indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

Help ik verveel mij zo
Ik wilde even tegen gas geven aan die pruttelen de jongere generatie tussen de 21 en 30/40 jaar die interessant doet met een topic te openen met
Help ik heb een night-shift
In plaats gewoon te roepen "help ik kan niet slapen en daarom verveel ik mij zo",is op zijn Hollands gezegd gewoon doen dan doe je al gek genoeg.
Om zo interessant telijken slaat nergens op,dat is ook wat de ouderen bij Bos zo frustreert dat is interessant te zijn, dat je uitlatingen doet , en maakt met de slogan dat je een droom hebt.
, dat je Nederland socialer wil maken, nou socialer kan al niet meer zijn, dan wat er geknoeid wordt met belasting gelden.
Wilders ook zo'n dromend, nog al van een mooie land die voor hen betekend,dat ze met mensen kunnen doen wat zij graag zien.
Maar zo is de wereld niet geschapen voor de mensheid, het is over met het betuttelen van groepen in onze samenleving.
Dat is het gevolg van dat er naar Balken-elende uitgekeken,en gegrepen wordt als zijn ideale schoonzoon die weet wat goed is voor het land!.
Niet mijn ideale beeld, en vooral gelukkig niet mijn schoonzoon,maar hij krijgt wel nu de meeste aandacht die hij eigenlijk niet verdiend.
Ook de VVD met Rita die een reputatie heeft van een Ijzeren dame, dat verschrikkelijke dingen zegt, en haar overheid apparaat is een samenhang van idealisten, die denken dat op de plaatsen van hun ambtelijke status, straks weer anderen op die plaatsen komen die het misschien beter zouden doen.
Want kijk bij de IND waar er fout op fouten gemaakt worden door de Ijzeren Rita wordt gemangeld, tot georganiseerde en dure etentjes met de hoofd van de afdelingen toe om hen, te bewegen dat maar te doen wat Rita graag ziet. En als er dan een brief perongeluk bij de ouders komen, die eigenlijk het land uit gezet zou moeten worden dat een van hun kinderen per omgaande het land uit gezet te worden, is voor de ouders schrikbarend te noemen maar voor de betreffende ambtenaar gewoon hun werk beter zouden doen.
Neen mijn stem, en dat zijn drie stemmen, omdat mijn schoonmoeder niets van politiek af weet, en mijn vriendin, niet geinteresseerd is in politiek en naar mij kijk van waarop moet ik van jou stemmen?
Denke ik dat het drie stemmen voor de dieren partij ga, als protest van die zooie die nu aan zieltjes winnen doet.
Het eerst wat gebeuren moet in Nederland is dat er al dat gedonder met het gesubsideerde organisaties afgeschaft zou moeten worden, en dan proberen te bekijken wat nodig is om zoals TBS of TBR nodig is die mensen weer op het rechte pad te brengen.
Dus een samenleving moet maar aan zien dat er mensen zijn die niet in het gareel wil als wat de samenleving normaal vind dat er dan maar extra gelden naar die idioten moet gaan om hen weer op het goed pad te brengen.
Moet u eens zien hoe dat afloopt als men nu al weet, als ik dat doet, wat de samenleving ziet als een crimineel gedrag, voor hen geen plaats meer is voor een normaal leven in die samenleving.
Zo ook zijn er steeds meer mensen betrokken om die samenleving in goed banen te houden, er is te veel crimineel gedrag ontstaan die zijn weerga niet kent, en wat zonde is omdat maar een eurootje aan te besteden.
er komen daardoor steeds meer maatregelingen die de gewone vrouw/man er ook steeds meer er van last krijg, zelf je partner kiezen uit welk land ook is steeds onderheviger geworden voor een analyse om nog maar enigzins de vrijheid te hebben als mens je partner te kiezen.
Er worden zo grote beperkingen opgelegd, het is toch gek van woorden dat je a.s partner het wilhelmes moet kunnen zingen , terwijl jij zelf als in inwoner er geen behoefte heb om dat maar te leren ook.
Achterlijke kan het niet gaan meer in Nederlandssubsidie afschaffen,en niet meer uitkeren dan wat nodig is, hen een normaal leven te geven.
Daarom denkt ik dat de partij voor de dieren voor mij een goed alternatief is. Emoticon: Yummie!
Opvallend was ook dat we het niet langer over de toekomst hadden,maar alleen over het verleden,om de doodeenvoudige reden dat we ons reeds in de een gedroomde toekomst bevonden, en er niet meer eens konden fantaseren (van a Striendbergen) Emoticon: Devil Emoticon: Nooo Emoticon: Shut up! Emoticon: Wink
Ik hoop dat er meer leven in de brouwerij komt dan de afgelopen dagen gebeurd, en de kook boeken even voor wat het is geweest Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 


On 13-11-2006 10:06 zieleffe wrote:
Help ik verveel mij zo
Ik hoop dat er meer leven in de brouwerij komt dan de afgelopen dagen gebeurd, en de kook boeken even voor wat het is geweest Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!


Let op mijn woorden, volgend jaar komt er meer leven in de brouwerij (wereldwijd) dan de afgelopen jaren. En de daarop volgende jaren zal er nog meer leven de brouwerij verlaten.
Emoticon: Confused


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Jantje
User
spacer line
 

= moderator edit: nee jij moet vrij weinig, behalve stoppen met die persoonlijke aanvallen van je =sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 13-11-2006 10:50 Albert wrote:

...


Let op mijn woorden, volgend jaar komt er meer leven in de brouwerij (wereldwijd) dan de afgelopen jaren. En de daarop volgende jaren zal er nog meer leven de brouwerij verlaten.
Emoticon: Confused

Hi Om Apie.

Weet jij iets wat wij niet weten. ??

In het algemeen zal je wel gelijk hebben , de westerse economische macht heeft haar hoogte punt bereikt , hoger kan niet meer, alleen maar naar beneden.
Ook op politiek gebied , amerika en de satelietstaten ( Emoticon: Smile verliezen ook hun macht.
En het is logisch dat ze het willen behouden.
Maar de wiel draait gewoon verder . Zo is het leven. Emoticon: Yes!
En wat je gezaaid hebt zal je ook gaan oogsten. Emoticon: Party!
(staat ergens geschreven Emoticon: Smile ) Emoticon: Blush


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Hoy hoy hoy Om Ziel, grof gezegt Malam kreeg spontaan een orgasme van uw posting, wederom een sp stemmer erbij dacht ik.
De partij voor de dieren? Niet dollen Om Ziel, stel u voor, geen varkenslapjes, biefstukjes enz enz. meer tenzij de koe of het varken in liefde wordt grootgebracht en stiekum in zijn middagslaapje een spuitje krijgt om zonder dat ie het in de gaten heeft geslacht te worden.
KUL KUL en nog eens KUL, laat die trut van de dierenpartij maar eens in de situatie komen als de mensen in de hongerwinter van `44~`45 in Rotterdam dan vreet ze nog wel een kat als ze der maag kan vullen.
Vervolgens uw uitspraak, dat het over is met het betuttelen van groepen.
Hoe bedoeld u dat?????
Geen helm meer dragen, geen veiligheidsgordel meer dragen, weer telefoneren in de auto, kinderen een corrigerende tik mogen geven enz. enz.
Over betuttelen gesproken??????? Wordt wakker Om Ziel er zitten een stel idioten in den Haag die de bevolking geen spatje vrijheid meer wensen te geven, we worden hersendood gemaakt.
Big brother is watching you.
Voor de rest ben ik het voor 100 % met uw posting eens.zieleffe
User
spacer line
 

Ja Pak Sidia dat is de juiste benadering dat je ziet hoe de Amerikanen zich altijd maar weer zich eigen in de nesten werken.
Ze blijken maar niet te leren van hun geschiedenis daarom gelijk aan uw kant wat je zaait zal je oogsten,kort, en krachtig neer gezet Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Very funny Emoticon: Very funny
Jantje ik heb niet voor niets mijn best gedaan een thema te maken, dus graag over mijn inhoud, om hier niet terug te komen, en elke keer op de man te spelen.
Dat heeft geen zin ik hoop dan dat ALbert het negeerde verstandige mensen,volwassen gaan er mee om, en gaan over tot de order van de dag............... Emoticon: Bye bye Emoticon: Worship Emoticon: Puh!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Ik vraag me af waar de Kuruksetra gaat worden , hoop dat het niet in de buurt van Indonesia zal plaatsvinden.

En wie zijn dan de goeden ? , en wie zijn dan de kwaden.?

Als ik vers 40 van Bhagavad-gita lees , de slag van Kurukstera en het woord "familie" gaat veranderen in mensen en of landen kan je ook gaan afleiden wie de goede en de kwade zijn.

"Wanneer er goddeloosheid heerst in een "familie", O Krsna , raken de vrouwen verdorven en op de verlaging der vrouwen, O telg van Vrsni volgt ongewenst nageslacht "Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 13-11-2006 11:19 Malam wrote:
Hoy hoy hoy Om Ziel, grof gezegt Malam kreeg spontaan een orgasme van uw posting


Weet dat het uit de verband werd gehaald.
Stel is voor dat het kan . Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Kan je moeilijk lichamelijke en geestelijke "bevrijding" krijgen bij een bepaalde daad (schijnt bij oudere heren plaats kunnen vinden) en dan een posting van Ome Ziel er bij halen (even uitprinten natuurlijk) , en al die oude Oms krijgen gelijk "dinges" Emoticon: Cry durf ik niet te schrijven).
Klaar is Kees . Emoticon: Party! Emoticon: Party!

Beter dan Viagra . Emoticon: Blush


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Ha ha Malam ja de geest is uit de fles geraakt door juist die betutteling.
Wij kunnen samen vergelijken met Indones, zijn ze daar zo betuttelend bezig een voorbeeld, bellen in de auto zonder die carkit, is mogelijk. Nu pas hebben ze de autogordel verplicht, en heb je gezien he ze daar in de fille op de vluchtstroken rijden. zomaar een vergelijk????
Men heeft daar niet zo veel, gebots,en waarschuwingsborden, als hier in dit kikker landje.
Wordt je dan niet betuttelt als je oud wordt, dan maar naar opvanghuis, nog net geen slachthuis gebracht, alles van uit de politiek klimaat,je voor laten houden wat je wel,en niet mag, is betuttelen. Jan Maryijnensen, heeft het ook reguleren van je mag niet je eigen school keuzen maken, dat doet straks de politiek? Voorbeelden genoeg wat je van de linkse hoek kan verwachten.
Maar ook die liberalen die zeggen dat de zwarte scholen niet langer zo kan dus verwacht van hen ook geen vrijheid in keuze.Dat maakt het libelarisme zo beangstigd
Alles moet van uit die initiatieven die de Politiek wel even voor zeggen, je dat moet gaan doen.
De varkenslappen zijn lekkerde als je goed met een varken omgaat geen stressen die varkens hebben het lekkerste vlees.
Maar Malam kom op die vergelijk met de honger winter in een oorlog situatie is toch belachelijk dat kan, en mag nooit meer gebeuren, want dan heeft ALbert zijn gelijk, en die mag hij eigenlijk niet hebben.
Als er verstandig met de mensheid mee omgesprongen wordt dan is er nog een heeeeeeeeeeeeeeel goede toekomst voor ons weggelegd!!!!!!!!!!!!!!!! Emoticon: Yummie! Emoticon: Yummie! Emoticon: Nice Emoticon: Puh! Emoticon: Party!

Ha ha Malam hoeveel orgasme heb je nodig om je verstand bij elkaar te rapen, je krkan er ook pusing kepala van krijgen Emoticon: Party! *O


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Sudah Om Sid hahahahaha.
Bij wijze van spreken toch!!!!!!!
Pas op ya zeikerdje uit Brussel, forumgebruikers niet te letterlijk nemen.
Alhoewel de posting van Om Ziel gaf wel een stuk bevrijding in de onderbuik van Malam, tja wie weet Emoticon: Yes!JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Wat een onzin, Maurits had inderdaad nachtdienst.


Begin de details te vergeten

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Ik heb ook dit onderwerp even verplaatst naar het subforum 'Andere praat', staan ze er nu netjes allebei Emoticon: Party!maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Doe effe niet zo zielig (Zieleffe).

Ik snap best dat jij oude ziel gefrustreerd raakt aan al die veranderingen die zich waarschijnlijk door gaan voeren in het politieke klimaat in Nederland. Echter, als ik een oproepje doe op een forum (waar is een forum anders voor), voor wat gezelschap en als jij dat vervolgens direct gaat koppelen aan jouw problemen dan ben je pas zielig bezig.

Goed, goed misschien komt het woord nachtidenst op jou decadent over, maar in dat woord nachtdienst gaat mijn politieke voorkeur niet schuil. Ik stem zelfs niet in NL, ik volg het nieuws zelfs niet in NL, kortom ik woon niet eens meer in NL. Ik snap best dat al die veranderingen zichtbaar belastend zijn voor jouw oude linkse ziel, maar val mij daar in hemelsnaam niet mee lastig en noem jouw idiote stomme politieke strubbelingen en mijn naam niet in 1 reactie op een forum....

Ik zie zoveel, in mijn mening, idiote postings. Maar ik reageer daar niet op, een forum is altijd nog subjectief en als je het niet eens bent met de inhoud van mijn posting mag je dat discussieren. Maar dat lijkt mij vrijwel onlogisch gezien het FEIT dat ik wel degelijk een nachtdienst had.

Alsjeblieft oude vent, laat mij met rust met jouw stomme idiote gebrabbel. Met je drie stemmen en je schoonmoeder, je doet net alsof mij dat wat kan schelen, maar dat doet het echt niet.

Ik ben volgens mij niet zozeer diegene die zich verveelt! Gezien jouw idioot lange postings die meer op ijlen dan op discussieren lijken. Neem een keer een vakantie, dat zal je gefrustreerde gedachten rust geven. Misschien een keer wat anders dan NL of Indonesia, misschien komen je gedachten dan tot rust. Als je wil kan ik je wel wat aanbevelen, laat maar weten...Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Au au Om ziel,
Dit antwoord had u kunnen verwachten.
U heeft al meer commentaar gehad op mannen die uit hun eigen situatie een posting of een beschrijving deden.
Dat noemt u het ik gevoel.
Het is van mensen die nog werken en van uit hun eigen situatie iets vertellen of weerleggen.
Als u niet meer aan het arbeidsproces deel neemt dan kunt u hoe jammer dan ook geen oordeel meer geven hoe de werkende maatschappij in elkaar zit.
U weet op dit moment niet wat een nachtdienst voor impact op een persoon heeft, ik denk zelfs dat u het helemaal niet weet, omdat u nog nooit per maand een aantal nachten hebt gelopen.
Makkelijk oordelen Om Ziel!!!!!!!!
zieleffe
User
spacer line
 

Ja Malam dit had ik ook verwacht dat ze op hun pik zijn getrapt.
Daarom was ik er ook mee begonnen.
Zielige mensen die zich zo uiten ik noem mij wel ziel maar ik ben het niet hoor.
Dit bedoel ik ook nou hoe indrukwekkend zij proberen over te komen met hun indrukwekkende kundige nicht spoken, zeg gewoon dat je lui bent, en eigenlijk die nacht diensten niet ziet zitten, maar eigenlijk zou willen gaan slapen. maar ja gelukkig dat ze er zijn, en dan in de baas misschien eigen baas zijn dure tijden, en te kunnen internetten, en dan roepen dat ze niets te doen hebben, daarom maar dat in de wereld bekend maken of wij daar mee medelijden gaan krijgen.
Kom op zeg dit doet mij niets wat ze voor antwoorden geven het is zeer zeker die problemen hebben, sommige mensen als ze op hun staart trappen hebben ze gelijk een commentaar van hier tot London, of eigenlijk van Londen tot hier. Wat een schokkend nieuws was dat zeg, als je anderen hoort dat de halve wereld bijna in brand staat dan komt er een topic dat er een persoon moeite heeft met nachtdienst die nicht ridder, sorry hoor.
Daarom wordt het hier steeds saaiender laten wij over koetjes en kalfjes hebben het kan vriezen, en dooien.
Hé dooie weet u wie dat zegt ja als je in London woont, en werkt kan je dat ook niet weten, dat zegt een vrouw in man bijt hond zogenaamde kassa Juffrouw.
Maar dat ik deze reactie nog wat op wil voeren, anders gaat het er toch saai aan toe, dan hebben ze het hier over wat lekker is, en wat er in de geschiedenis heeft plaats gevonden. "ouw pikkie ouw" , niet meer doen?????? Emoticon: Party! Emoticon: Nice Emoticon: Shiny Emoticon: Sadley
Malam ik oordeel niet ik constateer, meer niet Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Ze zijn in iedergval geen goede politiekers, hierop had je niet op moeten reageren. Nu blijken ze geen kerel te zijn, maar dan een zielepoot.
Sorry omdat ik zoveel geprobeerd hebt niet op de man te spelen gelijk over gegaan bent naar politieke thema zal ik mijn zegje doen overreactie van hen die zoals ook Woutertje Bos zich aanesproken voelde dat hij aangepakt word door zijn mede partij lijsttrekkers met tegenstellingen, en gelijk hun moedertje roepen.arm, arm arm jij
kom op wees een kerel, Emoticon: Yeah right! en ga niet zo te keer als een kip zonder kop. Emoticon: Shut up! Emoticon: Yes! Emoticon: Nice Emoticon: Shiny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Oude arme man!

Hou op met je postings, diegene die je voor gek zet dat ben je toch echt zelf! Goed, ik ga geen lange posting neerzetten, want ik heb mijn punt gemaakt in mijn vorige posting.

Echter,het is jij die begint mij aan te vallen op een forum, dmv rare ideeen aan mij te linken die helemaal niet waar zijn. Je maakt assumpties, die helemaal niet waar zijn. Echt zieleffe, ik denk heus dat jouw fantasie de loop met neemt.

Zonder jou grof te gaan beledigen, zal ik even uitleggen waarom ik die posting deed;

Zover je het nog niet wist, mijn naam is Maurits, ik ben jong, ambitieus en hard-werkend. Ik heb geen hekel aan nachtdiensten, daar ze soms langdradig en wat saai zijn. Het leuke van een nachtdienst is dat je allerlei andere dingen meemaakt dan in een dagdienst. Ook een voordeel is, is dat het wat stiller is en dat, als je tijd hebt, je even het internet op kan. En dat ik vervolgens peil of er nog iemand online is, heeft niets te maken met lui zijn, of slapen gaan willen, en ik riep al helemaal niet dat ik wilde gaan slapen. Ik heb die ochten tot 12 uur gewerkt. Dat is een shift van 23 tot 12, dat maakt mij niet uit, want ik hou van mijn job. Dus zie mijn posting alsjeblieft niet als een klaagzang, dat zijn meer jouw politieke gekleurde lange zinnen die meer op een geillisioneerde vorm van ijlen lijken.

Als jij over politiek praat, doe je alsof het verkeerd is om een droom te hebben, maar dat had ooit een man die jij zelf heel erg bewondert ook ooit eens, niet? Ik geloof dat zijn naam Nelson Mandela is!

Nogmaals ik distantieer me van allerlei politiek ge-discussieer, dat is immers wat men ook leert in een hotel als een gast daarover begint. En tijdens een nachtdienst heeft men nou eenmaal soms met lastige, dronken, gekke gasten te maken. Maar dit is niets anders dan op een forum, dit blijkt wel weer!Nogmaals ik heb mijn punt richting jou gemaakt in mijn vorige posting!

Sorry mijn posting is toch nog ietwat lang geworden, maar het is niet anders
Een fijne avond!
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

zieleffe
User
spacer line
 

Dank je wel Maurits je hebt je punt gemaakt, het was een korte intermetso gelinkt aan jou posting ik ben snel overgegaan aan de politieke kant van dat lange verhaal dus dat is mijn stijl te discuseren op gebeurtenissen die, voor je ogen op TV gebeuren, en daaraan een verhaal aan koppelt.
Dus als je ,je eigen aangesproken voelt wat voor mij een algemeen indruk is, dat de jongere gouw in die klaag gezang terecht komt, dat ze gouw op hun tenen getrapt voelen, is duidelijk een begrip die je waar maakt.
Een bevestiging die ik al had, zoals ik mij al algemene indrukken van die generatie had,wordt al weer eens bevestigd.
Als je eigen uitdrukt doe het dan in begrijpende taal, en laat je niet door je invloeden van buitenlandse woorden je groot voor doen. ik ben maar een gewoon geschoolde persoon die dat taal gebruik niet herkend. Emoticon: Shiny Emoticon: Yummie! Emoticon: Party!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

maurits
User
User icon of maurits
spacer line
 

Misschien moet je eens een boek lezen in plaats van televisie kijken, dan zou je wellicht je vocabulair wat uit kunnen breiden...


Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Ik irriteer me al tijden aan postings van bepaalde aow trekkers die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Pretenderen van achter de geraniums een mening te hebben over vanalles en nog wat. Dit is voor mij een reden om niet zoveel meer te reageren op topics (of er zelf enkele te beginnen). Onder het mom van ´die jongere generatie´ denken deze links radicale geranium snuivers zich vanalles te veroorloven. Nu kan ik tegenwoordig veel hebben (jaja, de verantwoordelijkheid wordt op jongere leeftijd steeds groter en dus moet ik steeds meer afstand nemen van zaken Emoticon: Wink ), maar als er nog iets is waarmee je me op de kast kan jagen dan is dat wel dat afgeven op de jongere generatie door de oudere generatie.
Nu ken ik redelijk wat forumleden uit het verleden (de roemruchte kumpulans, gezellig met z´n alle makannen en matten met de ME na het drinken van teveel Tjendol Emoticon: Laugh out loud ), en ik denk dat de meeste het wel met me eens zijn. Jongere posters voelen zich door deze bejaardenterreur duidelijk niet op hun gemak en dat blijkt ook uit de frequentie waarmee nu door deze groep wordt gepost. Jonge posters, verenigd u en laten we een front vormen tegen de ´gouden bruiloft generatie´.

Komt mijn boodschap over?


Begin de details te vergeten

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Links radicale geranium snuivers
Oudere generatie die op de jongere generatie afgeven
Bejaardentereur.

Nooit geweten dat er zo veel tegenstellingen zijn . Emoticon: Smile
Heb even gekeken of ik bij de geschetste profiel beantwoorde.
En tot mijn vreugde niet.
Ben nog lang niet AOW gerechtigd, zit achter kembang anggrek ipv geraniums en heb altijd sympathie voor de jongeren .
(ze moeten tenslotte mijn toekomstige AOW betalen Emoticon: Yes! )


Ik heb gedacht dat de oudere generatie het de jongere generatie mogelijk heeft gemaakt om verder te kunnen studeren.Dat de jongere generatie daar door meer mogelijkheden hebben gekrgen om te kunnen ontplooien.

Front vormen tegen de "gouden bruiloft generatie " ??
Wah een soort Front Pembela Generasi Muda . Emoticon: NoooBisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Waarom is er geen politieke Indische partij??
Uiteindelijk hebben onze Indische Nederlanders toen alles achter moeten laten en met veel geploeter een nieuw bestaan moeten opbouwen, na ""even""overgeplant zijn naar een heel andere cultuur,
Weet iemand eigenlijk wel, dat de Indische gemeenschap[wordt onder allochtonen gerekend, belachelijk] de grootste ""allochtonen gemeenschap""
in Nederland is? terwijl ze allang de Ned. nationaliteit hebben.
Er wordt heel veel uitgeven voor Marrokanen, en probleem jongeren om ze op het rechte pad te zetten en uit de criminaliteit te houden.
Maar:
Wie heeft het over de Indische germeenschap?
zij moesten ploeteren, kregen weinig, als ze al iets kregen moest het op de cent terug betaald worden.

Ik kan alleen maar dit zeggen:diep respect voor onze Indische Nederlandersmerapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Malam, heb enorm gelachen om je commentaar, maar ik ben het met je eens.
Zei je al eerder, tis of ik pa hoor, ook een echte Rotterdamse eerlijke flapuit Emoticon: Party!JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Merapi: emotioneel maar inhoudloos, geblaat van een minderheid die zelf geen initiatief neemt (dus geen indische partij Emoticon: Wink ). Je maakt het meer gestalte door er een feit bij te vermelden:
Wist je dat de meeste oude indo´s een niet 100% AOW hebben omdat ze geen 40 jaar in Nederland ´als werkende´ geregistreerd hebben gestaan. Dat is kommer en kwel. Daarnaast hebben de oude indo´s toen ze in 1953 Nederland binnenkwamen geen huis en inboedel toegewezen gekregen. Voor de inboedel moesten ze een lening afsluiten en de inboedel is tot op de laatste cent terugbetaald moeten worden. Dit in tegenstelling tot de surinamers in 1976

Om sid, haal aub niet de twee grootste euvels van het huidige Nederland erbij: het zorgstelsel en het onderwijs. Twee gedrochten die door de oude generatie op een vrijdagavond bij de plaatselijke hobbyclub in elkaar is geflansd onder het mom van ´we zien later wel hoe de volgende generatie het gaat betalen´. Ik heb maar weer eens een extra dromenvangertje boven mijn bed gehangen.


Begin de details te vergeten

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Johan, ik ben veel uitdrukkingen tegen gekomen, maar hoe u zo`n ouwe rooie rakker noemt, links radicale geraniumsnuiver, ik heb op de grond gelegen van het lachen.
Ik voeg hem toe aan mijn woordenboek
Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Aduh, nog zelden zo'n ongeorganiseerd topic gezien hier. Staat in ieder geval op de nominatielijst om gesloten te worden.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,011,240 topic views - 240,756 posts - 13,734 topics - 34,238 members - last post @ 18-01-2021 16:50 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,366,386 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com