indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

We hebben het hier over de topic: Waarom blijven zoveel bule terugkomen naar Indonesie? Ik heb als een van de redenen gegeven dat dat de cewek kunnen zijn. Ben ik gelijk een viezerik die vreemd gaat als elke expat. Wat een gegeneraliseer.
Moet zeker netjes neerzetten dat die bule's alleen maar komen voor de mooie stranden, de eeuwige glimlach, de palmbomen, de zon en wat al niet meer van die reclame-achtige reisburokreten. Sorry, reality is dat er nogal wat bule's komen voor de cewek. En vergeet ook Bali niet dat bekend staat als "gigolo"-eiland voor de westerse ladies.
Moeten ze zelf weten. Alvast wat minder scheinheilig dan die heren die met hun vetgemeste eega's komen die ze eigenlijk al jaren geleden hadden willen dumpen maar het lef er niet voor hadden. Vervolgens jaloers als een andere bule er met een aantrekkelijke jongedame vandoor gaat.
Ik neem er een Bintang op.RichardFvV
User
User icon of RichardFvV
spacer line
 

Ik heb mijn wispelturigheid en ongeduldigheid een naam gegeven, en noem haar ' hond' , zij is even trouw, even opdringerig en schaamteloos, even onderhoudend, even schrander als elke andere hond, en ik kan de baas over haar spelen en mijn slechte humeur op haar botvieren: zoals anderen met hun Indonesische vrouw/vriendin doen.

R.


'Hij bevalt me niet.' Waarom niet? 'Ik ben niet tegen hem opgewassen.' Heeft een mens ooit zo geantwoord?

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Heeee...........................Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.njing Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.#*&Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.#!!! Emoticon: Angry Emoticon: Angry

Af, af Fikkie, nee NU niet Emoticon: Nice op je plekkie en cepaaaat Emoticon: Shut up!

Gruces

lesmana
User
spacer line
 

Zo het is eruit, jullie hebben dus samen met mij even de knuppel in het hoenderhok gegooit en nu is eens openhartig gezegt wat iedereen zo over het mooie vakantie paradijs denkt maar bijna nooit schrijft hier.
Ik denk dat het voor mij genoeg is zo.
Indonesia is een prachtig land, een van de mooiste van de wereld, en wat het thema aangaat precies zo als nederland.

Allemaal de groetjes en de volgende topic AUB. Emoticon: Yes!RichardFvV
User
User icon of RichardFvV
spacer line
 

= edit: offtopic =


'Hij bevalt me niet.' Waarom niet? 'Ik ben niet tegen hem opgewassen.' Heeft een mens ooit zo geantwoord?

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

Kijk uit Yogya-Bali met het aanroeren van bepaalde onderwerpen op dit forum. Bepaalde dingen kan je maar beter niet bespreekbaar maken hier..


Gracias. Sama sama

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Ja, daar ben ik al achter gekomen. Beter de "on"waarheid verkondigen dan het mooie idealistische beeld kapot maken. Probeer alleen maar duidelijk te maken dat dit land ook een gewoon normaal land is als elk ander.
Als men mijn reacties goed leest zijn die niet zo negatief maar schijn nogal wat wespensteken uit te delen en met een rode lap op de stier te werken. Geeft het niveau aan van de Indonesia-kennis op dit forum.lesmana
User
spacer line
 

Het eerste antwoord was: is het witbier hetgene waar de bule voor terug blijft komen.
Het tweede antwoord was: of is het de bintang en de cewek/cowok?
Heel netjes geformuleerd Yogya, maar je bedoeld, ze zullen wel terug komen om van de vrouwen en van de drank gebruik te maken. Ik zou het ook wat platter kunnen uitdrukken.
Dit moet dus als ik de reaktie's lees maar gewoon getolereerd worden omdat bepaalde personen dit voor leuk houden.
Is dit niet geval dan staat het hele kliekje van onderlinge vriendjes op zijn kop en worden de mensen die hierop reageren doodleuk flink beledigd en men schroomd ook niet om daar hun echtgenoten bij te halen.
Het heeft ook niets met Indonesia kennes te maken als men steld dat de Bule waarschijnlijk allen maar terug komt om zich te verguizen aan sex en bier. Want dat stantpunt wordt hier door de beantwoorders toch flink verdedigd of niet soms.
We hebben in Indo vele jaren een goed lopend bedrijf gehad, 5 van onze bedienden krijgen van ons een pensioen tot aan hun dood.
We wonen nu afwisselend in Nederland en in Indonesia en beste mensen leer me toch aub niet wat het niveau is van de meeste die daar wonen, het zijn meestal kablingers.

En Lionel dit bericht is niet voor jou bedoeld.

De groetjes van John_S

John_Ssidia
User
User icon of sidia
spacer line
 


On 06-10-2005 03:12 Yogya-Bali wrote:


1.Probeer alleen maar duidelijk te maken dat dit land ook een gewoon normaal land is als elk ander.

2. Als men mijn reacties goed leest zijn die niet zo negatief maar schijn nogal wat wespensteken uit te delen en met een rode lap op de stier te werken.

3.Geeft het niveau aan van de Indonesia-kennis op dit forum.

--------
Y-B : Kijkt je hebt meer ervaring dan de gemiddelde turist/bezoeker van dit forum (14 jr in de reiswereld en expat in den oosten).
Je zal meer weten over dat wereld , ik kan nog veel leren van jou.
Ik heb alleen bezwaren als je gelijk gaat generaliseren (zie punt 3).
En ik ben van mening dat je ook de echte sociale verhoudingen daar ondanks jou jarenlange verblijf nog steeds niet weet.
En mogelijk verkeerde conclussie trekt.Dat mag ook , dat is jou keuze.
Maar ga dan niet publiek maken , dan krijgt je reakties van diverse kanten.

pt 2 Als ik jou reacties goed leest (en dat doe ik) zie ik ook wel dat je met een bepaalde informatie komt , die de gemiddelde turis niet weten.
Daar heb je ook gelijk in , dat zijn bepaalde feiten en of ervaringen , en ik ben de laatsate die dat gaat bestrijden.En zeer zeker als het jou eigen ervaring(en) betreft .
Maar ga alsjeblief niet generaliseren.
groetjesBisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

lesmana
User
spacer line
 

Sidia
Ik moet toegeven dat ik iets gegeneraliseerd heb, dat hebt U goed opgemerkt.
Maar als U werkelijk zo goed leest zoals U zegt, wat is dan Uw mening over, dat de Bule's alleen maar zo vaak terug komen voor het bier en voor de vrouwen, over generaliseren gesproken.
Waarom zegt U dan hier niets over, en kijk dat bedoel ik nu met het vrienden kliekje.
En Sidia de sociale verhoudingen in Indonesia die ken ik maar al te goed, ik heb er lang genoeg midden tussen gezeten.

Het gaat daar oa om het feit,

Heb je wat dan ben je wat en heb je niets dan ben je niets.
En zo zijn daar vele varianten op.

Groetjes.
londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Ik zou heel wat verhalen kunnen vertellen over allerlei mannen die in Indonesia de beest uithangen. Ik ken ook Indonesische dames die hier naar op zoek zijn via het internet. Wat opvallend is zijn de vele Indo-heren die er een vriendin (kekasih gelap) in Indonesia op na houden, die gaan dan op zoek naar hun roots. Emoticon: Shut up! In werkelijkheid hangen ze de man uit die het gemaakt heeft in Belanda. Een gsm'tje, een motorfietsje, een maandelijks bedrag plus af en toe een ticket is goedkoper dan naar de hoeren in NL. Ik laat het bij dit tipje van de kerundung.

Gruceslesmana
User
spacer line
 

Londoh

Je hebt groot gelijk, en dat is precies wat ik ook bedoelde in mijn eerste reaktie. Ik heb het alleen te direct geschreven. Het was iets te persoonlijk en het moest algemeen zijn.

Groetjes van John.londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Hi John,

Ik heb zo langzamerhand de gewoonte gekregen om veel minder te vertellen dan ik weet, want voor je er erg in hebt heb je een bijl in je rug Emoticon: Stupid Je weet wat ik bedoel toh Emoticon: Yeah right!

Gruceslesmana
User
spacer line
 

Hi Lionel
Ik weet verdomd goed wat je bedoeld, en ik heb aan selective saamhorigheid hier gemerkt dat men ook hier met dezelfde mensen te doen heeft. Emoticon: Frustrated

Groetjes van John.Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

We gaan weer een beetje ontopic hier. Voor het andere kun je een nieuw topic openen of een oud topic zoeken waar je berichten in passen. Emoticon: Smilelesmana
User
spacer line
 

Ok Jeroen ik heb het begrepen. Emoticon: Yes!londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Als mensen O.H.'en gaat het nou eenmaal zo, wil Jeroen het anders? Kami bukan robot Mas Emoticon: Shiny Juist als men off topic (volgens jou dan) gaat komt de goeie info los

Maar ja wie ben ik, ongediciplineerd, seperti seekor ayam kampung.

Gruces

Londoh yg capek Emoticon: Yeah right!Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Londoh, je weet best dat leuke onderwerpen gewoon kunnen, maar het is voor iedereen handiger als dat een beetje bij elkaar blijft.londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Ik gaan niet met jou in discussie hierover, want je weet heel goed wat ik bedoel. Want m.i is bijna alles in dit draadje on T. Een beetje ruimte in je opvattingen zou je sieren, we zitten hiero niet op Java Emoticon: Nice

GrucesJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 06-10-2005 12:49 londoh wrote:
Ik gaan niet met jou in discussie hierover , want je weet heel goed wat ik bedoel. Want m.i is bijna alles in dit draadje on T. Een beetje ruimte in je opvattingen zou je sieren, we zitten hiero niet op Java Emoticon: Nice

Gruces

mooi dan Emoticon: Smile Daarmee is dit tus afgedaan en gaan we dus ťcht ontopic.
http://forum.indahnesia.com/topic/2309/eveline
User
spacer line
 

Sorry bung Lon, ik vind die foto hierboven toch wel heel erg naar hoor. Toen ik drie jaar gelden een weekje in Aussie zat, heeft Iemand mijn hond op Bali mee genomen....daarna hoorde ik allerlei verhalen wat ze daar met een goede/mooie hond doen..grrrrrrrrrrrrr..snik..snik...
salam hangat, Eve


Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Maaf sebesar mungkin Eveline, maar in veel delen in Indonesia, vooral in de Bataklanden en Menado een realiteit. Vooral de zwarte schijnen lekker te zijn.

GrucesJeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

eveline
User
spacer line
 

Dat van Batak en Menado is mij wel bekend Bung Lon, maar dat er in een bepaalde gebied in Bali ook doen wist ik niet. In bepaalde gebied in Menado eet men zelfs ook ratten hoorde ik daar vertellen. grrrrr...toen ik tien dagen voor diving in Menado zat heb ik alleen rijst met telur ceplok en ketjap durfde te eten,...hoe de Santika resort mij ook probeerde gerust te stellen, ik durfde het niet. Het deed mij namelijk denken aan de periode dat ik toen voor lange tijd in China zat...ik kwam brood mager terug en kon lange tijd geen telur en ketjap meer zien Emoticon: Blush
salam selalu, Eve


Choose to be optimistic, it feels better. If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito!

londoh
User
User icon of londoh
spacer line
 

Ik zeg niets, zouden de bule vanwege de honden steeds terugkeren ?
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.84,149,850 topic views - 240,036 posts - 13,725 topics - 32,690 members - last post @ 10-08-2020 14:02 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

137,286,404 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com