indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Blog @ indonesiepagina.nl > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 10-02-2008 17:03 Malam wrote:

...


TSSSSSSSS je bent een echte hemel bestormer als je denkt hier een fatsoenlijk antwoord op te krijgen Emoticon: Nooo
Als je dacht dat Jantje vreemde gedachte had. Emoticon: Confused
Marcel is zo gek als een deur, zeker als je het over de sociale aspecten gaat hebben. Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!
Deze jongen heeft het vermogen waar de gemiddelde baviaan jaloers op zou zijn, Oooooooh sorry, hij is een big boss in Indonesië.
Laten we wel de nodige hormat geven aan de big boss Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Worship
Jantje
User
spacer line
 


On 10-02-2008 16:05 sidia wrote:

Wat ook grappig is , fitna(fitnah?) betekent in het indonesisch ook laster , iets slecht .
Het is verwerpelijker dan iemand te vermoorden.
Dus die film heeft 2 betekenissen , beproefing en laster jegens de Moslims en met een effect sampingan(side effect) , namelijk de beproefing van de (andere) Nederlanders. en Medelanders.

Waar hebben jullie het nou in Godsnaam over. Niemand maar dan ook niemand, inclusief Wilders van de Partij vd Vrijheid, CDA, CU, VVD, zelfs PvdA en SP heeft ooit een fatwa of andere bedreiging uitgesproken jegens moslims of andere relifreaks.
En NEE Sidia, moderate moslims gaan niet in dialoog. Aan hun visie valt niet te tornen. Je bent moslim of je bent het niet.
Wederom NEE Sidia. Tetesan (FGM) , besnijdenis en child abuse, vrouwenonderdrukking past niet in de Nederlandse cultuur. Een vredelievende multiculturele samenleving is ondenkbaar in Nederland.
En nog maals NEE Sidia, de “hearts and the minds” van deze mensen zijn NIET te bereiken, ze zijn gehersenspoeld en lopen minstens 100 jaar achter!
En JA, Sidia ik geloof dat deze film die er aan staat te komen gewoon laat zien waar terroristen vandaag de dag hun daden op baseren. Geinspireerd door interpretaties van een of ander “holy” book. Wilders zegt dat Nederland dat niet kan toelaten.
Als er iets gebeurd, aanslagen, rituele slachtingen(van Gogh)weinig respons of afkeuring van de moslimgemeeschap, men MAG de broeders of zusters immers niet be-of ver-oordelen.
Het blijkt dat veel forumers de mening toegedaan zijn dat Wilders niet deugt. Waar ze dat op baseren weet ik niet. Ik weet evenmin of ze ooit dat partijprogramma wel eens bekeken hebben. ‘k Zou het maar eens doen voordat men kommentaar gaat geven.
Bang worden voor represailles? Ik woon in Indonesie en, laat ze maar komen die idioten. Ik ontvang ze graag. Met open vizier! Of ik het er al of niet levend zal afbrengen zal mij een zorg zijn.
sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 10-02-2008 16:05 sidia wrote:

Dat moderate moslims ook niet meer in dialoog gaan .
Dat men verder van huis komen te staan , want als je the hearts and minds van de 99% moslims niet kan bereiken m zelfs intrappen dan vraag ik me af wat de echte bedoeling van ome wilders is.


Ach Sidia, die hele partij van Wilders hangt toch alleen maar van beledigingen en provocaties in elkaar. Ze tonen daar géén enkele interesse voor oplossingen van maatschappelijke problemen, maar komen alleen met giftige oneliners.Eerst de Antillen uitmaken voor "roversnest"en haar regering voor'" boeventuig" en het dan vreemd vinden dat men daar niet meer wil praten zolang er zo'n onbeschofte PVV'er tussen zit. Als de koningin pleit voor een beschaafde omgang met nieuwkomers, dan voelen die lui zich persoonlijk aangevallen en moet de koningin haar mond houden. Kan best zijn dat een gedeelte van de Nederlandse bevolking die partij hierin steunt, maar de brutaliteit en de banaliteit van de straat hoeven ons land niet te regeren. Van politici verwacht ik toch iets meer inhoud en innerlijke beschaving. Emoticon: Bye bye
Jantje
User
spacer line
 


On 10-02-2008 16:43 sapolidi wrote:

...


Leg me dan maar eens haarfijn uit met je eigen woorden wat die jantje bedoelt.

Marcel, laat maar. Ik ga een poging wagen.
Een kankergezwel probeer je in te perken door bestraling of chemotherapie.
Met dat "kankergezwel" bedoelt jantje de Nederlandse politiek met haar wetgeving tav de ongebreidelde instroom van "behoeftige" vreemdelingen uit een andere cultuur. Niets te maken met racisme.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nog effe de uitspraaak van jou Jantje.
Je bent Moslim of niet!!!!!!!!
Waar woon je? chna chna chna.
Malam komt naar je toe, met een bom, effe schudden met een halsfles Bintang en poppedepop petsssssshhhsssshhhhhsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 10-02-2008 17:10 Jantje wrote:
Het blijkt dat veel forumers de mening toegedaan zijn dat Wilders niet deugt. Waar ze dat op baseren weet ik niet. Ik weet evenmin of ze ooit dat partijprogramma wel eens bekeken hebben. ‘k Zou het maar eens doen voordat men kommentaar gaat geven.


Dat jij de grote leider in alles gelijk geeft is normaal in een bepaalde politieke stroming. "Führer befehle, wir gehorchen". Die Wilders heeft trouwens ook geen echte partij met leden en inspraak. Alléén hij bepaalt de koers en de rest mag ja-knikken. Deugt in mijn ogen al sowieso niet.
Wist je trouwens jantje dat die man in een van zijn columns op "Nieuwnieuws" voorstelde dat de politie met scherp mag schieten op relschoppers als voetbalhooligans, krakers, antiglobalisten of ander verwerpelijk tuig? Verwerpelijk toch, of vind jij van niet? Emoticon: Laugh out loud


Bang worden voor represailles? Ik woon in Indonesie en, laat ze maar komen die idioten. Ik ontvang ze graag. Met open vizier! Of ik het er al of niet levend zal afbrengen zal mij een zorg zijn.


Jantje, je bent nog een echte, onvolprezen verzetsheld. Mocht het ergste bewaarheid worden dan ga je de geschiedenis in als "Soldaat van Wilders".
Komt er een boek uit die daarna verfilmd gaat worden met wederom in de hoofdrol Rutger Hauer". Mochten de officiële zenders die film niet willen vertonen, dan gaan we allemaal op "youtube" kijken. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 10-02-2008 17:25 Jantje wrote:
Marcel, laat maar. Ik ga een poging wagen.
Een kankergezwel probeer je in te perken door bestraling of chemotherapie.
Met dat "kankergezwel" bedoelt jantje de Nederlandse politiek met haar wetgeving tav de ongebreidelde instroom van behoeftige vreemdelingen uit een andere cultuur.


Ach jantje wat jammer nou. Had het graag zelf van marcel willen horen. Nu hoeft die man alleen maar "ja" te knikken.


Niets te maken met racisme.


Geloof ik meteen van iemand die zegt dat hij openstaat voor het nationaal-socialisme. Een leer waarbij de rassentheorie centraal staat. Emoticon: Laugh out loud


zieleffe
User
spacer line
 

Marcouch: reltrappers het land uitschoppen
AMSTERDAM - De Marokkaanse stadsdeelraadvoorzitter Marcouch vindt dat notoire relschoppers het land uitgezet moeten worden.
Stadsdeelvoorzitter Marcouch
Van buitenlanders met een verblijfsvergunning moet elke vijf jaar worden onderzocht of zij 'een gevaar voor de samenleving' zijn, zo zegt Ahmed Marcouch tegen Het Parool. Op die manier kunnen jongens die zich misdragen, veel gemakkelijker het land worden uitgezet, aldus PvdA-stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch van Slotervaart tegen de krant.

Door gebrek aan tijd hier kom ik opterug Emoticon: Laugh out loud


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Ome Ziel ,
ik ben ook eens met de mening van Marchouch.
Als buitenlanders niet kunnen gedragen , crimineel is , of een gevaar vormt voor de samenleving(gastland-bewoners) zou ik ook geen bezwaar hebben als ze enkele reis met de Never Come Back Line kunnen krijgen.
En op eigen kosten. Emoticon: Party!


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Ja als we???, proberen er van te verwittigen, dat het die mensen zijn die naar Nederland komen, om ons sociale stelsel te gebruiken voor die criminele doelstelling word je gemakkelijk neer gesabbeld, als dat je discrimineert, weet u wel, dat ik dat al eerder probeerde uit te leggen.
Ja en eigenlijk wilde ik wel eerlijker zijn, heb goede, en slechte mensen, in allerlei degradaties.
Maar de beste heelmeesters staan aan de kant te roepen, doe er eens wat aan.
En nu eindelijk iemand van de zelfde afkomst, en ook nog eens van de Partij, gaat er een zucht van verlichting, van eindelijk iemand die het nu door zijn opgehemelde prestatie, zijn lofzang naar zijn aanpak, die durft eindelijk het eens te zeggen.
Er word gedaan, nou en ,of het onvermijdelijk was dit fenomeen aan te pakken.
Velen zeggen het al jaren, dan word er verontwaardigd gereageerd.
Of er word gedemoniseerd, tot het bepalen van, dat is nou eenmaal het normaalste maatschappelijk ongewenste, gewenst gebeuren.
Dat is narent aan het gevolg van open grenzen, door de Europesche gemeenschap.
Aan mijn hoela, het is een eigen verantwoordelijkheid van het land zelf, maar gezien door het licht van mensen die er baat bij hebben, gestructureerd beleid.
Het voordeel van de zwakste...
En probeer daar maar eens door heen te prikken…………….. Emoticon: Wink Emoticon: Yes! Emoticon: Nice Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 10-02-2008 18:45 zieleffe wrote:
Marcouch: reltrappers het land uitschoppen
...En die jantje maar beweren dat er weinig respons of afkeuring komt van de moslimgemeeschap, men MAG de broeders of zusters immers niet be-of ver-oordelen. Zo zie je maar weer zieleffe, niet alles geloven wat die man (en in zijn kielzog de ja-knikkende marcel) ons hier elke keer op de mouw tracht spelden. Emoticon: Bye byesapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 00:54 zieleffe wrote:
Ja als we???, proberen er van te verwittigen, dat het die mensen zijn die naar Nederland komen, om ons sociale stelsel te gebruiken voor die criminele doelstelling word je gemakkelijk neer gesabbeld, als dat je discrimineert, weet u wel, dat ik dat al eerder probeerde uit te leggen.


Ik geloof niet Zieleffe dat er iemand bezwaar kan hebben dat als buitenlanders, die bewust naar Nederland komen om hier criminele activiteiten te ontplooien, teruggestuurd worden naar het land van herkomst. Kan dan ook nergens hier teruglezen dat jij voor deze uitspraak neergesabeld bent en beticht werd van discriminatie. Emoticon: Bye byeJantje
User
spacer line
 


On 11-02-2008 01:23 sapolidi wrote:

...


En die jantje maar beweren dat er weinig respons of afkeuring komt van de moslimgemeeschap, men MAG de broeders of zusters immers niet be-of ver-oordelen. Zo zie je maar weer zieleffe, niet alles geloven wat die man (en in zijn kielzog de ja-knikkende marcel) ons hier elke keer op de mouw tracht spelden. Emoticon: Bye bye


Tsja Marcel, je zal maar zo’n nietsnuttige leegloper op de loonlijst hebben. Zit tot diep in de nacht te internetten en beweert dan een paar uur later weer fit op het werk te verschijnen.
Een voordeel: in Indonesie kun je ze er zo uitschoppen. Emoticon: ShinyAlbert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 26-01-2008 13:03 sidia wrote:

...

Of Jepara fanatiek is.
Logisch de oorsprong van Islam was in de kuststeden van Noord Java .
Voor je buren , vrienden , omgeving leveranciers ben je een bekende .
Je bent tenslotte ook een Moslim. Emoticon: Smile
De probleem kan komen van mensen (buitenstaanders) die jou niet kennen.
Staat niet op je voorhoofd dat je een Moslim ben. Emoticon: Yes!

Mocht je bedoelen dat ik een moslim ben? FOUT. Alleen een moslim in de ware vertaling van het woord. Doch 99,99 procent in Ind dat niet begrijpen.

Ik bedoel iedereen is een Moslim ongeacht zijn religie, wel geacht zijn gedrag e.d. volgens de Koran. Dus gedraag je je volgens de normen en waarden welke in de Koran staan geschreven dan ben je een Moslim, ook al ben je het niet van geloof.

Ik respecteer het geloof van mijn vrouw en zij mijn geloof en vergelijken vaak beiden. Zij heeft mij niet gedwongen om Moslim te worden en ik haar niet om mijn geloof aan te nemen. Ook al zijn wij voor de wet in NL getrouwd.

Nergens in de Koran staat dat een huwelijk tussen 2 verschillende geloven niet kan. Want er staat meer dan dat ene zinnetje.
O.a. wanneer hij of zij geen geschikte partner kan vinden binnen haar eigen geloof.
Of moet je eerst de gehele moslim gemeenschap op aarde uit hebben geprobeerd of er een geschikte huwelijkspartner tussen zit?


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 09-02-2008 11:23 sidia wrote:

...

En dan lees je in The Jakarta Post , met koeie letters dat een Indonesier slachtoffer is geworden van anti islamisten.
Ik bedoel maar.

Je leest ook met koeie letters in b.v. de Telegraaf dat een Surinamer of een Moslim dit of dat heeft gedaan. Zo wat is nieuw?

Hard rennen, is niet nodig de eerste een trap keihard tussen zijn knietjes en een grote bek geven aan de rest, overbluffen noemen we dat.
Doch je moet het wel durven.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 10-02-2008 14:17 Malam wrote:

...

Overigens durf ik ook te beweren dat de mensen die heilig geloven in deze man(kijk nu eens goed naar zijn foto en luister naar zijn uitspraken) de intelligentie hebben van een mongoolse baviaan. Groet Malam

Met andere woorden de oplossing komt bij de huidige 3 grote partijen vandaan?

Dus platte gronden verzamelen van belangrijke overheidsgebouwen en tevens een fanatieke intresse tonen in explosieven is heel normaal. Een wet snel aanpassen tegen het huidige terrosime in de wereld is er niet bij. Wel de landen om ons heen b.v. de UK, doch NL gedoogd alles zoals gewoonlijk.
Men is eerder bang een lafaard. Stond er laatst niet iets in de krant dat Balkenende een lafaard is?

Politiek Den Haag doet weinig of niets en daardoor ontstaat er discriminatie en haat tegenover Moslims en anderen welke zich niet buitenhuis willen aanpassen.

Nee het is OK als de gehele bevolking in Afganistan wordt geterroriseerd door fanatieke moslims, het is OK als Sadam een paar miljoen andere Moslims de wereld uit helpt.

want hij is ten slotte een Moslim (in werkelijkheid bleek dat een leugen) en Moslims be-ver-oordelen elkander niet.

Ik heb ten slotte tot op heden de wereld Moslimraad nog niet met zijn vuist op tafel horen slaan dat het gezeik nu een en voor altijd over moet zijn. Doch sinds het begin der tijden hoor je hun niet, of nauwelijks.

Wat speelt zich in af in Irak, nu Sadam weg is? Moslims vermoorden elkaar.

Wat speelt zich nu af in Iran? Een rijk land wat nog rijker had kunnen zijn. Doch doordat zij b.v. de USA niet mogen en daardoor terroistische activiteiten uitvoeren, helpen ze het land naar de knoppen. En dan bedoel ik het alleen de laatste president doch alle Khomenisch of zoiets.

De Islam kan niet een vijand of iemand die ze niet mogen met rust laten.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Het Topic had moeten zijn:

DEN-HAAG BRENGT ZIJN LAND GENOTEN OVERAL TER WERELD IN GEVAAR.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 11-02-2008 09:43 Albert wrote:

...

1. Mocht je bedoelen dat ik een moslim ben? FOUT. Alleen een moslim in de ware vertaling van het woord. Doch 99,99 procent in Ind dat niet begrijpen.

2.Ik bedoel iedereen is een Moslim ongeacht zijn religie, wel geacht zijn gedrag e.d. volgens de Koran.


3.Nergens in de Koran staat dat een huwelijk tussen 2 verschillende geloven niet kan. Want er staat meer dan dat ene zinnetje.
O.a. wanneer hij of zij geen geschikte partner kan vinden binnen haar eigen geloof.

1.Ik heb dat aangenomen , ook omdat je ergens schrreef dat je vrouw een Moslima is (de ouders zijn Moslim) , en de vader al 2 x naar Mekka was gegaan . Haji kwadraat dus.

2.Heeeeh.
Hoe bedoelt U.??
Iedereen is een Moslim ongeacht zijn religie.
Even uitleg geven a.u.b , ben een beetje traag van begrip.
Ik dacht dat Islam een religie is .
Een Moslim(Moslima) is een mens(m/v) die de Islam als religie (geloof) heeft.
De gradatie van zijn geloof (praktiseren , abangan , strikt in de leer) kan verschillen zijn .
Kennelijk weet je nog steeds niet het verschil tussen Moslim (mens-individu) en Islam(geloof) . Een Moslim kan ook NIET aan de regels(geboden -verboden) van de Islam houden.
Het is zijn vrije keuze en zaak tussen hem en zijn God(Allah).

3.Als je dat zegt , moet je de betreffende vers gaan opzoeken.
Anders is het katanya.
Zelfs Moslim (een man) zou altijd proberen om zijn toekomstige vrouw die geen Moslima is te bekeren. (Niet alleen met de blanke sabel Emoticon: Smile ).
soera 5:5:
Toegestaan om mee te trouwen zijn de eerbare vrouwen onder de gelovige vrouwen [moslims] en de eerbare vrouwen onder degenen die de Schrift vóór jullie gegeven is [joden en christenen)

Het is ook not done van een Moslima om met een NIET moslim te trouwen , vandaar dat er veel buitenlanders (bule-niet Moslim) die ook Moslim gaat worden.
Op basis van liefde of overtuiging.
Dus kan je a.u.b de betreffende vers opzoeken ?????
Harus bisa dicek Mas. Emoticon: Yes!


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Sida,

Misschien kun jij de niet Moslims (geloof) hier op het forum uitleggen wat er zo supperieur is aan jouw geloof. Daar volgens jou men moet zijn geloof veranderen om met een Moslim te kunnen trouwen. Zelfs mijn schoonvader 2x Hadji en zeer goed bekent met zijn religie, nooit een woordt gezegd dat zijn dochter met eens Moslim moest trouwen of dat ik eens Moslim moet worden.
Nooit van mijn leven zal ik een Moslim willen worden of Christen of Katholiek of wat dan ook. ik heb zo mijn eigen religie gevormd en dat bevalt mij prima.
Een religie met een naampje bevalt mij niet. Te veel macht hebbers die geen snars begrepen hebben v/d woorden van Jezus of het willens en wetens verdraaien om zodoende hun macht niet te verliezen.
Hetzelfde met de islam en Joodendom.

Ik maak op je woorden uit dat wat je gelooft totaal niet belangrijk is zoalang je maar een Moslim bent op papier!
Want je gaat mij niet vertellen dat wanneer je je geloof wijzigt alleen maar voor het huwelijk je opeens in Hart en Nieren een Moslim bent?
Alsof jouw vrouw opeens zegt de Islam is altijd al hetgeen wat ontbrak in mijn leven. Wat een onzin.

Kijk nu eens naar Jantje, hij is alleen op papier een Moslim verder kan het geloof hem geen snars schelen. Maar ondanks dat, kan hij rustig naar Mekka gaan.

Pure huigelaarij, een ander geloof aannemen vanwege een huwelijk. Je hebt een bepaald geloof omdat in je hart je er eens mee bent. Tenzij je er ggen bal vanaf weet.

Weer die macht hebbers die aan ander geloof niet respecteren.

De verhalen die ik hoor wat er allemaal wel niet in de Moskee gebeurt? Er gebeuren veel dingen en een v/d dingen welke in de minderheid zijn, is luisteren, silte, respect voor mede bezoekers.
Nee het is eerder een cafe, alleen de drank ontbreekt nog.
Tevens trekt het criminelen aan omdat sandalen regelmatig verdwijnen.

Koran meeting, wanneer ik er langs rij/loop hoe vaak zie ik niet de mensen welke buiten zitten, gewoon een middag dutje doen. Of gezellig druk aan het babbelen zijn.
Oh oh wat zijn we met zijn allen gelovig.

Doch niet alleen de Moslims hoor,m anders ga je weer leugens overmij verkondigen (leverancier) b.v. dat ik b.v. Anti-Islam bent.

Want als men de discussie niet met gewoon discusseren kan winnen dan gaan we gewoon over op elkaar te beledigen en onwaarheden over die persoon op dit forum verkondigen. Hetgeen je regelmatig ziet.

Makkelijk toch.

En die vers zoek je zelf maar op.
Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

marcel70
User
spacer line
 

Hoeft niet Sallie,
Da sis nou het verschil tussen kleine ondernemertjes hoe jij altijd sommige mensen hier op het forum omschrijft.
Het kan heel lang en breed opgeschreven worden (hoe kleine ambtenaartjes vaak doen) Maar dat hoeft niet.
Vaak twee drie vijf woorden zegt al genoeg. niet waar Jantje...


TJA JANTJE wat je zegt zit diep in de nacht te interneten....Maar ja dit sort hoeft niet te presteren en hoeven ook niet bang te zijn dat ze ontslag krijgen.
Hebben een kleine dunk van die kleine ondernemertjes die zijn baan in stand houden.

Malam:
Dat is het verschil met mensen dit zich zo op de borst kloppen en die datop een om gekeerde bus olie staan te schreeuwen dat andere niet sociaal zijn.
Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Talk to the hand
Oh Ja malam,regel nummer 1 op java en indonesie laat nooit je emotie zien.
Dat kan ik wel vandaar.......
Geen integratie problem malam ze zijn door links altijd te veel verwent
Iets wat de PVDA ook begint toe te geven.Ja ik hoor ook weleens wat uit nederland.
Weet je bolkestein nog.... Dat is een 2de vader voor me...ops...
Die werd ook altijd terug gefloten
Dan hadden we ook nog wiegel,ja die zei ook bijna precies het zelfde...
Het verschil is dat dat Linkse geknoei(Lekker sosial doen) dat heeft de problem gebracht .
Wiegel zie toen al dat er intergratie problem zouden komen.
Ja Sal Ik wacht op je hoor...

MONGO!
Becik ketitik olo Ketoro

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Heb een tijdje de discussie gevolgd bij dit item maar in eerste instantie weinig zin om te reageren omdat ik dat gezeik over die achterlijke religies weinig interessant vindt. Maar nu begint men weer te schermen met regeltjes uit het grote voorleesboek van ome Allah (of is het ome Mohammad). Je kan toch niet gaan schermen met regels/zinnen uit het grote sprookjesboek?! Wel effe serieus blijven. Voordat we weer in die schrijfgedrochten van meneer Jesus en sahib/pak Mohammad gaan duiken; a.u.b. blijf bij je leest schoenmaker.
We hebben het hier over politiek en laat die achterlijke godsdiensten er nou eens buiten. Ik ben verre een fan van dhr. Wilders; tevens zit ik ook in deze bananenrepubliek die (misschien) gaat ontploffen als Wilders de bewuste film gaat uitbrengen (en wellicht ook gevaar loop). Maar laat wel duidelijk zijn dat dit allemaal het gevolg is van het falen van de zgn. minderhedenpolitiek (mag je zo niet meer noemen heden ten dage want dat is politiek niet correct). In de 80-er jaren toen ik nog in patria woonde en een sociaal werker was voor minderheden (toen mocht je allochtonen nog minderheden noemen), constateerde ik al de ontsporingen en grove tekortkomingen in het minderhedenbeleid en de supersofte, doelloze aanpak. Met collega's hebben we een toendertijd een veel meer pratische aanpak gekozen van daadwerkelijke doelen als huisvesting, werkgelegenheid en eigen media i.p.v. het stramme overheidsbeleid te volgen. Het werd niet in dank afgenomen: zowel niet door de politieke partijen (want die konden geen show maken met hun beleid), niet door de zgn. categoriale instellingen (want dan zouden ze zichzelf werkloos en overbodig maken) als door inspraakraden (zagen hun machtsspelletjes mislukken).
Ik heb inmiddels het gevoel dat mijn nachtmerrie na ruim 20 jaar is uitgekomen in NL en dat men gigantisch achter de realiteit aanloopt (en als ik zo af en toe naar BVN kijk, blijft dat nog wel even zo; eigenwijs en hardleers volkje zoas gewoonlijk). Wat een uilskuikens die Nederlanders; laten zich in hun reet naaien in eigen land door een zooitje recalcitrante allochtone 2e generatie-"loosers". Nee, dan kan ik meer respect hebben voor de Indonesiers die dat nooit zover zullen laten komen.
Laat de poltitiek in NL eerst wat aan zichzelf doen, dan staan er ook geen types als Wilders meer op (het aantal mensen dat meent te moeten gaan stemmen op Wilders of Rita bewijst toch wel dat het huidige beleid behoorlijk falende is).

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 04:00 Jantje wrote:

Tsja Marcel, je zal maar zo’n nietsnuttige leegloper op de loonlijst hebben. Zit tot diep in de nacht te internetten en beweert dan een paar uur later weer fit op het werk te verschijnen.


wat zie ik nu weer jantje? Ben je door je inhoudelijke argumenten heen? Emoticon: Laugh out loud


Een voordeel: in Indonesie kun je ze er zo uitschoppen. Emoticon: Shiny


ja wat dat betreft blijft Indonesië een paradijs voor de kleine louche Nederlandse ondernemer. Emoticon: Laugh out loud

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-02-2008 15:32 marcel70 wrote:

TJA JANTJE wat je zegt zit diep in de nacht te interneten....Maar ja dit sort hoeft niet te presteren en hoeven ook niet bang te zijn dat ze ontslag krijgen.
Hebben een kleine dunk van die kleine ondernemertjes die zijn baan in stand houden.


Ik zal het nog sterker vertellen marcel. Heb als klein ambtenaartje een goed salaris, adv-dagen en nog eens een stoot extra vrije dagen vanwege het bereiken van een bepaalde leeftijd. Daar komt ook nog eens bij dat ik vervroegd in de vut kan en dadelijk kan genieten van een goed pensioen opgebouwd bij het ABP.
En als ik dan lees dat jij o.a. mijn baan in stand houdt, dan kan de dag voor mij helemaal niet meer kapot. Snap uiteraard wel dat jij stinkend jaloers bent op mij, had je maar door moeten leren beste knul.Weet je bolkestein nog.... Dat is een 2de vader voor me...ops...
Die werd ook altijd terug gefloten


ach wat ontroerend nou. Dat zal Bolkenstein zeker goed doen als hij het hoort.
Weet je trouwens dat Bolkenstein zich gedistancieerd heeft van Wilders?
Vindt dat die Wilders nu onzinnige uitspraken doet.
Het is tegenwoordig een zooitje bij die liberalen.


Ja Sal Ik wacht op je hoor...
MONGO!


Klinkt een beetje als een verkapte bedreiging. Emoticon: Bye bye

zieleffe
User
spacer line
 

Het verhaal van Yogya is een aannemelijke betoog.
Hoe heeft het zo ver kunnen komen , tenslotte zijn die door Marsel70 genoemde lieden ook niet van de poes.
Want er is eigenlijk de grootste partij de vroegere KVP, AR, CHU, gezamenlijk de grootste partij geworden.
De VVD had ook dat moeten, en kunnen doorzien, maar hebben een eind geschreeuwd, maar weinig wol gebreid.
En ze hebben na gelaten om zich in allerlei organisaties te gaan infiltreren, zodat de macht van hen versterkt zou kunnen worden.
Maar het ergste van alles was, dat ze het wel uit hun handen lieten glippen.
Door een sterk aanwezige lobby van links signatuur.
Die hebben zich in alle kronkels gemanoeuvreerd, en zich in allerlei stromingen van de samenleving zich ingenesteld en daardoor veel bemoeienissen met de samenleving kunnen uitvoeren.
Heel Amsterdam word er daardoor, door hen bestuurd.
De meeste arbeiders scheelt het hen geen hol op wie ze stemmen, politiek analfabeet.
Alleen de vakbonden lieten de mensen kiezen waarop er altijd een stemadvies werd afgegeven.
Dat system heeft altijd gewerkt en zal nu gebruikt worden door die moslim organisaties, die ook altijd met veel adviezen klaar staan.
En zoals er voor die tijd van Pim Fortuijn, er altijd aan toe ging het system gekopieerd.
Bij Pimmetje werd er eindelijk afstand genomen van het intellectoraal, die dachten dat ze hun kiezers al in hun zakken hadden zitten.
Daardoor was Pim een stoorzender geworden.
En het verhaal verder kan u zelf invullen, tot hier, na Balkenende IV.
Zal het, door toe doen, van de verkeerde mensen, die nu alles op alles zetten, om achterstand wijken, die de meeste aandacht krijgen , en daardoor andere groepen mensen, door hun gevoel van achterstand, . recht ongelijkheid?.
de volgende verkiezingen zullen beïnvloeden, en daardoor een grote ruk naar recht zal gaan plaats vinden???
"Want". wees eens eerlijk, in dit land als je er een rotsooi van maak, word je toch geholpen, door de welbekende indologie.
Arme mensen moet je niet stimuleren maar gewoon hun hand laten ophouden.
JA ze kennen nog hun beleid keren, door ze niet meer automatisch weg geeft, maar meer verplichtingen oplegt.
Ja dat is niet hun ideaal, maar zo kunnen ze het tij nog misschien keren, en daardoor hun invloed op beleid veranderen.
Je ziet ze nu al tot andere gedachte worden gebracht, ze geven het langzaam toe dat ze een ander koers moet varen, want anders zullen ze door rechts worden ingehaald Emoticon: Bye bye Emoticon: Confused Emoticon: Frustrated

http://www.politiekebarometer.nl/

CDA- 26,5 41 22,9 36 23,1 zetels 35
PvdA-21,2 33 17,7 27 16,9 zetels 26
SP-16,6 25 12,0 18 11,8 zetels 18
VVD-14,7 22 10,1 15 10,2 zetels 15
PVV/Wilders-5,9 9 9,7 15 8,7 zetels 13
GroenLinks-4,6 7 5,8 9 5,8 zetels 9
ChristenUnie-4,0 6 5,7 8 5 zetels9
D66-2,0 3 3,3 5 4,0 zetels 6
SGP-1,6 2 1,5 2 1,3 2 zetels1,9
Partij voor de Dieren-1,8 2 1,8 zetels 2
Verdonk-0,0 0 8,9 13 9,8 zetels 15
Andere Partijen-0,4 0 0,6 0 0,6 zetels 0
100% 150 100% 150 100% 150Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 11-02-2008 15:57 Yogya-Bali wrote:

1.Wat een uilskuikens die Nederlanders; laten zich in hun reet naaien in eigen land door een zooitje recalcitrante allochtone 2e generatie-"loosers".

2.Nee, dan kan ik meer respect hebben voor de Indonesiers die dat nooit zover zullen laten komen.

1.Uilskuiken , uilskuiken ?
Tya , ik zou ook niet weten welke kwalificaties ik moet geven .
Vooral als ik net zag dat die afvallige Moslima uit Somalie , de Nederlandse Meprau Ayaan dinges , ex parlementslid staat te slijmen om een Franse nationaliteit te krijgen.

2. Ya zeker weten , gek doen ? , illegale activiteiten ?
Sociale onrust veroorzaken ?
Oprotten aub , enkel reis terug naar land pan erkomst.
Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

94,652,977 topic views - 242,021 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 17-10-2021 12:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,306,184 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com