indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 14-05-2006 15:23 maseddi wrote:
Is dat een goeie allochtoon? Blijkbaar wel, want die wil tenminste werken, en de andere allochtonen willen dat helemaal niet, die willen alleen maar een uitkerinkje trekken


Hirshi Ali werken??? Een tijd geleden las ik in de krant dat enkele fractieleden van haar partij klaagden omdat ze zo vaak afwezig was. Dat mens is toch constant op tournee om zichzelf en haar boeken te promoten. En dat op kosten van de gemeenschap, want wij betalen toch haar riante salaris als volksvertegenwoordigster? Emoticon: Angrylondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Nog maar weer eens terug naar die Somalische kamelendrijversdochter, voor mij een ideaal item om alvast weer te wennen aan de kampung Nederland. Ik was zaterdag op zoek naar mijn favoriete sijkrubriek in het Trouw van Beatrijs Ritsema die iedere zaterdag vragen over manieren, omgangsvormen en etiquette behandelt. Als je iets in het Trouw leest zit je fout kreeg ik te horen. Toen stuitte ik op die Hirsi. Ik moet bekennen dat ik dat hele wijf niet zo goed ken, moet je veel vooor de TV in NL zitten en dat lukt mij niet. Die keren dat ik haar zag en vooral hoorde brabbelen dacht ik dat ze iemand van de Albert Cuypmarkt hadden geplukt en in de 2e kamer hadden gedouwd. Ik hou me in het algemeen verre van politiek. Ik geloof dat ik op politiek ben afgeknapt na de affaire Aantjes, die na verzonnen beschuldigingen van Dr. L. de Jong het veld moest ruimen. Mijn democratische rechten, ergens een kruisje bij een naam zetten heb ik in geen 30 jaar meer uitgeoefend en zal dat ook nooit doen, afgezien van nog een keer op Onze-Lieve-Heer stemmen. Ik las dit nog vandaag: Femke Halsema (Groen Links) zei dat Hirsi Ali niet geslachtofferd mag worden door haar uit de Kamer of het land te zetten. "Zij heeft niets verkeerd gedaan en heeft altijd bekend gelogen te hebben. In de grondwet staat dat je geen paspoort mag afnemen van iemand die dan statenloos wordt."

Medelijden gaat voor recht dus, als je maar bekend dat je hebt gelogen, scheelt ook een hoop werk bij de rechtbanken, zeg maar dat je hebt gelogen en je bent van alles af.

En deze : Verdonk wenste aanvankelijk geen onderzoek in te stellen naar het naturalisatieproces van Hirsi Ali. Zaterdag gaf zij aan dat toch te laten doen. Dat houdt mogelijk verband met haar strijd om lijsttrekker van de VVD te worden, vermoedde Halsema. "Nu er een mediarelletje van is gekomen, wordt er ineens een onderzoek ingesteld. En waarom? Zij kan toch haar paspoort niet verliezen." Dijkstal sloot niet uit dat de beslissing van de minister verband houdt met de interne verkiezingen. Hij noemde de campagnes en debatten van Verdonk en haar twee concurrenten 'Idols-verkiezingen zonder inhoud'.

Ik vind het welletjes, morgen gelukkig weer maandag geen tijd voor deze onzin.

Gruceszieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Ed Vos schreef

Is dat een goeie allochtoon? Blijkbaar wel, want die wil tenminste werken, en de andere allochtonen willen dat helemaal niet, die willen alleen maar een uitkerinkje trekken

Vertel!

Heb gelezen en gehoord dat er door toedoen van het programma Zembla de linkse rakkers het voor hun eigen moeilijk probleem Allochtonen die door welk slinkse wijze hier naar toe zijn gekomen zich eigen in hun moeilijk aanvaarde principes nu achter Ayaan kruipen dat ze niet het land uit hoef want dan zullen er meer moeten vertrekken.
En dat ruist tegen hun principes in dat ze het voor hen ook het moeilijk maakt.
Och Ed je weet donders goed dat er de laatste jaren zo veel problemen zijn, de scholen kunnen het niet meer aan, en dan zie je ook, dat is jammer, maar de zwarte scholen het proberen, maar ze worden door de jongeren zo gefrustreerd dat ze liever er niet over willen hebben.
Die minderheden van afkomstige ander volkeren verpesten het voor die goede die alles op alles zetten, zich hier te zetelen ook Marokkanen en Turken, kan je op die zelfde mannier op een noemer noemen.
Of de Autochtonen Nederlanders niet frustreren?, want je moet, en daar heeft Londoh gelijk in ergens in een topic, oppassen, of je zit in een conflict model want ze proberen je iets in je mond te leggen wat je niet bedoelt, te hebben willen schrijven.Ja en dat vind ik valsheid om dan vergelijkingen te trekken met Oppassende mensen van welk afkomst dan ook.
Ik ga er verder niet meer op in want het is hier een Indische site die over Indonesische aangelegenheid zou moeten zijn.
En zij die vinden dat het moet zal mijn een zorg zijn ze doen maar eigenlijk horen dit soort discussies thuis op www.weerwoord.nl Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 14-05-2006 15:56 zieleffe wrote:

[Ik ga er verder niet meer op in want het is hier een Indische site die over Indonesische aangelegenheid zou moeten zijn.
En zij die vinden dat het moet zal mijn een zorg zijn ze doen maar.


Je bent een lekkere vent Zieleffe. Eerst ga je reageren op deze topic en als je vervolgens te veel tegengas krijgt haak je af met bovengenoemd argument.
Emoticon: Yeah right!sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


Ik zou me echt gaan schamen als een illegaal en misschien een nep nederlandse in de parlement blijf zitten om als mijn vertegenwoordiger gaat spreken..
kennelijk kan hier alles.
Ik zou zeggen enkele reis met de Never Come Back Airlines.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


Zou het dan een Belanda AsPal zijn. ?


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Nou Sid die kamelekut kent echt geen schaamte, alles is aan haar ondergeschikt. Zalm zal dr echt niet opgegaan zijn, maar dronder gelegen.

iiiyeee vies ouwelullenpraatje van ome Lon Emoticon: Nicekiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Ik dacht dat Zalm zelf ook met een Indonesisch meprouwtje is getrouwd? En ze zijn nog steeds bij elkaar he....dat kan van vele forumbezoekers niet meer gezegd worden..

Ach die Zalm mag ik wel hoor, altijd die Javaanse glimlach op zijn gezicht als hij weer eens slecht nieuws komt brengen Emoticon: Wink


Gracias. Sama sama

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Stel je voor dat er in de toekomst een soort van "verenigde staten van Europa" komt! En dat het grootste land (Turkije met 90 miljoen inwoners) als een soort Java de andere propinsi's (Nederland, Duitsland Utara en Duitsland Selatan, Belgie etc) gaat overheersen....

Dan is het voor mij ook enkele reis paradijs en NOOIT meer terugkomen hier!


Gracias. Sama sama

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

In Mokum Barat Lama zit ik tussen veel Turken, lijken mij normale mensen. Maar misschien heb ik te lang in het paradijs verkeerd. Emoticon: Yeah right!londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Partij voor de Dieren bij landelijke verkiezingen

(Novum) - De Partij voor de Dieren (PvdD) neemt deel aan zowel de Provinciale in maart als de Tweede-Kamerverkiezingen in mei volgend jaar. Dit laat de partij zondag weten. De partij krijgt in de wekelijkse peiling over de politieke voorkeur van Maurice de Hond een zetel in de Tweede Kamer toebedeeld. De partij heeft rond de 2500 leden.

Lees verder

Als ze honden tot het parlement gaan toelaten kan die kamelekut ook wel blijven zitten. Een paar boomapen dr bij, dan wordt het een dagje uit met kacang en pisang, toegang gratis. Dus niet zo een afzetterij als de PMB.

Sorry hoor, maar moet Nederland nou nog serieus genomen worden Emoticon: WinkTuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ik zou zeggen enkele reis met de Never Come Back Airlines.
Uiteraard met een gouden handdruk en een maandelijkse bijdrage die vele malen hoger is dat het minimumloon.

Sorry hoor, maar moet Nederland nou nog serieus genomen worden
Daar heb ik zo mij bedenkingen, waar ik ook steeds word door verrast is dat er weer een of andere dossier op straat ligt, dit is geen incident meer maar in mijn ogen gebrek aan disipline, zouden die hoge Pieten in hun studietijd dan allemaal teveel van het gerstenat hebben genoten waar het in een ander topic over ging.

is eigelijk allemaal off-topicRemon
User
User icon of Remon
spacer line
 

Zo, is dat ff lekker. Kijk je een dagje niet meer en moet ik gelijk een half uur 'inlezen' om bij het onderwerp te blijven....

Volgens mij, na de vele replies gelezen te hebben, zitten er hier een aantal mensen die duidelijk met meerdere maten meten. Ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen maar dat gevoel krijg ik na het lezen van de reacties.

Graag zou ik een antwoord horen op de volgende stelling.

"Een persoon die willens en wetens onder valse voorwendselen een Nederlands staatsburgerschap krijgt behoort deze weer in te leveren wanneer de aap uit de mouw komt"

Ik kan mij haast niet voorstellen dat er iemand is die het hier niet mee eens is maar ik wacht met smarrt op alle reacties. Emoticon: Shinylondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Nou Remon, hier zit er eentje die is het voor 200% met je eens en niet met een gratis vliegticket maar op een kameel vastgebonden, met water en broodjes. Als ze arme sloebers wegsturen, dan moeten ze dat zeker met dat vervelende wijf doen. Over profiteren gesproken, ze werd toch ook van de ene op de andere dag van socialist tot "liberaal"

Eerst natuurlijk wel voor de rechter, daarna het spinhuis en op de dag dat ze vrijkomt op de kameel Emoticon: Shiny Vort.....

GrucesRemon
User
User icon of Remon
spacer line
 


Eerst natuurlijk wel voor de rechter, daarna het spinhuis en op de dag dat ze vrijkomt op de kameel Emoticon: Shiny Vort....Dat spreekt voor zich !! Emoticon: Laugh out loudsidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


Hoe staat het met haar nominatie voor de Nobelprijs. En de machtigste top 100 (vrouw) van de wereld ?.

Of zie ik spoken ?Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 

Na valsheid in geschrifte, achterlating van veel onrust en tweespalt en wat nog meer

15 Mei 2006 15:20

Hirsi Ali verruilt Den Haag voor VS

Het VVD-Kamerlid Hirsi Ali vertrekt uit de Tweede Kamer. Per september gaat ze naar Washington om te werken voor het American Enterprise Institute, een conservatieve denktank.

Dat het Kamerlid naar Amerika zou gaan, speelde al langer. Haar vertrek wordt versneld doordat ze uit haar beveiligde huis in Den Haag moet. Het Hof gaf haar buren gelijk die hadden geklaagd over het risico voor hun eigen veiligheid.

Hirsi Ali kwam vorige week ook in het nieuws doordat er een onderzoek komt naar haar naturalisatie. Jaren geleden loog ze om een verblijfsvergunning te krijgen in Nederland.

Sweet young thing

Jantje
User
spacer line
 

Hi Ed,

Daar zal je blij mee zijn. Gefeliciteerd en proost. Ik blijf natuurlijk sportief. Nu die Wildeman nog, dan ben je helemaal uit de zorgen
btw wat die PvdA betreft, die voormalige baas van "Het Lagerhuis" voelde zich voor de tweede keer belubberd maar nu door Bos. Emoticon: Yes!
Stemmen hoor, op die club. Er is nog plaats genoeg in Nederland. Emoticon: Laugh out loudlondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Moeten ze mar in afwachting van de resultaten van het onderzoek haar paspoort innemen, want dit is zeer waarschijnlijk onrechtmatig verkregen. Ze zijn in de VS ook makkelijk geworden sehmaseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 15-05-2006 16:59 Jantje wrote:
Hi Ed,

Daar zal je blij mee zijn. Gefeliciteerd en proost. Ik blijf natuurlijk sportief. Nu die Wildeman nog, dan ben je helemaal uit de zorgen
btw wat die PvdA betreft, die voormalige baas van "Het Lagerhuis" voelde zich voor de tweede keer belubberd maar nu door Bos. Emoticon: Yes!
Stemmen hoor, op die club. Er is nog plaats genoeg in Nederland. Emoticon: Laugh out loud


Jantje toch,

Ik ben heel blij

overigens ik schreef eerder

Wie zegt dat zij niet betaald wordt in nederland door ...... (bepaalde organisaties) om het "islamitische gevaar' af te wenden door het verspreiden van anti-islam propagandafilmpjes en teksten?

Nou dat was misschien fingerspitzengefuhl

Overigens heb ik niets tegen kritiek op de islam, het christendoem etc etc, maar het moge toch duidelijk zijn dat de kritiek op de islam door AHA in de kontekst geplaatst moet worden van haar achterlijke somalische cultuur waar kinderhandel de gewoonste zaak van de wereld is (en wie weet wat nog meer), de kultuur van eerwraak, meisjesbesnijdenis, uithuwelijken (in extreme vorm).

Op Bali hebben de mannen ook losse handjes en stellen vrouwen ook niks voor, maar niemand die zegt dat dat normaal is binnen de agama hindoe bali, of dat aan de kaak stelt.
Zeker de vrienden van bali niet . Toch?

Je mag best kritiek hebben op iets of iemand, maar je moet niet overdrijven.
Zelfs moslims die zelden een moskee van binnen hebben gezien, laat staan
5 x per dag bidden begonnen al moe te worden van zoveel gif van ene AHA

Dat in een identiteitscrisis verkerende jongelui dan ook rare dingen gaan doen, is in deze tijd en in deze multiculturele samenleving een logisch gevolg daarvan.

Mensen die in twee culturen leven, zoeken hun heil tot ongrijpbare zaken als religie etc. en gaan terug naar de tijd toen het leven beter was en de clan nog iets te zeggen had of nog iets voorstelde.

Dolende marokkaanse jongeren voelen zich moslim, indo-jongeren voelen zich indisch, en ga zo maar door.

Ed


Sweet young thing

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Dus Ed ik had gelijk dat er veel problemen onder die jongeren zijn.
De scholen in de grote steden klagen steen, en been dat ze de jongeren niet aan kunnen, en vooral allochtonen haken af hoe kan dat nou?
Hirshi Ali heeft allen het na kijken, als ze nu toch zo geschampt is in Nederland dan is het voor haar een overwinning.
Om naar Amerika te gaan, en de VVD heeft het nakijken.
Zal stemmen kosten even a's vrijdag naar Mauris de Hond z'n voospelling kijken?
Ze kan zonder bodycarts rond huppelen in New York
Wat betreft de Moslim fundenmentalisten als je daar over zwijgt, en je durft niet over hen uit te laten, dan hebben zij voorsprong want bang als ze zijn voor de Imam ,en het geloof.
Natuurlijk je moet in IndonesiŽ daarover nooit suggereren dat je met die moslims geloof niet eens bent.
Maar je weet toch ook dat ze geen sterke mentaliteit daaro hebben om stelling te nemen over wat dan ook.
De Europeaan heeft dat wel zeer sterk in zijn gene zitten kenmerkend als je geweten, niet in het waagschaal brengen.
Als ik op het Journaal van BelgiŽ zie hoe er in Iran over gedacht word, een gespleten volk die niets meer durven te ondernemen.
Dan diegene die roepen dat het paradijs na het leven zo prettig is en geweldig.
Begrijp mij goed ik wil niet schampen maar zij die dat zeggen, het beter vinden in het hiernamaals, wat belet hen om uit het leven te stappen en daar radiuses naar toe gaan zonder andere mee te slepen.
Zo ook die Fundamentalisten in IndonesiŽ die hard roepen dat ALah voor hen alles is wat belet hen om in de Marapi zich eigen te storten om het hiernamaals een betere leven te hebben.
Nu hebben ze een kans om naar het Paradijs te gaan.
Neen ze blijven liever toch voor hun gewas, en voor hun fam.zorgen, en gelijk hebben zij, maar ze moeten wel even een eindje verder gebracht worden om te kunnen overleven.
Zo zie je dat je meer respect voor de natuur moet hebben dan voor welk geloof ook. Emoticon: Yes! Emoticon: Worship


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

maseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 

Hi Zieleffe

Tijdens mijn katholieke periode leerde ik eerst dat je je moest voorbereiden op het leven in het hiernamaals, het eeuwig leven , al dan niet in het paradijs.

Waartoe zijn wij op aarde. Wij zijn op aarde om god te dienen en later in de hemel gelukkig te zijn.
Dit herinner ik me nog

Op een gegeven moment leerde ik dat je maar 1 leven had, en dat je al in het het eeuwig leven stond.

Lieden die zelfmoord plegen, zijn gewoon mesjogge , want na hun dood gaat hun leventje gewoon verder vanaf het moment waar zij het aardse leven, waar dan ook, verlieten.

Reincarnatiegedachte, karma, ik weet het niet.

Maar zowel hel en paradijs bevinden zich al op aarde..
Dus maak er maar iets van..

Maar ook dat is geloof.

Ed

Sweet young thing

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Vind jij je dan in een hel hiero?
En Paradijs waar kan ik die vinden Ed?
Zie gewoon de dagelijkse beslommeringen, en daar moet je het mee doen.
Och ja met alle respect het mag zoals je het noemd.
Maar ik blijf liever ook met mijn Katholieke opvoeding waar ik nooit wat aan gedaan hebt liever met twee benen op de wereklijkheid zitten.
Zien horen en voelen zeg het maar.
Ik hoor de ziekenauto langs komen met sirene gelukkig dat ze hem voor laten gaan? Het leven is dagelijks een gok van overleven als je geluk hebt, en je hoef niet op straat te komen heb je meer levens kansen?
Maar dat betekend niet dat ik achter de granium ga zitten neen hoor ik ga Line dansen en dan moet je wel even over de straat komen en dan is het een gok als je het haalt tegen woordig.
Op het juiste moment op de verkeerde plaats is zo Natuurlijk als wat. Emoticon: Wink


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 


On 15-05-2006 18:25 maseddi wrote:

Maar zowel hel en paradijs bevinden zich al op aarde..
Dus maak er maar iets van..

Maar ook dat is geloof.

Ed


Met dien verstande dat de hel begint achter de Marechaussee op Schiphel, en de hemel begint met heren die met hun huissleutels rammelen daarbij teksi, teksi sissen op Cengkareng. Althans de Indahnesia versie van het geloof. In deze versie speelt Allah de rol van Belzebub Emoticon: Worshipmaseddi
User
User icon of maseddi
spacer line
 


On 15-05-2006 18:38 londoh wrote:

...


Met dien verstande dat de hel begint achter de Marechaussee op Schiphel, en de hemel begint met heren die met hun huissleutels rammelen daarbij teksi, teksi sissen op Cengkareng. Althans de Indahnesia versie van het geloof. In deze versie speelt Allah de rol van Belzebub Emoticon: Worship


De donkere zijde van Allah / God - lees de prediker ook gezongen door the Byrds (Turnn Turn Turn)

Carl Gustav Jung, schreef daar ook over..

Maar dat is voor velen ketterse gnosis

Ed


Sweet young thing


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.79,810,702 topic views - 236,766 posts - 13,710 topics - 28,599 members - last post @ 26-02-2020 20:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

130,235,451 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com