen ben ik benieuwd hoe Nemesis haar argumentatie gaat onderbouwen.
Silahkan Emoticon: Shiny .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-04-2008 10:47 sidia wrote:
Het kan wel , alleen ben ik benieuwd hoe Nemesis haar argumentatie gaat onderbouwen.
Silahkan Emoticon: Shiny .


Ik ben bekend met de westerse ideologieën als het liberalisme, communisme, socialisme, kapitalisme etc. maar wat dat te maken heeft met een grote ideologische voorsprong op gebieden als Singapore, Hong Kong etc. is me een raadsel.
Dat we hier in het westen nog een economische en militaire voorsprong hebben is duidelijk, maar heeft niets te maken met ideologie.
Ben dus ook benieuwd wat die ideologische voorsprong volgens nemesis inhoudt.Jantje
User
spacer line
 

Mijn verhaal werd onderbroken door een blikseminslag. HIJ moet geweten hebben wat ik wou schrijven dus hier komt ie dan in een wat aangepaste/mildere vorm;
Sapolidi schreef:
Dat we hier in het westen nog een economische en militaire voorsprong hebben is duidelijk, maar heeft niets te maken met ideologie.
Ben dus ook benieuwd wat die ideologische voorsprong volgens nemesis inhoudt.


Ik denk dat Nemesis met ideologie bedoelt dat we dat graag zo willen houden.
Met opgestroopte mouwen en broekspijpen van gebed naar gebed rennen in de baas z'n tijd lukt dat niet.
sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-04-2008 14:40 Jantje wrote:
Dat we hier in het westen nog een economische en militaire voorsprong hebben is duidelijk, maar heeft niets te maken met ideologie.
Ben dus ook benieuwd wat die ideologische voorsprong volgens nemesis inhoudt.


Ben tevreden dat we op dit punt op één lijn zitten. Probeer het wel de volgende keer met je eigen woorden te zeggen jantje, hoewel ik toch wel een beetje gestreeld ben dat jij me zo letterlijk citeert. Beschouw het als een groot compliment jongen Emoticon: Yes!sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-04-2008 14:40 Jantje wrote:

Ik denk dat Nemesis met ideologie bedoelt dat we dat graag zo willen houden.


Je kunt het niet laten om voor anderen te denken jantje en dat gaat meestal fout.


Met opgestroopte mouwen en broekspijpen van gebed naar gebed rennen in de baas zn tijd lukt dat niet.


Oh, ik dacht dat jij een zelfstandige ondernemer was? Denk je met dat geren wel aan je hart jantje, je bent niet een van de jongsten meer. Emoticon: Laugh out loudNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Ik zal het even heel kort uitleggen, heren.

Verhuis naar Hong Kong en laat daar luid en duidelijk horen dat u het niet eens bent met de bezetting van Tibet door China.

Of, verhuis naar Singapore en laat wederom weten dat u het niet eens bent met het regeringsbeleid.

nb. ik heb HK en Singapore genoemd als voorbeelden waarvan je niet zou verwachten dat ze in idiologisch opzicht minder zouden zijn, maar dat is wel zo.

Voor andere landen zoals China, India, Arabische landen, Indonesia is het nog vele malen slechter gesteld. Emoticon: Sadley

Gelooft u mij niet? Wordt Christen en ga in een Arabisch land wonen. Het zal u allemaal duidelijk worden.


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

spacer line  

Zoals me pa al voorspelde: verloren energie het duidelijk te maken. Als de tijd er rijp voor is gebeurd het gewoon.
Ik zie wel waar het schip strand....

Elke bangerik en gefrustreerde gek wens ik veel plezier met de tijd die gaat komen. die kunnen vrees ik hun hart flink ophalen de komende tijd...

De groeten...
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 07-04-2008 19:48 Nemesis wrote:


Gelooft u mij niet? Wordt Christen en ga in een Arabisch land wonen. Het zal u allemaal duidelijk worden.


Nou in Dubai op één van eilandjes zou ik het wel kunnen wennen Emoticon: Nice
Ik ben alleen bang dat als mijn maandelijks inkomen op is dat ik dan nog 3 weken over houd Emoticon: Crysapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-04-2008 19:48 Nemesis wrote:
Ik zal het even heel kort uitleggen, heren.Jij bedoelt natuurlijk kort door de bocht Emoticon: Laugh out loud
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,810,192 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,648,122 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com