indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Geloof in Indonesië > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

TERDAD
User
spacer line
 

Emoticon: I love it Deze Moslim.........................
Emoticon: Cooool Deze Nigeriaan..................

Ik ben een beetje verbaasd......Heeft Mas Geert toch ook wel vrienden onder Moslims die de Film willen uitzenden???? Kasian si Mas Geert,hij wordt nu in de val gelokt door die oude Nigeriaanse Moslim!

Emoticon: Stupid Pusing ikke!
Emoticon: Worship Nu ga ik toch maar Salat en Allah om vergeving vragen voor de vandaag
begane zondes van mij!
Wa-allaikum-Salam Asyufak bukra Insya-Allah!
Sidik Terdad


INDONESIA ABADI - TETAP MERDEKA

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

We zien wel wat de film echt brengt,hij zou vanaf 1 april...jaja alleen de datum stemt al tot nadenken...op internet staan.Wordt de grootste grap van 1 april of start van de gevreesde rellen?Ik denk dat het wel mee zal vallen.Ik kan me niet voorstellen dat een serieuze moslim zich gek laat maken door dit filmpje,wat er nu van te zien is op Youtube is gewoon een verzameling beelden en filmpjes van wat we allang weten.Niks nieuws dus,alleen angstaanjagerij.Laten we allemaal ons koppie erbij houden...koppie erbij???Ja,dus nie koppie eraf! Emoticon: StupidYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 22-03-2008 14:33 Veer01 wrote:
Ik denk dat het wel mee zal vallen.Ik kan me niet voorstellen dat een serieuze moslim zich gek laat maken door dit filmpje..


Ik HOOP dat het meevalt, maar verwacht tot gedonder. Een serieuze moslim zal zich misschien niet gek laten maken door het filmpje maar het stikt (jammergenoeg) van de "lange tenen" boys onder de moslims. Dus verwacht gedonder...Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 22-03-2008 15:56 Yogya-Bali wrote:

...

Een serieuze moslim zal zich misschien niet gek laten maken door het filmpje


Fitna mogelijk te zien bij moslimomroep

AMSTERDAM - De Nederlandse Moslim Omroep (NMO) overweegt de antikoranfilm van Geert Wilders uit te zenden. De redactie van de omroep wil dat de PVV-kopman rond de uitzending met voor- en tegenstanders van de film in discussie gaat.

Dat meldt De Pers zaterdag op zijn website.

Andere publieke omroepen lieten eerder al weten niets de voelen voor het uitzenden van de controversiële film. Wilders heeft voor zover bekend nog geen platform gevonden voor Fitna, zoals de film heet.

Voorzitter Abdulmajid Khairoun van de Nederlandse Moslimraad (NMR) heeft wel oren naar het plan. Hij heeft volgens de krant al juridisch advies ingewonnen.

Een deel van het bestuur heeft zich echter nog niet over het plan van de NMO, dat een stichting is van de NMR, uitgesproken.

Strafbare uitingen

Ook de inhoud van de film kan nog roet in het eten gooien. De NMR wil de film vooraf bekijken om te zien of die geen strafbare uitingen bevat.

Dit weekeinde wordt over de plannen gesproken en komende week moet de knoop worden doorgehakt. Daarna wordt Wilders eventueel uitgenodigd voor een gesprek, schrijft de krant.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

TERDAD
User
spacer line
 

Emoticon: Frustrated USA zo krijg je hoofdpijn!!!!

Emoticon: Angry USA niet boos worden maar de dingen zien zoals deze zich gaan ontwikkelen!!!!

Emoticon: Blush Emoticon: Red face Emoticon: Confused Emoticon: Nooo USA je hoeft je niet te schamen,alle mensen maken fouten!!!!

Emoticon: Eerie Emoticon: Confused USA denk maar een goed na !!!!
Emoticon: Nooo USA niet neen gaan schudden met het hoofd.....maar????
Emoticon: Confused Emoticon: Cry Emoticon: Shut up! ?????????????????????

Emoticon: Bye bye Daaaaag Emoticon: Worship veel bidden Emoticon: Talk to the hand en alles komt goedEmoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Devil


INDONESIA ABADI - TETAP MERDEKA

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 23-03-2008 12:30 TERDAD wrote:
Emoticon: Frustrated USA zo krijg je hoofdpijn

USA?


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Lees net in de vrijdageditie van Algemeen Dagblad een stuk over een nederlands productiebedrijf Boll dat zijn deuren vreest te moeten sluiten door klantverlies en werkverlies wegens Fitna en de uitspraken van G.Wilders.Ook andere zakenlieden ondervinden last ervan en zullen financieel gaan merken dat de moslims er falikant tegen zijn dat de film verschijnt en zowiezo dat er een G.Wilders is die uitspraken doet over al dan niet tegen Islam.Toch denk ik dat dit de niet logisch denkenden zijn ,want door alle banden met Nederland en de westerse wereld te gaan afzwakken of stoppen,zet je ook je land in een isolement.Ik denk dat het goed is als de NMO een uitzending waagt en de partijen bijelkaar zet ter discussie.Niemand zit te wachten op rellen en boycotten.Alleen jammer dat de rest van de politiek een beetje in hun schulp kruipt,niemand wil blijkbaar zijn vingers branden aan de discussie rond de film en Wilders.Dit lijkt me een beetje laf.Ik denk dat de moslims het zullen ervaren als de zoveelste aanval op hun geloof,hebben ze wel een punt mee natuurlijk.Maar laat de mensen nu eerst eens samen aan tafel discussieren en dan de film beoordelen,misschien zitten er wel aspecten in die totaal de plank misslaan en gaat Wilders af met zijn presentatie.Nogmaals,wat ik tot nu toe zag op youtube stelt niks nieuws aan de kaak,we weten allang dat er in sommige landen minderheden worden mishandeld en zo zitten er meer oude nieuwtjes in.Tenslotte...denk ik dan...niemand zit ook te wachten op een toekomstig Nederland onderworpen aan de Islam,iedereen mag hier zijn geloof uitoefenen en niemand mag toch overheersen?De christelijke kant of katholiek of atheist...allemaal kunnen ze hier hun geloof volgen en dat lijkt me uniek en moet zo blijven.Dat is ook waar nederland voor hoort te staan,openheid en vrijheid en dus mag Islam in de toekomst niet de boventoon voeren maar verbod vind ik ook niet passen in onze democratie.Oh ja,moeten de moslims nu zelf ook niet eens een halt toeroepen aan de kleine groep extremisten die in naam van HUN geloof naar geweld grijpen???Want je ziet veel beelden van geweld,van 2 kanten natuurlijk,in Israel en Palestina,en op meer plekken in de wereld waar geloof een rol speelt,en dan worden we veel geconfronteerd met aanslagen en zo,dus wat is er op tegen dat de moslimgroep zich ook eens hard opstelt tegen die dingen?Lijkt me goed als die extremen eens zien dat de mensen waarvoor zij denken dit te moeten doen zelf afkeer hebben van hun handelswijze.eigenlijk net als de groep die nu protesteert tegen Wilders en zijn handelswijze,mag ook toch?Nou voorlopig weer voer genoeg tot discussie hier denk ik Emoticon: Bye byesidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Aai hef e driem .

Ya , lijkt wel de omgekeerde wereld .
Voor de palestina vraagstuk , de 9-11 , de afghanistan avontuur van de nwe conservatieven in de USA , die door buitenstaanders ook soms gezien kan worden als de nwe kruisvaarders , heeft het Westen nooit van gehoord over de Al-Q---- .
Nu Leiden oftewel de lage landen in last zou komen door toedoen van een parlementslid (eigenlijk 2 , vergeet meprau Ayaan niet) wordt de bal terug gespeeld aan de volgens sommigen " zwijgende meerderheid " van de moslim.

Dat Nederland binnenlandse problemen zou kunnen hebben met een klein deel van hun nieuwe burgers is tot daar aan toe , maar ga dan niet de andere (meerderheidf) meebetrekken .
En het is te zot voor woorden dat Geert cs de nederlandse problematiek het internationaal gaat maken .
Door ook naar andere Moslims te gaan schoppen .

De omgekeerde wereld . Emoticon: Nooo


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 23-03-2008 13:48 Veer01 wrote:
Lees net in de vrijdageditie van Algemeen Dagblad een stuk over een nederlands productiebedrijf Boll dat zijn deuren vreest te moeten sluiten door klantverlies en werkverlies wegens Fitna en de uitspraken van G.Wilders.

Gezien het feit dat de media van alles en nog wat probeert om tweedracht te zaaien neem ik dat stukje maar voorlopig met een korreltje zout. Tenzij er anderen ook melding van maken. Emoticon: Yawn


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Ik realiseer me goed dat de media ook niet geheel onpartijdig is,we krijgen hier alleen te zien en horen wat we mogen zien en horen.Voorbeeld..ik sprak eens een Israelier in het vliegtuig...die vertelde me dat Kofi Anan ooit een filmpje verduisterde waarop stond hoe een Palestijn een kind in de armen van de moeder doodschoot.De hele VN met veiligheidsraad is dus lang niet zo populair bij hem door dit voorval.Hij vertelde me ook hoe diep de haat zit van kinds af aan bij zowel Palestijnen als Israeliers.Met andere woorden...het komt nooit goed tussen die twee groepen.We hebben dus hier in Nederland en het Westen een kans...een kans om de dialoog open te houden in plaats van te strooien met vuil naar elkaar.Als we allemaal zo doorgaan zal misschien inderdaad de vlam in de pan slaan als de film verkeerd wordt opgevat.Jammer alleen dat Wilders nu een aanbod van NMO afslaat om de film te bekijken en evt. uit te zenden en erover te discussieren,een fout van hem denk ik en nu isoleert hij zichzelf en zijn partij.Het lijkt erop dat geen enkele omroep de uitzending aandurft wat ook weer wat zegt over de angsthaasmentaliteit van het westen als het gaat om de Islam.Allemaal de kop in het zand zo van...wat ik nie zie is er ook niet. Het zou beter zijn als er een gewoon de film durft uit te zenden,scheelt ook een hoop gezeur. Emoticon: Shut up!Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 23-03-2008 16:50 Veer01 wrote:
Jammer alleen dat Wilders nu een aanbod van NMO afslaat om de film te bekijken en evt. uit te zenden en erover te discussieren,een fout van hem denk ik en nu isoleert hij zichzelf en zijn partij.

Ik heb begrepen dat de NMO de film eerst wilde zien voordat hij uitgezonden zou worden.

Ik kan me voorstellen dat Wilders denkt: nadat ze hem gezien hebben doen ze direct aangifte tegen mij en van uitzenden is dan helemaal geen sprake meer.


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 24-03-2008 14:57 Nemesis wrote:

...

Ik heb begrepen dat de NMO de film eerst wilde zien voordat hij uitgezonden zou worden.

Ik kan me voorstellen dat Wilders denkt: nadat ze hem gezien hebben doen ze direct aangifte tegen mij en van uitzenden is dan helemaal geen sprake meer.

Het lijkt me logisch dat iedere omroep eerst wil zien wat ze gaan uitzenden, is dit nu werkelijk zo vreemd?????
Dat hij de kans niet grijpt om bij de Islamitische omroep zijn filmpje niet uit te zenden is een teken aan de wand.
Mooi man,
Hieruit blijkt dat die baklap alleen maar uit is op het veroorzaken van rotzooi.
Zelfs een open debat of dialoog durft ie niet aan, niet dat dit een verrassing is, mensen die een redelijk verstand hebben en niet als zijn aanhangers een verstand ter grote van een walnoot, hadden allang gezien dat deze politieke nitwit in de tweede kamer het lachertje van de eeuw aan het worden is.
Met welk onderwerp dan ook, of het nu belastingen, pensioenen, of verkeersproblematiek is, komt dit geblondeerde Hitlertje met het verstandelijk vermogen van een mongoolse baviaan steeds weer terug op zijn stokpaardje, de koran en moslims.
Maar als zelfs de NMO als moslimomroep hem uit wil nodigen tot het tonen van zijn filmpje en een debat dan geeft die stinkvogel niet thuis.

Als de ogen van zijn aanhangers nu nog niet zijn open gegaan dan is alles wat je zegt, water naar de zee dragen.


Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Ik kan mij goed voorstellen dat de NMO hem helemaal niet wil uitzenden, maar op deze wijze probeert de film achter de tralies te krijgen.


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 24-03-2008 14:57 Nemesis wrote:

Ik kan me voorstellen dat Wilders denkt: nadat ze hem gezien hebben doen ze direct aangifte tegen mij en van uitzenden is dan helemaal geen sprake meer.


Nee, dat kan ik me nu juist niet voorstellen nemesis. Wilders beweert toch alom dat die film niets strafbaars bevat. Hoeft dus helemaal niet bang te zijn op een verbod tot uitzending. Of weet jij stiekem meer? Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 24-03-2008 15:22 Nemesis wrote:
Ik kan mij goed voorstellen dat de NMO hem helemaal niet wil uitzenden, maar op deze wijze probeert de film achter de tralies te krijgen.


Ik kan me ook goed voorstellen dat jij zo denkt, maar het valt wel in de categorie loze opmerkingen zonder enige waarheidsgehalte. In de volksmond beter bekend als gel...l in de ruimte. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudJantje
User
spacer line
 

Sapolidi:
Ik kan mij voorstellen dat jij zo denkt blablabla

Jij ontbeert elk analitisch-, inlevingsvermogen en realiteitszin. Het wordt hoog tijd dat je je eigen eens na laat kijken.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Jantje,

Jij komt me voor als een figuur die met zijn auto een 1 richtingsverkeerweg inslaat, en tegen het verkeer inrijdend luid toeterend op je voorhoofd wijst naar elke automobilist die je tegenkomt. Met niet te vergeten Albert op jouw virtuele achterbank . Emoticon: Laugh out loud


It's only kinky the first time.

Jantje
User
spacer line
 

Veer:
Jammer alleen dat Wilders nu een aanbod van NMO afslaat om de film te bekijken en evt. uit te zenden en erover te discussieren,een fout van hem denk ik en nu isoleert hij zichzelf en zijn partij.


Nou dat zit zo Veer. Dat achterlijke geloof verbiedt haar volgelingen een dialoog aan te gaan met niet gelovigen of anders denkenden. Wilders weet dat en kan z’n tijd dus beter gebruiken. Vandaar. Emoticon: Shinysapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 25-03-2008 01:28 Jantje wrote:
Sapolidi:
...

Jij ontbeert elk analitisch-, inlevingsvermogen en realiteitszin . Het wordt hoog tijd dat je je eigen eens na laat kijken.


Laat dat nou juist die eigenschappen zijn die jij volkomen ontbeert. Maar geef niks jantje. Bekend verschijnsel dat mensen met een bepaald ziektebeeld dit bij zichzelf niet herkennen maar dat vervolgens gaan toeschrijven aan een ander. Kun je in principe voor geholpen worden. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 25-03-2008 07:11 Jantje wrote:
Veer:
...


Nou dat zit zo Veer. Dat achterlijke geloof verbiedt haar volgelingen een dialoog aan te gaan met niet gelovigen of anders denkenden. Wilders weet dat en kan z’n tijd dus beter gebruiken. Vandaar. Emoticon: Shiny


Als je voor een discussie wordt uitgenodigd betekent dat dat men een dialoog wil jantje. Snap jij nou werkelijk niets meer? Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Ooit een programma op televisie gezien waarin (Marokkaanse) muslims "discussierden" met anderen?

Ik kan mij voorstellen dat niemand daaar zin in heeft. Het tempo waarin deze lieden de werkelijkheid weten om te buigen in een grote berg leugens is nauwelijks te bevatten voor iemand met een Westerse achtergrond.
Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 26-03-2008 21:15 Nemesis wrote:
Ooit een programma op televisie gezien waarin (Marokkaanse) muslims "discussierden" met anderen?

Ik kan mij voorstellen dat niemand daaar zin in heeft. Het tempo waarin deze lieden de werkelijkheid weten om te buigen in een grote berg leugens is nauwelijks te bevatten voor iemand met een Westerse achtergrond.Altijd weer dat westerse superioriteitsgevoel. Wij westerlingen liegen niet en spreken altijd de waarheid. Zag vanavond nog Hillary Clinton op de tv. die verkondigde dat ze op bezoek in Bosnië daarmaals onder vuur lag van scherpschutters en zich al bukkend in veiligheid moest brengen. Tv beelden gaven echter aan dat hier helemaal niets van klopte. Ze werd gewoon officieel ontvangen met alles erop en eraan. En mevrouw Clinton reken ik gemakshalve maar tot een westerling.

btw. nemesis "godin der wrake" , op wie moet jij je trouwens wreken? Is in Nederland bij wet verboden, eigen rechter spelen mag niet. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loudYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 15-03-2008 15:31 Albert wrote:
Ik wordt gestoord van die Jeparanezen. Ik ga dan lekker in Semarang wonen.


Albert, het heeft lang geduurd voordat je daar achter kwam. Toen ik 10 jaar geleden ook iets met meubels had, kwam ik geregeld in Jepara. Wat een achterlijk gat!
Als er weer eens Javanen zijn die het hebben over primitieve bevolkinsgroepen in Indonesia en daarmee Papua' s en Dayaks bedoelen, dan zal ik ze wijzen op de grootste primitievelingen en het meest achtergebleven deel van de Indon. bevolking (naast Madura), nml. de zgn. Pantura-bevolking en dan m.n. die rond de berg Muria.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Is toch wel lachen Si Dia gaat op het Mooinesia forum verzoeken zijn “Nederlanderschap” te erkennen. Duidelijk een geval van Javaans minderwaardigheidscomplex dat gaat opspelen. Als je na 40 jaar in NL verbleven te hebben, vrouw en kinderen hebt en nog vasthoudt aan je Indonesische paspoort dan is dat je goede recht. Alleen wat heb je dan eigenlijk in NL te zoeken en wat is dat voor gezeur om “in de smaak” te vallen bij dat kliekie dat alles weet op dat forum. In een ander topic verklaart hij best naar Indo terug te willen, als de Staat der Nederlanden de betaalde AOW premie terugstort. Die ambtenaar van de inburgering had gelijk, hij is niet ingeburgerd. Die premies voor de volksverzekeringen betaal je niet om er iets voor terug te krijgen. Die AOW krijgt men als men 65 wordt, punt uit. Je krijgt ook je ziekenfonds, WW, WAO en weet ik wat voor premies meer niet terug als je geen gebruik hoeft te maken van die verzekeringen.


En dan deze nog:

Citaat:
Ik ben geen “echte” moslim en toch…

Tis maar goed dat ze in Indonesia niet meelezen, om deze opmerking zouden ze daar behoorlijk kwaad kunnen worden. Het is simpel je bent moslim of je bent het niet. Net zoals je Nederlander bent of niet. Geen ‘echte’ moslim wordt ook geschreven om in de smaak te vallen, een echte slijmbal die Ome Sid, ongeschikt als Nederlander, zeker met dat brabbeltaaltje van m, hij lijkt wel een kleuter.

Ik vond dit weer ergens op internet, zoals wij dat in de haven noemen een schijtende lama hahahaha.
Wat een lul.
Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 27-03-2008 01:17 sapolidi wrote: btw. nemesis "godin der wrake" , op wie moet jij je trouwens wreken? Is in Nederland bij wet verboden, eigen rechter spelen mag niet. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Bijna juist, maar niet helemaal. IK ben de meedogenloze godin van de gerechtigde wraak. Emoticon: Nice

http://nl.wikipedia.org/wiki/Nemesis_(mythologie)
Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,652,977 topic views - 242,021 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 17-10-2021 12:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,305,135 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com