indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Oke, on topic:

Nieuw in dit bulletin nr. 138 van 28 januari 2008:

Veiligheidssituatie Indonesië / film heer Wilders
1. Veiligheidssituatie in Indonesië
Film van de heer Geert Wilders:

We zijn ervan op de hoogte dat in de pers in Nederland berichten hebben gecirculeerd over voorzorgsmaatregelen die Nederlandse ambassades in het buitenland zouden treffen naar aanleiding van de voorgenomen film van de heer Wilders. We kunnen ons voorstellen dat U zich naar aanleiding hiervan wellicht zorgen bent gaan maken over uw veiligheidssituatie. Het is evenwel geenszins zo dat Ambassades evacuatieactiviteiten zijn gaan voorbereiden zoals wel is beweerd. Tot de standaard maatregelen van Nederlandse ambassades behoort dat wij onze calamiteiten- en evacuatieplannen periodiek bijwerken om ten tijde van onverhoopte calamiteiten goed voorbereid te zijn. Dat gebeurt ook de laatste weken. Indien Uw contactgegevens bij de Nederlandse ambassade bekend zijn, zult U, --zoals gebruikelijk-- van belangrijke ontwikkelingen in de veiligheidssituatie op de hoogte gesteld worden, mocht daar aanleiding toe zijn. Voorts kunt U ook uiteraard de reisadviezen van het Ministerie volgen op www.minbuza.nl/nl/reizenlanden/reisadviezen/land

zieleffe
User
spacer line
 

Yogya-Bali Hiermede is mijn vraag ook heel goed beantwoord.
Ik zal het met mijn eigen woorden schrijven…..
Als ik het dan ook goed begrijp, er zijn altijd blauwbrieven die klaar liggen als het op een calamiteiten- en evacuatieplannen gaat.
Dat word om de zoveel tijd gecontroleerd.
En mocht het onverhoopt toch moeten gebeuren dan is het maar de gegevens uit de kast te halen, en dat uitvoeren.
Nou that it, nog een vraag of mededeling is het dan niet beter dat de ambassade uw GSMnum weet, omdat ze bij een veiligheidssituatie u op de hoogte willen stellen. Emoticon: Worship Emoticon: Laugh out loud Emoticon: So funny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Jantje
User
spacer line
 

Oyibo schreef:
Hallo Jantje,

Ik ken je niet, maar ben eigenlijk wel benieuwd wat de achtergrond is van de inhoud van reply's. Dat geeft me meer inzicht om een zinvolle discussie te hebben. Zou je dit willen delen? Ik ben persoonlijk geen voorstander van op de man spelen. Zal me daarin niet begeven. Wel weet ik dat een mens meer is dan 1 of meerdere uitspraken op een forum. En ben daarom ook benieuwd naar de achtergrond vanwaar uit je redeneert.

Oyibo


Oyibo,
Je zal waarschijnlijk al een onderzoek gedaan hebben naar al mijn (negatieve) replies. Niks om een vakantiefolder mee te vullen en al helemaal niks om stemmen te winnen voor links.
Nu zoude u, zoals sommigen op dit forum, de indruk kunnen hebben dat ik elk greintje sociaal gevoel ontbeer. Ofschoon ik iemand ben die niet sta te dringen om mijn weldoenerij te adverteren moet ik toch in alle bescheidenheid vermelden dat ik reeds 5 jaar hier woon. Zonder uitkering uit de Nederlandse ruif en al helemaal niet uit de Indonesische for that matter. Zonder inkomen dus. Ik zit hier gewoon pot te verteren. Nu zijn er echter betweters die vinden hoe mijn geld beter besteed zoude kunnen worden en dat soort mensen ben ik wars van.
Die 20jt+ die ik per maand uitgeef wordt besteed aan de kosten voor levensonderhoud van mij , mijn vrouw, mijn kind, schoonfamilie, buren, “vrienden”, corruptors, armoedszaaiers, rippers en wat heb je al niet meer in Indonesie.
Alleen die 5 jaar in indonesie hebben mij geleerd dat je in dit land de hand op de knip moet houden en dat je bijna niemand kunt vertrouwen. Wat dat betreft staan er ampel postings en topics op dit en andere fora.
Wat is verder de achtergrond van mijn replies? Ik volg dagelijks het nieuws van de media op tv en internet. Als ik dan zie hoe het met de situatie van de Nederlandse multicultsamenleving is gesteld word ik ongesteld. Ik vind dat het Nederlandse sociale beleid op de helling moet want er wordt teveel belastinggeld van de productieve werkenden over de balk gegooid. Dat sociale beleid is een doorgeschoten hobby van links. Zoals ik al menigmaal heb vermeld: de importcutuur die de laatste decennia ons land overspoeld is geen aanwinst maar een degeneratie van onze cultuur, onze economie, onze indentiteit. De wetgever faalt! Alles zal anders worden en alleen maar in negatieve zin als dit zo doorgaat. Gelukkig is er Wilders die het lef heeft om de Nederlandse politiek wakker te schudden.
We moeten niet bang zijn voor Wilders maar voor een primitieve religie waarvan vele leiders die een z.g. heilig boek interpreteren, heden ten dage barbaarse toestanden teweeg kunnen brengen en Nederland de wet wil lezen.
Of iemand vindt dat het zinvol is om daarover een discussie met mij te beginnen interessert mij niet.
oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Jantje,

Je reaktie is gewaardeerd. En nee ik heb niet zoals je veronderstelt naar al je reply’s gekeken. Vandaar de uitnodiging om zelf te reageren. Ik had al je reply’s kunnen lezen, maar ben in de veronderstelling dat een forummer meer is dan zijn reply’s of de uitstraling daarvan. Waarvan je overigens zelf het bewijs levert door te reageren. Ik probeer te leren van het forum en te begrijpen. Voor mij is er geen andere motivatie. Ik hou wel van een discussie waar dit forum zich prima voor leent. Bovendien leveren de mensen hier een aardige bijdrage in hun reply’s met soms mooie motivaties, die een ander een andere invalshoeken kunnen geven in enige discussie. En daar kan een ieder zijn voordeel mee doen.It's only kinky the first time.

zieleffe
User
spacer line
 

heeft jantje soms ene loterijtje gewonnen???? Emoticon: Shiny Emoticon: Nice Emoticon: Yummie!
dat is dan een mogelijkheid om met je aanhang je meer te kunnen permitteren om wat te ritselen.
Zodoende Jantje zijn ervaring hier vermeld,met flink wat anekdotes, en rake politieke meningen, waarin hij zich weet ons te vermaken.
Het is soms echt droevig dat mensen soms door hun ijver de werkelijkheid uit hun oog verliezen.
Ze willen niet als negatieveling over komen, en daarom hoe het ook verkeerd zit toch iets positieve gebeurtenissen te benoemen, en dat als waarheids gehalte door dik en dun verdedigen.
Maar goed een ding is wel zo dat ik niet een Wilders aanhang, maar een geuzen mentaliteit kan ik wel waarderen….. Emoticon: Sadley Emoticon: Wink Emoticon: Yes! Emoticon: Nice
dit was een cartoon van Joep Bertrams, die dit vrij geeft omdat je dit kan doorzenden naar vrienden en kennisen
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Ik heb zojuist het filmpje bekeken dat Ardianto had gelinkt en moet zeggen,dat ik wel wist van de verminkingen omtrent het vrouwelijk geslacht en de executies,maar dit schetst een veel erger beeld over hoe men elders in de wereld met vrouwen omgaat.Ik kan me niet voorstellen dat de islam dit goedkeurt,zijn er dan totale volken helemaal gek geworden dat ze zulke onmenselijke dingen doen??? Emoticon: NoooMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Hoi Veer,
Laat ik duidelijk stellen dat de Islam dit niet goedkeurt, het zijn ook geen hele volkeren die deze smerige praktijken uitvoeren.
Het is een bepaalde groep die ik als debiel bestempeld, alhoewel ik geen Ayaan fan ben, is het maar goed dat ze deze smerige praktijken op de kaart heeft gezet.
Ik kan het niet staven met cijfers, maar voor zo ver ik kan zien is deze achterlijke groep in Indonesië heel klein, ik ben er nog nooit mee geconfronteerd geweest en de omgeving waar ik mijn tijd in Indonesië over het algemeen doorbreng heeft voor deze praktijken geen goed woord over.Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

Gelukkig maar.Ik hoop,dat dit soort excessen de kop ingedrukt wordt.Zelf heb ik via mijn werk en in de buurt ook zat moslims wonen en die doen net als wij...gewoon respect hebben voor elkaars overtuiging.Lijkt me ook de enige oplossing in plaats van modder gooien naar elkaar. Emoticon: Shiny
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,452 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,254,602 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com