indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

ZeroX
User
spacer line
 

Ik was erg laat met reageren geloof ik Emoticon: Puh!Adinda
User
spacer line
 

He Zerox,

grappig, ik ga ook met mijn vriend in juli een rondreis maken naar indonesie sumatra, java, bali via oad. Wanneer gaan jullie? Wij de 11e. Misschien zitten we wel op dezelfde reis. Laat effe weten.

En wat ongedierte betreft, zit er zeker maar ga je niet dood aan.

GroetjesSepp Buys
User
User icon of Sepp Buys
spacer line
 

De enige goede raad die we je kunnen geven is, have fun while in Indonesia!!!!! En laat de rest maar zitten. Ik ben eerder bang om in Nl de straat over te steken zonder te woren over reden, hier in Inodnesie is dat veel makkelijker en gemoedelijker. Een ieder die het daar niet mee eens is weet niet wat het is om een drukke straat over te steken in hartje grote stad of kleine desa indie.

Seppdiederick
User
User icon of diederick
spacer line
 

Beste Sepp,

Ik ben het daar niet mee eens, en ik weet heus wel hoe het is om drukke straten over te steken in bijv. Londen, Amsterdam, Den Haag, Lissabon, Rome (!!), Florence, Madrid, Singapore, Kuala Lumpur en noem maar op. Het oversteken van een straat in Jakarta, vereist koelbloedigheid, vastberadenheid en een beetje geluk. De gemoedelijkheid hier is ver te zoeken. Wellicht is dat in Djocja anders.
I heb still fun in Indonesia, maar not in Jakarta.Sepp Buys
User
User icon of Sepp Buys
spacer line
 

Nog even tussendoor,

Alleen bloedzuigende insecten zijn "gevaarlijk", overige insecten of dieren zien je liever niet en rennen, vliegen, vallen duiken en staan weer op voordat je hetuberhaupt gezien hebt en maken zich voor een groot gevaarlijk stinkend lomp andere bewegend en luidruchtig "dier" uit de poten of vleugels. Zelfs als je duikt hoef je je in principe geen zorgen te maken over vissen, want wij zijn geen lekker hapje. Ze kunnen alleen gevaarlijk zijn (dieren in het algemeen) als je hun territorium overschreidt als dat voor hun idee niet noodzakelijk is. Denk aan het leggen van eieren, het voeden van de jongen of andere beschermende factoren. Als je met je voet in een mierenhoop trapt, zullen zij jouw bijten, tuurlijk, jij verdedigt je huis toch ook als iemand ongehoort binnen valt. Ik bedoel maar, geniet van de natuur en laat het indien mogelijk met rust, dan heb je een mooie herinneringswaardige tijd van je leven gehad, waar ook ter wereld.

Sepp
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,119,724 topic views - 240,770 posts - 13,734 topics - 34,294 members - last post @ 24-01-2021 18:31 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,573,709 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com