indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Bali, het godeneiland > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

Tuti & Jan
User
User icon of Tuti & Jan
spacer line
 

ben je op vakantie en ga je moeilijk doen over een paar rot centen?
Daar gaat het niet om, het gaat hier over de manier hoe toeristen worden behandeld
Ooit gehoord van het spreekwoord: DE KLANT IS KONING , in Zuid-Bali niet (meer) dus.
Zuid-Bali is in alles te "hebberig" is een perfecte bewoording.
Inclusief een vliegreis is het overigens geen goedkope vakantie.
Jan
petteke
User
spacer line
 

Ik snap niet waarom iedereen zo te keer gaat over de ervaring van Brendababe in Bali.Ik ben 3 jaar geleden voor 1maand naar Indonesie geweest,samen met mijn man.Voor hem was het de eerste keer. 3 Weken Bali en 1 week Lombok.Mijn Man vond Bali verschrikkelijk !! Hij spreekt geen engels ,wel Duits en Frans en Italiaans (hij is italiaan),daar heb je dus weinig aan.Die verkopers blijven dan maar door zeuren.Bovendien houdt mijn man van mooie witte stranden en die zijn er op Bali niet.Lombok was echt een verademing bij Bali vergeleken en het mooie strand van Kuta (Lombok)was echt naar zijn zin.
Hij wil nooit meer terug naar Bali ,maar om mij een plezier te doen gaan we nog een keertje terug naar Indonesie.Het wordt dan Sulawesi (daar ben ik geboren) en Sumatra of Sulawesi en Flores. Ik snap die hatelijke opmerkingen niet .Als je vakantie wordt verknald,door allerlei negatieve dingen,dan is het je goede recht om dat te vertellen.
Wat is er verkeerd aan een Vakantie op een Camping in Nederland ???
Ik wens iedereen een zomervakantie toe !!
Saluti,Pat.AnisJ
User
User icon of AnisJ
spacer line
 


On 15-06-2007 16:32 Tuti & Jan wrote:
 • Ben je op vakantie en ga je moeilijk doen over een paar rot centen?
 • Daar gaat het niet om, het gaat hier over de manier hoe toeristen worden behandeld
 • Ooit gehoord van het spreekwoord: DE KLANT IS KONING , in Zuid-Bali niet (meer) dus.
 • Zuid-Bali is in alles te "hebberig" is een perfecte bewoording.
  Inclusief een vliegreis is het overigens geen goedkope vakantie.

  Jan.


 • Beste mensen,

 • Ik ben nooit naar die bekende plaatsen geweest, omdat mij nooit dié grote toeristenoorden trekt, in INDOnesië & Europa ...... ik bof misschien óók omdat mijn familie niet in die al te bekende 'toeristenoorden' woont in INDOnesia .......

 • Maar Jan netals je zegt de klant is koning , maar .... daarom juist, kunnnen juliie toch óók beslissen waar jullie héén gaan, INDOnesië is héél groot, moeten jullie nou speciaal naar Bali altijd gaan ...... misschien waren jullie voorheen toen jullie naar Spanje gingen met vakantie altijd naar dat eeuwige Barcelona gegaan terwijl het naburige Figueras óók héél mooi is; in het geval Bali misschien moeten Jullie naburige eilanden uitproberen Sumba, Sumbawa &/of Flores of ieder ander eilandengroep ...... eigenlijk worden jullie zelf afgestraft door je eigen gewoonte(-s) ...... dus Bali or not to Bali ...
 • 'Ahu kura ahia, mansia nia'

  Malam
  User
  User icon of Malam
  spacer line
   

  Beste Advo,
  Een goede posting, bedankt daarvoor, ik begrijp dat u permanent in Indonesië verblijft, uw mening legt voor mij dus veel gewicht in de schaal.

  Yoke,
  Je hebt je huiswerk niet goed gedaan, de z.g.n Maleise woorden die Brendababe gebruikt zijn een rechtstreeks gevolg op het antwoord van ene meneer Erwantsch in de topic, "Mijn eerste Bali vakantie ervaring als indo campur," Emoticon: Cry overigens meneer Erwantsch het is krudung en niet kudung)
  Daar begint deze meneer een zooitje van die onzin uit te kramen, terwijl Brenda op een ordentelijke manier haar ervaringen vertelde, allengs werd de taal van de Indonesiëlovers harder en werd op een lage manier getracht de achillispezen van Brenda door te knippen.

  Afijn wederom een posting van een teleurgestelde Baligangster Pelpinda, wederom valt de halve wereld over Pelpinda en Brenda heen, het valt op dat mensen die al jarenlang in Indonesië komen er enig begrip voor op kunnen brengen en dat mensen die daar permanent verblijven duidelijk de stelling van Brenda en Pelpinda bevestigen.

  Blijven over een paar halve zolen, vaak jong, met een gevulde buidel, met God weet wat voor motivatie naar Bali gaan(ik vermoed het wel Emoticon: Yes! ), met een roze bril en oogkleppen op, die al het negatieve naar het hemelrijk trachten te verwijzen, zelfs met gebruik van gekke Indotaal.

  Tja, ik ben een ouwe lul en heb geen behoefte aan Bali(hoe mooi het dan ook is) maar als ik jong had geweest en/of vrijgezel dan had ik misschien ook zo gedacht, goedkope hotels, goedkope meiden en lekker naar de disco.
  In die situatie had ik misschien ook lelijk gedaan naar teleurgestelde touristen, want waar ter wereld kan je nog scoren voor 10 Euro, ja overal, maar niet zulke mooie als in Azië en zeker in Indonesië daar zijn ze het goedkoopst, door de malaise.
  Neeeee ik ben geen helderziende, maar ik heb de verschillende gebruikers met hun postings goed door.

  Met de groeten van Malam

  PS Blijf het maar goed praten, ik lach me te pletter.

  Malam
  User
  User icon of Malam
  spacer line
   

  Beste Anis,
  Dat is het probleem juist, voor het reisbureau is Bali /Java de vakantiebestemming, ik ken mensen die naar de Molukken zijn geweest die een wereldvakantie hebben gehad, maar door de recente problemen, durven reisbureau's het niet aan.
  Dus Bali/Java, terwijl Indonesië zo groot is, vervolgens krijgen mensen daar de desillusie van hun leven, dan zullen zij zich wel tweemaal bedenken om een andere bestemming in Indonesië te kiezen.
  Je moet je voorstellen dat iemand zich het hele jaar zich de krampen werkt en drie weken per jaar een geweldige vakantie tracht te boeken in Spanje, hij heeft een slechte ervaring dus Spanje is kut.
  Zo ook met Indonesië, en dan kan één of andere maffert wel verklaren dat het over een paar rotcenten gaat, nou Pa, Ma en één kind drie weken naar Indonesië, zijn geen paar rotcenten en dan wil je waar voor je geld.
  Wil zo iemand alternatief denken, dan zal hij niet Bali/Java of meer van die touristen eilanden bezoeken, kost hem aanmerkelijk meer, maar dan zal hij gegarandeerd terug willen gaan.
  Tja, er zijn mensen die zon, zee en strand zoeken en Spanje zat zijn, die kunnen voor een redelijke prijs naar Bali en die lopen voor deze meerprijs tegen de teleurstelling van hun leven aan.
  Vertel ze maar dat er prachtige eilanden zijn, met een vriendelijke en niet opdringende bevolking, maar dat kost 500 Euro extra aan boot/vliegtuigreizen, daar stappen ze echt niet in.
  Groet Malam
  spacer line  


  On 15-06-2007 09:48 brendababe wrote:
  Zeg Boesoek Martin Solo hoe durf je ben wel degelijk een INDO!!! MIjn familie komt uit bANDUNG BEN JE TOLLOL DAN??? Mijn moeder had me r voor gewaarschuwd maar ben eigenwijs nou had beter naar mijn moeder moeten luisteren maar lul niet ben wel degelijk een indo en schaam me er zowat voor!!!!


  Sorry Brenda-baby,

  Maar ik blijf het een raar gebeuren vinden ! het klinkt eigenlijk meer als Busuk naar je eigen bloed-verwanten !
  En je zegt het zelf al...dat je niet wilde luisteren.....waar zijn de Indo-genen gebleven ? ook bijdeze zal een Indo mij begrijpen.

  Verder have fun in thailand Emoticon: Wink


  Live life to the max.......

  4yoke4
  User
  User icon of 4yoke4
  spacer line
   


  On 15-06-2007 12:57 brendababe wrote:
  4yoke4: Ik gebruik deze woorden dus hier omdat ik zo moe van al die tegen spraken mag ik nou geloof me eerst vriendelijk lachen en afwimpelen met keurig nee te zeggen ja doei werkt niet ze zitten tot vervelends aan je nogmaals ik ga zeker noot meer maar ik verwacht zeker niet van mensen van het forum die mij gelijk gaan geven echt niet ik zeg alleen mijn belevenis en mijn bevindingen.
  By the way hoezo achterhaalde woorden het is en blijft maleis hoor weet jij het dan zoveel beter??? kan me voor stellen als je een indo bent maar als je een belanda bent pff hou dan maar lekker je mond en veroordeel mij niet ja ik ziet het al deze forum is niet tegten negatief commentaar bestand je krijgt gelijk een bak ellende over je heen nogmaals ik vind het niks ja lulli dat ze arm zijn net als zo velen landen maar daar heb ik andere ervaringen mee indonesiers en balinezen over het al gemeen niet allemaal natuurlijk vervelende mensen klaar uit ik mag toch verdorie mijn menig hebben en met die tempel hallo ik heb heeeel keurig een sarong gehuurd hoor dus........... wat klets j nou over bandung:Ik heb vaak mensen uit Bandung gesproken en die willen ook vaak niet meer heen, misschien voelen ze zich door hun afkomst superieur aan de mensen die uit minder grote/beroemde steden komen en denken ze nog steeds dat met één vingerknip alles voor hun gedaan wordt, dat kunnen ze dus vergeten.

  Jij bent echt niet goed!!!!!!!!! ik zeg nogmaals in jouw orne achterhaald taal gebruik KAPOK!! Misschien ben jij wel achterhaald daar weleens aangedacht en zeker als je een belanda boesoek bent moet je helemaal toedemoeloek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En mensen stop lekker met mij aan te vallen ik heb gewoon mijn negatieve ervaring hier op dit forum mede gedeeld!!!! nou en en wat dan nog?????? Over mijn taal gebruik stel je niet zo aan zeg het is niet grof en zwaar geschut hoor!


  Brenda nou begin je normaal en eindigt met gescheld, waarvoor is dat nou nodig.
  Jij verkondigt hier jouw mening en ervaringen,ik de mijne so what!
  Waarom zal jouw mening de juiste zijn en waarom moet ik als belanda busuk, tutup mulut. Zelf ben je een halve belanda busuk, denk daar maar eens over na.
  Jij bent de eerste hier op het forum die een belanda busuk noemt waarom, ik noem jou toch ook niet campur busuk.
  Ik val jou niet aan en misschien heb ik daar weinig problemen, ik ben niet jong meer en ze hoeven niet meer aan mij te zitten, dat klopt en daarom zal ik volgens jou wel achterhaald zijn, best mogelijk maar ook toen ik jong was heb ik weinig problemen gehad.
  Maar bekijk het allemaal maar zelf want dit is een zinloze discussie die niets op lost.
  Het ga je goed meid!

  Toedemoeloek, die houden we erin is wel leuk gevonden!!!!!!!!!!!!!!

  Emoticon: Party!


  Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

  brendababe
  User
  User icon of brendababe
  spacer line
   

  Si 4yoke4 adu sudah al maar het wordt nu inderdaad langzamerhand bossen sudah al ja? Jij inderdaad jouw menig (vrij land) ik de mijne. Ik word tjapeh repot repot al die riboet
  Allemaal happy!

  Toedemoeloek Emoticon: Party!


  adu zeg!!! ben kapok!!

  4yoke4
  User
  User icon of 4yoke4
  spacer line
   


  On 15-06-2007 22:15 brendababe wrote:
  Si 4yoke4 adu sudah al maar het wordt nu inderdaad langzamerhand bossen sudah al ja? Jij inderdaad jouw menig (vrij land) ik de mijne. Ik word tjapeh repot repot al die riboet
  Allemaal happy!

  Toedemoeloek Emoticon: Party!


  OK, toedemoeloek Emoticon: Party! en tot andere praat!!!!!!


  Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

  Malam
  User
  User icon of Malam
  spacer line
   

  Hmmmm maksud, tutup mulut yayaya bagus,tapi kita semua menang dan teman ya.
  Mooi, mondje dicht ,mooi maar we hebben allemaall gelijk en vrienden..  AnisJ
  User
  User icon of AnisJ
  spacer line
   

 • Waar heb men dan een forum voor: " ..... di mana tukar pfikiran/worden er géén meningen uitgewisseld ...... ???"

 • " ... zei onze 'huisfilosoof' niet: " ....... ieder voordeel heb zijn nadeel ...... "; anders zijn wij een leuke 'bezigheidstherapie voor Jeroentje' ....."
 • 'Ahu kura ahia, mansia nia'

  4yoke4
  User
  User icon of 4yoke4
  spacer line
   


  Waar heb men dan een forum voor: " ..... di mana tukar pfikiran/worden er géén meningen uitgewisseld ...... ???"


  Ja wel, ik de mijne en de anderen de hunne en soms komen de meningen overeen en soms niet .
  Soms moet er een einde aan een topic komen omdat het anders geen "inhoud" meer heeft en daarom moet je soms ""toedemoeloek"" Anis.
  Emoticon: Bye bye  Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

  Jeroen
  Administrator
  User icon of Jeroen
  spacer line
   

  Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.brendababe, je kunt ook normaal reageren, en anders wegblijven. Kritiek kan zeker wel, en als je vind van niet moet je ook wegblijven. Aan mensen die totaal niets in te brengen hebben, zoas JIJ in je laatste paar berichten hebben we hier inderdaad helemaal geen ene drol.  Erwantsch
  User
  spacer line
   

  Dank je Jeroen........werd al een beetje moe van dat meiske. Op de een of andere manier heeft ze een plaat voor haar hoofd. Maar goed. nog 2,5 week en dan gaan we weer. Ik neem mijn eigen sarong weer mee, net als mijn safari. Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!  shuider
  User
  spacer line
   

  Even voor de duidelijkheid: ik ben een Bali-ganger maar wel zo realistisch om zowel de plus- als minpunten van het eiland te zien. Verder ben ik een oer-Hollandse meid uit de polderklei en beslist een voorstander van vrijheid van meningsuiting. Dus bij deze neem ik even de vrijheid om mijn mening te uiten...

  Ik dacht altijd dat Indonesiërs zich nooit zo emotioneel laten gaan??? Maar de reacties op dit forumtopic bewijzen het tegendeel. Blijkbaar toch te lang in NL en besmet geraakt met het 'korte lontje'-virus en het hardnekkige 'ik woon in Holland en daar mogen we alles zeggen wat we willen'-mentaliteit.
  Ik schrok eigenlijk wel een beetje van de heftige reacties over met name Bali. Wij zijn 3 maanden geleden voor de 5e keer op dit eiland geweest, maar gelukkig hebben we nog nooit heel erg nare ervaringen meegemaakt. Aan een kant kan ik me goed voorstellen dat bepaalde zaken in onze ogen 'corrupt' overkomen, maar sommige mensen roepen dat ook wel een beetje over zichzelf af. Nu moet je niet gelijk op de bres springen en je aangesproken voelen (Pelpinda, Brendababe, dit is beslist geen persoonlijke aanval!), maar wij hebben andere Nederlanders gesproken die echt om niets liepen te klagen (waar ging het over? een eurootje of 2, pfff...). Nou, ik zal het je eerlijk vertellen: wij hebben ook wel eens het gevoel op Bali dat we worden genaaid waar we bij staan. Maar zoals de Balinezen zelf ook doen: vriendelijk blijven lachen en net doen alsof je neus bloedt.

  Wij hebben de afgelopen 17 jaar aardig wat van de wereld gezien en overal loop je als toerist risico 'genaaid' te worden. Het is net of je bordje op je hoofd hebt: "ik ben een argeloze toerist en wil graag van mijn centjes af, dan heb ik na afloop van de vakantie thuis lekker wat te zeuren...". Thailand, Bali, Egypte, Nieuw-Zeeland, zelfs bij de Drentse hunebedden ben je als toerist niet veilig!

  Toch jammer dat Bali door een handjevol hufterige eilandbewoners zo negatief in beeld gebracht wordt. Wij hebben zelf zeer goede ervaringen en hele lieve Balineze vrienden, waar we graag komen. Dus: potentiële Bali-gangers, laat je vooral niet afschrikken door al dat negatieve geschreeuw op de forums. Vooral naar Bali gaan en blijven terugkomen!!!! Het eiland is meer dan alleen maar corrupte parkeerwachters, foute souvenirverkopers en opdringerige gidsen!!!

  Groetjes van een Bali-liefhebber Emoticon: Bye bye  Yerun
  User
  User icon of Yerun
  spacer line
   


  Bovendien houdt mijn man van mooie witte stranden en die zijn er op Bali niet.


  Rijd eens vanuit Kuta een uurtje naar het oosten toe.. veel stranden zijn daar parelwit, zelfs witter als het zuidstrand van Lombok, want dat is wat gelig en het zijn erg grote korrels zand die lijken op bolletjes van enkele milimeters.


  Ho Lee Fuk

  4yoke4
  User
  User icon of 4yoke4
  spacer line
   


  On 17-06-2007 16:45 shuider wrote:
  Even voor de duidelijkheid: ik ben een Bali-ganger maar wel zo realistisch om zowel de plus- als minpunten van het eiland te zien. Verder ben ik een oer-Hollandse meid uit de polderklei en beslist een voorstander van vrijheid van meningsuiting. Dus bij deze neem ik even de vrijheid om mijn mening te uiten...

  Ik dacht altijd dat Indonesiërs zich nooit zo emotioneel laten gaan??? Maar de reacties op dit forumtopic bewijzen het tegendeel. Blijkbaar toch te lang in NL en besmet geraakt met het korte lontje-virus en het hardnekkige ik woon in Holland en daar mogen we alles zeggen wat we willen-mentaliteit.
  Ik schrok eigenlijk wel een beetje van de heftige reacties over met name Bali. Wij zijn 3 maanden geleden voor de 5e keer op dit eiland geweest, maar gelukkig hebben we nog nooit heel erg nare ervaringen meegemaakt. Aan een kant kan ik me goed voorstellen dat bepaalde zaken in onze ogen corrupt overkomen, maar sommige mensen roepen dat ook wel een beetje over zichzelf af. Nu moet je niet gelijk op de bres springen en je aangesproken voelen (Pelpinda, Brendababe, dit is beslist geen persoonlijke aanval!), maar wij hebben andere Nederlanders gesproken die echt om niets liepen te klagen (waar ging het over? een eurootje of 2, pfff...). Nou, ik zal het je eerlijk vertellen: wij hebben ook wel eens het gevoel op Bali dat we worden genaaid waar we bij staan. Maar zoals de Balinezen zelf ook doen: vriendelijk blijven lachen en net doen alsof je neus bloedt.

  Wij hebben de afgelopen 17 jaar aardig wat van de wereld gezien en overal loop je als toerist risico genaaid te worden. Het is net of je bordje op je hoofd hebt: "ik ben een argeloze toerist en wil graag van mijn centjes af, dan heb ik na afloop van de vakantie thuis lekker wat te zeuren...". Thailand, Bali, Egypte, Nieuw-Zeeland, zelfs bij de Drentse hunebedden ben je als toerist niet veilig!

  Toch jammer dat Bali door een handjevol hufterige eilandbewoners zo negatief in beeld gebracht wordt. Wij hebben zelf zeer goede ervaringen en hele lieve Balineze vrienden, waar we graag komen. Dus: potentiële Bali-gangers, laat je vooral niet afschrikken door al dat negatieve geschreeuw op de forums. Vooral naar Bali gaan en blijven terugkomen!!!! Het eiland is meer dan alleen maar corrupte parkeerwachters, foute souvenirverkopers en opdringerige gidsen!!!

  Groetjes van een Bali-liefhebber Emoticon: Bye bye


  Ben het helemaal met jou eens shuider, ook wij hebben dat zelfde gevoel / ervaring Emoticon: Bye bye


  Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

  alfred
  User
  User icon of alfred
  spacer line
   

  Derde keer Bali, partner al vierde keer, ook genoten van Java en Sulawesi, zelf nog meer gecharmeerd van Zuid-India dat ook zo zijn eigenaardigheden kent (maar daarvoor ga ik juist op reis, die van mezelf en de mijnen ken ik al zo goed), maar dit jaar weer met veel plezier terug naar het eiland.
  Heel blij met de redelijke woorden van Shuider. Laten we voor onze frustraties een aparte plek maken (ideetje, moderator).  Erwantsch
  User
  spacer line
   


  On 15-06-2007 17:22 Malam wrote:

  Je hebt je huiswerk niet goed gedaan, de z.g.n Maleise woorden die Brendababe gebruikt zijn een rechtstreeks gevolg op het antwoord van ene meneer Erwantsch in de topic, "Mijn eerste Bali vakantie ervaring als indo campur," Emoticon: Cry overigens meneer Erwantsch het is krudung en niet kudung)
  Daar begint deze meneer een zooitje van die onzin uit te kramen, terwijl Brenda op een ordentelijke manier haar ervaringen vertelde, allengs werd de taal van de Indonesiëlovers harder en werd op een lage manier getracht de achillispezen van Brenda door te knippen.  Tja, als we zo gaan beginnen........het is niet krudung maar kerudung,,,,,,en achilles en niet achillis.

  en ik kraam geen onzin uit, alles wat daar staat klopt. Loop maar Besakih binnen en lees de borden die er hangen goed.
  Overigens, mijn vrouw is anak Bali asli (voor de echte kenners, zij is Anak Agung) die haar geloof nog steeds beleidt. Dus als zij het niet weet, wie dan wel?

  Overigens, mocht ik de indruk gewekt hebben iemand de achillespezen (met 'e') door te snijden, dat was niet mijn bedoeling. Het stoort me alleen dat in eerdere reacties van ons indomeisje Brenda zo ontzettend gegeneraliseerd werd.

  Emoticon: Worship Hij noemt me meneer Emoticon: Worship  brendababe
  User
  User icon of brendababe
  spacer line
   

  Jeroen en nogmaals Erwantsch:

  Ik begrijp best wel jullie liefde voor het land hoor Emoticon: Yes! maar ik deel zeker niet mee in die liefde waarom wordt ik dan zo negatief behandeld??? Ik mag toch openlijk voor mijn menig en slechte ervaring uitkomen? Ik dacht dat je posi en negati. ervaring hier kan uitwisselen en ik belemmer niemand om NIET naar Bali te gaan ik schrijf alleen wat ik r van vind nou mag toch dat jullie dan gelijk of redelijk heet gebakeerd zijn en mijn maleisese woorden achterhaald ?...........Of Brendaatje nog een hoop leren of wordt moe van haar of Jeroen: normaal reageren of weg blijven nou nou is mijn reactie of bevindeingen zo abnormaal Emoticon: Confused

  Luitjes en fans van Bali en Indonesie nogmaals ik wil alleen maar mijn telor Emoticon: Wink kwijt op dit forum daar is het toch voor toch niet alleen maar de bijtjes en de bloempjes? dan hou je je zelf wel heel erg voor de gek.
  Nou genoeg met mijn gemohbrol ( sorry mischien wel helemaal fout geschreven ik spreek het wel redelijk maar schrijven adu zeg nog niet helemaal correct ja?!) Emoticon: Wink
  Dus Erwantsch en Jeroen en alle anderen die gepikeerd zijn dit is niet mijn bedoeling hoor alleen maar mijn menig Emoticon: Yes! adu nu bosson
  Ik zegselamat tinggal Emoticon: Wink


  adu zeg!!! ben kapok!!

  AnisJ
  User
  User icon of AnisJ
  spacer line
   

  Hey Brendababe yth.,

 • " .... wat is dat nou ...... de stok in deze hoenderhok gooien en dan nu in één kéér selamat tinggal ......

 • " .... je hebt mijn vraag niet beantwoord:
  wat vind jij wèl positief ...... en nu niet zo laf weglopen ......... iedereen kan een aantal uitdrukkingen gebruiken om 'stoer' te doen ...... kom op met jouw argumentatie ...... anders moet je maar met die kleine kinderen buiten spelen, grote mensen praten binnen .. in dit forum, dus ....... "

 • Pelpinda yth. wat vind je, wat er van jouw topic-item geworden is ........ ben je tevreden ....... ten slotte mag Jeroen wel de moderator zijn, maar jij bent de inbrenger van deze topic ........


 • 'Ahu kura ahia, mansia nia'

  Malam
  User
  User icon of Malam
  spacer line
   


  On 18-06-2007 15:26 AnisJ wrote:
  Hey Brendababe yth.,

 • " .... wat is dat nou ...... de stok in deze hoenderhok gooien en dan nu in één kéér selamat tinggal ......

 • " .... je hebt mijn vraag niet beantwoord:

 • Dat is nu precies wat jij in alle postings al jarenlang flikt Anis.
  Brenda leert snel
  Groetjes Malam  Malam
  User
  User icon of Malam
  spacer line
   


  On 18-06-2007 02:46 Erwantsch wrote:

  ...


  Tja, als we zo gaan beginnen........het is niet krudung maar kerudung,,,,,,en achilles en niet achillis.

  en ik kraam geen onzin uit, alles wat daar staat klopt. Loop maar Besakih binnen en lees de borden die er hangen goed.
  Overigens, mijn vrouw is anak Bali asli (voor de echte kenners, zij is Anak Agung) die haar geloof nog steeds beleidt. Dus als zij het niet weet, wie dan wel?

  Overigens, mocht ik de indruk gewekt hebben iemand de achillespezen (met e) door te snijden, dat was niet mijn bedoeling. Het stoort me alleen dat in eerdere reacties van ons indomeisje Brenda zo ontzettend gegeneraliseerd werd.

  Emoticon: Worship Hij noemt me meneer Emoticon: Worship

  Ja Erwantsch, ik noem u meneer, zonder uitdrukkelijke toestemming of u beter te kennen, gebied het mij u tegen u te zeggen.
  U heeft gelijk het is inderdaad kerudung en achilles, maar u had de boodschap wel begrepen en uw toon is wat milder.
  Uw vrouw is anak Bali, tja het is maar hoe je het beestje wil noemen, ik ben Nederlander en mijn vrouw komt uit Indonesië.
  Wij verblijven regelmatig in Indonesië, en wij kunnen ons voorstellen dat touristen zich ergeren aan mensen die ze lastigvallen.
  Als u zegt ,daar geen last van te hebben als u daar bent, dan bent u een jokkebrok, alleen kan u zich er beter tegen wapenen, met uw anak Bali en de taalkennis.
  Daarbij moet u ook begrip op kunnen brengen voor touristen, die nietswetend worden bestormd als een hoop stront door vliegen.
  Gewoon effe de knop omzetten en jezelf in de gedachten van een ander verplaatsen.
  Groet Malam  brendababe
  User
  User icon of brendababe
  spacer line
   

  Trimar kashi banyak si Malam!! Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny Si Malam begrijpt mij tenminste heel fijn
  Voor Anis : Ik gooi niet het stokje in het hoenderhok hoor enne..niet alles is negatief als je goed gelezen hebt ergens in het forum had je het kunnen lezen maar ik ben de kwaadste niet dus komt ie nogmaals: Positief het landschap mooi groen, de rijstvelden prachtig het weer top en ja makan makan heerlijk zo lekker je zou wel willen boenkoes Emoticon: Nice Emoticon: Nice Nou toch nog iets positiefs over jullie geliefde bali-indonesie toch??? Emoticon: Yes!
  Selamat tinggal dan maar weeer!!! Emoticon: Yes! Emoticon: Party! Emoticon: Bye bye


  adu zeg!!! ben kapok!!

  4yoke4
  User
  User icon of 4yoke4
  spacer line
   

  Hoi Brendababe,

  Ook selamat tinggal dan maar Brenda, we kunnen wel wat vrouwelijke input gebruiken.
  Kunnen we die hanen van repliek dienen. Emoticon: Party!


  Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen


  You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
  If you do not have an account yet, you can register yourself here.  94,835,975 topic views - 242,064 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 26-10-2021 01:13 CET

  Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
  Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

  154,710,901 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com