indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Blog @ indonesiepagina.nl > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
zieleffe
User
spacer line
 


Tya , ik zou ook niet weten welke kwalificaties ik moet geven .
Vooral als ik net zag dat die afvallige Moslima uit Somalie , de Nederlandse Meprau Ayaan dinges , ex parlementslid staat te slijmen om een Franse nationaliteit te krijgen.

Kijk hier komt de aap uit de mouw, omdat ze een stelling heeft die duidelijk te noemen valt, kan je haar niet veroordelen over de kennis, en intelegentie van Ayaan.
Maar hier zie je weer , je beproeft een vorm van jaloersheid, dat ze op handen, en voeten worden gedragen, door vele volkeren die een westelijke intelegente, en een normaal gedachte goed hanteren, de rest is dom te noemen zoals Maxima soms beweerde van Alexander.... silakan Emoticon: Shut up! Emoticon: Wink Emoticon: Yes!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 11-02-2008 18:59 zieleffe wrote:

...

1.Kijk hier komt de aap uit de mouw, omdat ze een stelling heeft die duidelijk te noemen valt, kan je haar niet veroordelen over de kennis, en intelegentie van Ayaan.

2.Maar hier zie je weer , je beproeft een vorm van jaloersheid, dat ze op handen, en voeten worden gedragen, door vele volkeren die een westelijke intelegente, en een normaal gedachte goed hanteren, de rest is dom te noemen zoals Maxima soms beweerde van Alexander.... silakan Emoticon: Shut up! Emoticon: Wink Emoticon: Yes!

Ik weet niet welke kennis meprau Ayaan heeft .
Hoe hoog haar intelegentie is , daar weet ik te weinig van.
Wat ik weet is dat ze een gelukzoekster is , een top bedriegster .
Heeft de IND belazerd , heeft het ver geschopt in Nederland , werd zelf kamerlid . Na eerst PvDA verraden te hebben , werd ze lid van VVD.
Heeft een Nederlandse kabinet opgeblazen .
En nu probeert ze wit voetje (figuurlijk) te halen bij die fransosen , kijken of de fransosen ook intrappen en laten naaien in hun ........ .

2.Bij de Nederlanders is haar gelukt , wie weet luk haar het ook in frankrijk .
Tenslotte zijn de fransosen ook een west europese land , met westelijke intelegentie (zoals je dat schreef) . zoals de Nederlanders.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 15:57 Yogya-Bali wrote:
Maar laat wel duidelijk zijn dat dit allemaal het gevolg is van het falen van de zgn. minderhedenpolitiek (mag je zo niet meer noemen heden ten dage want dat is politiek niet correct). In de 80-er jaren toen ik nog in patria woonde en een sociaal werker was voor minderheden (toen mocht je allochtonen nog minderheden noemen), constateerde ik al de ontsporingen en grove tekortkomingen in het minderhedenbeleid en de supersofte, doelloze aanpak.


Zieleffe kan dan wel weer schreeuwen dat het de schuld was van links, maar vanaf 1979 tot 1989 hadden we toch heus een rechtse regering van CDA en VVD. De kabinetten van Agt I, II (was wel met de PvdA, maar viel al na één jaar) en III (met D’66) en daarna Lubbers I en II (met VVD) en die stonden toch niet zo bekend als supersoft. Weet je nog YB, de tijd van de burgerlijke ongehoorzaamheid? Kan me natuurlijk vergissen want YB is de echte specialist op dit gebied. Eindelijk eens een sociaal werker die hier op dit forum niet wordt uitgemaakt voor geiten-haren-wollen-sokken-drager met een naieve kijk op de wereld.
Het is natuurlijk maar wat je verkondigt.


Met collega's hebben we een toendertijd een veel meer pratische aanpak gekozen van daadwerkelijke doelen als huisvesting, werkgelegenheid en eigen media i.p.v. het stramme overheidsbeleid te volgen. Het werd niet in dank afgenomen: zowel niet door de politieke partijen (want die konden geen show maken met hun beleid), niet door de zgn. categoriale instellingen (want dan zouden ze zichzelf werkloos en overbodig maken) als door inspraakraden (zagen hun machtsspelletjes mislukken).


De jaren 80 stonden toch bekend als de jaren van de economische achteruitgang? Werkeloosheid werd groter en de overheid bezuinigde op alles. Dus als YB aankomt met zijn praktische aanpak met daadwerkelijke doelen als huisvesting, werkgelegenheid etc. zal daar wel een prijskaartje aan gehangen hebben die voor de overheid één of twee bruggen te ver was. Je kunt wel praktische doelen hebben, maar die moeten op de eerste plaats wel financieel haalbaar zijn en je hebt de medewerking van allerlei instanties nodig. Dus als YB in die tijd van economische neergang als sociaal werker voor minderheden bezig was met hun huisvesting en werkgelegenheid zal denk ik niet alleen de overheid tegengestribbeld hebben, maar vooral de woningbouwverenigingen en het bedrijfsleven.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 19:17 sidia wrote:
Ik weet niet welke kennis meprau Ayaan heeft .
Hoe hoog haar intelegentie is , daar weet ik te weinig van.
.


Geloof Zieleffe nu maar Sidia. Als Ayaan uitspraken doet die in zijn kraam van pas komen dan is ze gewoon intelligent en beschikt ze over de nodige kennis. En daarmee basta. Verdere uitleg is niet meer nodig. Emoticon: Laugh out loudsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 17:27 zieleffe wrote:
de volgende verkiezingen zullen beïnvloeden, en daardoor een grote ruk naar recht zal gaan plaats vinden???
"Want". wees eens eerlijk, in dit land als je er een rotsooi van maak, word je toch geholpen, door de welbekende indologie .
Arme mensen moet je niet stimuleren maar gewoon hun hand laten ophouden.

Met de term indologie wordt aangeduid:
de wetenschap die zich onder meer bezighoudt met de geschiedenis, letterkunde en wijsbegeerte van voormalig Nederlands-Indië of van India

Sorry Zieleffe, maar ik snap er echt niks meer van. Wat heeft die wetenschap in godsnaam met deze discussie te maken. Leg uit, leg uit.
Maar potverdrie, het is alweer 1.50 uur en morgen staat er weer een drukke werkdag op me te wachten.
Emoticon: Laugh out loudYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 12-02-2008 00:24 sapolidi wrote:
Werkeloosheid werd groter en de overheid bezuinigde op alles. Dus als YB aankomt met zijn praktische aanpak met daadwerkelijke doelen als huisvesting, werkgelegenheid etc. zal daar wel een prijskaartje aan gehangen hebben die voor de overheid één of twee bruggen te ver was. Je kunt wel praktische doelen hebben, maar die moeten op de eerste plaats wel financieel haalbaar zijn en je hebt de medewerking van allerlei instanties nodig. Dus als YB in die tijd van economische neergang als sociaal werker voor minderheden bezig was met hun huisvesting en werkgelegenheid zal denk ik niet alleen de overheid tegengestribbeld hebben, maar vooral de woningbouwverenigingen en het bedrijfsleven.


Sorry, we waren (vrijwel allen allochtonen zelf, behalve ik) juist stukken goedkoper bezig en niets te maken met de gevestigde instanties. Juist een aanpak door direct naar werkgevers toe te stappen en kamers-/ huizenverhuurders door het opbouwen van een sociaal netwerk.
En juist omdat we de hele gevestigde boel omzeilden (de sociaal werkmaffia) kregen we tegenwerking want men was bang voor zijn/haar positie (ze zouden eens overbodig kunnen worden), bang om werkloos te worden en ook subsidies mis te lopen.
En ik ben er trots op dat ik niet tot die geiten wollen sokken club behoor want daar kunnen de corruptoren in RI nog een lesje van leren. Geen goed woord voor over hoe die lui juist sociale misstanden in stand laten en houden om er zelf beter van te worden. Geen een van hen zelf woont in een achterstandswijk, maar wel beslissen over de mensen in deze wijken.
Hetzelfde overigens met ontwikkelingshulp. Ook zo'n doodgedrukt knuffeldiertje met medewerkers die er alleen maar voor zichzelf zitten en niet voor de doelgroep. De negatieve ervaringen die ik heb meegemaakt tarten de realiteit en zijn verre van hulpvaardig te noemen. Men zit er meer voor zichzelf dan voor de ander. Dat is wel gebleken toen in 1991 de Nederlandse ontwikkelingswerkers door Soeharto werden weggestuurd omdat minister Pronk hem had bekritiseerd. Al die ontwikkelingswerkers maar janken hoe het nu moest met hun carriere, met de (internationale) school van hun kinderen, met hun voorziengingen, etc. Maar je hoorde er geen over: hoe moet het nu verder met de projecten en mensen die we in de steek moeten laten, het Indonesisch personeel dat werkloos wordt ??!!!
marcel70
User
spacer line
 

Sapoldi
Van Bolkestein snap ik ook wel hoor,het gaat er niet of hij die wilders ziet zitten. Het gaat er om dat links het zo ver heb laten komen en dat er in de 70 jaren er al wat van gezegd werd.
Wiegel en bolkestein hebben jaren in moslim landen gewerkt snap je...

BTW Zit je in het midden kader en werk je op een gemeente huis?
Wau geleerd en hoog salaris en vrije dagen WAU....
Ik jaloers?? shit toen ik dat las Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Ikke niet geleerd???.......

Ik wacht weer op je weer woord Nee is geen bedreiging want anders ga je weer dingen in je hoofd halen wat niet nodig is...

Deze week 36 uur werken of 32 uur?? wau echt iest om trots op te zijn
Dit zijn je eigen woorden toh


Becik ketitik olo Ketoro

marcel70
User
spacer line
 

Je krijgt het nog druk trouwens ook Sal.
Er zijn meer mensen die het niet eens zijn met je..
Ik blijf erbij een ambtenaar moet betaald worden na de hoeveelheid presteren!!
Maar dit is weer veel te off topic

MongoBecik ketitik olo Ketoro

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 12-02-2008 05:37 marcel70 wrote:
Er zijn meer mensen die het niet eens zijn met je..


Ha ha ha ha .
Het gaat om de kwaliteit van de argumenten.
Je kent ook wel een Nederlandse gezegde :

Holle vatten bommen het meest.
(in het indonesisch is het : Tong Kosong nyaring bunyinya).


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

marcel70
User
spacer line
 

Sidia

??????

Inhoud inderdaad kort maar krachtig niet zo lang draadig zoals een javaan dat graag wil.

mongo


Becik ketitik olo Ketoro

marcel70
User
spacer line
 

Je krijgt het nog druk trouwens ook Sal.
Er zijn meer mensen die het niet eens zijn met je..
Ik blijf erbij een ambtenaar moet betaald worden na de hoeveelheid presteren!!
Maar dit is weer veel te off topic

MongoBecik ketitik olo Ketoro

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 12-02-2008 07:12 marcel70 wrote:
Je krijgt het nog druk trouwens ook Sal.
Er zijn meer mensen die het niet eens zijn met je..
Mongo


Jongens , kom op . Niet verlegen zijn .
Anders val ik in slaap als er alleen maar zoete broodjes werd gebakken .

vwb:
Inhoud inderdaad kort maar krachtig niet zo lang draadig zoals een javaan dat graag wil.

2 redenen:
1. vaak moet je toch dieper in gaan als het een gevoelige topic is.
2. en zeker als het ook niet door kan dringen .Moet ook gaan herhalen.

3.moet ook vaak relativeren en onder voorbehoud gaan schrijven.
Anders kom je bot of ongenuanceerd over .
Je moet haloes blijven. Emoticon: Wink
Zeker als je weet dat sommigen staan te wachten dat omesid een glijdertje
gaat maken.
4. ik hou ook van O.H- en

Oeps , het is 4 redenen ipv 2 . Emoticon: Nooo
Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

marcel70
User
spacer line
 

Sidia
Apa Lagi ??
Aneh Sidia aneh sekali

Zeggen om waar wat te zeggen Ya itu karakter dari Indonezziaaaaa


Becik ketitik olo Ketoro

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-02-2008 06:50 sidia

Holle vatten bommen het meest.
(in het indonesisch is het : Tong Kosong nyaring bunyinya).


Sorry Om Sid,
Het is, "Holle vaten galmen/klinken het hardst." Emoticon: Winksidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 12-02-2008 08:53 Malam wrote:

...


Sorry Om Sid,
Het is, "Holle vaten galmen/klinken het hardst." Emoticon: Wink

Ya , weet ik , dat is een andere versie.
Ik heb speciaal deze versie genomen uit het boek van Nederlandse spreekwoorden, spreuken en zegswijzen.

Het staat : mensen die niets weten , kunnen of zijn , hebben vaak het grootste woord , maken de meeste drukte .

Oeps , is het ook van toepassing bij mij zelf ?
PS : off topic.
Ga je over ongeveer 7 weken in emiritus ? Emoticon: Wink
Ben echt jaloers .Kunnen we niet gaan praten over grond kopen in Sukabumi ?


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 11-02-2008 15:57 Yogya-Bali wrote:

Ik heb inmiddels het gevoel dat mijn nachtmerrie na ruim 20 jaar is uitgekomen in NL en dat men gigantisch achter de realiteit aanloopt

Wat een uilskuikens die Nederlanders; laten zich in hun reet naaien in eigen land door een zooitje recalcitrante allochtone 2e generatie-"loosers".

Laat de poltitiek in NL eerst wat aan zichzelf doen, dan staan er ook geen types als Wilders meer op (het aantal mensen dat meent te moeten gaan stemmen op Wilders of Rita bewijst toch wel dat het huidige beleid behoorlijk falende is).


Harde uitspraken van Yogya waar veel waarheid in zit, effe opmerken dat jouw nachtmerrie al in 1968 is begonnen, toen er enorme rellen in de Wapen en Kaapstraat in Rotterdam ontstonden vanwege het feit dat de Turkse gastarbeiders massaal in de oude Afrikaanderwijk werden gepropt, als de toenmalige regering hier adequaat op had gereageerd dan had de ellende misschien niet zover gekomen.
Dit was namelijk al een teken aan de wand dat bij zulke hoge concentraties van gastarbeiders in één wijk er geen sprake kon zijn van een behoorlijke integratie.

Er worden in deze topic verschillende politieke partijen als schuldige aangewezen, dat kan natuurlijk niet, we hebben in de afgelopen 30 jaar allerlei politieke partijen aan het bewind gehad en ze hebben allemaal achter de feiten aangelopen en de problemen niet kordaat aangepakt.
Daarbij laten wij als Nederlanders ons graag een rad voor ogen draaien door de politieke partijen, het spreekwoord zegt "Veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven".

Ik zie hier ook allerlei namen de revue passeren, Fortuyn, Gogh, Verdonk, Wilders en Ayaan, waar dan ook nog eens vergelijkingen worden getrokken tussen deze personen die helemaal niet opgaan.
Fortuyn was bezig een frisse wind door politiek Den Haag te blazen, een gemiste kans voor Nederland hij werd vermoord door een Nederlandse mafkees.
Van Gogh ging in het verweer tegen uitwassen in de Islam hij werd vermoord door een extremistische moslim mafkees.
Ayaan doet hetzelfde als van Gogh deed, heel moedig en daarbij heeft ze zelf de met de uitwassen van de Islam te maken gehad.
Dat Nederland te klein was voor Ayaan is wel duidelijk en dat ze dus koos voor een denktank in Amerika is wel een logische stap, maar dat Nederland tot in lengte van dagen haar Amerikaanse beveiligers zou moeten betalen? Nee toch.
Vrouwtje Verdonk is er één van de harde lijn, daar ben ik niet echt van gecharmeerd, maar misschien hebben we dat in Nederland wel nodig.

Uiteindelijk is Den Haag na Fortuyn weer in slaap gevallen en ze hollen weer achter de feiten aan, een mooi voorbeeld is het Nederlands leren voor allochtonen, er worden miljoenen uitgegeven voor scholing en er komt geen hond opdagen, dan schrikken we ineens wakker na miljoenen over de balk(enende) te hebben gegooid en komen we er achter dat het verplicht gesteld moet worden, slim hoor.

En dan als laatste Wilders, deze man is volledig het spoor bijster, een politieke nitwit met maar één doel voor ogen, het verdelgen van wat in zijn ogen onkruid is.
Dat deze man enige populairiteit geniet is niet vreemd, als we even op het verleden teruggrijpen in het Duitsland van 1930, na WO 1 moest Duitsland zijn oorlogsschuld betalen aan de geallieerden terwijl Duitsland straatsteenarm was, toen stond daar een meneer op ene Adolf, die in sprong op de nationalistische gevoelens van het volk, hij wees een schuldige aan(de joden) en beloofde het volk koeien met gouden horens.

Na de laffe en volledig zinloze aanslag op het WTC zit de angst er goed in bij de Westerse bevolking, inplaats van alle energie te steken in het opsporen en wegvagen van een relatief kleine extremistische stroming, voelen sommige figuren zich geroepen om het vuurtje aan te wakkeren, Bush begon een oorlog in Irak onder valse voorwendsels en het ging er in als koek bij de Amerikanen.
Wilders springt in op de angst en de ontevredenheid van een groot deel van het Nederlandse volk, vaak mensen die niet verder kijken als hun neus lang is.
Het is gelukkig ondenkbaar dat deze man ooit aan de macht komt, de schuldige heeft hij al aangewezen en de volgende stap die hij zou nemen valt ook niet zo moeilijk te bedenken.
Dat deze man ze niet allemaal op een rij heeft staan en zijn eigen volk minacht valt al te zien uit zijn plan om een filmpje te maken en zo duizenden Nederlanders die in het buitenland verblijven in gevaar brengt.

Wilders mag zijn eigen mening verkondigen, maar een overweging welke belangen hier mee gediend zijn, zou zeker op zijn plaats zijn, hij heeft zijn punt al gemaakt, maar dat is niet genoeg, hij gaat steeds gekker doen, bij wie hebben we dat in het verleden meer gezien.
marcel70
User
spacer line
 

Malam
Nou misschien dat de SP erwat aan kan doen toh?
Vast welBecik ketitik olo Ketoro

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-02-2008 12:30 marcel70 wrote:
Malam
Nou misschien dat de SP erwat aan kan doen toh?
Vast wel

Marcel die schone gedachte heb ik even gehad na de laatste verkiezing, maar ik moest tot mijn spijt constateren dat Jan Marijnissen er voor koos in de oppositie te blijven, omdat hij geen afbreuk wilde doen aan zijn verkiezingsbeloftes, enerzijds wel eerlijk, anderzijds is politiek ook een kwestie van een compronis kunnen sluiten, hij had in dit kabinet een aantal stomme beslissingen tegen kunnen houden, maar hij koos anders, dat gaat hem stemmen kosten, in iedergeval de mijne.
marcel70
User
spacer line
 

Malam,
Begrijp ik hier uit dat geen ene partij het goed doet??
Voel je hem.....
Emoticon: Yeah right! Emoticon: Yeah right! Emoticon: Yummie! Emoticon: Yummie! Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Becik ketitik olo Ketoro

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Malam,

Ik kan me wel vinden in de reply die uit je toetsenbord komt. Vrijheid van mening uiting is een groot goed. We beschouwen het als 1 van de verworven rechten van de westerse wereld. We vergeten alleen dat aan die rechten ook verplichtingen zitten. Want het recht hebben schept automatisch ook de plicht dat je daar op een fatsoenlijke manier mee omgaat. En niet elke Nederlander hoeft diplomaat te zijn. Maar er zijn weldegelijk grenzen ook aan deze verworven vrijheid. En die grenzen zijn ruimschoots overtreden, en zeker door Wilders. Gevolg daarvan is een sterke polarisatie in de Nederlandse gemeenschap. Dit kan mijns inziens niet het doel zijn van enig verworven recht. Daarbij mag de samenleving zich nu afvragen hoe tolerant zijn we tegenover intolerantie. Want het antwoord op deze vraag zal ook voor de politiek doorslaggevend zijn, met gevolgen in wetgeving. Ultra, of extreem rechts krijgen gelukkig geen poot aan de grond in Nederland. En het zal ook voor Wilders niet lang duren alvorens hem ook een veroordeling boven het hoofd hangt, en mogelijk de boete zal ondervinden. Er zitten grenzen aan wat wel en niet kan. En we zouden ruimhartig om moeten gaan met de mensen die deelnemen in en aan onze samenleving. Ik ben het niet helemaal eens met YB dat de politiek verantwoordelijk is voor mensen als Fortuyn en Wilders. Het is de samenleving die derderangs burgers creert daar de politiek die volledig de plank misslaat in de oplossing van de problemen, en de uitvoerende ambtenaren de meest gekke dingen verzinnen. Ik zie in de kranten metname in Amsterdam met enige regelmaat rellende 3e generatie Medelanders die de boel opstelten zetten. De oplossing zit hem in de bewustwording van de ouder van deze 3e generatie dat ze het anders aan moeten pakken. En hun kroost verantwoording en richting moeten geven. Dan zal de houding van de samenleving veranderen, en bijvoorbeeld ook werkgevers geneigd zijn hun bijdrage te doen in bijvoorbeeld verdere scholing. Maar ook de Nederlandse samenleving zijn bijdrage moeten doen en niet naar de politiek moeten wijzen, deze kunnen maar voor een deel de problemen oplossen.

En dan Verdonk, een verhaal apart, die gaat als een blind paard de samenleving in en boert en braakt op de Nederlandse tv dat wel 40 zetels kan halen bij de volgende verkiezingen. Het is niet te hopen. De gevolgen van haar bijdrage in vreemdelingenwetgeving zijn desastreus. Laat haar in godsnaam of die van Allah bemoeien met file en andere problemen in de samenleving. Ze is met name verantwoordelijk voor de inburgeringcursussen. Miljoenen over de balk. Het is op zich een goed idee, en niks optegen, maar kijk dan wel of je daar op een fatsoenlijke manier mee om kan gaan.It's only kinky the first time.

marcel70
User
spacer line
 

Gedeeltlijk mee eens.

Inburgen in Nederland absoluut.Waarom omdat een buitenlander mag stemmen in Nederland en zijn hand ophouden.

Want dat toen ze wel goed in Indonezzzia.

BTW Wie heeft dat idee er eigenlijk doorheen gedrukt??

Becik ketitik olo Ketoro

marcel70
User
spacer line
 

Emoticon: Yawn Emoticon: Yawn Emoticon: Yawn


Becik ketitik olo Ketoro

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-02-2008 14:47 marcel70 wrote:
Malam,
Begrijp ik hier uit dat geen ene partij het goed doet??
Voel je hem.....
Emoticon: Yeah right! Emoticon: Yeah right! Emoticon: Yummie! Emoticon: Yummie! Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

Tja Marcel, dat kan een blinde ruiken, de ellende is, waar gaat het wel goed, Fortuyn was niet mijn favoriete politicus, maar hij lag wel de vinger op de zere plek, deze man had de charisma en een weloverwogen mening hoe de politiek er uit zou moeten zien, jammer, jammer en nog eens jammer.
Niet dat we enig zijn in Europa, het is overal kiezen tussen kakkebed en pissebed.
Zijn opvolgers, althans degenen die denken dat te zijn, Wilders en Verdonk kunnen niet in zijn schaduw staan, ze hebben de extreme kant gekozen, eerlijk gezegt, wil ik vrouwtje Verdonk nog effe aankijken.marcel70
User
spacer line
 

Nau Malam dat je verdonk nog een kans geeft.......
Ik heb je daar anders overhoren praten.
Becik ketitik olo Ketoro

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 12-02-2008 15:10 marcel70 wrote:
Gedeeltlijk mee eens.

Inburgen in Nederland absoluut.Waarom omdat een buitenlander mag stemmen in Nederland en zijn hand ophouden.

Want dat toen ze wel goed in Indonezzzia.

BTW Wie heeft dat idee er eigenlijk doorheen gedrukt??

Inburgeren in Nederland absoluut, daar ga ik in mee Marcel
Waarom een buitenlander mag meestemmen in Nederland?
Omdat die mensen in Nederland wonen, dus een deel van de samenleving zijn, waarom zij hun hand op mogen houden?
Juist omdat zij een bijdrage hebben geleverd aan de samenleving en dezelfde rechten hebben, dat is democratie.
Asielzoekers? Ik ben trots dat we als Nederland een veilige haven zijn voor mensen die in hun eigen land door bijvoorbeeld kritiek op het regiem gevaar lopen voor hun leven.
Economische vluchtelingen? Linea recta terug naar hun geboorteland, overigens hier gaat het een beetje scheef, er komen tienduizenden Polen binnen, economische vluchtelingen, waarom?
Polen hoort bij de EU, krijgt gigantische bedragen van de EU, in Polen is er inmiddels een tekort aan arbeidskrachten, dus wordt overstroomt met Bulgaren, allemaal schuifie schuifie, hebben we er Wilders ooit over gehoord?
Nee dus, het zijn geen moslims, dus laat maar komen.
Dat vandaag of morgen de pleuris uitbreekt is zeker, maar voorlopig doet Den Haag het nog goed, geef het volk brood en spelen Emoticon: Yes! .

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

94,636,337 topic views - 242,021 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 17-10-2021 12:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,304,605 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com