indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Jantje
User
spacer line
 


On 18-10-2006 13:57 Malam wrote:
Potverdrie nokken jullie nu eens, wat zijn nu de kosten om dat rotding naar Nederland te vervoeren, geef is een duidelijk antwoord, als het gaat over 100 of 200 Euro dan betaald Malam dat wel, in de Rotterdamse haven ben ik thuis dan haal ik dat rotding op en dan kan Umberto dat kreng gebruiken voor zijn goede werk, waar hebben we het in godsnaam over.

Hey Malam,

Mooi gebaar. Maar je zult begrijpen dat door deze hele affaire mijn vertrouwen in de mensheid op een steeds lager pitje komt te staan. Maar als jij meent wat je hier schrijft dan hoeft Umberto mij niets te betalen en kan hij dat geld in zijn projecten stoppen. Ik heb inmiddels een pickup gehuurd en laat de becak morgen ophalen bij Albert. Emoticon: ShinyMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Jantje als het om honderd of tweehonderd Euro draait dan betaal ik dat gewoon, en die centjes worden gewoon in Indonesiè op uw bankrekening gestort.
Maar ik heb geen idee hoeveel zo n geintje kost, of hoe dat gaat, in iedergeval zal zo n container wel bij de ECT Rotterdam gelost worden en opgehaald door een expeditiebedrijf die die groupage doet.
Ik ken de weg in Rotterdam dus dat moet geen probleem zijn.merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

Hi Malam, ik begin iets te begrijpen van de siuatie.
Maar wat kost het dan om die becak naar Nederland te krijgen?
Vraag me wel af wat Umberto wil doen met een becak, we gaan de winter tegemoet en wat voor promotie doeleinden?
De opslag van een becak zal toch geen probleem opleveren?
Goed, eerst even een kostenplaatje wat betreft het vervoerMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Beste Merapi,
Voor zo ver ik weet doet Umberto goed werk, hij zameld geld in voor een weeshuis(huizen) in Indonesië, nu is het een bijzonder idee om een orginele becak hier in Nederland te gebruiken om de aandacht te trekken, althans wat ik heb begrepen.
Jan heeft een becak gekocht, die zou op èèn of andere manier kosteloos naar Nederland vervoerd worden, deze becak is naar Albert gegaan, op de èèn of andere manier is er van alles misgegaan, zo heb ik dat begrepen en het echte fijne weet ik er ook niet van.
Wat mij hoofdzakelijk trof is dat Jantje dat ding gekocht en voor gefinacieerd heeft, regelmatig zie ik postings van Jantje die uiterst kritisch zijn, als Jantje zich voor zo`n doel inzet dan kan het niet anders als goed zijn.
Als Jan zich er voor inzet en Umberto(Hagen) voor zijn weeskindertjes er geld mee kan verzamelen, dan wil ik ook mijn steentje bijdragen en als dat dan 200 Euro moet kosten dan zorg ik dat Jan via mijn familie in Indonesië voor dat dat ding op transport gaat Jan zijn centjes op de bank heeft staan.
Mocht het meer kosten dan doe ik een beroep op een aantal medeforumleden.
Ik heb geen idee wat zoiets gaat kosten, daar heeft Jan veel meer verstand van.
Het opvangen van dat ding in Rotterdam is voor mij ook geen punt, en indien nodig dan wil ik na afspraak met Umberto nog het vervoer naar Zeeland regelen ook.
Ik begrijp dat Jan teleurgesteld is en na allerlei misverstanden het vertrouwen in mensen aan het kwijtraken is, maar ik betaal vooruit, en als ik niet waar zou maken wat ik zeg, dan zou ik een ongeloofelijk stuk schorem zijn, zo steekt de gemiddelde Rotterdammer niet in elkaar en zeker een havenarbeider niet, die hebben wel een grote bek, maar dat is maar uiterlijke schijn.

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

[
On 20-10-2006 04:24 Malam wrote:

Jan heeft een becak gekocht, die zou op ��n of andere manier kosteloos naar Nederland vervoerd worden, deze becak is naar Albert gegaan, op de ��n of andere manier is er van alles misgegaan, zo heb ik dat begrepen en het echte fijne weet ik er ook niet van.

Even mijn kant v/d story.
1) Er zijn geen misverstanden.
2) Ik had beloofd de Becak kosteloos te vervoeren naar NL via mijn klanten. Doch geen van mijn klanten wilde daaraan beginnen. Zo'n 2 cbm minder in hun container.
3) Ik heb zelfs geprobeerd meerdere klanten te vinden om 1 container te delen, zodat daarin de Becak mee zou kunnen. Is nooit gelukt.
4) Muffy of Vincent zou maanden geleden de Becak meenemen. Hij adverteerde met ruimte in zijn container. Nooit iets van zich laten horen.
5) Toen hij weer adverteeerde voor ruimte in zijn container, vroeg ik Umberto en Jantje per e-mail om support op het forum. Om anderen te waarschuwen voor het feit dat hij de 1ste keer niets van zich heeft laten horen.
6) Van beiden kreeg ik totaal geen reactie per e-mail.
7) Alleen van Umberto kreeg ik een negatieve reactie op het forum. kort samen gevat Vincent is een eerlijke zaken man En daar kan je het mee doen . Dit is terug te vinden in het forum.
8) Dat eventueel Vincent het e.e.a. is vergeten, ok. Kan ik begrijpen. maar dat is nog geen reden voor Umberto om zo te reageren.

Dus dat is mijn dank om proberen iemand te vinden die de Becak naar NL wil vervoeren. Ik zou dan voor de vervoerskosten betalen. Na zo'n opmerking van Umberto is het LOGISCH, dat ik zeg er uit met dat ding. Ik stop ermee. En dat ik beiden uitmaak voor ondankbare honden. En nee ik wilde dat ding niet zelf per LCL vervoeren. Kost veel meer.

Ik ben benieuwd of de oh zo heilige Umberto het LEF heeft om hier op het forum uit te leggen waarom ik na zoveel maanden zo'n negatieve opmerking krijg. Als dank je wel voor alle moeite.

En als iemand het tegendeel denkt te bewijzen, dan kan ik alle e-mails als bewijs doorsturen.

Nou probeert Jantje de zielige hond samen met Umberto hier uit te hangen. Doch zij zijn zelf de reden waarom ik zeg, "er uit met dat ding".


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Jantje
User
spacer line
 

Beste Albert,

Vindt je het goed dat ik in de loop van volgende week, of de week daarna de becak ophaal? Er is vandaag i.v.m. lebaran geen pickup beschikbaar. Ik heb je gisteren daarover ge-smsd, maar geen antwoord ontvangen. Ook nr 0811277XXX is niet te bereiken. Is :" Don't call us, we call you" nog steeds van toepassing?
Geef a.u.b. nog even je medewerking. Dan kunnen we hier een punt achter zetten.papaya
User
User icon of papaya
spacer line
 

Dutchguy, ik weet niet wat er tussen jullie gebeurd is maar als jij niks fout hebt gedaan kan ze je echt niet laten deporteren. Zelfs niet met smeergeld.

succes, Papaya


Happiness is not a destination, it's a Way of Living

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

ja , ik weet het ook niet wat er allemaal gebeurd is, maar ik denk dat er in Ned, via verenigingen etc heel goed aan een becak komt!
Zeker rond Den Haag, met zn vele Indische verenigingen, moet lukken!zieleffe
User
spacer line
 


On 11-10-2006 09:55 dutchguy1000 wrote:
Beste mensen,

Ik zit hier in een lastige situatie.

Mijn vrouw heeft me verlaten met mijn baby zoals jullie mischien wel weten.
Nu begint het echt te escaleren en nu dreigt ze me te laten deporteren uit indonesia met een reden die ze niet wil vertellen.
Ze zegt dat ze alles al in beweging heeft gezet en dat ik een grote verassing zal krijgen.
Iets wat ik schijnbaar gedaan zou hebben in ons huwelijk maar ik kan me echt niks zo ergs voorstellen wat ik gedaan zou kunnen hebben.

Heeft er iemand een idee hoe moeilijk of gemakkelijk het is om een expat het land uit te zetten? Iemand mischien ervaring daarmee?
Hier gaat het om
Dit is verwarrend bezig zijn, papaya is ontopic, en merapi offtopic.
Die becak hoort hier totaal niet thuis, en die problemen die hier wel thuis hoort is dat dutchguy1000 de hier boven geplaatste vraag van hem inmiddels al 3 pagina's verder Emoticon: Shut up! Emoticon: Nooo Emoticon: BlushVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

merapi
User
User icon of merapi
spacer line
 

klopt om Ziel,ben off tOPIC, doe mn best om Hagen te helpen, maar lukt niet echt goed, ik bemoei daar niet verder meespacer line  

beste mensen,

wel grappig dat mensen zich om een zaak als een omgebouwde bakfiets zich zo druk kunnen maken.
maar goed,

Het is hier tot nu toch rustig waarschijnlijk door idul fitri, ik houd jullie wel op de hoogte....

Greetz
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.84,149,850 topic views - 240,036 posts - 13,725 topics - 32,690 members - last post @ 10-08-2020 14:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

137,288,070 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com