indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Qua resorts, beste eric, ben ik het gedeeltelijk met je eens. Er zijn een aantal "top" hotels die wat traag reageren, zelfs als het een grote groep betreft, maar een aantal top hotels reageert meestal binnen 24 uur, zoals voorgeschreven beleid.
Getuige mijn laatste sales force analyse heb ik wel een aardig beeld van welk hotel het goed doet en welke niet. Maar dan alleen van de 5 sterren hotels.


Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Maurits,
Wat vind je van het Crown Plaza Hotel in Jakarta? Wel eens geweest?
Groetjes, Johan


Begin de details te vergeten

diederick
User
User icon of diederick
spacer line
 


On 31-08-2004 08:22 Jeroen wrote:
[...]


Nooit een probleem mee gehad, en dat verwacht ik binnenkort ook niet te hebben.

Verder heb je gelijk trouwens. Dat moet ik er ook bij zeggen. Het meeste is trouwens perceptie. Het slechtere Engels zal me een worst wezen. Niet online te boeken zijn ook. Anderen vinden dit inderdaad een must.


Ik ben het wel met Eric eens. Ambassades horen het visitekaartje van een land te zijn. Ze geven immers de eerste indruk aan buitenlanders van een bepaald land. Ik heb nu al aardig wat Indonesische ambassades bezocht, en mijn indruk is -zacht gezegd- niet positief. Indonesiepromotie wordt ook amper gedaan, je vraagt je af waar al die mensen op die ambassades nou elke dag mee bezig zijn.
Het kan zijn dat sommige mensen contact in het Engels of bereikbaarheid via Internet minder belangrijk vinden, maar in de moordende concurrentiestrijd o.a. ook in het toerisme, zul je in ieder geval die mogelijkheid moeten bieden en het service-level omhoog brengen. Een bekende stelregel is; een eens verloren klant is heel moeilijk weer terug te halen.maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

The crown plaza hotel vind ik een vrij goed hotel, met name de prijs is zeker redelijk voor de kwaliteit die je krijgt. Daarbij vind ik de lounge die het hotel heeft vrij aardig.

De locatie is zeer geschikt voor zaken, maar ook dus voor vrijetijd omdat je vrij centraal zit.


Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

EricYen
User
spacer line
 

Helemaal met je eens Diederick,

In de huidige toerisme industrie komt alles aan op meerwaarde door je service. De producten zijn doorgaans gelijk, afgezien van wat scherpere rates bij sommigen. Maar je creeert je meerwaarde met name door een perfecte service en betrouwbaarheid. En dat betekent dat je Engels behoort te spreken (de gemeenschappelijke wereldtaal), up to date moet zijn met je info, uitnodigend ipv nors of terughoudend etc.

Toerisme is hospitality, mensen willen rust en bijkomen, dan moet je niet mensen vermoeien en tot nodeloze inspanning leiden.

Dat gezegd hebbende, Indonesie is zo'n waanzinnig mooi en divers land, het zou zijn cultuur, natuurschoon en verdere rijkdom zoveel meer en beter kunnen promoten (zonder te vervallen in het destructieve massatoerisme wat landen zoals Thailand (Pattaya eo), Mexico (Playa del Carmen, Cancun) en de Spanje (de costa's) hebben).
Jammer naar mijn mening, dat dit nog onvoldoende gebeurt.

groet,

Ericbalangan
User
spacer line
 

Dit is dan misschien toch wel even een interessante statistiek om te bekijken. Hier kun je het aantal bezoekers, gesorteerd op nationaliteit, van de afgelopen 4 jaar zien. http://www.balidiscovery.com/m(...)idency2001To2004.xls
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.85,364,609 topic views - 240,166 posts - 13,729 topics - 33,279 members - last post @ 28-09-2020 14:47 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

139,164,280 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com