indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

KeesWayan
User
spacer line
 

Na een succesvolle proef met een microkrediet met varkens op Bali heeft de Stichting Anakita besloten het aantal microkrediet projecten uit te breiden.

In Karangasem zal een microkrediet verstrekt worden aan een moeder van een groot gezin, vader is visser en het gezin kan het hoofd nauwelijks boven water houden. Om meer inkomen te verwerven zou het mooi zijn dat de vrouw des huizes de gevangen vis van vader direct op de markt zou kunnen verkopen. Hiertoe is een marktstalletje en een koelvries kast nodig. De investering van ongeveer 2 miljoen Rupiah is echter niet mogelijk voor dit gezin. M.b.v. een microkrediet kan dit gezin geholpen worden.

Binnenkort start een 3e microkrediet project met het maken en verkopen van koekjes. Dit door een moeder van een baby waarvan de man kanker heeft. Via de website houden wij u binnenkort op de hoogte.

Indien u deze projecten wilt steunen kan dat via de donatiemodule op de website of een telefoontjes naar 0900-4357667 toets dan code 1744 # u doneert dan
Euro 1.30 voor deze microkrediet projecten.

Namens de ontvangers in Bali hartelijk dank, bestuur Stichting Anakita

website: http://www.anakita.orgKeesWayan
User
spacer line
 

Met veel plezier kunnen we melden dat vandaag de nieuwe website van de stichting
Anakita online is gekomen.

De website geeft een duidelijk overzicht van de projecten op Bali, 3 microkrediet projecten en de bouw van een toilettenhuisje bij de SMP school te Petak.

Ook is het mogelijk deze projecten te bezoeken tijdens uw verblijf op Bali.

Wij zouden het fijn vinden als u een bezoekje aan de website maakt en uw suggesties en opmerkingen in het gastenboek plaatst.


http://www.anakita.org
KeesWayan
User
spacer line
 

Na het succes van de bakstenen actie tbv een toiletgebouw voor een SMP school op Bali gaan we nu voor een nieuw project.

Een klaslokaal tbv kansarme kinderen waar zij gratis Engelse les en Computer les kunnen volgen. Dit naast hun reguliere school waarvoor dankzij de Stichting WINS sponsors zijn gevonden. Deze samenwerking tussen WINS en Stichting Anakita zal in de komende maanden nog worden uitgebreid.

Voor het klaslokaal zijn 800 bakstenen nodig, U kunt helpen deze stenen bij elkaar te krijgen. Voor Euro 1,30 sponsort u 10 bakstenen. Doe mee alsvolgt:

Stap 1 Bel 0900 - HELPONS (0900-4357667).
Wacht op de welkomboodschap
Stap 2 Toets na de pieptoon de volgende code in: 1744
Stap 3 Sluit uw donatie af door te drukken op: #

U heeft dan Euro 1,30 (10 bakstenen) geschonken.


De kinderen van Petak Bali rekenen op uw steun.

Met vriendelijke groet,

Stichting Anakita
www.anakita.org
KeesWayan
User
spacer line
 

10 Balinese kinderen weer naar school

Dankzij het samenwerkingsverband tussen de stichting WINS en Stichting Anakita kunnen er 10 kinderen, van SD, SMP en SMA weer naar school. Door geldgebrek van de ouders waren deze kinderen van school gehaald, de oudsten waren al 3 jaar niet naar school geweest. Zij kunnen nu allen hun opleiding afmaken.

Stichting WINS steunt de kinderen individueel met schoolgeld, Stichting Anakita zorgt voor de levensomstandigheden. Door o.a. microkrediet steunenwe de ouders zodat zij op een gegeven moment de kinderen weer zelf kunnen onderhouden.

Voor meer info http://www.anakita.org en http://www.stichtingwins.nl/

Voor een promofilmpje over de stichting Anakita http://nl.youtube.com/watch?v=Mm0Uk27_hbw
KeesWayan
User
spacer line
 

Hallo Bali liefhebbers,

Zoals misschien bekend hebben wij, stichting Anakita, een project op Bali. Wij vangen 21 kansarme kinderen op, we geven ze onderdak en eten, en ze kunnen dankzij sponsoring allemaal naar een gewone school. Naast de school krijgen zij ook extra lessen in engels, japans, matematika, dansen en gamelan spelen.

De leeftijd van de kinderen varieert van 8 tot 17 jaar.

Onangs zijn wij een project " gezond eten" begonnen. Dit betekent dat we de kinderen extra gezond voedsel willen geven, met vitamines. Ook proberen we meer variatie te brengen in hetgeen wij ze kunnen bieden. Uiteraard zijn de kosten hiervan hoger dan de standaard maaltijden.

Voor dit project zoeken wij dan ook donateurs. Vanaf 5.- per maand kunt u ons al steunen om dit project te kunnen verwezenlijken.

Indien u geinteressseerd bent kijkt u op de website of stuurt u ons een mail naar infoRemoved to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.anakita.org

Bedankt voor uw interesse.

Met vriendelijke groet,

Kees & Wayan
Stichting Anakita
www.anakita.org
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,454,802 topic views - 239,806 posts - 13,723 topics - 32,148 members - last post @ 12-07-2020 16:16 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,096,056 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com