indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

OK

Merci.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Zeker Om Sid, helemaal met u eens!
Iedereen kan zijn/haar verhaal kwijt en er is saamhorigheid.
Het forum is voor iedereen belangrijk en leerzaam, ook voor de na-oorlogse Indo"s en Nederlandse kinderen [Je wist van niets]
Fijn forum, voel me senang, en een dikke pluim voor Yerun Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye
Dutchess
User
User icon of Dutchess
spacer line
 

Hillary heeft minder ruggegraat als de gemiddelde moslima

Gewaagde uitspraak.
Het is trouwens minder dan en niet als..
Vergelijkende vorm, remember? Emoticon: Party!

Ik volg haar al van ver voor de verkiezingen, ik neem iig mijn petje voor haar af. Ook voor Merkel.
Het wordt wat mij betreft tijd voor meer vrouwelijke premiers op wereldtoneel. Tijd(geest) is er rijp voor.

Lag niet in mijn bedoeling je virtueel om de oren te slaan. Ben van nature een vredelievend mens. Emoticon: Yawn

Toch kon je me met je response niet echt overtuigen, vond het eerder confusing. Gaat me erom waarom mankind met toch een behoorlijke
maatschappelijke positie zich door bepaald damesvolk zo in de luren laat leggen.
In dit geval een 22 jarige chick. Kicken voor haar, al die belangstelling.
Ik hou het maar op genen, waar diezelfde mankind geen vat op heeft.

Overall hulde voor dit prima informatief forum, waar ik veel opsteek over mijn roots en gewoon wil weten hoe huidig Indonesië ervoor staat.

Emoticon: Worship
wablief?

Dutchess
User
User icon of Dutchess
spacer line
 

Door: Frans Verhagen / De Pers
Gepubliceerd: gisteren 22:22
Update: gisteren 22:23

Macht erotiseert. Het fenomeen is zo oud als de mensheid, maar kan verschillende vormen aannemen. Henry Kissinger bijvoorbeeld beperkte zich tot het uitnodigen van aantrekkelijk gezelschap bij staatsdiners. De Kennedy-broers vochten, naar verluidt, om de gunsten van Marilyn Monroe.

De meest voorkomende vorm is het accepteren van aangeboden diensten. John F. Kennedy maakte zich kwetsbaar voor de maffia, Bill Clinton ruïneerde zijn presidentschap met Monica Lewinsky en John McCain was bijna bezweken voor een veel jongere lobbyiste. Het eindigt altijd in tranen.

Een andere vorm is het opzoeken van de uitdaging. Stout zijn en niet ontdekt worden. Tot dat wel gebeurt. Die weg bewandelde de vorige week afgetreden gouverneur Eliot Spitzer van New York. Voor hem geen stagiaire of een in het donker geknepen kat. Nee, Spitzer betaalde voor zijn seks. Voor duizenden dollars kocht hij de diensten van een luxe callgirl, een illegale activiteit. Wat bezielt een ambitieus en kundig politicus om zo het randje op te zoeken? Precies dat randje, waarschijnlijk. Spitzer bestreed corruptie en handel met voorkennis op Wall Street, een ethische hardliner. Freud zou vast iets zinnigs hebben kunnen zeggen over Spitzer en prostitutie.

Maar ook zonder Freud zien we dat Spitzer past in een lange traditie: die van vechters tegen een kwaad waarvoor ze privé gevoelig zijn. Tv-dominees die naar de hoeren gaan of stiekem homo zijn. Pornobestrijders met overvolle harddisks. Voorvechters van familiewaarden met een maîtresse. Wie zijn politici menselijk wenst, wordt op zijn wenken bediend. Kissinger vertelde de Italiaanse journaliste Oriana Fallaci dat hij droomde van zijn rol als de cowboy met de witte hoed die het door geweld verscheurde dorp binnenrijdt om orde op zaken te stellen – en dan de gunsten krijgt van de schoonste van het dorp. Het is een droom die, denk ik, veel leidende figuren hebben. Sterker, het is een van de dingen die hen drijven, die hen in staat stellen soms bovenmenselijke inspanning te getroosten.


Het meeste succes hebben degenen die het houden bij dromen.wablief?

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Oriana Fallaci, toevallig een paar dagen geleden nog een boek van haar aanbevolen aan Malam. Ze heeft helaas het ondermaanse verlaten.

Obama,

Zwak.
Zijn toespraak vanavond repte geen woord over zijn afkomst.
Behalve dat zijn familie over 3 continenten is verspreidt, dat is een zwakte bod. Begrijpelijk, neem het woord muslim in de mond en het blijft niet zonder gevolgen. Hij draait om de hete brei heen, erg jammer dat hijzelf geen eind maakt in direkte woorden. Hij gaat hier op afgerekend worden. Kwestie van tijd denk ik. Maar ook ik kan er naast zitten. Het zegt tevens iets over zijn toekomstige aanpak. reden genoeg om hem niet te kiezen. Geen doorpakker en dat is wel wat de Yanken nodig hebben na Bush.

Over Swarztenegger,
Hj heeft een dubbele nationaliteit en kan dus geen president of vice president worden, hij is inwoner in Amerka, maar door het behouden van zijn nationaliteit kwalificeert hij zich niet voor meer als gouverneur.It's only kinky the first time.

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Als Obama het van Clinton wint dan mag ik aannemen dat Mccain dit vlekje wel zal weten te vinden en zal uitbuiten.

Er nu openlijk vooruit komen is natuurlijk een risico, maar wachten is waarschijnlijk uiteindelijk nog erger als het hele avontuur eindigd met Mccain in the white house.


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

‘The truth about Hillary’ (video)

Colbert.jpg - Goed. Het blijkt dus mogelijk, zonder feitelijke grondslag, eindeloos te suggereren dat Obama moslim is. Alleen al de laatste dagen was er dit en dit voorbeeld.

- Truthiness, noemt Steven Colbert het verschijnsel: het hoeft niet waar te zijn, als het maar waar lijkt. Hier zijn laatste - geniale - bijdrage:

Do You Think Hillary Clinton is a Muslim?
http://weblogs.nrc.nl/weblog/r(...)illary-moslim-video/Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

De feiten zijn wel duidelijk voor wat Obama betreft en zijn banden met het geloof.
Die zijn er, en niet zo'n klein beetje ook. Hij blijft moslim, ondanks dat hij meent een bekering te hebben ondergaan. Je bent geen moslim af. Erger voor Obama is dat hij het onderwerp niet adresseert. Dat kan niet anders dan hem opbreken. De aanval naar Obama zullen neem ik aan al geplanned zijn door de mededingers. En natuurlijk is het dan een open deur intrappen. Ik hoop voor Obama dat hij een goed verhaal heeft when the shit hits the fan.


It's only kinky the first time.

TERDAD
User
spacer line
 

Wat is de wereld toch KLEIN geworden.

Assalamu-Allaikum,
In Indonesia al een lange tijd bekend dat OBAMA een Anak Indonesia is,en gemend opgevoed is. (si Terdad ook en zijn kinderen ook)
Geweldig dat deze Mr OBAMA in USA geboren is.
Mr.OBAMA mempunyai ikatan spiritual dengan INDONESIA!
(Mr.OBAMA heeft een spirituele band met INDONESIA)

Wonderen zijn de wereld nog niet uit???????
USA is geen land van alleen maar CHRISTENEN en JODEN!!!!!

Ik hoop dat de wereld hier nu al RIJP voor is!!!!????
Zal dit het begin van verdraagzaamheid - tolerantie - en respect worden?????

Alhamdulillah - Allah aken memberkat manusia.INDONESIA ABADI - TETAP MERDEKA

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Obama is geboren op Honolulu en in een volledige moslim maatscchappij groot gebracht. Alleen daarom al een slechte zaak voor de VS dat de man president zou worden. En de VS is grotendeels het land van christenen en joden.

Doorgaans zijn de begrippen verdraagzaamheid, respect en tolerantie afkomstig uit de voornamelijk christelijke samenleving.

De vraag zou kunnen zijn of de wereld uberhaupt ooit rijp zal zijn voor een dominerende wereldmacht met aan het roer moslims.
Ehm, ik denk het niet.
Levensgevaarlijk !!!!!!


It's only kinky the first time.

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 23-03-2008 03:44 oyibo wrote:
De feiten zijn wel duidelijk voor wat Obama betreft en zijn banden met het geloof.
Die zijn er, en niet zon klein beetje ook. Hij blijft moslim, ondanks dat hij meent een bekering te hebben ondergaan. Je bent geen moslim af.


Hoe zit het dan met deze Moslim?

Paus doopt bekende Italiaanse moslim
VATICAANSTAD - Een bekende Italiaanse journalist, die voorheen moslim was, is zaterdag in de basiliek van de St. Pieter door paus Benedictus XVI gedoopt.

De bekering tot het christendom van de in Egypte geboren Magdi Allam was een goed bewaard geheim, dat een uur voor de mis op Stille Zaterdag bekend werd gemaakt. Ook zes andere personen werden tijdens dezelfde mis door de paus gedoopt. Taditiegetrouw doopt de paus op 1 januari baby's en op de zaterdag voor pasen volwassenen.

De 55-jarige Allam schrijft regelmatig over moslims en de Arabische wereld. Hij is een felle criticus van islamitisch extremisme. Hij staat onder bescherming van de politie wegens doodsbedreigingen aan zijn adres. Hij is getrouwd met een katholieke vrouw.

http://www.telegraaf.nl/buiten(...)moslim__.html?p=21,1
Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Albert,

Er zijn meer moslims die bekeren tot het christen zijn.
De jongen van de straat is geen nieuws dus daar horen we niet of nauwelijks iets over. Van deze toevallig wel. Ook voor hem telt dat hij moslim blijft. Dat heb ik niet bedacht, nog is het mijn mening. Dit brengt islam als geloof. Of het handig is om op deze wijze in het nieuws te komen waag ik zeer te betwijfelen. De man is met stip gestegen op enkele lijsten.

Het subtiele verschil zit hem natuurlijk in het feit dat deze man geen presidents kandidaat is. Voor beide telt wel dat ze moslim blijven. Met natuurlijk nog een ander verschil, Obama komt niet op de lijst om uitgeschakeld te worden. Deze Allam daarentegen loopt een behoorlijke kans omgebracht te worden.
It's only kinky the first time.

TERDAD
User
spacer line
 


On 23-03-2008 13:30 oyibo wrote:
Obama is geboren op Honolulu en in een volledige moslim maatscchappij groot gebracht. Alleen daarom al een slechte zaak voor de VS dat de man president zou worden. En de VS is grotendeels het land van christenen en joden.

Doorgaans zijn de begrippen verdraagzaamheid, respect en tolerantie afkomstig uit de voornamelijk christelijke samenleving.

De vraag zou kunnen zijn of de wereld uberhaupt ooit rijp zal zijn voor een dominerende wereldmacht met aan het roer moslims.
Ehm, ik denk het niet.
Levensgevaarlijk !!!!!!


Aduh! Ik lag mij helemaal kriput!!(ben het ook al)
Verdraagzaamheid - Respect - Tolerantie - is voornamelijk afkomstig uit de
Christelijke samenleving......????? Niet zo dan!? Mijn ikat pinggang tegelijk
pedot en mijn pantalon sak af van verbazing!!!!!


INDONESIA ABADI - TETAP MERDEKA

Nemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 


On 24-03-2008 05:41 oyibo wrote:
Albert,

Er zijn meer moslims die bekeren tot het christen zijn.
De jongen van de straat is geen nieuws dus daar horen we niet of nauwelijks iets over. Van deze toevallig wel. Ook voor hem telt dat hij moslim blijft. Dat heb ik niet bedacht, nog is het mijn mening. Dit brengt islam als geloof.


Geef je hier nu niet precies mee aan wat er mis is met de Islam?


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 29-03-2008 18:07 Nemesis wrote:

Geef je hier nu niet precies mee aan wat er mis is met de Islam?


Iedere religie bevat nu eenmaal dogma's nemesis.Als je voor de RK kerk trouwt dan blijf je ook getrouwd. "Wat God eenmaal verbonden heeft, kan de mens niet scheiden." Is nu eenmaal inherent aan een geloof. Wat jezelf ermee doet is natuurlijk een tweede.
Schijnt trouwens wel zo te zijn dat je het weer volgens een ingewikkelde procedure kunt laten ontbinden.sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 29-03-2008 18:07 Nemesis wrote:

...


Geef je hier nu niet precies mee aan wat er mis is met de Islam?

Ik ben een man van cijfers .
Zijn er cijfers bekend ?

Ik dacht dat het omgekeerd was .


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

[quote] On 29-03-2008 21:54 sapolidi wrote:

...
Als je voor de RK kerk trouwt dan blijf je ook getrouwd. "Wat God eenmaal verbonden heeft, kan de mens niet scheiden." /quote]
Is dat niet gigantisch naast je schoenen lopen.

Alsof iemand uit het raad van bestuur van b.v. geheel shell (wereldwijd) regelmatig werknemers (laat zeggen van het aller laagste werk niveau) in huwelijk verbindt.

Of dat George W. Bush regelmatig zijn stemmers in het echt verbindt.

Laat mij niet lachen. God weet niet eens van jouw bestaan af, God heeft betere dingen te doen.

Dus je kunt scheiden als R.K. zijnde. Waar is het bewijs dat God hun in het echt heeft verbonden?

Waar is het bewijs dat de Paus gemachtigd is door God om onze schulden te vergeven?
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 30-03-2008 15:03 Albert wrote:

On 29-03-2008 21:54 sapolidi wrote:

...
Laat mij niet lachen. God weet niet eens van jouw bestaan af, God heeft betere dingen te doen.

Dus je kunt scheiden als R.K. zijnde. Waar is het bewijs dat God hun in het echt heeft verbonden?

Waar is het bewijs dat de Paus gemachtigd is door God om onze schulden te vergeven?
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Ik heb het niet over mezelf, maar over een dogma uit de RK Kerk. Kan ik ook niets aan doen Albert. Kan me voorstellen dat je erom moet lachen. Emoticon: Bye byeAlbert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 30-03-2008 15:16 sapolidi wrote:

...
Laat mij niet lachen. God weet niet eens van jouw bestaan af, God heeft betere dingen te doen.

Dus je kunt scheiden als R.K. zijnde. Waar is het bewijs dat God hun in het echt heeft verbonden?


Waar is het bewijs dat de Paus gemachtigd is door God om onze schulden te vergeven?
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Ik heb het niet over mezelf, maar over een dogma uit de RK Kerk. Kan ik ook niets aan doen Albert. Kan me voorstellen dat je erom moet lachen. Emoticon: Bye bye


Kweet het.
Wees gerust mijn kind, ik denk niet kwaad over u.
Uw zonden zijn hierbij vergeven.
U kunt weer geheel opnieuw beginnen met zondigen.
Emoticon: Stupid


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 30-03-2008 15:25 Albert wrote:

Kweet het.
Wees gerust mijn kind, ik denk niet kwaad over u.
Uw zonden zijn hierbij vergeven.
U kunt weer geheel opnieuw beginnen met zondigen.
Emoticon: Stupid


Dankjewel Albert.
Toch een mooie leer die jassentechniek. Krijg zomaar vergeving voor mijn zonden via internet.
BTW. Jij bent toch wel bevoegd he Albert om deze absolutie te geven? Emoticon: Bye byeNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Kijk dat is nu het voordeel als je zelf Godelijke bent, zoals ik. Kun je lekker zelf uitmaken wat wel en niet mag of wat goed voor je is. Emoticon: Party!

Overigens vind ik dat als de kerk zich zo druk maakt over echtscheidingen, ze maar eens wat meer hun best zo moeten doen om te zorgen dat de huwelijken die zij sluit van betere kwaliteit moeten zijn. Emoticon: Yes!

Volgens mij is de oorzaak vrijwel alle echtscheidingen een huwelijk dat niet gesloten had moeten worden, omdat de betreffende personen niet goed bij elkaar passen. Kijk, als je als kerk die huwelijken sluit dan heb je daar wel een verantwoordelijkheid in. Het kan niet zo zijn dat ze maar lukraak in de echt verbindt en als het mis gaat plotseling de schuld bij het stel neergelegd wordt.Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 30-03-2008 15:31 sapolidi wrote:

...


Dankjewel Albert.
Toch een mooie leer die jassentechniek. Krijg zomaar vergeving voor mijn zonden via internet.
BTW. Jij bent toch wel bevoegd he Albert om deze absolutie te geven? Emoticon: Bye bye

Het spijt mij mijn kind, helaas heeft u mij verkeerd begrepen.

Ik ben door God gemachtigd om de zonden welke u heeft begaan naar mij toe, om u die te vergeven.

Doch wanneer u ook zondigt richting Jantje of Nemesis, die kan ik u helaas niet vergeven.
Niemand anders behalve Jantje of Nemisis kunnen u die zonden vergeven.
U moet niet letterlijk lezen wat er niet staat geschreven mijn kind.
Dat is de fout welke bijna alle mensen kinderen maken.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Jantje, met de beste bedoeling hoor,
maar wordt het voor jou geen tijd voor een opname in een psychiatrische inrichting.
Daar word je prima geholpen en je kunt al je verhalen kwijt!
Tabee! Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye byeNemesis
User
User icon of Nemesis
spacer line
 

Is dit forum niet de low budget oplossing voor al die genen met een Goddelijke tik die hun verhalen kwijt moeten..... Emoticon: Yes!


Amore, more, ore, re, probantur amicitiae. Si hoc legere scis nimium eruditiones habes.

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 30-03-2008 16:06 Albert wrote:
Het spijt mij mijn kind, helaas heeft u mij verkeerd begrepen.

Ik ben door God gemachtigd om de zonden welke u heeft begaan naar mij toe, om u die te vergeven.
Doch wanneer u ook zondigt richting Jantje of Nemesis, die kan ik u helaas niet vergeven.


Geruststellend om dit te horen Albert. Kan nu met een rein hart verder zondigen.
Lijkt me een leuke club die jassenaanbidders.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,775,385 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,610,347 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com