indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (3 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

beautycase
User
spacer line
 

= edit: daaaaaaag brenda, tot nooit weer ziens! =brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

al goed eind goed al goed Emoticon: Yes!


adu zeg!!! ben kapok!!

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Nok af Brenda, je staat er nog steeds op, tracht je aan de regels te houden, het is niet anders, het zou zonde zijn als je eraf wordt gedonderd. Emoticon: Angry
Er zijn mensen die dat niet graag zien gebeuren Emoticon: Cry
Dus KUT, Kuis Uw Taal, dan komt alles goed. Emoticon: Yes!
Luuuuuuuiiiiiiisteren naar Om Malam, pas op hoor. Emoticon: Wink
brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Ik hou me heel netjes in ome Malam Emoticon: Yes! Jeroen heeft kennelijk zijn hand over zijn hart gestreken?.... Emoticon: Confused Ik doe aan KUT (kuis Uw Taal) he weer een leuke opmerking Emoticon: Yes!

Uwe qoute:
Er zijn mensen die dat niet graag zien gebeuren

wie dan??? Emoticon: Confused


adu zeg!!! ben kapok!!

kiwimave
User
User icon of kiwimave
spacer line
 

[quote] On 11-01-2008 09:18 brendababe wrote:
Quote:
IInwoners Carribean, Thailand en Florida :super beleefd!!!!

Ben je wel eens in de Carribean of Florida geweest?? Daar hebben ze nog veel meer dollartekens in de ogen dan in Indonesie. Vergeleken daarmee zijn het heiligen die in Kuta over het strand lopen


Gracias. Sama sama

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

[quote] On 15-01-2008 19:36 kiwimave wrote:
[quote] On 11-01-2008 09:18 brendababe wrote:
Quote:
IInwoners Carribean, Thailand en Florida :super beleefd!!!!

Ben je wel eens in de Carribean of Florida geweest?? Daar hebben ze nog veel meer dollartekens in de ogen dan in Indonesie. Vergeleken daarmee zijn het heiligen die in Kuta over het strand lopen [/quote]
......................................................................
Ben nog nooit in de caaribische eilandjes geweest , en ook niet in florida.
En thailand ken ik alleen maar bangkok (3x geweest).
Jaren geleden toen we nog geen zoon hadden en toen hij nog klein was.

Heb uiteraard PatPong Road gezien , rondgeslenterd met mijn nyonya .
Zels toen werd ik openlijk belaagd / bijna binnen getrokken door de hoertjes , door de runners etc. Terwijl mijn nyonya naast mij loopt.
Praat ik over 20 jr geleden.
Toen mijn zoon een jr of 5/6 was ben ik ook gaan rondslenteren geweest , en na mijn femilie gedrop te hebben ging ik met dezelfde taxi terug naar de stad.
Je weet niet welke aanbod ik kreeg van de taxi chauffeur , en toen ik alleen jalan2 ging(weer die rooie buurt in) .
Het scheelt niet veel of je wordt bijna aangerandt(even overdrijven Emoticon: Yes! ).
Ik heb het nooit meegemaak op Bali.
Op Bali heb ik ook 2 x jalan2 gedaan (alleen= survey , op zoek geweest voor een huisje). Wordt ik ook aangeklamp , hash , hash , young girl mister , young girl mister . Niet prettig Maar niet zo agressief zoals in Bangkok van 15 jr geleden.
Acch mss ben ik op de verkeerde plaats op de verkeerde moment.
Kan gebeuren. Emoticon: Bye bye .
Het hoort erbij.


Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

In Florida klopt het !!amerikanen hebben $$$$$ in de oogjes waar!!! maar mijn ervaringen als ik zeg :no thanks of iets anders houden ze op en mijn ervaring: lees goed mijn ervaring in Bali : ze bleven me volgen tot vervelends aan toe ze volgden ons helemaal tot binnen in het restaurant en dat elke dag maar goed dat doen de yanken dus niet!!!! nogmaals MIJN ervaring.
Sommige carribische landen zijn ze ook stront vervelend maar als je ze dat duidelijk maakt dat j r niet van gediend bent houden ze op.

Dat is het verschil met Bali vanuit mijn belevenis dan een ander kan het weer geheel anders om meegemaakt hebben. Wat ik heel erg vond is dat ze ons openlijk drugs aan boden op BAli mijn rok zakte zwat af ik dacht wat is dit in hemelsnaam???
Het zijn allemaal moment opnames ben de een geburd er niets bij de ander een beetje bij weer een anders alles ik denk maar zo dan was ik er op de wrong place wrong time daar houd ik het maar op.

Over Thailand PAtPong nou hahaah gebeurd nog hoor waar je als vrouw naast je man loopt ik moest hard lachen in die 20 jaar nog niets veranderd!!! Ze riepen tegen mijn man: sir Ping Pong Ping Pong op een gegeven moment riep ik : no this man has his own ping pong : ME Emoticon: Nice Emoticon: Nice Emoticon: Nice Emoticon: Nice Emoticon: Puh! Emoticon: Puh! Emoticon: Puh! die thaise dames en omgebouwden lachen in een deuk en ik ook. Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Wink Emoticon: Wink


adu zeg!!! ben kapok!!

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Brenda je bent een verwende muts, in de topic " Deels Indonesië, deels Nederland neemt Om Ziel mij deze opmerking zeer kwalijk, maar ik denk dat je zelf dat zal onderschrijven.
Voor jou is Indonesië ondanks dat je roots daar liggen niet weggelegd.
Vergeet je slechte ervaring, doe lekker mee met ons en ga naar de maladiven, maar pas op voor de diven Emoticon: Wink moet zijn dieven.
Mala, zou je uit kunnen leggen als malu(verlegen) hmmmmmm dat gaat ook niet op voor Brenda.
Heeeee zus, begin je het nu een beetje te begrijpen?
Laat die slechte ervaring op Bali vallen en doe voor de rest lekker mee.
God weet als je al die enthousiaste verhalen hoort dat je ooit nog eens besluit naar Java te gaan Emoticon: Wink
Groetjes Malamsapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 15-01-2008 20:30 brendababe wrote:

Wat ik heel erg vond is dat ze ons openlijk drugs aan boden op BAli mijn rok zakte zwat af ik dacht wat is dit in hemelsnaam???


Beste meid, Nederland staat al jaren wereldwijd bekend vanwege ons tolerante drugsbeleid. Een beetje stad in Nederland heeft een koffieshop waar je dat spul openlijk en legaal kunt kopen. Ook in het uitgaansleven wordt dat spul gewoon open en bloot aangeboden.
Vind ik dus een hele vreemde opmerking van jou.
Emoticon: Bye byebrendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

ja maar waar je kind bij staat in nederland naar mijn weten bieden ze persoonlijk geen drugs aan je kan wel naar de coffeshop gaan om te kopen prima maar probeer het niet te slijten aan mij persoonlijk en zeker niet als ik met mijn kleine meid aan de hand loop...... Vroeger werd het mij ook aangeboden in de discotheek (de IT in Amsterdam) maar dat is in het uitgaansleven ala (ook fout ) maar goed maar ion Bali op klaarlichte dag waar mijn kind bij staat.. sorry vind ik niet oke dat bedoel ik oa is mij weer overkomen ik neem aan dat dit soort acties niet dagelijks zijn in Bali?........
Ik zeg toei


adu zeg!!! ben kapok!!

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Laat die slechte ervaring op Bali vallen en doe voor de rest lekker mee.
God weet als je al die enthousiaste verhalen hoort dat je ooit nog eens besluit naar Java te gaan
Groetjes Malam

Hahaha Malam ik denk maar zo over Bali : ik was er op het verkeerde tijdstip verkeerde moment alleen ik doe het niet meer over ga r ook geen drama van maken zonde van mijn tijd en het is al ruimschoots bekend bij iedereen dus ik ga niet in herhaling vallen ben nog niet dement (mag ik hopen...)maar vind het wel enorm gezelli tussen jullie hoor vandaar mijn weder terug komst hihihi.
He ome Malam wat leuk dat we nu ook hyves vriendjes zijn Emoticon: Wink Emoticon: Yes!


adu zeg!!! ben kapok!!

miumiu
User
spacer line
 

brendababe, word je nou niet moet vanjezelf. Om maar door je gal uit te blazen over Bali. Ik begrijp dat je slechte ervaringen hebt gehad en er niet meer naar toe ga. Gelukkig maar. Blijf lekker weg. Ga er sinds 2000 elk jaar nog met plezier naar toe. En die hinderlijke verkopers? Ach die wimpel ik zo af.
In Spanje, Turkije, word ik ook lastig gevallen door verkopers. En , ik word ook wel eens belazerd. Heb een leren riem gekocht, blijkt van binnen van karton te zijn. Heb er alleen maar om gelachen. In Nederland word ik ook belazerd. Pas nog, laminaat laten leggen, is niet goed gelegd, maar tot nu toe geen gehoor. Corruptie? Is er niet alleen in Indonesie/Bali. Iedereen weet dat een extra fooi, veel helpt. Is er in Amerika, waar je zo graag naar toe gaat geen corruptie? En waarom zie ik in al die Amerikaanse films dan dat ze mensen geld toestoppen om iets gedaan te krijgen? Drugs? Wordt er overal aangeboden. Niet alleen op Bali. Ook in Nederland en niet alleen vroeger in de IT. Je bent volgens mij blijven hangen. Je wilt niet weten waar drugs wordt aangeboden.Niet alleen op straat maar ook op scholen. Wordt eens wakker.brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Zeg MiuMiu ik ben hardstikke wakker!!! Zeur niet!!!! ik heb gewoon gemeld wat ik r van vind kan j r niet tegen soms?? heb jij ffpech als je ff wat beter kijkt heb ik pas nog een antwoord gegeven op iemands vraag en dat antwoord was heeel positief dus zeur niet corruptie heb je in heeel de wereld maar Indonesie staat er onwijs om bekend!!!!!!!!!!!!!!! Luister s Miep in Holland en zelfs Amerika is mij nooooit openlijk op straat DRUGS aan geboden bij jou wel dan????????? En ik word niet moe van me zelf integendeel maar meer van dat soort mensen als jij dat als je ook maar iets fouts zegt over Bali dat je van die zeur mensen over je heen kijgt daar word ik nou zo moe van.

En Spanje en Turkije kan ik niet over oordelen ben daar nog nooit geweest wil ik ook niet maar ik ben in Amerika nog nooit een poot uitgedraaid zoals in Bali dus....ik hou r niet van om genaaid te worden door wie dan ook en op welke manier (alleen op de horizontale manier .....) dus!!!!!!!!!!!!!!!! Op scholen weet ik dat r drugs aangeboden wordt schande!!! maar ik heb het daar niet over drugs op je vakantie oord.

Maar goed geniet jij lekker van je Bali is toch enorm fijn voor jou ben ik reuze blij om.


adu zeg!!! ben kapok!!

Pamelabak
User
spacer line
 

Brenda: Ik snap nu je frustatie t.o.v. corrupptie Bali ten volle. Afgelopen 5 weken hebben wij Indonesie doorkruist en zijn ook op Bali geweest. Wij hebben aan corruptie ook het een en ander meegemaakt. Onderstaand verhaal staat niet alleen op zich. In de gevangenis van Singaraja zitten diverse mensen die onschuldig vastzitten. Onderstaande brief is gestuurd naar het Ministerie van Buitenlandse zaken en is onverkort weergegeven. Het is ook behandeld is Hart van Nederland en heeft in diverse kranten gestaan.

Mijn vriend Ronald is geheel ten onrechte aangehouden door de politie in Bali - Indonesië.
Mijn vriend Ronald en ik zouden gisteren d.d. 11-02-2008 om ca. 14.30 uur Singaraja gaan om wat bankzaken te regelen. Hij zou mij ophalen bij mijn huis te Lovina, hetgeen geschiedde.
Wij vertrokken met 2 motorbike's. Eén uitsluitend bereden door Ronald, één bereden door mij met als duo passagier een kennisje van vrouwelijke kunnen. Op enige afstand van mijn huis werden we aangehouden door de politie voor een drugscontrole. Bij mij werd niets bijzonders aangetroffen.
Echter, bij Ronald werden vreemde sporen aangetroffen in zijn baal shag van het merk Drum. De politie pluisde de tabak zeer accuraat uit en dat gebeurde met een precisie alsof zij al wisten waar zij het konden vinden. E.e.a. was aanleiding om Ronald mee te nemen naar het politiebureau te Singaraja. Samen met mijn kennis volgden wij als vrienden.
Op het bureau werd de shag nader bekeken en daar werden uiteindelijk een paar (5) nauwelijks waarneembare zaadjes aangetroffen. Voor mij leek het een beetje op hennepzaad. Ronald was zich van niets bewust. Voor de politie was dit aanleiding om de woning van Ronald te doorzoeken, zonder huiszoekingsbevel. Met 4 of 5 politiemensen en Ronald werd koers gezet naar de woning. In de woning was op dat moment alleen de huishoudster aanwezig.
In tegenstelling tot het onderzoek van de tabak was de controle thuis erg simpel. Er werden hier en daar wat laatjes open getrokken en daar bleef het bij. Aanvankelijk leverde het geen resultaat op. Alweer buiten de woning opperde een politieman het idee om nog één keer even een kijkje te nemen. Hij koerste bijna regelrecht op de keuken af en vond tussen de kruiden een klein plastic zakje met dezelfde zaadjes als in de tabak werden aangetroffen. Later bleek het om 2,3 gram te gaan. Inmiddels is zowel de tabak en het zakje verzegeld naar Denpasar verstuurd voor nader onderzoek.
Een simpele en onschuldig lijkende controle begon langzamerhand op een hel te lijken voor Ronald. Ik ken Ronald al geruime tijd en ga heel regelmatig met hem om. Tezamen met veel andere kennissen ben ik ervan overtuigd dat Ronald niet gebruikt en ook volledig onwetend was van hetgeen in zijn woning is aangetroffen. Ik woon hier de laatste jaren een groot deel van het jaar en weet inmiddels waar de autoriteiten toe in staat zijn.
Tijdens het gebeuren probeerde ik steeds te bedenken wie belang zou hebben bij deze zaak en daarbij flitste regelmatig de naam langs van mevrouw M. Ik wilde in eerste termijn Ronald niet daarmee confronteren omdat mevrouw M. een goede vriendin is die heel regelmatig de woning van Ronald bezoekt. Omdat mijn gevoel in die richting steeds sterker werd, heb ik Ronald toch mijn gedachten prijs gegeven. Aanvankelijk ongeloof, maar later instemming met mijn filosofie. Dat verhaal luidt als volgt:
Enige tijd geleden heeft Ronald aan mevrouw M. een geldbedrag geleend van ca. 3.500,= euro. Voor hier in Indonesië een gigantische lening. Mevrouw M. heeft hiervoor een schuldbekentenis ondertekend. Onlangs bleek de mevrouw M. niet (voldoende) aan haar verplichtingen voldeed. Ronald heeft haar er op gewezen dat hij niet zal schromen naar de politie te stappen, als zij haar verplichtingen niet nakomt. Ondanks deze bedreiging bleef de verstandhouding (ogenschijnlijk) goed.
Op de ochtend van de aanhouding bezocht mevrouw M. de woning van Ronald. Zij rookt gewoonlijk sigaretten. Bij dit bezoek vroeg zij tweemaal of zij een sigaret mocht draaien van de tabak (Drum) van Ronald, hetgeen werd toegestaan. Tevens is mevrouw M. enige tijd alleen in de woonkamer geweest. Zij had voldoende tijd om mogelijk ongezien iets neer te leggen.
Voor ons vertrek naar Singaraja was Ronald in mijn woning. Daar werd hij tot tweemaal door mevrouw M. gebeld met de vraag of hij al vertrokken was en zo nee, hoe laat hij op pad zou gaan.
Vanmorgen (12 februari) kwam mevrouw M. aan de poort van de woning van Ronald. Zij sprak eerst met mijn kennis. Zij vertelde dat zij benzine had getankt voor haar motorbike pal op de hoek nabij de woning van Ronald. Daar had men haar verteld wat Ronald was overkomen. Een paar minuten later sprak zij met mij en vertelde mij dat geheel Lovina inmiddels op de hoogte was van Ronald's verhaal. Ik kan me dan ook niet aan de indruk onttrekken, en met mij velen, dat door mevrouw M. onder één hoedje wordt gespeeld met de politie. Het zou toch prachtig zijn, Ronald veroordeeld, op de zwarte lijst en nooit meer Indonesië in. In één keer van haar torenhoge schuld af. De politie die de lamgeslagen Ronald straks zover heeft, dat hij er alles (veel geld) voor over heeft om vrij te komen. Hij mes snijdt aan 2 kanten, maar echter niet voor Ronald. Die heeft alleen met de punt van het mes te maken. Namens Ronald en vele vrienden vraag ik u dan ook om Ronald de helpende hand te bieden. Hetzij door goede adviezen, hetzij door enige actie te ondernemen die de situatie kunnen verbeteren.

Net bericht gekregen dat in de tabak 5 zaadjes zijn gevonden met een gewicht van 0,0076 gram. En mijn neef verblijft nog steeds in de gevangenis.
Hij is een heel groot bedrag kwijt geraakt aan het betalen van politiemensen, rechter en andere functionarissen.

We waren van plan om in Indonesie te gaan overwinteren maar doordat wijzelf ook het een en ander hebben meegemaakt, is dit plan van de tafel.

Pamelabrendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Aan Pamela

Jeee joh wat erg!!!!!!!! ook omdat je r toch al jaren komt??? toch???
Nu zijn r natuurlijk tig landen corrupt maar met Indonesie/Bali... ja ik ben verleden jaar zwaar afgeknapt ik hoorde verleden week ook weer van mijn oom die in Indonesie gewoond heeft her en der dat ze op Bali vuile trucen flikken zoals deze : je gaat naar een wissel kantoor zelf heb je al uitgerekend op een reken machine hoeveel je voor je euro krijgt kom je daar staat er een ander bedrag op de rekenmachine die jij zelf al eerder had uitgerekend afijn de meneer van het wisselkantoor geeft jou die zelfde rekenmachine wat blijkt het bedrag waarvan jij dacht : he klopt niet verschijnt nu ook op de display NOU KOMT IE: ze verwisselen de knopjes 3 en 9 DUS ALTIJD IN HET NADEEL VAN DE KLANT/TOERIST lekker weer een oplicht truc zo flikken ze er duizenden en geloof me ik heb er tijdens bijna 3 weken heeeeel wat mee gemaakt dat ik r van baalde en laatst ook weer bijna 2000 euro van mijn creditkaart die ze hebben geskimd. Natuurlijk dit kan ook gebeuren in andere landen maar ik heb heeeeel veel landen (buiten Europa ) gezien echt waar en dit is me dus nog nooooit gebeurd. Voor mij wat er gebeurd is in mijn vakantie op Bali en mijn de creditkaart fraude is voor mij een duidelijk teken aan de wand om nooit meer te gaan ook omdat het land zooooo vreselijk corrupt is. En het er ook nog bekend omstaat zwaar corrupt dan baal je toch al???
Ik hoorde van een Balinees dat ze rijst importeren uit Vietnam terwijl ze zelf tig duizend sawah's hebben... wat blijkt Indonesie krijgt flink geld hiervoor van Vietnam belachenlijk toch??? om maar weer een voorbeeld te noemen.
Jammer het land op zich is zoooo mooi!!!!!! Oke overal in de wereld heb je rotte / busuk appels maar ik vond Bali echt waar de mensen te walgelijk voor woorden hoe ze je oplichten voor geld. JAmmer maar goed andere toeristen zijn hier niet gevoelig voor... maar iedergeval veeel sterkte met je vriend Ronald.
Groetjes


adu zeg!!! ben kapok!!

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

ze doen daar alles voor geld zelfs als het onterecht is kan hun het schelen is toch maar een stomme buitenlander in hun ogen en 9 van de 10 x hebben die poen dus die betalen wel al die corrupte assholes daar!!!! Hier zakt toch je broek van af wat Pamela overkomen is schande schande die shit Indo's daar Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Angry
Haar verhaal bewijst het toch maar weer wat erg het daar is dan is mijn ervaring er niets bij en geloof me dat vond ik al heel wat maar het verhaal van Pamela is echt waar TE ERG!!!!!!!!!!!!!!! Mensen kom op wordt wakker kijk niet alleen door je roze toeristenbril dit is toch vreselijk je ergens van betichten wat je niet gedaan hebt onterecht vast zitten en dan ook nog eens heeeeel veeeeel geld moet betalen (waarschijnlijk omdat je een stomme toerist bent) dit soort trucs doen ze minder bij hun eigen bangsah denk ik hoe dan ook Bali blijft in mijn mond vies zeer vies smaken sorry BAli fans maar dit verhaal is toch echt wel iets om flink wakker geschud te worden?!


adu zeg!!! ben kapok!!

latex40
User
User icon of latex40
spacer line
 

brendababe
Ik heb al jouw negatieve ervaringen gelezen over Bali. Ik ben een nuchtere hollander (belanda) die al vanaf 1990 in Indonesie komt. Ik heb deze ervaringen van jouw wel bemerkt op Java !!!! Sumatra, Sulewesi, Lombok en Kalimantan nooit ren ik herhaal nooit dit meegemaakt. Als er € 2000 van jouw rekening is afgeschreven dan heb jij je creditkaart afgegeven aan het perso-
neel dat daar werkt. In Nederland en overige west europese landen geef je nooit en te nimmer je creditkaart of bankpas af waarom wel in Bali. Juist om de Javaan de kans te geven je pas te skimmen.
De echte balinees zal dit nooit en te nimmer doen. By the whay van wie zijn de Hotels op Bali ???? Juist ja van de generaals en consorten die hun geld kwijt moeten en dat is Bali. Dus m.a.w. wie zijn de schuldigen juist de Javaan en niet de Balinees.
En tenslotte als jij een hekel heb aan de Balinees blijf dan thuis en laat degene die hun hart hebben verpacht aan Indonesie hun gang gaan.
brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Luister Latex (heb ik ook zo'n latex pakje Emoticon: Wink manlief dol op) mijn pas is in Bali geskimd misschien wel door een foute javaan maar ik vind ze allemaal niks maar dat is nogmaals persoonlijk ik heb mijn kaart in een restaurant afgegeven iets wat ik noooit meer doe trouwens hoe weet jij nou of een balinees dit noooooit zal doen????? tuurlijk zat goede maar ook zat rotte enne hoe vind je het verhaal van Pamela dan zeker ook lombokkers of Javanen of Sumatranen noem maar op ze zijn in heel Indonesie niet eerlijk en misschien de Balinees wat minder dan de rest maar toch ik denk als je iets mee maakt zoals Pamela geloof me krijg je vieze smaak van ik had al een hele smerige smaak van die gasten te pakken gekregen en dat is nog niks in vergelijking met Pamela haar ervaring
Degene die hun hartje er aan verpand hebben moeten ook vooral gaan ik vooral niet. Absoluut maar nogg ff dit als jij hier in een restaurant betaald met je creditkaart huppel je toch ook niet elke keer mee??? Ik nu wel althans in t buitenland als een mak lammetje huppel ik r wel achter aan (al dartelend in de weide) Emoticon: Wink Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!


adu zeg!!! ben kapok!!

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

NOg ff voor Latex zou ik mogen weten welke negatieve ervaringen je op Lombok Java Sumatra en Sulawesi heb meegemaakt?? als ik zo vrij(postig) mag zijn???


adu zeg!!! ben kapok!!

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Brenda,

Het hebben van een baarmoeder en de maandelijkse periode kan lastig zijn.
Voor de eisprong hebben ze een internetpagina.

www.eisprong.nl/brenda.html

Of ben ik nou te vrij(postig)
It's only kinky the first time.

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

nou daar heb ik geen last van hoor Oyibo Mirena heet dat !! De Mirena legt dat kippehok lekker lam!!!

Wat een stomme opmerking trouwens is way offffff topic tollol naar wil je wel antwoord geven hoor.

Komt het misschien omdat je eiegn wijfie hier veeeeel kast van heeft?? Ik lekker niet lang leve de Mirena Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party! Emoticon: Party!


adu zeg!!! ben kapok!!

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Ik neem aan dat de link niet werkte?
Goh vreemd.

Naar wat wil je antwoorden?
En hoeveel kasten we hier hebben?
Effe telluh, toch gauw een stuk of 14.


It's only kinky the first time.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

En volgens mij zit je nu op 1 van die kasten Emoticon: WinkIt's only kinky the first time.

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

naar wat ik wil antwoorden?? huh geen idee you tell me dear Emoticon: Wink nee ik zit nooit op de kast is taak voor mijn man Emoticon: Yummie! Emoticon: Yes! Emoticon: Wink

oeps vingerfout ik bedoelde of je wijfie hier veel last van heeft ipv kast (hmmm komt door die lange nagels van me) Emoticon: Yes!


adu zeg!!! ben kapok!!

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

hahaha nee link werkte niet maar ik kan wel heel link worden Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! hahahahahaha Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Wink Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny

Je raad noooit waar ik naar toe ga op vakantie?... hahahaha Niet Bali in iedergeval hahahaha heb een meelbui


adu zeg!!! ben kapok!!


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.88,011,240 topic views - 240,756 posts - 13,734 topics - 34,238 members - last post @ 18-01-2021 16:50 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

143,366,038 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com