indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Silakan Jeroen, kom, niet doen. ik houd me in. Emoticon: Wink
Malam, thanx, Ik klopte de uitdrukking ad hoc uit mijn vingertoppen, zelf verzonnen dus!


Begin de details te vergeten

ciater
User
User icon of ciater
spacer line
 

Ha ha ik moet zeggen ze trappen er gewoon er in.
Het was dit weekeinde ook saai om op de site te zijn.
Je ziet het aan de posting van de laatste tijd geen intersante verhalen te zien.
Dus ik denk dat ziel probeerde wat herrie in deze brouwerij aan te wakkeren.
En ik moet zeggen daarin is hij zeker in geslaagd, gezien de reacties.
Daardoor worden toch ook maar weer eens mooie woorden gevonden geranium snuivers, vroeger drugs snuivers, ga zo door zou ik zeggen .
Ik doe wel een aanval op een persoon die met alle winden mee waait.
Dat valt mij wel op, je kunt nog al eens lachen hier.
Geen spruitjes walm hier dus, maar trassi lucht is opgelucht Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: ShinyMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 14-11-2006 02:30 Jeroen wrote:
Aduh, nog zelden zon ongeorganiseerd topic gezien hier. Staat in ieder geval op de nominatielijst om gesloten te worden.

Dat zou wel heel zonde zijn Jeroen, deze topic heeft alle ingrediënten om heel interessant te worden(en al is).
Het blijft uiteindelijk netjes onder de kerstboom terwijl ieder zijn standpunten tracht te verdedigen, het springt een beetje van de hak op de tak, maar dat is onvermijdelijk in een goede discussie.
De bedoeling van Om Ziel om wat leven in het forum te blazen zoals Ciater al zei, is duidelijk.
De rode draad is het denken van jongeren t.o.v. ouderen en andersom, daar komt ook een beetje politiek om de hoek kijken.
Politiek gezien ben ik het met Om Ziel eens, logisch de omgeving waarin ik werkzaam ben is van oudsher een SP bolwerk.
Met enkele andere uitspraken van Om Ziel ben ik het pertinent niet eens dat heb ik al kenbaar gemaakt.
Ik leer Maurits nu van een heel andere kant en bovendien donderde ik haast van mijn stoel af toen ik de humorvolle posting van Johan las.
Geeft aan hoe interessant de stelling van Om Ziel is, dit is de eerste keer dat ik een posting van Johan lees die langer als èèn zin is hahahahaha.
Ik weet bijna zeker dat Malam en Johan politiek niet door èèn deur gaan, maar de stelling dat we maar eens op moeten houden om jonge mensen de zwarte Piet toe te spelen daar ben ik het wel mee eens, ik kom dagelijks jonge mensen tegen die heel veel verantwoordelijkheidsgevoel hebben en zeer hard werken, dat mag ook best weleens gezegt worden.sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 14-11-2006 11:57 Malam wrote:

...

Dat zou wel heel zonde zijn Jeroen, deze topic heeft alle ingrediënten om heel interessant te worden(en al is).

De bedoeling van Om Ziel om wat leven in het forum te blazen zoals Ciater al zei, is duidelijk.

dit is de eerste keer dat ik een posting van Johan lees die langer als èèn zin is hahahahaha.
.


Denk niet dat Jeroen zo maar gaat ingrijpen bij een discussie tussen volwassen mensen.
Ze weten ook wel hoe ver ze kunnen gaan Emoticon: Smile Emoticon: Yes!
Trouwens ik hoor bijna niks van die Yerun , hoe kan dat ?
Hij is ook een 1/2 expat geworden daarO .

Leven in het forum inblazen ? Emoticon: Confused
Ik denk niet dat het geslaagd is , ik had beter zijn reisverhalen gelezen , zijn ervaringen in Pangandaran b.v. , zijn tokotje en zijn foto's zijn ook goed.

JohanN heeft ook in verleden veel meer geschreve, en langer dan 1 zin , onder andere over de indonesische opleidingsnivo .
Heb nog leuk gekwek met hem. Emoticon: Smile

Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Oja hoor mannen, als het een interessant onderwerp is, ben ik van de partij, maar zoals ik al aangaf wekken op dit moment de meeste topics mijn interesse niet. Nogal wat wanna-be indonesie kenners waarbij ik meteen zie dat het google-aars zijn.


Begin de details te vergeten

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 14-11-2006 12:30 JohanN wrote:
Oja hoor mannen, als het een interessant onderwerp is, ben ik van de partij, maar zoals ik al aangaf wekken op dit moment de meeste topics mijn interesse niet. Nogal wat wanna-be indonesie kenners waarbij ik meteen zie dat het google-aars zijn.

Tja Johan dat is nu eenmaal zo, vandaar dat mijn postings over het algemeen een hoog ik gehalte vertonen, ik kan alleen maar over mijn eigen bescheiden ervaringen vertellen, anders zou ik in giswerk vervallen, buiten de kennis die mijn vrouw als geboren Indonesische heeft, maar ook dat is allang niet meer actueel omdat zij inmiddels al 39 jaar in Ned. woont.
Ik moet wel zeggen dat ik enorm veel op het forum leer en geleerd hebt, met mijn eigen ervaringen en postings van echte kenners vallen vaak de puzzelstukjes op de juiste plaats.
In de loop van de tijd heb ik wel geleerd welke informatie op kennis is gestoeld en welke niet, daar lees ik dan ook razendsnel overheen.zieleffe
User
spacer line
 

Johan schreef
Links radicale geranium snuivers eerlijk is eerlijk die nemen ze u niet meer af, "de geranium snuivers" vond ik ook een goeie.
Dat linkse gedachte goed, daar ben ik het niet mee eens, daar moet je bij Malam zijn.
Oudere generatie die op de jongere generatie afgeven
Ja dat kan niet genoeg gebeuren,want nog maals ze hebben hoge scholen, universiteiten doorlopen, en denken al dat ze hun mannetje verstaan.
Nou dan moeten ze bij mij van goede huizen komen, want dan heb ik nog wel ergere woorden voor hen die denken dat ze er al zijn.
Laten wij eerlijk beoordelen wat er van Nijyenrode afstamd is niet niks zij hebben van af dat ze als provo, naar Nijyenrode terecht kwamen, daar hun buit verdeeld, en heren afspraken gemaakt zodat ze nu bijna alemaal aan die topfuncties mogen zitten, en wat zie je nu de ene manarger na de andere steken een hoop geld in hun pocket, dat eigenlijk bestemd is voor de andere zoals voorbeeld de zorg.
Daar hoef je niet van links te zijn dat zie iedereen wel, dat er daar echte zakkenvullers rond lopen.
Johan schreef , Bejaardentereur
Dat was nog niets tegen wat voor tereur de jongeren tegen woordig in hun mars hebben.
Hier op de gemeente hebben wij hang ouderen, voor mij geen partij omdat ze snuiven veel sigaren,en sigarettenrook op, en roken doe ik al geen 40 jaar niet meer.
Ik dans liever, en ga heerlijk samen een potje bier drinken,en een beetje ouwehoeren, met alle leeftijd genoten er zitten verschillende tussen die je zo op de kast hebt zitten.
Lachen doen wij wel dus geen ernstig serieus gesprekken voeren, dat werkt niet.
Als ik zo laat blijken dat ik mij afzet tegen de jonger generatie dan lezen ze slecht, dat vind ik het grootste probleem als je de reacties ziet dan lezen ze slecht het verhaal door.
Dan kan het zijn dat je de zinnen niet goed geformateerd er op staat maar begrijpen doen ze mij wel goed anders hadden ze niet zo lang op mijn posting gereageerd.
Eens een posting van 11 pagina's behaald
Als je nou neemt marsel70 ook een jongere die het soms op zijn mannier wist aan te geven wat de anderen ook zelf ondervonden spreek toch aan bij de ouderen.
Dus het valt wel mee dat je eigen afgeeft op die jongeren reuveul is een jonge van 28 ondernemend denk ik dzo iemand spreek mij wel aan.
maar die hoog in hun koppie hebbende schijters die zie ik nou net niet zitten, kom maar op met de reactie,s als je dit als tereur bedoeld ja dan maar bejaarde tereur!!!!
Sidia schreef Nooit geweten dat er zo veel tegenstellingen zijn. ja Pak Sidia u bent nog niet zo ver, en u bent, dit, en dat niet, maar u kwalifiseerd uzelf wel als zijkert?
Maar het gaat snel hoor zo moet je de hersenen goed onderhouden door steeds maar weer te trainen, anders kan je dement worden zeggen ze?
Merapi schreef Zei je al eerder, tis of ik pa hoor, ook een echte Rotterdamse eerlijke flapuit ja die Rotterdammers ken ik van vroeger heel goed heb gevaren bij de Rotterdamsche Loyd.
Oja Om Malam ik weet best wat nacht dienst is hoor ik heb vroeger om de drie weken 5 dgn lang nachtdienst gelopen vertel mij wat maar ik had daarover het helemaal niet gehad.??? Emoticon: Talk to the hand Emoticon: Nice Emoticon: Shiny Emoticon: Yummie! Emoticon: Red face Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Malam, uit uw postings blijkt duidelijk dat u een eigen mening heeft en put uit gebeurtenissen die u ook tegen bent gekomen. Maar er bevinden zich hier ook enkele sideliners die maar wat brallen.
En oom Ziel, ik snap echt totaal niet wat u neerschrijft of wat u bedoelt. Maar dat kan ook aan mij liggen. Snorrende rolator senioren hebben altijd al bevreemding gewekt, maar sinds ze internet hebben ontdekt denken ze hier ook de infrastructuur om zeep te helpen.


Begin de details te vergeten

spacer line  

Ff wachten Johan...A-4tje is onderweg... Emoticon: Nice


Live life to the max.......

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Hey eduard.....ik w8 af. (potverdikkeme, ik moet minimaal 25 karakters intikken!)


Begin de details te vergeten

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 14-11-2006 14:40 zieleffe wrote:

Sidia schreef Nooit geweten dat er zo veel tegenstellingen zijn. ja Pak Sidia u bent nog niet zo ver, en u bent, dit, en dat niet, maar u kwalifiseerd uzelf wel als zijkert?


Zo veel tegenstellingen ? Ya dat heb ik geschreven , met een knipoog erbij.

De zeikerd kwalificatie is zelfkennis :
1 ik weet wat mijn beperkingen zijn .Want zodra het echt moeilijk en dieper ingaat in de materie heb ik de neiging om terug te trekken.
Ik laat het verder over aan de mensen die het beter weten.
Kom ook omdat ik lui ben Emoticon: Smile , geen zin om kepala pusing te krijgen , om snel even te zoeken in een encyclopediae , een woordenboek of een kamus on line te gaan raadplegen.
2.zelfbescherming Emoticon: Blush :
Als ik mezelf al een zeikerd noem (avatar-motto en aantal postings) dan kunnen de anderen dat niet meer zeggen. Emoticon: Puh!
(giegel , giegel) Emoticon: Yeah right!


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 15-11-2006 09:46 sidia wrote:

...
De zeikerd kwalificatie is zelfkennis :
1 ik weet wat mijn beperkingen zijn .Want zodra het echt moeilijk en dieper ingaat in de materie heb ik de neiging om terug te trekken.
Ik laat het verder over aan de mensen die het beter weten.

2.zelfbescherming Emoticon: Blush :
Als ik mezelf al een zeikerd noem (avatar-motto en aantal postings) dan kunnen de anderen dat niet meer zeggen. Emoticon: Puh!
(giegel , giegel) Emoticon: Yeah right!


Nou Om Sid, strategisch een goede zet, maar of het in de praktijk zo werkt waag ik te betwijfelen.
Ik denk dat u puntje 3 bent vergeten op te schrijven.
Als Om Sid een posting ziet die volgens hem buiten de waarheid is dan kan Om Sid toch zijn mond niet dicht houden, hoe diepgaand een onderwerp ook is hahahaha.
Doorgaan op de ingeslagen weg Om Sid, en niet proberen Malam om de tuin te leiden.sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 15-11-2006 12:31 Malam wrote:

...


Als Om Sid een posting ziet die volgens hem buiten de waarheid is dan kan Om Sid toch zijn mond niet dicht houden, hoe diepgaand een onderwerp ook is hahahaha.


Dat is de achillespees van Ome Sid. Emoticon: Smile
(of de kinderlijke onschuld , of de pestkop in hem )
Trouwens ik leid niemand om de tuin Emoticon: Smile

Ik ben ook bang dat ik strakjes de zwartepiet krijg van Menir Van Heutsz.
Moet ik mee in een zak naar Spanjol Emoticon: Party!


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Neeeeeh Om Sid wees maar niet bang dat u in die zak van de Sint terecht komt, alhoewel het een toppunt van de multiculturele samenleving zou zijn.
Een Spaanse bisschop uit Mira met een moslim opgevoedde Indonesiër met de Nedrlandse nationaliteit in zijn bisschoppelijke stulp.
Een voorbeeld van wederzijds begrip, ik zal het toch voorstellen aan de Sint, wordt u misschien nog werelnieuws ook Om Sid.merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Malam en om Sid:stop dan gelijk een stelletje etter Antiliaantjes mee in de zak en ook Marrokaantjes van dat kaliber.
Ging vanmiddag even boodschappen doen:2 Marok.. jochies uitgebreid plassen en poepen in de struiken.zei gelijk:doe dat thuis.
Antwoord:kankerhoer en ik werd in mn gezicht gespuugd.
Leeftijd : hooguit 8jaar.
Mooie samenleving wordt Nederland Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: AngryMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Merapi,
Vertel dit maar aan AnisJ, missschien dat ie dit begrijpt.
Neeeeeh hij heeft het alleen over Jeronce en INDOSnessos , hij sdat nit met bijte beeene op te gront.JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Merapi, dit geloof ik gewoon niet.


Begin de details te vergeten

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Johan, ik verzin dit echt! niet!
Dit soort ettertjes, en ja vanaf 8jaar doen dit gewoon.
En niet alleen hun behoefte doen in de struiken, maar wat dacht je van winkeldiefstal?
Natuurlijk Hollandse kinderen pikken ook wat, maar bij de allochtoontjes gaat het heel uitgekookt.
Ma met haar lange jurk rekent af, de kinderen hebben de buit binnen en vliegen de winkel uit.
Gisteren werden er al 4 gepakt: eentje had een groot stuk kaas gepikt, de ander een DVD, allemaal uit een gezin: ma wist natuurlijk van niks..jajaJohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Ik kan me niet voorstellen dat mijn kinderen als ze 8 jaar zijn in de struiken gaan zitten poepen (en ik neem aan midden in de stad?). En dat met dit weer. Nogmaals, ik geloof het niet. Waren ze niet gewoon aan het knikkeren?


Begin de details te vergeten

spacer line  


On 14-11-2006 22:56 JohanN wrote:
Hey eduard.....ik w8 af. (potverdikkeme, ik moet minimaal 25 karakters intikken!)

Is goed gelukt....Johan Emoticon: Wink


Live life to the max.......

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 16-11-2006 20:58 merapi wrote:
Natuurlijk Hollandse kinderen pikken ook wat, maar bij de allochtoontjes gaat het heel uitgekookt.


er is dus een verschil tussen gewoon pikken en uitgekookt pikken?
Zag laatst op de tv. een zooitje autochtone Nederlandse mariniers die zonder te betalen drank en eten meenamen uit een winkel. Dit staaltje van gewoon pikken vond ik zelf ook geen schoonheidsprijs waard.
Zijn we in dit land al zover afgegleden dat we een onderscheid gaan maken tussen het steelgedag van autochtonen en allochtonen? Een autochtoon pikt en een allochtoon pikt uitgekookt . Emoticon: ConfusedJantje
User
spacer line
 

Hier nog maar es wat bejaardenterreur in het kader van "Help ik verveel mij zo". Om het af te leren.

JohanN,
En ik kan mij niet voorstellen dat kinderen ueberhaupt gaan zitten knikkeren en zeker niet in de struiken. Misschien in de struiken kinderlokkers lokken om zodoende wat knikkers te verdienen om hun zakgeld wat bij te spijkeren. Knikkeren is een spelletje dat bejaarden vroeger speelden. Toen er nog geen tv en internet was en er nog respect was voor het gezag en ouderen. Tegenwoordig hoef je daar bij de jeugd niet meer mee aan te komen. Is niet spannend genoeg. Onaangepast gedrag is in, en de drempel is laag. Zo ook de straf. De verantwoordelijkheid ligt bij de ouders en daartegen moet diciplinair worden opgetreden. De allochtonen, gasten in Nederland die zich niet gedragen, moeten na waarschuwing gedeporteerd worden.

Sapolidi,
De tv is een medium bij uitstek waar situaties vertoond worden zoals het niet moet. Ik zie ook wel es wat op tv dat niet door de beugel kan. Voor het schorem waar het hier over gaat is dat een uitdaging om dat ook eens te proberen. Merapi zag dit niet op tv maar onderging dit aan den lijve.
Wat Merapi hier beschrijft hoefden wij vroeger niet te proberen. Wij zouden constructief gediciplineerd worden. Slaag krijgen dus. Iets waar jij en andere eigentijdse “hulpverleners” aangifte van zouden doen wegens kindermishandeling.
Dit zijn de vruchten van de permissive society en het wanbeleid van de linkse politiek van de jaren 60 en het wordt alleen maar erger.


Zijn we in dit land al zover afgegleden dat we een onderscheid gaan maken tussen het steelgedag van autochtonen en allochtonen?

Nee we zijn in Nederland zover afgegleden dat dit getolereerd wordt en dat er een leger “hulpverleners “ in stand gehouden wordt om de tekortkomingen van de hedendaagse opvoeders bij te spijkeren en delinquenten te beschermen.
JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Jantje, niet tever gaan.

Hier wordt wel degelijk geknikkerd door de jeugd. Enkele maanden gelende was het weer even een rage, zoals dat vroeger ook het geval was bij mij: dan deed je weer een maand alleen maar knikkeren, dan weer een tijd ´kaaibandbonken´ en dan weer enkele weken tollen. Waarschijnlijk wonen degene die poepende kinderen zien ergens waar de struiken nog bladeren hebben. Daarnaast vraag ik me af wat iemand zelf in de struiken te zoeken heeft om daar poepende allochtonen tegen te komen.

En dat negativisme komt me ook de keel uit. Al generaties zijn er problemen met immigranten en verschil in geloof. Ook dat zal gewoon aan ons voorbij gaan en ik heb niet het idee dat de houding van de gesjeesde Transvaal of ZuidOost bejaarden hier op het forum ook maar iets aan deze situatie zal veranderen. Ik zou zelfs willen zeggen: stelletje bange piepende hollandse zeurders, meld je aan bij Nordic Walking, zie je nog eens wat van de natuur (ipv poepende allochtonen).


Begin de details te vergeten

zieleffe
User
spacer line
 

Johan je bent aan het bagatelliseren er zijn mensen die alles op een wijze beoordelen die het verstand aan hem/haar toe bedeeld.
Jou bijdrage is al heel wat als je meer dan 4 rijen vol typt.
Je geef blijk van dat je alleen wat in jou straatje past de werkelijk wereld is.
Ten minst zo kom je over in de korte weergave die je doet.
En eigenlijk laat je hiermee blijken dat het je een worst zal zijn wat er gebeurd, en wat negatieve is en positieve.
Zo kom je bij mij over, ik neem de vrijheid je te tutoyeren,dat is gemakkelijker goed te kunnen communiceren, vooral als je al zelf hier blijk geeft van jou mening kort en krachtig, maar wel op vrijwillige basis hier bent als forumlid.
Dus je bent niet verplicht dit te lezen!!!!! En als je het wel leest heb je de vrijheid om te reageren of niet
En daarom vind ik dan dat je ook dan moet slikken dat er ouderen hier hun mening willen weergeven.
Daarin ben je respectloos hen te beoordelen als geranium snuivers, en vervelende oude zeurige mensen, die altijd het negatieve, meningen hebben.
U zal ook wel eens TV kijken dan wilde ik u een advies geven kijk eens naar Man Bijt Hond, daarin zit een serie van een Amsterdamse Mevrouw Joke Rijt, die een uitzonderlijke mening heeft, die past bij haar leeftijd genoten. Ik zelf vind het maar een zeikwijf,daar kwalificeer ik haar dan ook in een niveau, van hoog zoals jij dat noemt als de gesjeesde Transvaal of Zuid Oost bejaarden.
Jou mening is van, en dan denk ik aan het liedje Wat ruist er door het struikgewas van Toon Hermans.
Je hoef daarmee niet zelf in het struikgewas in te zitten. om te horen wat er daar door ruist.
Je kan soms wel zien, en horen en dat betekend dat merapi dat gehoord heeft.
Zij is intelligent genoeg gezien haar inbreng om haar waarneming serieus te nemen, en te geloven
wat zeker respectloos kan zijn, iemand in twijfel te nemen
Wat mij zo fascineert is hoe de jongere zo kunnen denken over ouderen,dat ze dit al in het openbaar het lef hebben dit neer te typen stelletje bange piepende hollandse zeurders, meld je aan bij Nordic Walking, zie je nog eens wat van de natuur (ipv poepende allochtonen
Op de eerste plaats was Merapi niet bang om er toch wel wat van te zeggen,dat zouden een hoop jongeren niet meer durven of je krijgt al weer een aanvaring met die jongeren die genomineerd worden en in aanmerking te komen voor een onzelieveheersbeestje

En oom Ziel, ik snap echt totaal niet wat u neerschrijft of wat u bedoelt. Maar dat kan ook aan mij liggen. Snorrende rolator senioren hebben altijd al bevreemding gewekt, maar sinds ze internet hebben ontdekt denken ze hier ook de infrastructuur om zeep te helpen

Als er geen inbreng meer is van onze ouderen dan kan het zijn dat deze site ten dode is op teheffen, want dan is het echt saai aan het worden, Hier brengen wij nog een leven in de brouwerij.
En vooral als het allen van jou afhangt dan ben je hier snel uitgekeken.
Nog een vraag doe niet zo intelligent, en leg gelijk uit wie je bedoelt, wie is die man/vrouw Nordic Walking,
Dit zal je langdradig noemen dat is dan jou probleem zolang wij die vrijheid krijgen pakken wij die ook.
Of je het leuk vind of niet,jammer dan, .zo, en nu hoop ik dat je oren rood gloeiend wordt Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Nice Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: Party! Emoticon: Party!
P.S. Het zal niemand verbazen dat ik het helemaal eens bent met Jantje mening Emoticon: Laugh out loud


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Hey Eduard, daar is het A4tje Emoticon: Wink

Ziel, gekke jantje heeft het over mijn kinderen in het struikgewas die een zakcentje bijverdienen. Bent u het daar mee eens? Lees nog eens een keer goed zijn posting of begin inderdaad eens met het lezen van boeken. Goed voor het interpretatievermogen. Tip: begin met Pinkeltje, een kabouter ter grootte van je intellect.
Verder zakt mijn broek echt af als ik denk aan het niveau van algemene ontwikkeling van u. Als u vraagt wie Nordic Walking is, heb ik het echt gehad op de vrijdag middag. Geen wonder dat ik geen snars van uw postings snap en u niets van de mijne. Dude, Nordic Walking is een sport! (En ´posting´ is engels voor een ´publicatie´ of ´reactie´ op dit forum).
Voor de duidelijkheid: misschien (ik weet het wel zeker) is mijn wereld een andere dan de uwe en uw ´medestanders´. Ik kom geen poepende allochtonen in de struiken tegen, ik ga om met allochtonen die dit niet doen, die gestudeerd hebben, talen spreken en wat van de wereld weten. ELKE dag ga ik om met collega´s en vrienden die moslim, boedist, christelijk of atheist zijn. Daarnaast is het voor mij een must om Indonesisch, Nederlands en Engels te spreken (en dus ook voor degene waarmee ik omga). Daarmee creeer je integratie en een multiculturele samenleving. Van dat afgeven en dat gekleineer op van alles en de politiek bereik je niets, zeker niet in je huiskamer, achter je geranium, op 3 hoog achter.

Persoonlijk baal ik een beetje dat ook ik tot het niveau van deze wereldverbetaars op microniveau ben gezakt, voor degene die me al langer kennen, ik zal me proberen in te houden Emoticon: Wink
Oude forumgarde en kumpulangangers: tolong! Emoticon: WinkBegin de details te vergeten


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.87,944,499 topic views - 240,748 posts - 13,734 topics - 34,217 members - last post @ 15-01-2021 19:14 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,225,842 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com