indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 

Jullie weten het inmiddels al: D'66 - althans de fractie -- heeft haar steun aan het kabinet ingetrokken
Of Verdonk weg, of wij weg : luidt het adagium.

Jullie weten ook dat Hirsi ali gelogen heeft over haar naam en over haar leeftijd.

Wat mij echter verbaast is, hoe het mogelijk is dat Hirsi Ali opeens "het recht " in handen heeft, althans aan haar zijde heeft, en dit wordt geaccepteerd ook.

Het Somalisch (cq islamitisch?) recht ivm haar naamgeving (van haar grootvader) en het gewoonterecht van de vrouw om haar leeftijd te verdoezelen (leugentje om bestwil).


Sweet young thing

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Wat ik vreemd vind dat Nederland de wetten van Somalia accepteerd en voor zoete koek gaat aannemen.
Zo te zien hangt er een hoge prijs voor de Nederlandse paspoort van een fraudeuleuze persoon.
Beledigde Islamieten in Nederland , de gekonkel van de dames/heren volksvertegenwoordigers , en kabinetcrisis. Imagoverlies in het buitenland.etc
Wat een beschamende sinetron , hoe men hier de democratie bedrijven.

Eerst was die ALI de naam van de moederzijde , terwijl van de vader Magan was.
Nu is het weer ALI , maar van welke zijde ?
Vader of moederzijde.??
Voor zover ik weet is bij de Islam de naam van de vader zijde die gebruik werd, niet van de moederskant.

In Indonesia heb je ook 3 wetten .
De Gewoonte recht(adat)=dat kan verschillend zijn.Minangkabauer , Jambi. Batak , Sunda/Javaan etc is ook verschillend.
Daarna de Islamitische recht en de derde is de Hukum ex BW.
Nederland erkent de 3 wetten in Indonesia , maar mbt Somalia ????
Dat vind ik vreemd.
Het ruikt naar Kolusi en Nepotisme.
En nu nog de Korupsi , dan wordt het KKN en dan leven wij in een tulpen republiek.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Inmiddels is het kabinet gevallen. Tijd om een man met militaire achtergronden naar voren te schuiven voordat we Italiaanse taferelen krijgen in onze eigen Republik Pisang.


Ho Lee Fuk

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 29-06-2006 20:49 Yerun wrote:
Inmiddels is het kabinet gevallen. Tijd om een man met militaire achtergronden naar voren te schuiven voordat we Italiaanse taferelen krijgen in onze eigen Republik Pisang.


Goed idee Yerun. Mijn eerste gedachten gaan daarom ook uit naar die majoor/overste Karremans. Maakte op mij tijdens de val van Srebenica een verpletterende indruk. Emoticon: Yes!Richy
User
User icon of Richy
spacer line
 

Opnieuw verkiezingen... PvdA, SP en Groenlinks staan te popelen om de centen weer "over de balk" te smijten. Enig economisch herstel wordt direct weer te niet gedaan. Jan Modaal en lager klaagvolk wrijven zich alweer in de handen om hun zakken te vullen. Op je reet blijven zitten betaald nog altijd het beste uit...


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

Albert
User
User icon of Albert
spacer line
 

Wat een gekakel toch weer over de politiek en nieuwe verkiezingen, enz.
H.-Ali is voor het kabinet een 'belangrijk persoon'. Daarom mag zij blijven ieder ander 'normaal persoontje' moet vertrekken.

Waar gaan jullie allemaal op stemmen op CDA, VVD en PVDA? Ja? juist ja dat dacht ik al. Hoeveel van jullie zaten te vloeken en te tieren toen Pim Fortuin werd vermoord en dat hij daarvoor door het gehele kabinet zwart werd gemaakt?

Kom op zeg, wat een huichelarij onder de stemmers. Gewoon blijven stemmen wie weet krijg je voor dat je, je graf in duikt het kwartje van Kok ook nog terug. En worden de benzine afspraken terug gedraaid door het kabinet, enz.

Iedereen loopt te kankeren en te vloeken op de politiek doch blijven netjes iedere keer weer naar het stembusje toe gaan.

Stop toch eens met die onzin en laat NL daadwerkelijk weten wat je ervan vindt.

De telegraaf afgelopen week, schijnt als eerste krant in NL een artikel te hebben geplaatst dat 9/11 pure onzin is. Niks terroristen maar CIA en andere legale maffia in de USA.
Terwijl het in de rest v/d wereld allang en vooral ook in de USA bekend is dat er geen terroristen waren. Gewoon een excuus om Irak/Afghanistan/Iran, e.d. binnen te vallen. Ook de bom explosie in Londen is het werk van de legale maffia aldaar.

Zien jullie niet hoe je door de kranten wordt gedomineerd. Geloof je echt in pers vrijheid? Geloof je daadwerkelijk alles wat de kranten schrijven?

Nederland verschilt echt niet veel van IndonesiŽ, alleen wordt het daar (NL) wat slimmer aangepakt. Droom verder over en democratie en een fijne verkiezingsperiode lammetjes.


Wil je ook meester van je eigen leven zijn? http://www.goudenera.nl

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Albert, ik opperde dus even een democratisch zijspoor door een man uit het leger. Even niet stemmen dus, even wat anders om orde op zaken te stellen en enkele vreemde democratische plooien weg te strijken.


Ho Lee Fuk

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

De uitkeringstrekkers en de allochtonen lachen natuurlijk weer in hun vuistje, als er nieuwe verkiezingen komen gaat de PvdA gigantisch winnen.

Dat gekonkel van D66 ook: waar ging het nu eigenlijk om?? Als het kabinet nu was gevallen om de kwestie Uruzgan had ik het nog enigszins kunnen begrijpen, daar gaan gewoon doden vallen, ook onder de Nederlanders. In deze situatie slaat het natuurlijk nergens op, tot 5.30 doordebatteren over zoiets onbenulligs, hoe lang moeten de debatten dan niet duren als er daadwerkelijk iets ernstigs aan de hand is als een crash van de economie of een Iraanse raket op Tel Aviv (waar de Joodse regering op kan wachten nahun razzia tegen de Palastijnse leiders deze dagen, de mongolen ze beseffen niet dat ze hun eigen ondergang tegemoet gaan op deze manier)...

Misschien 1 lichtpuntje: als er dan een linkse regering komt zal de inkomenseis voor buitenlandse partners waarschijnlijk fors versoepeld worden, de PvdA moet tenslotte iets goedmaken bij de allochtonen, ook bij onze vrienden uit het Rifgebergte. Dus de popjes mogen eindelijk naar NL toe Emoticon: Wink


Gracias. Sama sama

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Rutte is woest , D66 praat over politieke geloofwaardigheid.
Hirshi Ali is verdrietig , maar wel delighted (CNN)dat haar passaporto kwestie is opgelost.
VVD heeft gekonkeld , een nep vluchteling werd gebombardeerd als Nederlandse staatsburger.Ze loopt rond nu in het buitenland met een Nederlandse paspoort.
En haar vriendjes zijn trots dat een landgenote in de wereld picture komt.

Als ik met de 2de kamer verkiezingen mag stemmen zou ik niet weten op wie ik moet gaan stemmen.
VVD? Ben gewoon kwaad (woest) op hun, terwijl ik al tig jaren op hun heb gestemd.
CDA ? Door de gekonkel met de passaporto vind ik ook een steletje hypokrieten.
De linksen ? : Ach dat zijn gewoon potverteerders. Heb soms nog nachtmeries van Den Uil in de verkiezingstijd..
De regering en de zgn volksvertegenwoordigers hebben aan de hele wereld laten zien hoe groot een klein land kan zijn.
Dat is Democratie ten top .Anderen zullen zeggen DemosCrazy of Double Dutch.Of de "hele"wereld je uitlacht is niet erg. Ya het is niet erg , als je maar in de belangstelling kan komen .
Nietwaar ?


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

dangdude03
User
User icon of dangdude03
spacer line
 

Wat mis ik hier de laatste tijd een beetje tegengas van b.v T&J, en dan bedoel ik niet Tom en Jerry. Niemand hier lijkt blij met het opzouten van die lui die al die tijd met de rug naar het volk hebben geregeerd. Tjonge jonge wat een ballen hier. Een off-topic onderwerp als politiek (en religie) is bovendien niet erg bevorderlijk voor de sfeer hier, dus ik zal er verder niet op ingaan.maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 30-06-2006 10:54 dangdude03 wrote:
Wat mis ik hier de laatste tijd een beetje tegengas van b.v T&J, en dan bedoel ik niet Tom en Jerry. Niemand hier lijkt blij met het opzouten van die lui die al die tijd met de rug naar het volk hebben geregeerd. Tjonge jonge wat een ballen hier. Een off-topic onderwerp als politiek (en religie) is bovendien niet erg bevorderlijk voor de sfeer hier, dus ik zal er verder niet op ingaan.


Tja dangdude, op dit forum stemt men rechts Emoticon: Smile

En aangezien het de bedoeling van het kabinet Balkende was om vlak voor de verkiezingen van mei 2007 als grote truc de bevolking het zoet te gunnen (oa 52 euro aan het eind van het jaar ter compensatie van de koopkracht) zullen veel mensen daarmee te paaien zijn om toch VVD/CDA te stemmen (bij niewe verkiezingen in december?)
met deze koopkrachtcompensatie en weet ik niet welke maatregelen meer (belastingverlaging), suggereert Balkende wel dat zijn beleid niet helemaal deugde.


Wat ik niet begrijp is dat de VVD het een week of zes geleden niet eens was met Verdonk, maar nu pal achter haar gaat staan.
Is men bang dat zij opeens gaat flirten met een persoon als die Roterdammer Pastoors?
Want hoe je het ook wendt of keert, Verdonk is heel populair bij de kiezer..

ik lees overigens hier:

De Hoge Raad heeft bepaald dat vreemdelingen die voor 1 april 2003 een Nederlands paspoort hebben gekregen op basis van valse gegevens, het Nederlanderschap niet hebben verkregen.

Van personen die na die datum op dezelfde illegale wijze aan een paspoort zijn gekomen, moet hun Nederlanderschap worden ingetrokken.

Men heeft AHA gewoon haar paspoort laten behouden vanwege bewezen diensten aan nederland, en om het haar makkelijker te maken die baan in de US te aanvaarden.
Vrienjespolitiek!

Overigens, door de affaires rond AH zijn zowel Van Gogh als het kabinet om zeep geholpen.

Dat heb je wanneer je intriganten in huis haalt.

Ed
Sweet young thing

maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 30-06-2006 08:42 kiwimave wrote:
De uitkeringstrekkers en de allochtonen lachen natuurlijk weer in hun vuistje, als er nieuwe verkiezingen komen gaat de PvdA gigantisch winnen.Die uitkeringstrekkers, wie zijn dat nu? Asielzoeken die hier de sociale dienst willen rippen?

Er zit een verschil tussen uitkeringstrekkers: je hebt er die nog nooit gewerkt hebben en nooit zullen werken ook. Dat hoeven uiteraard geen allochtonen te zijn.
Je hebt er ook die zeg maar de laatste twintig jaar van hun leven van hun AOW en hun leven willen "genieten"

Nu schijnt men die AOW op den duur niet meer gezamenlijk te kunnen opbrengen,
Dus ene Bos wil dat mensen met een aanvullend pensioen van meer dan 10.000 euro ook eens iets moeten inleveren..

Zijn deze "rijkere ouderen" het daar niet mee eens.
Dit zijn wel die ouderen die zeg een tweede huis hebben in een goedkoop land als Indonesie, vaak een hoge positie hebben gehad of werk verricht hebben die zij tot hun dood nog kunnen leveren..

De andere groep oudere werknemers moet maar tot hun 67e werken en als het effe kan moet iedereen 40 uur per week werken.
Dus geen deeltijdbanen meer voor herintreedsters e.d.Sweet young thing

Richy
User
User icon of Richy
spacer line
 


On 30-06-2006 08:42 kiwimave wrote:
Misschien 1 lichtpuntje: als er dan een linkse regering komt zal de inkomenseis voor buitenlandse partners waarschijnlijk fors versoepeld worden, de PvdA moet tenslotte iets goedmaken bij de allochtonen, ook bij onze vrienden uit het Rifgebergte. Dus de popjes mogen eindelijk naar NL toe Emoticon: Wink


Kijk... en zo had ik de voordelen van de PvdA nog niet gezien... Emoticon: Smile


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Misschien toch maar op de PvdA (Partij voor de Allochtonen) stemmen Richy? Emoticon: Wink


Gracias. Sama sama

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ach de VVD had vrouwtje Verdonk keihard laten vallen, als het niet zo zou zijn dat vrouwtje Verdonk zo`n 50% VVD kiezers achter zich zou hebben staan met haar (keiharde ?) beleid.
Had de VVD haar laten vallen dan had ze zeker een vervolg afspraakje met de hr. Pastors gemaakt en een nieuwe politieke partij opgericht, VVD 15 zetels kwijt.
Aan me hoela dacht de VVD top, liever deze problemen minister steunen, als een splinterpartij worden.
Dit is soap.
maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 30-06-2006 16:13 Malam wrote:
Ach de VVD had vrouwtje Verdonk keihard laten vallen, als het niet zo zou zijn dat vrouwtje Verdonk zo`n 50% VVD kiezers achter zich zou hebben staan met haar (keiharde ?) beleid.
Had de VVD haar laten vallen dan had ze zeker een vervolg afspraakje met de hr. Pastors gemaakt en een nieuwe politieke partij opgericht, VVD 15 zetels kwijt.
Aan me hoela dacht de VVD top, liever deze problemen minister steunen, als een splinterpartij worden.
Dit is soap.


Ja malam, je haalt me de woorden uit de mond.
dat suggereerde ik ook al

Maar wat zou er gebeurd zijn wanneer Verdonk 6 weken geleden had gezegd.

Hirsi Ali eruit zonder paspoort, of ik eruit?
Emoticon: Shiny
Ed


Sweet young thing

spacer line  

Nou, ik merk wel dat je een hoop mist als je niet in nederland woont.

wat ik vind is erg simpel...

Die Ali heeft gelogen toen ze het land in kwam? als dat niet geacepteerd word door de regering bij andere mensen die het land inkomen? uitzetten die Ali...
Maakt voor mij geen ruk uit wat voor geweldige bijdrage ze heeft geleverd, want geheid zullen dat andere mensen die wel uitgezet worden doordat ze gelogen hebben ook gedaan hebben.

Het is wel grappig te merken dat als je verweg woont, je de kans krijgt een veel simpelere kijk op zaken te hebben.

Ik vind het zo raar dat gelijk de afkomst van die Ali zo veel uitmaakt voor het hele probleem, het had iedereen kunnen zijn, als een andere minister word betrapt op een 1 of andere fraude, word er toch ook niet gezegd dat de christelijke minister.. bla bla.... een grote fout heeft begaan?

Ik ken in nederland een hoop mensen die het erg zwaar hebben, en een uitkering zeker nodig hebben, dat er ook mensen zijn die dat misbruiken?.... tsjaa.... dat heb je denk ik in elke situatie...

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 30-06-2006 16:21 maseddi wrote:

...


Ja malam, je haalt me de woorden uit de mond.
dat suggereerde ik ook al

Maar wat zou er gebeurd zijn wanneer Verdonk 6 weken geleden had gezegd.

Hirsi Ali eruit zonder paspoort, of ik eruit?
Emoticon: Shiny
Ed


Dan had het pas echt een wijf met ballen geweest, en ik denk dat die Heren van de regeringspartijen het hadden geaccepteerd, immers zij willen hun karwei zo graag afmaken!!!!!
Trouwens, nu kunnen ze niet anders, maar denk er om dat het pluche lekker aanvoelt aan de billen van deze dievenbende, dat hadden ze nooit opgegeven voor een oplichster uit SomaliŽ.
Ze hadden zich potverdikkeme zo druk moeten maken over die meid uit Kosovo, die nu examen heeft gedaan op de Nederlandse ambassade, geslaagd is en op een studentenvisum hier legaal mag studeren.
Nauwelijks 2 maanden nadat ze zo beschadigd is door vrouwtje Verdonk.
En wat deden de regeringspartijen? ZE KEKEN TOE, hoe de oppositie vrouwtje Verdonk afmaakten.
Gatverdarrie wat een stelletje labberkakken.
D66 had zijn poot al stijf moeten houden met de kwestie Afghanistan, er gaan nog vreemde dingen gebeuren met alle politieke partijen in dit land, het is niet te hopen maar het gebeurd binnen enkele weken dat er lijkenzakken met Nederlandse militairen uit Afghanistan in Nederland arriveren, laten we dan maar naar de zetelverschuivingen kijken.

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ach Dutchguy, in Indonesie is het bekend dat er korrupsie is, daar gaat het hoofdzakelijk om geld.
Hier is het op regeringsnivo net zo erg, alleen gaat het niet om geld, maar om macht.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 30-06-2006 08:42 kiwimave wrote:
De uitkeringstrekkers en de allochtonen lachen natuurlijk weer in hun vuistje, als er nieuwe verkiezingen komen gaat de PvdA gigantisch winnen.
Emoticon: Wink


Ja kiwi daar zal je ongetwijfeld gelijk in hebben, maar ook de AOW sloebers die dit land voor de jongere generatie hebben opgebouwd en zich na de oorlog kriput hebben gewerkt, die kunnen dan misschien ook weer een beetje meeprofiteren.
Want als er een bevolkingsgroep is, die in de verdrukking zijn geraakt door de dievenbende die in de regering hebben gezeten in de afgelopen jaren, dan zijn zij het wel en dat hebben ze niet verdiendkiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Ik dacht toch dat ene Wouter B. de AOW wil fiscaliseren, met andere woorden alle oudjes die nu ons land hebben opgebouwd moeten extra belasting gaan betalen om hun eigen AOW in stand te houden. Emoticon: Wink


Gracias. Sama sama

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja, daar heb je gelijk in Kiwi, maar ik kan mij niet voorstellen dat ze dan AOWers met een laag inkomen willen pakken.
Dat is de zelfde foute gedachten als over de hypotheekaftrek.
Dit gaat allemaal over hele hoge inkomens toch!!!!!!maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 30-06-2006 18:55 kiwimave wrote:
Ik dacht toch dat ene Wouter B. de AOW wil fiscaliseren, met andere woorden alle oudjes die nu ons land hebben opgebouwd moeten extra belasting gaan betalen om hun eigen AOW in stand te houden. Emoticon: Wink


Misschien heb ik het verkeerd begrepen: ik herhaal ficaliseren van de AOW betekent

Dat Bos rijke ouderen (AOWíers met een aanvullend pensioen vanaf tienduizend euro) via de belastingen aan de oudedagsvoorziening wil laten meebetalen.

Dus niet alle oudjes

Dankzij het meestijgen van de AOW met de lonen (Bos wil de AOW koppelen aan de lonen) zal iedereenj zijn inkomen juist zien stijgen, en vooral die der rijkere ouderen
Sweet young thing

maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 30-06-2006 16:49 Malam wrote:

...het is niet te hopen maar het gebeurd binnen enkele weken dat er lijkenzakken met Nederlandse militairen uit Afghanistan in Nederland arriveren, laten we dan maar naar de zetelverschuivingen kijken.He malam, dat heeft minister Kamp niet afgesproken met de Taliban Emoticon: Shiny !


Sweet young thing

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 30-06-2006 20:09 maseddi wrote:

...


He malam, dat heeft minister Kamp niet afgesproken met de Taliban Emoticon: Shiny !


Oei oei Mas Ed, laten we hopen dat het niet gebeurd.
Maar dat het gaat gebeuren is de zekerheid als een koe.
En dan kunnen we de viezeriken aanwijzen.
Niet dat er Nederlandse slachtoffers vallen, maar dat wij ons volledig hebben overgegeven aan Bush.
Weet U nog Irak, met zijn massawapens?
Er is niets, maar dan ook niets gevonden.
Dit was een regelrechte aanval op de Islam en olie.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,618,867 topic views - 242,009 posts - 13,759 topics - 35,452 members - last post @ 15-10-2021 19:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,254,675 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com