indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Gezocht & Aangeboden > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

ErikJ
User
spacer line
 

Zoek je een goede en betaalbare (prive) gids/chauffeur? Zoek niet verder.

Afgelopen juli heb ik met mijn gezin (3 dochters) een geweldige reis door Java gemaakt van 16 dagen onder begeleiding van de heer Agoes Pramono. Voor ons wat dit de afsluiting van een wereldreis van 3,5 maand. Met name de gids heeft ervoor gezorgd dat wij naast de bekende toeristische bestemmingen het land, de bevolking en de natuur werkelijk hebben leren kennen en er van zijn gaan houden.

Agoes is een innemende en enthousiaste gids die veel kennis heeft over de cultuur en natuur van Indonesië. Hij is academisch opgeleid (o.a. toerisme) en heeft ruime ervaring met het begeleiden van toeristen in ondermeer Sumatra, Java, Bali en Kalimantan. Hij spreekt goed Engels, verstaat redelijk Nederlands en spreekt naast Bahasa nog 5 lokale talen. Hij is begin 40 (schatting) en woont mijn zijn gezin in de buurt van Malang. Ook voor het begeleiden van familiereizen met kinderen is hij zeer geschikt! Hij was erg leuk met onze kinderen en past het programma er op aan. Zo hebebn we een lager school bezocht zodat de kinderen konden kijken hoe dat er daar aan toe ging.

Hij is goed in staat om de reis en de activiteiten af te laten stemmen op zijn gasten. De kosten vallen ook reuze mee: € 43,-- per dag (alles inclusief: vervoer/huur busje/evt chauffeur). Hij voldoet aan de 3 belangrijkste eigenschappen van een goede gids:
- Hij heeft de juiste (communicatie-) vaardigheden om een groep te ‘leiden’ en te enthousiastmeren zonder dominant aanwezig te zijn. Heeft tevens een scherp oog voor de individuele behoeftes van individuen binnen de groep / gezin en de mogelijke verschillen in aandacht, interesses en kennis.
- Hij heeft een grote kennis van de culturele aspecten van het land, heeft ruime ervaring op verschillende eilanden en weet erg veel van de natuur. Mede door de jungletrektochten die hij 2x per jaar (met Nederlandse toeristen) door Kalimantan (Borneo) maakt kan hij boeiend vertellen en veel laten zien over de prachtige natuur.
- Hij beschikt over de juiste logistieke en organisatorische vaardigheden om (zonder dat zijn gasten dat merken) de reis soepel te laten verlopen en eventuele problemen (mbt accommodaties, vervoer of ziekte etc) snel en adequaat op te lossen.
Kortom een prima gids die ik van harte kan aanbevelen. Vragen of meer info mail me: erik.jagerRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.entrance.nl.

Hierbij zijn contactgegevens:
Naam: Agoes Pramono
E-mail: goespramRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.mail.com
Mobiel: 006281346483302

monyet
User
User icon of monyet
spacer line
 

Prchtig eigenlijk, hoeveel Nederlanders hier gratis en voor niets hun gids promoten. Zegt wel iets over hoe tevreden de meeste Nederlanders zijn met hun gids in Indonesië. Terecht ook, want de meesten zijn enorm vriendelijk en klantgericht en verdienen het ook om aangeprezen te worden. Kunnen wij in ons land nog veel van leren!


From Dayeuhkolot with love

petermax
User
spacer line
 

Ik zoek een chauffeur met auto die ons in sulawesi wil rondtrekken met ons wij van plan om 24 dagen rondtrekken wij komen aan op 7 juli in makassarBokito
User
User icon of Bokito
spacer line
 

Erik
Dat email adres van Agoes moet dat niet gmail zijn.


Shalom

helena
User
spacer line
 

Hallo petermax

Wij hadden vorig jaar een prima gids en chauffeur Yakous Uddo
e-mail ykb_uddo2000Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.yahoo.com
telf 08124144843 / 0411-2346654
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Dit gaat meer op een reclame site lijken, iedereen tracht zijn graantje mee te pikken, ik denk dat ik ook maar is zo iets ga doen, iedere Euro is tenslotte meegenomen.elsbeth
User
spacer line
 

Hoeveel kilo kan je achter op de Solex hebben?? En waar kan ik intekenen?Hadi10
User
spacer line
 

Wij hebben net een reis van 6 weken gedaan met een privé chauffeur.
Dit was Rohmani niet allen chauffeur maar super gids. Hij spreekt heel behoorlijk Nederlands, is erg bescheiden en weet alles over het land, cultuur etc. te vertellen.
Hij heeft een busje voor max 6 personen. Wij waren echter met z'n tweeen. Hij woont in Bandung, kan je daar ook thuis ontvangen als je zou willen.
SUCCES!

Zijn email adres is: rockyrohmaniRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.yahoo.co.idMattheus
User
spacer line
 

Hoe zit dat nu eigenlijk met die reclameregels hier. Zijn die inmiddels veranderd? Of is er sprake van volstrekte willekeur. Ik snap het in elk geval niet meer. Wie wel?Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Niet veranderd. Ik heb de overduidelijke reclame weggehaald inmiddels.dejonc
User
spacer line
 

Wij zijn net terug van een prachtige reis met tototravel: heel bekwame chauffeurs/gidsen..
Kijk eens op www. tototravel.com en lees er hun filosofie op na.carmen
User
spacer line
 

Geweldige gids Yogajarta omgeving.
Betrouwbaar leuk voor kinderen!

Wha Wha
spreek perfect Engels en een goede chauffeur.

http://www.sabatokaliwuan.info/
Ph +6281287132101You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,847,593 topic views - 240,837 posts - 13,736 topics - 34,460 members - last post @ 25-02-2021 15:07 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

144,725,157 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com