indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Quote:
Ik mijd Bali ook als de ziekte. Sterker nog, eigelijk heel IndonesiŽ als het om vakantie vieren gaat. . Neemt niet weg dat IndonesiŽ best een mooi land is maaaaaarrrrrr........de gemiddelde Indonesische inwoner verpest het voor mij om er vakantie te vieren.....alleen maar ergenissen.....
En idd wat Brendababe zegt is waar, die stranden zijn verschrikkelijk daarvoor zou ik echt niet naar Bali gaan maar naar bijv. de CaribiŽn....en daar zijn de inwoners ook wat fatsoenlijker.

Nu ikke weer:

Nu wil ik even wat zeggen over the carribean: Geen ervaring met Dominicaanse Rep (is niet mijn ding horden toeristen..)maar goed voor een ander top even over de stranden Bali en Carribean en ja ook Thailand het water is zooooooo blauw zo gigantisch mooi en helder en het zand WIT!!! en zo zacht als meel!!!! vind je helaas niet in Bali pluspunt van Bali is het mooie groenelandschap heeft Thailand ook maar niet zo groen dus chapeau Bali! Inwoners Carribean, Thailand en Florida :super beleefd!!!! kon ik nogmaals MIJN persoonlijke ervaring (ieder zijn ervaring is anders!!!!)zeer slecht van Bali zooooooo vreselijk dat ik ontzettend ben afgeknapt!!!!!! van die Balirovers (goeie benaming lag in een deuk toen i ik t las) Emoticon: Worship Emoticon: Worship Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Die van Malam ook geweldig bevroren snottebel super!!!!!!! Emoticon: Yes!

Maar goed nogmaals dit lijkt mij een forum (a hoewel... ) waar een ieder zijn of haar positieve ervaringen neerzet en ook mensen zoals ik oa die het negatieve neerzet en soms zooooooooooooooo gefuckt raken als je er weer aan terug denkt wordt je zooooo pissed dat je meteen begint te rammen op je toetsenbord heb ik heel erg last van waardoor ik een hele boel boze fans in een keer op mijn nek/rug krijg ik ben hierdoor al heeel zwart ben(ik was al bruin van mijn indo campur afkomst) nu nog zwarter van al die bakken stront en ik heb zowat een hernia door al die gasten die ik op mijn nek krijg Emoticon: Wink

Ik beschrijf Bali (de mensen buiten beschouwing) een grote paradijselijke vuilnisbelt Emoticon: Yes!


adu zeg!!! ben kapok!!

zieleffe
User
spacer line
 


On 11-01-2008 01:20 sapolidi wrote:

...


Kijk, dit vind ik nu de arrogantie ten top. Twee Nederlanders die uit uiteenlopende redenen in IndonesiŽ wonen en werken, weten meer dan Sidia die daar geboren en getogen is, regelmatig zijn geboorteland bezoekt en zich blijft informeren over de situatie in zijn land.
Alle drie verkondigen zij hun eigen mening en ervaringen, maar die van die twee Nederlanders worden alleen als waarheid geaccepteerd.
Maar ik begrijp jou wel. Als je ergens een bloedhekel aan heb dan word je daarin ook graag door anderen bevestigd, anders sta je zo alleen en ga je misschien aan jezelf twijfelen. En daar zijn velen huiverig voor.
Emoticon: Bye bye

Antwoord zie andere topic Emoticon: Worship Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

Nou ik zal je zeggen sapolidi vind je dat van mij ook vast!!! maar wij: ik en zoals zieleffe
jouw quote:
Als je ergens een bloedhekel aan heb dan word je daarin ook graag door anderen bevestigd, anders sta je zo alleen en ga je misschien aan jezelf twijfelen. En daar zijn velen huiverig voor.
Nou wij zijn echt niet zo zielig hoor en huiverig als we r alleen voor staan ik niet althans mooi niet!!!!! Ieder zijn mening !! en God voor ons allen....adu zeg!!! ben kapok!!

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 09-01-2008 16:40 Pamelabak wrote:
Brenda,
En wat de tempels betreffen in IndonesiŽ, deze zijn voor de Indonesiers en wij als toeristen mogen hun tempels bezichtigen, dus is het toch niet zo gek dat zij vragen of wij een sarong willen dragen? Wat maakt dat toch uit: het is hun geloof!


Blijkbaar alleen op Bali geweest want 90% van Indonesia is moslim en die bidden niet in tempels maar in een moskee. De tempels zijn niet voor de Indonesiers maar alleen voor een heel klein deel en dan vnl. op Bali. Er is maar 3% hindoe en vnl. beperkt tot Bali en ....ja.... die bidden in een tempel. In de rest van Indonesia zal je weinig tempels vinden (behalve enkele historische bouwwerken).Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 10-01-2008 11:34 Lotusbloem wrote:
Prachtige landschappen, eerlijke, zachte mensen die er wonen en zich zorgen maken over hun toekomst, zorgen hebben over de slechte dingen die de toeristen meenemen en het misbruik dat die toeristen maken van de armoede. Als ik weer zon oudere blanke man met een heel jong Balinees meisje zie lopen, keert mijn maag zich om. Maar moet ik er daarom wegblijven?
Als je als toerist je niet aanpast aan de gewoonten in een ander land en


Prachtige landschappen?: oke.
Eerlijke, zachte mensen?: mmmm, over beide bijvoeglijke naamwoorden laat ik me maar niet uit.
Oudere blanke man met Balinees meisje?: is in 99% van de gevallen een Javaans meisje en geen Balinees.
Als toerist aanpassen?: voor een deel misschien maar als een land geld wil verdienen aan toerisme zullen ze zich ook aan de toerist moeten aanpassen.
Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 11-01-2008 01:20 sapolidi wrote:

...


Kijk, dit vind ik nu de arrogantie ten top. Twee Nederlanders die uit uiteenlopende redenen in IndonesiŽ wonen en werken, weten meer dan Sidia die daar geboren en getogen is, regelmatig zijn geboorteland bezoekt en zich blijft informeren over de situatie in zijn land.
Emoticon: Bye bye


Dat slaat nergens op. Over arrogantie ?? Dit is puur racisme. Moet je ergens zijn geboren om mee te mogen praten over het land? Draai de boel eens om dan. Wat doen dan al die allochtone Nederlandse parlementsleden in de 2e Kamer? Hebben die geen recht van spreken omdat ze niet in NL zijn geboren? Natuurlijk wel; wellicht weten ze inmiddels over de huidige Nederlandse maatschappij meer dan ik die al te lang uit patria weg is. En als ik het niet met ze eens ben, zal ik hen niet bekritiseren omwege het feit dat ze allochtoon zijn en niet in NL zijn geboren. Zo heeft in mijn opinie Sidia even veel recht van spreken over NL als een autochtone Nederlander. Sterker nog, hij heeft als "import" bewoner van Nederland meer "vergelijkingsmateriaal" dan een autochtoon. Ken je het boek "De undutchables"? Dat is een boek waarin de Nederlandse my wordt bekeken vanuit het standpunt en de ogen van enkele buitenlandse journalisten. Zeer verhelderend; ook voor mij als autochtone Nederlander.
Zo is daar de situatie van een Indonesische vriend die vanaf zijn jonge jaren in NL woont en heeft gestudeerd. Hij komt regelmatig langs in RI maar zal mijn opinie vragen over het land en de politiek (zo ook ik aan hem over NL). Hij geeft nml. toe dat hij door zijn lange verblijf in NL niet meer als een 100% Indonesier denkt, reageert en ook niet goed meer op de hoogte is van de ontwikkelingen in zijn geboorteland. Zo ook omgekeerd vraag ik hem veel over NL, doodgewoon omdat hij een zeer intelligent persoon is met een heldere kijk op de zaken. Daarvoor heb ik geen autochtone Nederlander nodig die mij mag uitleggen hoe het er in de Nederlandse my voor staat.
Moet ik nu de boel gaan omdraaien en beiden ons mond houden over het land waarin we wonen maar niet zijn geboren? Ik heb recent 2x Indonesische vrienden uit NL overgekregen. Denk je dat mijn verhaal dan minder waard is dan hun verhaal die al meer dan 40 jaar in NL wonen? Nee, zo omgekeerd ook niet.Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

Brendaatje toch, je valt wel kei-hard door de mand hoor!

Je zegt in 1 stukje dit


is niet mijn ding horden toeristen
en
Bali


Kijk dan verdomme eens verder dan alleen dat minuscule eiland alvorens je de hele archipel onder kotst met je loze gezwam steeds, lamme tak dat je bent!

Zo, dat is er uit. Kritiek geven is tot daar aantoe, maar jij blijft steeds hetzelfde regeltje herhalen. Uitermate irritant is het aan het worden. (en jah, flikker maar op met je 'het is mijn mening', want in herhaling vallen blijft irritant, mening of niet)

Dat je uberhaupt de moeite nog doet hier steeds weer in te loggen om dezelfde zooi te spuien hier. Er zal toch wel iets goed dwars zitten in je geweten. Hopelijk kom je het probleem ooit teboven, want ik vind het best sneu als je zo ook met je naasten om moet gaan.


Ho Lee Fuk

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 11-01-2008 16:14 Yerun wrote:


Kijk dan verdomme eens verder dan alleen dat minuscule eiland alvorens je de hele archipel onder kotst met je loze gezwam steeds, lamme tak dat je bent!

Zo, dat is er uit. Kritiek geven is tot daar aantoe, maar jij blijft steeds hetzelfde regeltje herhalen. Uitermate irritant is het aan het worden. (en jah, flikker maar op met je het is mijn mening, want in herhaling vallen blijft irritant, mening of niet)

Dat je uberhaupt de moeite nog doet hier steeds weer in te loggen om dezelfde zooi te spuien hier. Er zal toch wel iets goed dwars zitten in je geweten. Hopelijk kom je het probleem ooit teboven, want ik vind het best sneu als je zo ook met je naasten om moet gaan.


Oei oei oei Yerun, wel op passen, dit is vrij persoonlijk, als Jeroen dit ziet dan zou je dat wel eens een ban van twee dagen op kunnen leveren. Emoticon: Winkzieleffe
User
spacer line
 

Ja ik vind dit ook je kan zo kwaad zijn als je maar kan zijn.
maar dit is echt over de grens gegaan.
Even dimmen graag, zo hoor je niet met mensen om te gaan, en vooral niet met vrouwen. Emoticon: Stupid Emoticon: Cooool Emoticon: Confused Emoticon: Cry Emoticon: Devil


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sidia
User
User icon of sidia
spacer line
 

Ik ben met Sapolidi en ook Y-b eens.

Beiden zeggen namelijk dat je iemand niet zo maar kan uitsluiten (diskwalifeceren of zoiets=mijn versie Emoticon: Smile ) omdat hij/zij niet in het land woont.
Het gaat namelijk of de stelling onderbouwd kan worden (bisa dicek of niet).
Een expat die X aantal jaar woont in indonesia(vreemd land) kan ook wereldvreemd staan t.o.v de gastland . Lees het boek Expat .
Hangt ook af met wie hij omgaat (socialiseert) , wat de netwerk is .
Of hij met een plaatselijke schone trouwt , wat zijn ervaringen zijn (negatief of positief).
In het verleden werd ik ook neergesabelt , zogenaamd omdat ik daar niet woon.Omdat ik 1 maandper jaar (soms niet eens) pulang kampung gaat .
Ik durf hier te beweren , dat ondanks imijn 40 hier (in holland) , ik in sommige gevallen iets meer weet dan een gemiddelde internetlezers.
Goed de laatste paar jaren weet ik iets minder , door het opdrogen van mijn" bronnen"
De leeftijdgenoten(oude gang) zijn net of een paar jaar gepensioeneerd.
De oudere generatie , zijn of te oud of al gestorven.

Dat geldt ook voor veel meelezers / users die in indosenie al tientallen jaren wonen , ook getrouwd zijn met iemand van daar.
Of nederlanders met hun indonesische vrouwen in nederland , of mensen met hun sociaal werk ,hun aangenomen kinderen , meebetalen aan hun studie etc.
Ik kan een heleboel namen noemen.
Ze zullen ook 1 of x maal keer tegen hindernissen botsen , soms ook een aangetrouwde familie moeten steunen.Mss ook als bank van lening spelen.
Maar daar lees je hier weinig van , ze gaan ook niet echt klagen dat daar alles een bende/ rootzooi is .Laatstaan zwart maken , opmerkingen maken over de domheid van het volk , hun verdorvenheid etc etc,Ze gaan ook niet elke foutje , elke spijker in het laag water naar boven halen , elke stokje die men kan vinden gebruiken om te kunnen slaan.

Aan de andere kant heb je ook ge prusttreerden , die gaan gelijk reageren , zie je wel , zie je wel .
Het zou geen luxe zijn om af en toe een een spiegel voor tjezelf e houden , het is minder leuk als anderen dat voor je doen.
Maar gelukkig is de webmaster een beetje vrij , iedereen mag zijn /haar telor
leggen .Zolang het niet te gortig wordt.Bisa dicek mas . http://omsid.multiply.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Om Sid
Dat geldt ook voor veel meelezers / users die in indosenie al tientallen jaren wonen , ook getrouwd zijn met iemand van daar.
Of nederlanders met hun indonesische vrouwen in nederland , of mensen met hun sociaal werk ,hun aangenomen kinderen , meebetalen aan hun studie etc.
Ik kan een heleboel namen noemen.
Ze zullen ook 1 of x maal keer tegen hindernissen botsen , soms ook een aangetrouwde familie moeten steunen.Mss ook als bank van lening spelen.
Maar daar lees je hier weinig van , ze gaan ook niet echt klagen dat daar alles een bende/ rootzooi is .Laatstaan zwart maken , opmerkingen maken over de domheid van het volk , hun verdorvenheid etc etc,Ze gaan ook niet elke foutje , elke spijker in het laag water naar boven halen , elke stokje die men kan vinden gebruiken om te kunnen slaan.

Wat je eigenlijk hier bedoel , moet ik even gokken.
U wilt zeggen dat zij die hun familie daar vandaan komen sponseren.
Steunen en weet ik al niet meer, ja dan zal ik mijn eerlijke verhaal maar doen.
Mijn vriendin heeft een zoon die te lui is om uit zijn ogen te kijken.
Maar hij is getrouwd zonder dat wij het wisten, een genieperd van de eerste orde.
Ik heb er een probleem mee met hem notabene de man die ( mijn huis) beheerd.
Tussen twee haakjes want het is mijn betaalde huis maar niet mijn eigendom.
Ik heb mij ingelaten door middel van mijn vriendin, en ik heb nu iets, laat hem maar zitten.
Hij heeft al jaren een vreemd gedrag ten opzichte van de anderen.
Hij is zo dom om niet te begrijpen dat hij het beter kon hebben, en dat hij zijn gezin daarmee dupeert, begrijpen doet hij niets.
Ik heb mij terug getrokken,, en laat het over aan mijn vriendin.
Die elke maand hem geld stuurt, tenslotte er moet elektrichiteit betaald worden
Ik kan tegen zijn, zo veel ik wil, maar tenslotte is het haar kind, en kleinkind, juist om dat kleinkind niet de dupe te laten worden, laat ik het zo maar zitten.
Leuk is anders want , had mij verheugd op een paar maanden per jaar daar te vertoeven, maar weet het nu nog niet, wat ik er aan doet.
Zelfs door mijn gezondheid ook, ben ik niet zo sterk meer om daar rond te reizen.
Maar kraken de wagens lopen het langs, want je moet de kreunen horen, zodat je voelt dat je nog leef.
Ze wil nu het huis verkopen en ik kreeg mijn geld terug.
Maar moet het nog eerst zien dat het gebeurd.
gelukkig ben ik er niet aan gehecht, want het staat in een complex waar binnen een straal van 100 meter twee moskeen hebben gebouwd, daar was ik al niet gelukkig mee, maar had het zelf niet voor zien,dat heb ik die luie zoon van beschuldigd, hij had beter kunnen weten, maar hij is dan ook, voor het oog van de kerk ,(moskee) moslim geworden de enige, van die familei de rest zijn zwaar katholiek.
Heb ook door dat mijn zoon met hun zus verder door het leven wil,ook zo iets kan daar niet maar toch gebeurd het, heb daardoor een keuze moeten maken, en hen geholpen door te kiezen voor mijn zoon, en haar.
Dat is door die mannen niet zo, in goede aarde gevallen.
Maar ik laat ze in hun eigen waarde, en zeg er niets meer over.
Er wordt door mij elke maand geld gestort voor haar, en haar kind mijn kleinkind, voor onderdak.
Ik hoop dat ze voor mijn 65 verjaardag dat ze in Holland zijn, want ik word dit jaar 65, en geef een feestje waar ze nu nog over spreken toen ik 60 jaar was geworden.
Heb wat familie uitgenodigd van daaruit, en enkele komen, maar sommige niet, die kunnen niet, wegens werk of zo.
Het is daarom dat van mij uit die stelling is geplaats de domheid voorop gesteld, van de doorsnee IndonesiŽr
Ik ben anders niet mijn vuile was aan het uitdragen, want met mijn vriendin gaat het goed, en we zijn gelukkig met elkaar.
Maar dat er een groot cultuur verschil is, ja dat zal ik niet onderkenen.
Zij laat mij in mijn waarde en ik laat haar in haar waarde zo houden we elkaar wel overeind.
En wat de toekomst zal worden, ja dat is koffie dik kijken. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Worship Emoticon: Yawn Emoticon: Shut up!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

sapolidi
User
User icon of sapolidi
spacer line
 


On 11-01-2008 16:07 Yogya-Bali wrote:

Dat slaat nergens op. Over arrogantie ?? Dit is puur racisme . Moet je ergens zijn geboren om mee te mogen praten over het land?


Oei, oei Yogja-Bali. Zwaar geschut met dat racisme. Wordt trouwens net als de term facisme te pas en te onpas gebruikt en verliest daardoor helaas haar feitelijke betekenis.
Maar ik zal toch even de moeite nemen te zeggen dat ik deze kwalificatie niet op mij van toepassing acht. Daarvoor citeer ik even de uitspraak van Zieleffe die hierop betrekking heeft.
De goede man zei letterlijk in zijn posting op 09-01 om 19:18:

ďHier zijn twee heren die juiste beeld weer geeft van IndonesiŽ en de rest kan je hun met een korreltje zout nemen . Zij die proberen niet de juiste vorm aan te brengen, maar brengen juist hun afkomst in het verkeerde beeld door te ontkennen en het mooier voor te stellen dan dat het is. Je kan daar zo door heen prikken.Ē

De twee heren die een juist beeld geven van IndonesiŽ zijn uiteraard Albert en jij en degene die een verkeerd beeld geeft van IndonesiŽ is Sidia, omdat hij de zaak juist door zijn afkomst mooier voorstelt dan dat het is.
Hierop heb ik gereageerd met de term arrogantie ten top. …ťn partij wordt per definitie altijd onvoorwaardelijk geloofd en de andere partij spreekt altijd de onwaarheid.
Ik moet hierbij wel vermelden dat die Zieleffe niet echt het schoolvoorbeeld is van iemand die zaken objectief bekijkt.
By the way, toen Zieleffe eens beweerde dat de IndonesiŽr waarschijnlijk kleinere hersens had viel bij jou de term racisme niet terwijl dat in mijn ogen nogal erg die kant op gaat. Of gebruik jij die term alleen maar als er witte Nederlanders in het geding zijn?

Met de rest van jouw verhaal ben ik het roerend eens.
Emoticon: Bye byeYogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 


On 12-01-2008 02:24 sapolidi wrote:

...
By the way, toen Zieleffe eens beweerde dat de IndonesiŽr waarschijnlijk kleinere hersens had viel bij jou de term racisme niet terwijl dat in mijn ogen nogal erg die kant op gaat. Of gebruik jij die term alleen maar als er witte Nederlanders in het geding zijn?


Ik heb waarschijnlijk die reactie van Zieleffe niet gelezen. Maar daarom heb ik ook geschreven op een andere topic dat het in de "genen" zitten van domheid uiteraard niet gepast is. Dat is ook racisme want dan ga je een bepaald volk superieur stellen boven een ander vanwege (vermeende) erfelijke eigenschappen. Dat komt hier vaak genoeg naar boven drijven maar weinig zin om daarop te reageren (geen zin om hier aan vormingslessen te gaan doen).
Maar daarom gebruikte ik ook de term racisme naar u toe want u stelt meer vertrouwen in de mening van een geboren Indonesier dan in de mening van een huidige bewoner (die toevalig ook niet dezelfde huidskleur heeft).
Racisme qua huidskleur kom ik vrijwel dagelijks hier tegen maar gelukkig werkt het niet altijd direct nadelig naar mij toe, dus laat ik het maar. Mijn partner heeft wel degelijk last hiervan want als Indonesische partner van een "bule" is zij gelijk een hoer. Vooroordelen??? Mmmm, breek me de bek niet open. Daar moet ik al 2 decennia mee leven*. Dus ik ben ietwat allergisch geworden als er verschil wordt gemaakt op basis van afkomst of huidskleur. Zoals ik heb aangegeven vertrouw ik zelf wel degelijk op de opinies van anders gekleurde bewoners van Nederland.

* PS: Dat is het gevolg van - naast de religie - die zo vaak geroemde ("mooie") Indonesische cultuur. Er is geen enkel cultuur heilig of perfect; ook die hier niet.
Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 11-01-2008 17:41 Malam wrote:

...


Oei oei oei Yerun, wel op passen, dit is vrij persoonlijk, als Jeroen dit ziet dan zou je dat wel eens een ban van twee dagen op kunnen leveren. Emoticon: Wink


Ik kan nog wel een potje breken bij Jeroen, in tegenstelling tot brenda Emoticon: Party!

Emoticon: Wink


Ho Lee Fuk

Pamelabak
User
spacer line
 

Yogya-Bali,
Niet alleen in Bali geweest, maar in een groot gedeelte van IndonesiŽ. Wat denk je van Sumatra, Java, Bali, De Nusa Tengara eilanden, Kalimantan, Sulawesie en nog vele andere hele kleine eilanden (teveel om op te noemen). En dat niet eenmalig, maar bijna jaarlijks(al ongeveer 10 jaar). Wij trekken met z'n tweeŽn door de archipel heen en hebben dan heel veel contact met de inwoners. En iedereen die in IndonesiŽ is geweest, weet dat de tempels in Bali staan en dat IndonesiŽ het grootste Islamitische land ter wereld is. Bali doen we alleen aan omdat we op Denpasar landen en van daaruit reizen naar de diverse eilanden. Dus zo onwetend, zoals je in je stuk kenschetst, zijn we niet. Voordat wij naar een vreemd land gaan, lezen we ons suf wat betreft politiek etc. over het betreffende land.
Trouwens het zou heel prettig zijn als sommigen hun zinnen korter maken en af en toe een punt of komma gebruiken. Het leest dan een stuk makkelijker. Vaak moet ik een zin diverse malen over lezen om te begrijpen wat er eigenlijk staat.
Groetjes,
PamelaGALUH
User
spacer line
 

Pelpinda en anderen,

op je verhaal van ( Posted Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. 23-05-2005 16:52 ), bij dat soort praktijken;
1. Ga ik eerst onderhandelen, de zg. tawar praktijk, als dat niet help, dan doe ik dit, rechtsomkeer, want dan hoef ik die hele voorstelling, tempel, spulletjes, enz. enz. niet meer. Dan zie je hun raar kijken, en krijg je meestal je zin(dit werk bij mij toen ik vakantie was, zowel in India als Turkije en Bali). Het verschil met Bali is dat je evt kogelvrij vest moet hebben (voor evt. mes in de rug), en geestelijke kogelvrij vest voor de guna2 en "bikin" praktijken. Dit gebeurt niet zo gauw als je bule bent.(grapje meneer zoneberg). Duz blijf voorzichtigJantje
User
spacer line
 

Zieleffe schreef:

En wat de toekomst zal worden, ja dat is koffie dik kijken.

Ome Ziel, ik wil me nergens mee bemoeien maar laat ik eens een poging wagen om door dat koffiedik heenkijken:

Ze wil nu het huis verkopen en ik kreeg mijn geld terug.
Maar moet het nog eerst zien dat het gebeurd.

Dat gebeurt nooit.

Ik hoop dat ze voor mijn 65 verjaardag dat ze in Holland zijn, want ik word dit jaar 65, en geef een feestje..

Jij moet alle reiskosten betalen en als kado krijg je een sigaar uit eigen doos. Emoticon: Nice

Sterkte
brendababe
User
User icon of brendababe
spacer line
 

= edt: opbokken met je offtopic geblaat de hele tijd, ik blijf niet aan de gang =


adu zeg!!! ben kapok!!

Robert
User
User icon of Robert
spacer line
 


On 13-01-2008 09:45 brendababe wrote:

=edit: quote van verwijderde tekst verwijderd=


Uit deze post blijkt maar weer dat je niet posts leest maar hier alleen maar komt om te zeiken. Pleur toch lekker op Brenda als je niet interessants te melden hebt. Wat een triest figuur zeg.

Jeroen kegel dat mens lekker van het forum af hier krijg je alleen maar irritatie van en zulke personen jagen de vaste forumgangers weg.Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 

Nou Brenda; jij blijft inderdaad niet prikken, want jij komt hier inderdaad alleen om te zeiken. Je toevoeging hier is om precies te zijn nul komma niks. Lezen kun je inderdaad niet, maar ik had niet anders van je verwacht; tegen kritiek kun je namelijk totaal niet.beautycase
User
spacer line
 

Ik heb al een tijdje dit forum gevolgd kennelijk mogen hier alleen maar heren met elkaar flinikn discussie gaan.

Vrouwen is de beheerder niet gecharmeerd van kennelijk althans dames die niet op de mond gevallen zijn!!!

Jammer het blijkt wel weer dit is helaas een kerel forumzieleffe
User
spacer line
 


On 13-01-2008 14:11 beautycase wrote:
Ik heb al een tijdje dit forum gevolgd kennelijk mogen hier alleen maar heren met elkaar flinikn discussie gaan.

Vrouwen is de beheerder niet gecharmeerd van kennelijk althans dames die niet op de mond gevallen zijn!!!

Jammer het blijkt wel weer dit is helaas een kerel forum
Ja met dit laatste heb ik zo het idee gekregen dat men in een strijd bent gekomen, die sommige mensen, die in een of andere levens verhouding zitten, dit niet aan kunnen.
Ik begrijp hier uit dat men door geaardheid, dit leest, als een mengsel van aanvallen, op het dagelijks verschillen, die er zijn, die door een mens nu een maal erkend word , en zou moeten herkennen.
Ik bedoel nichten van mannelijke aard kunnen dit als aanval beschouwen.
En dat is jammer, en bevooroordeeld, mentaliteit.
Sory zei die het begrijpen zullen even na moeten denken voor ze een antwoord geven. Emoticon: Eerie Emoticon: Blush Emoticon: Very funnyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Jij moet alle reiskosten betalen en als kado krijg je een sigaar uit eigen doos.

ja jantje ik begrijp je, dat zit gelukkig wel goed, die komen die kunnen dat zelf heel goed betalen, hij en zij zijn eigenaren van Jeans fabriek in Jakarta.
De rest die mogen komen, zou ik een deel voor mij rekening nemen.
Maar wees gerust het is en blijft je familie hoe je went of keert, het is het onvermogen van ieder die met een relatie je familie er gratis er bij krijg.
Vrienden kan je kiezen Familie nietÖÖÖÖÖÖÖÖÖ Emoticon: Stupid Emoticon: Bye bye Emoticon: Very funnyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Pamelabak
User
spacer line
 

Deze topic gaat toch over corruptie in Bali? Ik krijg steeds meer het idee dat deze topic af en toe gebruikt wordt om elkaar met grove beledigingen te lijf te gaan, of vergis ik mij? Ik vind dat als men over een bepaald onderwerp in discussie gaat men elkaar moet respecteren en geen grove taal hoeft te gebruiken. Af en toe loopt het echt de spuitgaten uit. En misschien ben ik door mijn ouders heel ouderwets opgevoed, maar zij hebben hun kinderen geleerd om elkaar met respect te behandelen.Jeroen
Administrator
User icon of Jeroen
spacer line
 


On 13-01-2008 14:11 beautycase wrote:
Ik heb al een tijdje dit forum gevolgd kennelijk mogen hier alleen maar heren met elkaar flinikn discussie gaan.

Vrouwen is de beheerder niet gecharmeerd van kennelijk althans dames die niet op de mond gevallen zijn!!!

Jammer het blijkt wel weer dit is helaas een kerel forum


En jij bent ook brendababe zie ik wel aan de inloggegevens. Wanneer ga je nu eens ontopic verder? Of moet ik je echt van het forum af trappen? Klagen over de moderatie (het beste met je eerdere username brendababe, als je eerlijk genoeg bent) doe je in onderstaand topic:

http://forum.indahnesia.com/to(...)tie_op_dit_forum.php

Verder hier ontopic dus of opbokken, en ik blijf echt niet bezig. Dit achterbakse gedrag met andere usernames komt je verhaal zeker niet ten goede, ook niet bij anderen heb ik zo het vermoeden
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.82,244,324 topic views - 239,281 posts - 13,720 topics - 31,141 members - last post @ 26-05-2020 13:01 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

134,174,014 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com