indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Even uit een ander topic. Dit verklaart voor mij ook waarom er amper nog activiteit is op VriendenVanBali. Ik weet buiten dit niet wat er speelt, ik zou het graag willen weten. Emoticon: Puh!


On 01-05-2006 22:54 Bastiana wrote:
Hallo,

Zal mij even voorstellen ik heet Bastiana en was eerst een bekende van de site VVB door het optreden van de beheerster Kaat heb ik een besluit genomen om niet meer op de site te zijn. De reden van dit is bij mensen van deze site bekend. Daar wij vrienden hebben op Bali die een Bungalow park daar hebben en gezien de nood nu erg hoog is op Bali met toeriste, had ik een site voor hun geplaats op VVB. Daar er meerdere op staan ben ik ervan uit gegaan dat dit mocht. Dom van mij, want binnen 5 uur was mijn site verwijderd, en kreeg een e-mail van Kaat, dat zij geen prive verhuur van bungalows op haar site wilde hebben. En dat er uitzonderingen zijn dat wel, maar dat is voor oud gediende van de site. (Dus vrienden van haar zelf) Na wat heen en weer gemaild te hebben met haar, kwam ze met een idee van, als je 2,5% van de verhuur prijs betaald vooruit op jaarbasis kun je de site plaatsen. Nou een ieder begrijp wel dat ik daar niet op in ben gegaan. Emoticon: Angry

Daarna was er met een van de VVB een discussie ontstaan die Kaat niet wilde hebben, en deze persoon werdt door haar verwijderd zodat deze persoon niet meer op de site kon antwoorden, of zich verder kon verdedigen.
Gezien ik zelf wil beslissen wat en hoe ik antwoord wil geven op een mening en zeker niet wil dat er door een persoon wordt uitgemaakt wat ik mag zeggen. Heb ik een besluit genomen om niet meer op die site iets te vertellen of info e.d. te plaatsen. Emoticon: Frustrated Ik dacht dat we in een vrij land woonde en daar ook een eigen mening mochten hebben, maar Kaat vindt dat zij mag uitmaken wat en wie er geplaatst mag worden. Nou nee dus Emoticon: Stupid

Bij deze dit is mijn mening en een ieder mag zijn mening hebben, dat is mijn moto Emoticon: Laugh out loud

groet, Bastiana
londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Neem je toch contact op met Kaat Emoticon: ShinyJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Ja zeg, ik blijf niet bezig Emoticon: Puh!Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Neem je toch contact op met Kaat
Ik denk als je contact opneemt met onze koningin je meer kans maakt op een fatsoenlijk antwoord als met deze dame!
Janlondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Dus een webmaster van een andere site lekker zwart maken hiero, misselijke mentaliteit Emoticon: Shiny en dan zelf hopen er een paar witte voetjes aan over te houden, scoren op een goedkope manier, nou bij mij in ieder geval niet, ik ben meteen op mn hoede voor dat soort handelingen.Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Ik zou niet weten waar ik een paar witte voetjes voor nodig heb.
Twee jaar geleden was ik de gebeten hond op VVB, iedereen mag schrijven dat hij mij een ... vind maar liegen om je eigen huid te redden vind ik te ver gaan.
Er kon toen niemand ook maar met een feit komen, mijn reacties werden zonder meer verwijderd en later werd ik ook als lid verwijderd, het schijnt dat ik niet de enige ben die het zo is vergaan.
De webmaster vond het toen niet nodig om in te grijpen.
Ik heb geleerd in mijn leven om te wachten, de tijd heeft ondertussen bewezen dat er op of via VVB zaken gebeuren die niet echt netjes te noemen zijn en dat er commerciele belangen zijn van een groepje personen.
Als iemand commerciele belangen heeft kom er dan recht voor uit zonder allerlei smoezen te verzinnen, op deze site word ook allerlei reclame gemaakt en Jeroen zal heel zeker niet tegenspreken dat daar een vergoeding tegen over staat.
AIs de webmaster van VVB het niet eens met hetgeen hier geschreven word is ze vrij om te reageren, ik denk niet dat Jeroen haar berichten zal verwijderen.
Dat op dit forum een topic is gemaakt over VVB vind ik persoonlijk een erg goede zaak.
Janlondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Kijk Jan als je hiero voor oplichter ben uitgemaakt, maar dat is niet het geval, dus is het een prive zaak. Het gaat over een andere site, en een paar mensen hiero, met de Mod voorop gaan de rechter cq consumentenbond uithangen, vind ik belachelijke grootheidswaanzin. Niet dat Kaat mijn vriendin is, ik ben ook die site afgegooit. Ik werd beledigd door zo een brok Indo inteelt, dus heb ik effies geantwoord , dan breekt meestal de pleuris uit. Ik werd eraf gegooid de beledigingen bleven rustig staan. Ze hebben nog speciaal Kaat die op vakantie in Bali was gewaarschuwd om mijn dr af te flikkeren. Je dacht zeker toch niet dat mij dat kon verrekken, al wordt ik van ieder forum afgegooid, zal ik geen bordje rijst minder om eten. Ik ga ook niet wakker leggen van die types. De manier waarop jij je opwerpt als beschermer van onrecht vind ik zwaar overdreven, zo zit de mensheid niet in elkaar, of er moet eigenbelang achter zitten

GrucesTuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

Beste Londoh,
Jij moet ondertussen toch wel weten dat ik het heel goed kan verdragen als ik eens flink de wind van voren krijg.
Waar ik echter niet tegen kan is als ik niet de gelegenheid om mij te verweren en dat is het in feite waar het zich hier om draait, je antwoorden worden gewoon uitgeveegd en er blijft alleen datgene staan wat die madam en haar vrienden graag willen.
Janlondoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Ja Jan zo werkt het nu eenmaal op het internet. Maar gaat het nou om jezelf of om andere mensen ? Ik heb zelf ook wel eens in de clinch gelegen met een advocaat vanwege dingen die ik op het internet had gezegd. Daar heb ik me sluw weten uit te draaien. Maar moet wel op het internet lezen over "mijn veroordeling". Mijn huis in Amsterdam is ook wel eens met foto en al "te kraak" aangeboden. Als je hier tegen in het geweer komt dan wordt je "gebanned". Daarom wordt ik ook helemaal pages als dr weer eentje over "Hij zegt : Boomaap" begint, want ik weet dat dat het begin van veel grotere conflicten kan zijn. Is er in dat Balinese gevalletje werkelijk iets smerigs aan de hand, dan ga je er toch daaro achteraan, je woont daar toch en de resultaten publiceer je op het internet, op je eigen site met veel links overal, dat heeft een veel groter effect dan hiero een roddeldraadje te opnenen.Dat verdeelt in 2 kampen en een nietes wellis verhaal met eventuele weglatingen door de betrokken partijen. Overigens ken ik Kaat niet als een "slecht" mens, ondanks wat ze me heeft geflikt.

Grucessapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 02-05-2006 10:06 Tuti & Jan wrote:
Waar ik echter niet tegen kan is als ik niet de gelegenheid om mij te verweren en dat is het in feite waar het zich hier om draait, je antwoorden worden gewoon uitgeveegd en er blijft alleen datgene staan wat die madam en haar vrienden graag willen.
Jan


Ik begrijp je volkomen Jan. Zulke praktijkden stuiten me ook tegen de borst.Toen ik vroeger nog actief voetbalde had je ook van die scheidsrechters die me meteen een gele kaart voor de ogen toverden als ik na een fluitsignaal vroeg om opheldering. Als ik dan bleef doorzeuren werd het rood en kon ik gaan. Ga er maar vanuit dat het van die figuren zijn die thuis niets te vertellen hebben, maar als ze eenmaal zelf een beetje macht krijgen die dan ook tenvolle benutten. Het zijn enge en mega intrieste figuren waarvoor ik geen enkel begrip kan opbrengen. Emoticon: Angryspacer line  

Een nieuw stukje bij Vvb...maar dan over indahnesia.com

http://groups.msn.com/Vrienden(...)=4675571398265105692


Live life to the max.......

hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Dan had jij toch kunnen reageren?
Effe lezen! Aduh MartinS.
Maluh toh wat ze daar schrijven?
Umberto Emoticon: Red facespacer line  


On 06-05-2006 21:44 hagen763 wrote:
Dan had jij toch kunnen reageren?
Umberto Emoticon: Red face


Hoi Um,

Nee' voel me daar niet bij geroepen, want ik heb ook goede ervaringen gekend met de Vvb.


Live life to the max.......

hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Daar gebruikt men het woordje "dementie' Emoticon: Cooool Neen gewoon goed lezen MartinS.Meer niet en dan reageren.Of heb je daar ook "echte vrienden" van Bali mogen ontdekken?.
Tidah Susah Tjarih Susah het is gewoon hoe je er tegen aan '''''' kijkt'''''''.
Er komt binnenkort een nieuw groen boekje uit Behasa Nederlands voor Nederlanders in Nederland. Ik las het in een rubriek "English4U-Nederlands.
Via de BBC London.
Umberto. Emoticon: Devilkiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Ach ik vind het een beetje flauw hoor, dat wederzijds afkraken van de sites. En onze Mod vind het natuurlijk hardstikke leuk als er weer mot is op VvB. Ik kijk gewoon op allebei de sites, dus ook op VvB, daar hoor je soms wel weer eens een ander geluid dan hier. Kijk dat Kaat mensen zoals mij en Londoh eraf heeft gegooid kan ik nog enigszins begrijpen, we uiten soms redelijk scherpe kritiek, maar het gaat me wel echt te ver dat ze bijvoorbeeld ook Jan eraf heeft gegooid. Als er nu iemand is die op een beschaafde manier zijn kritiek verwoordt is het Jan wel toch?


Gracias. Sama sama

hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 

Ik eigenlijk ook hoor.Hier op dit forum is berichten lezen een gezellig iets.Onlangs ben ik bij bali indonesie ( MSN) terecht gekomen.Daar is het wel ok.Ach als je kritisch ben dan lees je met een bril of vergrootglas de ergste dingen eruit.Wees gerust ik ken Martin S.en heb niet de slechte gewoonte om iemand af te zijken.
UmbertoRichardFvV
User
User icon of RichardFvV
spacer line
 


On 06-05-2006 23:50 kiwimave wrote:
Als er nu iemand is die op een beschaafde manier zijn kritiek verwoordt is het Jan wel toch?


Hoe nu? Jan een beschaafd man? Ik zie altijd alleen maar de toneelspeler van zijn eigen gelijk....

Gr,

R.'Hij bevalt me niet.' Waarom niet? 'Ik ben niet tegen hem opgewassen.' Heeft een mens ooit zo geantwoord?

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 07-05-2006 00:39 RichardFvV wrote:

Hoe nu? Jan een beschaafd man? Ik zie altijd alleen maar de toneelspeler van zijn eigen gelijk....Maar wel beschaafd Emoticon: Yes!londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 


On 06-05-2006 23:50 kiwimave wrote:
Kijk dat Kaat mensen zoals mij en Londoh eraf heeft gegooid kan ik nog enigszins begrijpen, we uiten soms redelijk scherpe kritiek,....


Hi Dok,

Kritiek? Staan natuurlijk ook andere dingen tegenover. Volgens mezelf schrijf ik ook wel "mooie" dingen. Echter een offensieve manier van schrijven kan mij niet ontzegd worden, ik trek me namelijk nooit iets van anderen aan, probeer altijd mijn eigen spel te spelen. Dat heeft een immense collectie rode en gele kaarten opgeleverd, maar ook veel fans. Ik krijg van allerlei mensen te horen dat ze graag mijn stukkies lezen. Dat ik daarmee in botsing kom met het ego van beheerders, moderators en hoe die figuren ook mogen heten neem ik op de koop toe. Ik neem die fora minder serieus dan de eigenaren daarvan, en dat kan wellis frictie opleveren, want as je zo een forum uitbaat dan pretendeer je ook deskundig te zijn op het gebied van het onderwerp van dat forum. Moet ik er nog even bij vertellen dat ik me altijd in probeer te houden Emoticon: Bye bye

GrucesBastiana
User
spacer line
 

Hallo mensen,

Heb gelezen op de site van VVB dat ik lijd aan dementie, nou dat gelukkig niet, maar heb wel even duidelijk laten blijken aan Pa-Yan dat ik hier niet van gediend ben, om zo aangesproken te worden. Emoticon: Angry En gezegd dat hij een knappe jongen is om dit even op de site VVB te zetten, zonder eerst te achter halen, hoe en wat. Voor de duidelijkheid ik ben zeker niet dement (gelukkig). Emoticon: Angry


Even terug te komen op de site van Ton in Lovina, nou kan alleen maar zeggen dat wij veel info en veel vriendelijkheid van Ton en zijn familie en gastvrijheid hebben mogen ontvangen. We hebben zijn projecten gezien, en kan alleen maar positief erover praten. Ben ook zeker van plan hem nog een keer bij hem langs te gaan als wij in Lovina zijn. En heb ook geen bezwaar tegen het feit dat Kaat een site heeft gemaakt voor Ton en andere mensen om hun huizen te huur aan te laten bieden, en als zij daar commissie voor krijgt, ok ,ook goed. Ik was alleen zeer verbaast dat de site die ik wilde plaatsen eraf werdt gehaald als zijnde eigen verhuur van bungalow, en dat is zeker niet het geval, het is voor de mensen die het park beheren, zodat zij meer kansen zouden kunnen krijgen om de bungalows te verhuren. (Een beetje dom misschien Emoticon: Confused )

Iemand afkraken, nou zo zit ik niet in elkaar, maar als je een verhaal anders wilt uitleggen dan bedoeld is, ja, misschien eigen belang Emoticon: Yes!

Verders wil ik er niets over zeggen, jammer dat het zo moet gaan, dat wel, maar helaas Emoticon: Stupid

groet, Bastiana Emoticon: Bye byekiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Ok het speelkwartier is weer afgelopen, morgen moet er WEER gewerkt worden. Welterusten allemaal Emoticon: Yes!


Gracias. Sama sama

hagen763
User
User icon of hagen763
spacer line
 


On 08-05-2006 00:14 kiwimave wrote:
Ok het speelkwartier is weer afgelopen, morgen moet er WEER gewerkt worden. Welterusten allemaal Emoticon: Yes!


JIJ OOK
Umbspacer line  

ik ga er helemaal niks van zeggen,ik ben gewoon mijn eigen msn begonnen.
ik vond het gezellig en die gezelligheid was gauw over nadat ik continu op mijn rechten werd gewezen en daar pas ik voor en ben ook weggegaan.
vvb of niet mijn leven gaat ook zonder gewoon door en ik heb het zo ook al druk genoeg met mijn eigen dingen.
als je er zo over denkt zie je hoe stom ze bezig zijn.
nog effe en alle nederlanders die daar op vakantie gaan of daar een huis hebben of zelfs wonen hebben een hekel aan........................
bij mij op het park hoeft ze in ieder geval niet meer te komen.
groetjes gercospacer line  

dit is trouwens onze nieuwe site en hulp kunnen we daar best gebruiken en vooral als ik hoor dat jullie bijna allemaal om de zelfde reden weg zijn gegaan of gestuurd van harte.
groetjes gerco
http://groups.msn.com/baliindonesie/homepage
wowo87
User
spacer line
 

Ja, ik ben ooit door Kaat geroyeerd. Zonder enige toelichting, maar waarschijnlijk omdat mijn toon in een bepaalde discussie haar niet beviel. Gelukkig was ik ook lid van de VvB onder een ander naam. Onder die naam schrijf ik alleen maar lieve stukjes, heet ieder nieuw lid welkom, wens iedereen een goede reis, ben ik altijd jaloers op iedereen die naar Bali afreist en lardeer ik mijn schrijfsels altijd om het woord met een emoticon. Aardig, toch!

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,734,852 topic views - 242,050 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 22-10-2021 17:23 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,481,765 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com