indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

Wat betreft recht op verliefd te worden, op een vrouw, man, in welk land ook zal daar ook zeker je rechten kunnen gaan halen.
Dat geeft onrecht aan hen die niet aan die regeling voldoen
Nederland stelt te hoge eisen aan mensen die een minimaal uitkering hebben 120% inkomen Als je WAO, AOW, en Sociaal zaken een uitkering hebben, kan je daar niet aan voldoen
Dat verschil maken is bij de Rechten van de mens te winnen
Emoticon: Nooo Emoticon: Emoticon: Yes! Emoticon: Shiny Emoticon: Blush Emoticon: Eerie Emoticon: Smile
Europese Hof Mensenrechten veroordeelt Nederland
01 december 2005, 23:36:28

STRAATSBURG (ANP) - Het Europese Hof voor de Mensenrechten heeft donderdag in Straatsburg Nederland veroordeeld wegens de weigering een Eritrees meisje toe te laten. Haar familie in Nederland poogde haar naar ons land te halen.

De rechtbank in Den Haag heeft volgens het hof in de jaren negentig in strijd met de Europese Conventie van de Mensenrechten het eind 1981 geboren meisje Mehret toegang tot ons land geweigerd. Dat was een schending van het recht op een privé- en familieleven.

De moeder vluchtte in 1989 naar Europa en kwam na een huwelijk in 1993 naar Nederland. Ze verwierf de Nederlandse nationaliteit en kreeg twee kinderen. Ze heeft daarna geprobeerd haar achtergebleven dochter over te laten komen, maar haar verzoeken werden telkens afgewezen. Ten onrechte, meent het hof.

Eerst mocht de dochter niet komen, omdat de moeder volgens de rechtbank niet snel genoeg met de procedures begonnen zou zijn. Van Buitenlandse Zaken in Den Haag kreeg ze te horen dat niets haar ervan weerhoudt een familieleven in Eritrea te beginnen. Hetzelfde oordeelde de rechter in hoger beroep, die voorts meende dat familiehereniging waar de Europese Conventie voor de Mensenrechten in artikel 8 op doelt, hier niet van toepassing was.

Verwerping uitspraken

Het Europese hof verwierp donderdag de rechterlijke uitspraken en de houding van de ambtenaren in Den Haag. De Nederlandse moeder, Goi Tuquabo-Tekle, wachtte volgens het hof met procedures om haar dochter te laten komen, omdat een raadsman haar adviseerde eerst een Nederlands paspoort te bemachtigen.

Het stelde voorts vast dat de twee Nederlandse kinderen van Tuquabo-Tekle Eritrea praktisch niet kennen. Daarom zou haar familieleven zich beter in Nederland kunnen ontwikkelen. De weigering om Mehret toe te laten is daarom in strijd met de mensenrechtenconventie.

Het oordeel uit Straatsburg is bindend. Van de Nederlandse staat wordt als partij bij de conventie verwacht dat die maatregelen neemt om het vonnis van het hof uit te voeren. Bovendien moet hij ook schadevergoedingen van meer dan 9000 euro aan de klagende partij uitkeren.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

JohanN
User
User icon of JohanN
spacer line
 

Dit is dus een case uit midden jaren negentig? 10 jaar terug dus? Hoezo ´op weg om.......'?


Begin de details te vergeten

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

He zieleffe,

Wat betreft die strenge regelgeving: dat hebben we aan een aantal K*t-Marrokanen te danken die hun hele haram incl. criminele familie deze kant op haalden, dat er paal en perk gesteld moet worden aan de import van familie/vrouwen. Uiteraard kan, op basis van artikel 1 van de Grondwet, geen onderscheid gemaakt worden tussen het importeren van een mooi lief Indonesisch popje of een tweede Samir A. dus vandaar dat onze regering helaas zo streng moet optreden voor iedere buitenlander, hoewel de meeste Nederlanders weinig problemen hebben met de import van Aziaten etc.


Gracias. Sama sama

zieleffe
User
spacer line
 

Emoticon: Cry Het verschil is, dat er juist gemakkelijker familie hereniging voor turken als Marokkanen plaats vinden.
Ook dat er bruiden gehaald worden in die landen, zodat Nederland in een korte tijd met bijna 1 miljoen Allochtonen kwam te zitten.
Maar daar had ik het niet over .
Het verschil is dat je als je minimum salaris verdient,en je bent een wereld reiziger, en je wordt verliefd,dan kan je de toekomstige bruid vergeten want je krijgt ze niet naar Nederland.
En daar zit die knelpunt over gelijkheid, of ongelijkheid.
Dat je niet voldoende salaris hebt om je bruid uit Indonesië over kan laten komen.
Heb tegenwoordig maar eens een salaris van 1200 € , en je bent tussen 20 en 23 jaar.
Dan kan je het vergeten, hier zit die rechts ongelijkheid in, je zult je moeten opwerken naar een salaris van 1300,tot 1500 €.
Ook zij die ouder zijn en hebben door omstandigheden een WAO uitkering van 1100 tot 1250 € dan kunnen ze het vergeten.
Ik ben ze verscheiden keren tegen gekomen, en daarom blijven zij meestal lang in Indonesië, zo als dat vroeger ging even naar Singapore, en weer terug.
Hoe ze dat nu regelen met die strenger controle is mij nu niet zo duidelijk .
Maar het verschil is al moeilijk genoeg .
Het verbaast mij dan ook, stel dat het door gaat van die 50.000 €.
Dan is dat zeer zeker ook bij die organisatie van de Rechten v.d. Mens aan te geven van ongeoorloofde regels tegen de menselijkheid Emoticon: ConfusedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Tja Zieleffe, ergens is het inderdaad erg onterecht, jonge kerels die daar de meid van hun leven tegenkomen en een gelijkwaardige, serieuze relatie hebben mogen deze meid niet naar NL meenemen, terwijl oude gescheiden bierbuikende managers wel 18-jarige meisjes hiernaartoe kunnen halen... Daar wringt wat natuurlijk.

Wat betreft Rechten v.d. Mens, die hebben in Indonesie nooit gegolden en zullen waarschijnlijk nooit gelden, wat betreft NL heeft het misschien nog zin om de Staat der Nederlanden voor het gerechtshof in Straatsburg te dagen, al schat ik daar je kansen ook niet echt hoog :(


Gracias. Sama sama

trombol
User
spacer line
 

Heren,het valt niet mee hè Emoticon: Nooo om de aziatische liefdes een warm nest
te geven in belanda.Het leven kan hard zijn.Maar ik ben ervan overtuigd dat jullie confrater londoh over dit item ,zijn inmiddels overbekende oplossing kan geven.Het enige wat ik wel eens gehoord heb is dat liefde geen grenzen kent
Emoticon: Yes! Het gaat allemaal goed komen en zo niet ,Azie heeft vele landen.
Wat is het verschil tussen eentje van filipines,thailand enz.als ze maar
kunnen ... en goed ja kunnen zeggen. Emoticon: Shiny
mbol
sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

he Ziel ,
wil je dan beweren dat als ik 1200,50 euro uitkering heb en woon in een grote 4 kmr huurwoning dat ik mijn bruid van die andere kant naar holandia kan halen ?.
En maak het niet uit dat ze ook toevallig 3 kleine kinderen heeft ?

Wah dan is het wel een overweging waard , kan ik ook xtra kinderbijslag vangen.
Zie je wel nederland is paradiso aan de noordzee.
begrijp niet dat er mensen weg willen uit zo'n paradiso (paradijs)

groetjesBisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

Richy
User
User icon of Richy
spacer line
 


On 02-12-2005 17:39 kiwimave wrote:
Tja Zieleffe, ergens is het inderdaad erg onterecht, jonge kerels die daar de meid van hun leven tegenkomen en een gelijkwaardige, serieuze relatie hebben mogen deze meid niet naar NL meenemen, terwijl oude gescheiden bierbuikende managers wel 18-jarige meisjes hiernaartoe kunnen halen... Daar wringt wat natuurlijk.


... ik voel me opeens een slachtoffer van onze samenleving worden Emoticon: Nooo

P.S. voor mij is het salaris geen enkel probleem... maar probeer op dit moment maar eens een vaste betrekking ergens te krijgen... eerst drie losse contracten en dan maar hopen dat ze je niet de laan uitschoppen (waar ze dus alle recht op hebben)...


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Ja, een vast contract is inderdaad nog een zeldzaamheid tegenwoordig. Dat is een voorwaarde die steeds moeilijker te handhaven blijft naar mijn mening. Steeds meer mensen hebben een niet-vast contract, iets wat tegenwoordig wel een standaard lijkt voor mensen die een nieuwe dienstbetrekking aangaan.

Maar ja, ik ben helaas geen beleidsmaker Emoticon: Red face Emoticon: Winkzieleffe
User
spacer line
 

[img] he Ziel ,
wil je dan beweren dat als ik 1200,50 euro uitkering heb en woon in een grote 4 kmr huurwoning dat ik mijn bruid van die andere kant naar holandia kan halen ?.
En maak het niet uit dat ze ook toevallig 3 kleine kinderen heeft ?
Wah dan is het wel een overweging waard , kan ik ook xtra kinderbijslag vangen.
Zie je wel nederland is paradiso aan de noordzee.
begrijp niet dat er mensen weg willen uit zo'n paradiso (paradijs)
groetjes[/img] Emoticon: Stupid sory ik krijg de texst maar niet tussen de stippellijnen
Emoticon: Blush Emoticon: Sadley
Bapak sid
Dat bedoel ik niet, je kunt toch verliefd worden, dat is niet te sturen vanaf een regeling die bedacht worden door mensen.
Als je toch nu een inkomen heeft van 1250 € dat je dat dan samen moet delen,
In het begin van je relatie is het toch niet erg, en als dan die vrouw / man kan gaan werken.
Kan je het samen heel goed krijgen .
En wat zou het erg zijn als je dan kinderen ook zou accepteren als ze die toevallig heeft.
Wat is het beter als een man de vrouw van zijn leven tegen komt die dan verliefd wordt, Dan moeten wij blij zijn dat zo,n man gelukkig wordt.
Niet dagelijks in de kroeg zich te lampstamper zuip, en lastig is voor zijn omgeving.
Het is net of men dat elkaar niet gunnen!
Waarom alleen voor de rijken, en hen die een hogere salaris hebben?
Ik krijg elke keer het gevoel dat je die degelijkheid van minister Donner hebt, en niet wil weten wat er in de samenleving gebeurd, en zal blijven gebeuren.
Vele regelingen van de nu zittende regering willen niet beseffen wat ze de samenleving aan doen.
Wij worden er niet wijzer van, en de toekomstige generatie ook niet.
Zie als de vergrijzing, onze samenleving dat niet meer financiële kan opbrengen.
Aan m’n neus ze zijn bang dat ze zelf niet genoeg binnen krijgen.
Zie die salarissen van de directies van scholen, ziekenhuizen, managers, enzv.
En Sidia: , ook de man,("meestal" Emoticon: Wink zal binnen de 5 jaren dat ze bij elkaar zijn, verantwoordelijk voor haar zijn, (althans moeten zijn) en niet op de gemeenschap hoeven te teren,
Want daar gaat de meeste mensen in Holland over bakkeleien, zielig maar goed slecht eigenschap van Hollanders.
Wat Riche, en Jeroen ook schrijft had ik nog niet mee genomen in mijn verhaal want daar zit wel degelijk een probleem van deze tijd, probeer maar eens een vast contract te krijgen. Dan heb je ook een probleem.
Wat ik wilde er mee zeggen, dat, er bestaat soms geen eerlijke mannier omdat het je moeilijker gemaakt wordt, en dan zal je juist die mensen vinden, die daardoor de wet aan hun laars lappen.
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

bassi
User
spacer line
 


On 02-12-2005 20:21 Jeroen wrote:
Ja, een vast contract is inderdaad nog een zeldzaamheid tegenwoordig. Dat is een voorwaarde die steeds moeilijker te handhaven blijft naar mijn mening. Steeds meer mensen hebben een niet-vast contract, iets wat tegenwoordig wel een standaard lijkt voor mensen die een nieuwe dienstbetrekking aangaan.

Maar ja, ik ben helaas geen beleidsmaker Emoticon: Red face Emoticon: Wink

Ja het word tegenwoordig heel moeilijk gemaakt, waarbij mensen makkelijker worden ontslagen minimaal 1350 Euro netto moeten verdienen, daar is bij de beleidsmakers weinig rekening mee is gehouden.
Was deze regeling eerst 1250 bruto, tegenwoordig moet men dus minimaal 1350 netto Euro verdienen, opgeschroeft.
Hier gaat het dus niet meer of je voor je meisje kan zorgen, maar gewoon om het moeilijker te maken een vrouw of je meisje te importeren naar nederland toe.
Al die (suck) regeltjes in Nederland.
Moet je tegenwoordig eerst als Nederlander gewoon legaal (makkelijk) in Duitsland gaan wonen, waarbij men op een veel eenvoudige manier je meisje naar Europa en later naar Nederland kan halen.
Te gek voor woorden toch!!
Mijn inkomen is ook gedaald door bovenstaande argumenten, ook met een vast contract heb je maar minimale zekerheid tegenwoordig in Nederland en als mijn meisie zelfstandig verder gaat zal ze dus ook aan die (hoge)inkomenseis moet voldoen.
Een verlenging van haar verblijf kan dus een probleem vormen vanwege de inkomenseis die men stelt aan mij, gekke is dat ze wel voor naturalisatie in aanmerking kan komen, waarbij dit probleem zich in onze situatie weer niet voordoet.
Vreemd en raar land, Nederland, vervreemd van zijn eigen inwoners?
Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Beste Bassi, je praat af en toe echt basa-basi. Waar haal je nou die onzin vandaan van die 2500 euro. Please, zit toch niet telkens allerlei onzin op dit forum te verstrekken waarmee je lezers op het verkeerde been zet. Kasihan toh?!
Het eerder genoemde bedrag van 1250 euro is het bedrag dat klopt. En voor sommige mensen met een uitkering - met name WAO of Wajong - worden uitzonderingen gemaakt indien men kan aantonen dat er geen mogelijkheid bestaat meer te (gaan) verdienen.bassi
User
spacer line
 Wij worden er niet wijzer van, en de toekomstige generatie ook niet.
Zie als de vergrijzing, onze samenleving dat niet meer financiële kan opbrengen.

Beetje onzin en overtrokken is dit, de vergrijzing neemt wel toe in Nederland, niet van jou zieleffe, maar dat de beleidsmakers dit jou dat wijs willen maken, de gemiddelde leeftijd ligt maar op ongeveer 73 jaar voor mannen, heel veel mannen/mensen komen te overlijden voor dat ze dus 65 jaar worden, daar word mogelijk in hun berekeningen geen rekening mee gehouden.
Een ding is voor mij wel duidelijk, doordat ze de landsgrenzen dicht willen gooien, staat de bevolkingsgroei bijna op nul, die heeft weer en negatief effect op de groeimarkt, bijvoorbeeld supermarkten kunnen of zullen gaan klagen dat de omzetgroei stagneerd, middels de bevolking neemt niet of nauwelijks meer toe, dit leidt automatisch (door het a-sociale beleid) tot minder werk.
Wie maakt zich nog druk om de vergrijzing terwijl de werkloosheid doorgroeit naar 500.000 ( en onofficieel dit er veel meer zijn).bassi
User
spacer line
 


On 04-12-2005 03:36 Yogya-Bali wrote:
Beste Bassi, je praat af en toe echt basa-basi. Waar haal je nou die onzin vandaan van die 2500 euro. Please, zit toch niet telkens allerlei onzin op dit forum te verstrekken waarmee je lezers op het verkeerde been zet. Kasihan toh?!.

Ik neem aan dat je dus ook de site kunt raadplegen van de IND, en anders lijkt het mij verstandig dat je de site van het ministerie van justitie raadpleeg.
Even opletten en lezen dus, voordat je iemand staat te beschuldigen dat ie onzin schrijft.
Vriendelijke groeten,
Bassibassi
User
spacer line
 

Retificatie, het inkomen moet minimaal 120 % zijn van het minimumloon.
Van de site van de IND

Het normbedrag dat de hoofdpersoon moet verdienen, wil de vreemdeling in aanmerking komen voor gezinsvorming (niet: gezinshereniging), wordt verhoogd van 100 procent van de toepasselijke norm ingevolge de Wet werk en bijstand naar 120 procent van het minimumloon ingevolge de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag, met inbegrip van de vakantiebijslag. Het gaat hierbij om de volgende netto bedragen: EUR 1379,80, inclusief vakantiebijslag en EUR 1319,09, exclusief vakantiebijslag;
bassi
User
spacer line
 


On 04-12-2005 03:36 Yogya-Bali wrote:
Beste Bassi, je praat af en toe echt basa-basi. Waar haal je nou die onzin vandaan.
Het eerder genoemde bedrag van 1250 euro is het bedrag dat klopt. En voor sommige mensen met een uitkering - met name WAO of Wajong - worden uitzonderingen gemaakt indien men kan aantonen dat er geen mogelijkheid bestaat meer te (gaan) verdienen.

Klopt dus niet, dus onzin. (Zie eerder bovengeschreven bericht door mij)Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Van de IND-website:

Tabel normbedragen voldoende geld
Gezinsvorming

Wml-norm (120%) per maand
Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen en ongehuwd samenwonenden

€1.379,80
€1.319,09

Gezinshereniging en andere procedures

Wwb-norm per maand
Per maand exclusief vakantiegeld

Echtparen of ongehuwd samenwonenden
€1.149,83
€ 1.099,24


Aan welke voorwaarden moet uw echtgenoot/partner voldoen?

Uw echtgenoot/partner wil bij u gaan wonen in Nederland. Dan moet hij aan de volgende voorwaarden voldoen:

hij is gehuwd met u en het huwelijk is in Nederland bij de Gemeentelijke Basisadministratie geregistreerd;
of u bent beide ongehuwd en u kunt dit met officiële gelegaliseerde documenten aantonen
hij vormt geen gevaar voor de openbare orde
hij is 21 jaar of ouder. In het geval van gezinshereniging, dient hij 18 jaar of ouder te zijn.
hij gaat met u samenwonen zodra hij in Nederland is:
- hij gaat met u een gezamenlijke huishouding voeren
- hij gaat zich inschrijven op hetzelfde adres als u

U moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

U bent 21 jaar of ouder. In het geval van gezinshereniging, dient u 18 jaar of ouder te zijn.
U heeft in Nederland voldoende inkomen; in sommige gevallen wordt het inkomen van u niet getoetst.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Wel of geen inkomen?
Let op: de IND beschouwt bijvoorbeeld een bijstandsuitkering niet als zelfstandig verworven inkomen. Daarom telt dit ook niet mee. Inkomen uit loondienst of zelfstandig ondernemerschap ziet de IND wel als zelfstandig verworven inkomen. Ook bijvoorbeeld een WW- of WAO-uitkering is zelfstandig verworven inkomen.
bassi
User
spacer line
 

Nou, zijn we weer helemaal bij.Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Uitzonderingen
Het inkomen van het familielid/partner in Nederland bij wie de vreemdeling gaat verblijven, wordt niet getoetst als hij/zij:

65 jaar of ouder is
blijvend en volledig arbeidsongeschikt is verklaard
blijvend niet in staat is aan de plicht tot arbeidsinschakeling te voldoenYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Lijkt me duidelijk. Zie geen 2500 euro.Richy
User
User icon of Richy
spacer line
 

Nieuw voorbeeld...

Een meisje is al een jaar getrouwd met een bule... zij wilt voor de kerst voor 3 maanden overkomen. Ze heeft op dit moment werk maar moet dit (uiteraard) voor deze vakantie opzeggen. Als ze terug komt gaat ze opzoek naar nieuw werk. Ze heeft Universiteit (en in Nederland gestudeerd) dus de kans is groot dat zij dit wel weer vindt. De bule voldoet aan alle voowaarden die op de website staan aangegeven om haar naar Nederland te halen. Toch weigert de ambassade een visum af te geven!!! Reden zou zijn dat zij ontslag neemt en dus een potentieel risico vormt om niet meer terug te keren naar Indonesie... In mijn beleving maakt de ambassade hun eigen regeltjes op!!!


"Veel mensen hebben een te hoge dunk van wat ze niet zijn, en een te geringe dunk van wat ze wel zijn".

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Beste vrienden ,
Ik kan best voorstellen dat men soms problemen of ongemak ondervinden als ze niet aan bepaalde eisen kunnen voldoen.
Soms zijn er regels (soms terecht , soms onterecht) die lastig kan zijn , maar die eisen werden samengesteld en afgesproken door "ons " allemaal.
Begrijp me niet verkeerd , heb zelf ook mee gemaak , dat ik een paar keren bijna er uit geschop werd (binnen 30 dagen nederland te verlaten) , en het kom omdat ik aan het hoppen geweest ben tijdens mijn studie , ben 5 keer van studierichting veranderd , van 5 steden , dus in aanraking gekomen met 5 vreemdelingdiensten.Dus na de 3de keer zegt de vreemd. dienst , nu moet je er uit.Hadden ze geprobeerd , na diverse uitzetting pogingen , ben zelf gehoord door zo'n advies commissie vreemdelingenzaken , met een rechter , getuige deskundigen , tolk erbij .Ik dacht , dat word lachen , ben 100% zeker dat ik gaat winnen , ik voldoet aan alle eisen ,ook financieel gezond en niet ten laste ben vd ned. samenleving.Vergeet het maar .
Dus advocaat genomen en naar de Raad v State , en het grappige is , ik heb toen een bericht gekregen of ik het proces wil stop zetten en of ik belangstelling heb om een blandees te worden. Uiteraard geweigerd en bleef nog steed gelukkig als indosenian , tot nu toe .

Ik ben van mening dat als iemand echt recht heeft , dan zullen ze het ook krijgen.Daarom heb ook ik geen begrip voor de groep uitgeprocedeerde (nep)vluchteling(en) , laat staan de zgn 26.000.
Je heb al afspraken gemaak , dus gewoon de afspraken nakomen.

groetjes.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Als ik in NL mijn oor te luisteren leg bij autochtone Nederlanders dan hoor ik in 9 van de 10 gevallen dat het beste is dat ze "allemaal moeten oprotten" ik dacht dat dat duidelijk de wil van het volk is. Nou moet de ene soort wel harder rennen dan de andere, en ik denk dat men zich niet zo druk zal maken over Engels sprekende blanken, daarna de lichtere soort uit het verre Oosten (want anders ken je zondag niets bij de chinees halen voor bij voetjebal) maar alles wat de Islam is toegedaan en/of zwart is staat boven aan de lijst. Volgens mij is dit de heersende opinie. Men gaat natuurlijk wel anders denken als men een "bruintje" als partner neemt.

Of vergis ik me zo erg (NB. ik beweer niet dat dit mijn opinie is)

Gruces

LonJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Londoh,

Het erge is dat de moskee hier letterlijk om de hoek kennelijk drie staatsgevaarlijke imams heeft onderhouden. 1 is zelf gevlucht eerder dit jaar nadat hij ongewenst was verklaard, de ander isgisteren op het vliegtuig gezet naar Sudan (link), en de andere gaat zeer binnenkort ook.

Op deze manier wordt het voor een meerderheid alleen maar makkelijker om een beschuldigende vinger uit te steken, terwijl er verder nog maar van 1 of 2 meer moskeeën de imams ook dreigen te worden uitgezet vanwege ronseling voor de Jihad. (Wat ze kennelijk al gelukt was in Eindhoven). Aan de andere kant denk ik wel dat het niet die 1 of 2 zijn, echter alle 400 nog wat zijn echt niet slecht/staatsgevaarlijk/ wat dan ook.

Bij deze feiten komen allemaal 'randvoorwaarden' die mensen ook niet meer accepteren van anderen, of het nu 'zwartjes', 'fundamentalisten' of 'blanke' buren zijn. Maar of het nu erger is als vroeger? Dat weet ik niet, wel is het zo dat de media overal bovenop duikt. Zelfs een afgeschoten mus.
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,432,873 topic views - 239,785 posts - 13,723 topics - 32,144 members - last post @ 11-07-2020 00:43 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,043,684 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com