indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Tickets, luchtvaart en vervoer > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.malam
Ik zal je nu even tot jou richten. oh heb ik je over het hoofd gezien. sorry hoor !

Afijn
In ieder geval als ik mijn tickets annuleer dan ben ik mijn geld kwijt. Want via mijn annuleringsverzekering moet je gegronde redenen hebben om zo maar je ticket te annuleren. Dus bijv. ziekte, ziekenhuisopname of overlijden. Ik hoop dat ik hier niet mee te maken zal krijgen.
Maar zo maar een ticket annuleren kan wel wel, maar dan ben ik mijn geld kwijt en daar heb ik geen trek in. We kunnen mopperen op Garuda maar het helpt niet. Ik heb vanmiddag naar Garuda Jakarta gebeld, en n.a.v. mijn telefoontje werd alles gewijzigd en bevestigd. En binnen 10 minuten had ik mijn nieuwe e-ticket binnen. Ik vind dat grote klasse. Tja dat Garuda Amsterdam "niet thuis" geeft, daar kan ik niets aan veranderen.
Ik heb bewust voor Garuda gekozen omdat op het moment van boeking/betaling Garuda goedkoper was dan menig andere goede en betrouwbare maatschappij.
Voor mij is dit alles geen hartverscheurende situatie hoor. Ben er gewoon achteraan gegaan. Ben blij niet via een (online) reisbureau geboekt te hebben, maar gewoon rechtstreeks bij Garuda.
groetjes Emoticon: Smilespacer line  

Beste mensen en misschien gedupeerden,
ik wil jullie langs deze weg bemoedigen om niet de moed te verliezen en werkelijk je tanden er in te zetten om a) of rechtstreeks via Garuda AMS of b) via je reisbureau of agent er achteraan te gaan om alles (tickets) in goede banen te krijgen, dus dat Garuda je tegemoet komt met de nodige wijzigingen en aanpassingen.
Ik heb inmiddels ook kennissen mogen helpen door naar Garuda Jakarta te bellen. Als ik het goed heb is het bij mijn kinderen ook allemaal gelukt.
Nou weet ik niet of dat ook kan als je je ticket bij een reisbureau of online ergens heb geboekt, maar als je het rechtstreeks bij Garuda heb geboekt dan kan dat wel. Zoek via www.televergelijk.nl een goedkoop 0900 op om naar Indonesia te bellen. dan kost het je slechts 4-5 cent per minuut. Binnen Nederland bellen is duurder.
Voor alle mensen in onzekerheid: Ga er goed achteraan en laat je niet afschepen.

Ik heb dit eerder meegemaakt met Emirates en zelfs de KLM.
Succes allemaal, jangan berputus asa dan selamat malam. Emoticon: Yeah right!Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 28-09-2019 22:40 indisch2018 wrote:
….Nou weet ik niet of dat ook kan als je je ticket bij een reisbureau of online ergens heb geboekt, maar als je het rechtstreeks bij Garuda heb geboekt dan kan dat wel. …….
Nee afschepen niet maar de Garuda is niet zo’n heilig boontje zoals je het nu doet voorkomen.
Ik heb Garuda een week of 3, 4 geleden gebeld over het wijzigen van mijn ticket, dus helemaal niet over wat er nu aan de hand is. Maar Garuda was niet van plan om me te helpen, sterker nog ze wilden me niet eens zeggen wat de wijzigingskosten waren. Dus nee, Garuda komt niet in actie als je via een ticketaanbieder hebt geboekt. Zou logisch kunnen zijn maar het wrange is dat ik niet meer rechtstreeks bij Garuda boek omdat ik altijd ruzie heb met hun boekingssysteem, creditcards die er niet doorkomen, een website die het regelmatig laat afweten etc.
Maar fijn dat het nu allemaal geregeld is.

Dit is wat ze van mijn terugreis gemaakt hebben
GA 423 DPS CGK 20:15 - 21:20
GA 196 CGK KNO 20:00 - 22:15
GA 088 KNO AMS 23:55 - 07:30

Moet zijn
GA088 DPS KNO AMS 20:25-07:30

Knap he. De vluchten gaan nu rechtstreeks DPS KNO AMS maar ik niet. Kom om 21:20 in Jakarta aan en om 20:00 weer naar KNO (…) En nog alletwee confirmed ook. Kijk, als het systeem het al niet snapt hoe moeten de medewerkers het dan snappen.
Ben trouwens niet de enige met deze kronkelsNeed information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Hahaha, Garuda ten voeten uit.
zieleffe
User
spacer line
 


Op 28-09-2019 17:43 schreef Malam:
Welkom in Nederland Ziel, het weer valt nog mee, we kunnen nog wat mooie dagen krijgen, maar voor jou rete koud, dus kleed je goed aan, want wij ouwe lullen zijn kwetsbaar. Emoticon: Cry
Geniet van de geneugten in Nederland, vooral van de supermarkten waar je voor hele redelijke prijzen alles maar dan ook alles kan kopen/krijgen. Emoticon: Yummie!
Appie Heyn is redelijk duur, Bas van de Heijden is goedkoper met Jumbo, Lidl is niet meer de winkel van het plebs, dus daar hoeft niemand zich meer voor te schamen, die is het goedkoopst met Deutsche kwaliteit waar je inmiddels de Graven van Holland en Willem van Oranje tegen kan komen. Emoticon: Yes!
Spotgoedkope speklapjes en hamlappen, groente te kust en te keur wat geen ruk kost en biertjes die haast gratis zijn en als bonus vanavond op SBS 6 naar "Ik hou van Holland" kijken van Linda de Mol. Emoticon: Laugh out loud
Misschien kan Linda je uit de spiraal van droevige sikkeneurige gedachten van een droeftoeter halen en je weer de zonzijde van het mooie leven wat we hebben laten zien. Emoticon: Yummie!

Ja ik ben al naar Jumbo geweest en naar de lidl maar ik kan geen verschil maken met vorig jaar.
Het eerste wat ik kocht was stamppot zurenkool andijvie en rodekool.
Dat is wat we niet kunnen kopen in Indonesië.
En omdat ik toch in de supermarkt ben heb ik gelijk een slee witte bier gekocht.
Jammer dat je geen speklapjes kan kopen bij de Lidl met zwoerd was ik vergeten bij de jumbo dat hebben ze daar wel.

.Ja ik ben naar Nederland gekomen om mijn rijbewijs te laten verlengen.
Dat had heel wat voeten op aarde nodig was al in mei de aanvraag gedaan om de papieren aan te vragen en daar wachten ik op.
Maar jullie zullen wel ook gelezen hebben, dat er een achterstand van een half jaar bij de CBR is ontstaan.
Dus ik ga altijd eerder naar Nederland de zomer tijd maar ik wacht op die bericht van het CBR.
Dus nu een winter periode moeten door staan.

Ik kreeg de brief aan op 19 sep en je moet dan binnen een maand je keuring gedaan hebben.
Dus heb een ticket gekocht en binnen een week kon ik vertrekken met de Garuda en ben de laatste dagen naar een huisdokter gegaan en die had mij voor gesteld het bijeen speciaal CBR arts te laten keuren en hij gaf mij een adres waar ik naar toe kon komen .
Na gebeld te hebben kon ik a's maandag al naar toe want ik heb nog maar 2 weken om die keuring te ondergaan het moet voor 19 oct binnen te zijn bij de CBR en dan daarna ben ik benieuwd hoe lang ik moet wachten mijn nieuwe rijbewijs kan ophalen bij de gemeente. ik wil niet afhankelijk zijn om mijn kinderen mij ergens naar toe te brengen ik kan gewoon niet met het openbaar vervoer
Als ik naar een supermarkt moet dan kan ik niet de bus nemen en de boodschappen mee thuis te brengen.
Dus ik wil vrij zijn om te gaan waar ik wil en vragen heb ik een hekel aan.
En ik voel mij nog zo gezond om zelf nog auto te kunnen rijden.
Ten slotte heb ik al 55 jaar auto vrachtwagen en bus gereden Emoticon: Yawn Emoticon:
P.S.
en als bonus vanavond op SBS 6 naar "Ik hou van Holland" kijken van Linda de Mol.
Neen Malam dat vind ik zo op zijn Hollands gezegd een zeik programma wat een geouwehoer dat nergens opslaat heb net een stukje de herhaling gezien.
Bah neen geef mij maar muziek met een glas bier in mijn hand.
Daar kan ik van genieten.
In Indonesië kijk ik alleen Eenvandaag en Nieuwsuur,met daarna Blokken op VTR België van de dag daarvoor... Emoticon: Smile


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yogya-Bali
User
User icon of Yogya-Bali
spacer line
 

Ook in NL Ziel? Ik ook voor een tijdje. Enjoy.zieleffe
User
spacer line
 

Ja bedankt wel met een gevoel dat ik nu het niet lekker vind om in Nederland te zijn, vind het koud, maar dat ik in deze tijd hier zit had ik uitgelegd in mijn vorige posting. Emoticon: ShinyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 22-09-2019 11:17 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
Ik snap 'm niet helemaal. Heb je nu een ticket naar Jakarta of naar Yogyakarta met Garuda? En moet je inderdaad eerst op heen of terugweg ook in Jakarta zijn of niet?
Omdat Medan nu gezien moet worden als aanvulling op Jakarta en Denpasar zou het kunnen dat er ook andere routewijzigingen komen zoals meer rechtstreekse vluchten van Medan naar elders in het land. Misschien is deze al met al nog niet zo gek omdat Jakarta dan mogelijk {b]een stuk ontlast wordt.
Neemt niet weg dat hoe het nu allemaal gaat allesbehalve een schoonheidsprijs verdient.
Die ene vlucht per dag maakt voor Jakarta echt niet uit hoor.Ho Lee Fuk

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

De reden van deze bizarr en on-economische vluchten is volgens geruchten dat de Balinese CEO van Garuda Indonesia in Medan woont en een liefje heeft in Bali. Ik neem het met een korrel zout, en verder boeit het me niet want buiten Garuda veel meer betere opties om in West Europa te geraken (en nee de service is niet de beste in de wereld, verre van dat).

Maar het wekt wel de vraag op waarom zowel Londen als Amsterdam de afgelopen maanden vele keren een routewijziging hebben ondergaan. Commerciele redenen kan het niet hebben, want je weet wat je klanten willen en past je dan 1x aan. Dit is pure vriendjespolitiek, alleen ik heb er geen bewijs voor.

Reden te meer om af te leren dat Garuda de beste optie is om te vliegen, iets wat kennelijk gangbaar is voor vele Nederlanders. Gemiste kans hoor, want dat is dus absoluut niet zo en is in de afgelopen jaren al meerdere keren bewezen met dit soort bizarre wijzigingen in het vlucht-schema. En dan heb ik het nog niet eens over de vele problemen op binnenlandse vluchten. Garuda Indonesia is hier relatief inmiddels veel erger in als voormalig koploper Lion Air.


Ho Lee Fuk

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 28-09-2019 22:40 indisch2018 wrote:
Beste mensen en misschien gedupeerden,
ik wil jullie langs deze weg bemoedigen om niet de moed te verliezen en werkelijk je tanden er in te zetten om a) of rechtstreeks via Garuda AMS of b) via je reisbureau of agent er achteraan te gaan om alles (tickets) in goede banen te krijgen, dus dat Garuda je tegemoet komt met de nodige wijzigingen en aanpassingen.
Ik heb inmiddels ook kennissen mogen helpen door naar Garuda Jakarta te bellen. Als ik het goed heb is het bij mijn kinderen ook allemaal gelukt.
Nou weet ik niet of dat ook kan als je je ticket bij een reisbureau of online ergens heb geboekt, maar als je het rechtstreeks bij Garuda heb geboekt dan kan dat wel. Zoek via www.televergelijk.nl een goedkoop 0900 op om naar Indonesia te bellen. dan kost het je slechts 4-5 cent per minuut. Binnen Nederland bellen is duurder.
Voor alle mensen in onzekerheid: Ga er goed achteraan en laat je niet afschepen.

Ik heb dit eerder meegemaakt met Emirates en zelfs de KLM.
Succes allemaal, jangan berputus asa dan selamat malam. Emoticon: Yeah right!


Als ik een ticket boek, dan verwacht ik dat deze zo uitgevoerd word, en niet anders. Een half uur tot uur schema wijziging is nog prima, maar buiten dat.. nee, dat is niet waar ik voor heb geboekt en betaald.

Garuda heeft vanaf Amsterdam de route gewijzigd. Dat is 1 ding, maar daarbuiten zetten ze voortaan een flink kleiner toestel in, en vliegt men maar 3x per week. In totaal is dit een reductie van 75% van de capaciteit op deze route. Passagiers op dagen dat Garuda ineens niet meer vliegt zijn omgeboekt naar KLM en komen hier pas achter als ze bellen naar Garuda, want vanwege een code-share overeenkomst met KLM bieden ze een GA-vluchtnummer aan, maar blijkt het een KLM toestel en personeel te zijn. Dan moet je je toch wel dubbel genaaid voelen. Drie dubbel zelfs. Maar hey, daar heb je ook voor betaald, want Garuda is vaak behoorlijk prijzig. Er zijn vele alternatieven voor betere prijzen, en nu dus ook nog een met veel betere aansluitingen en vastere schema's. Een belletje veranderd niets aan de gedane wijzigingen.


Ho Lee Fuk

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 


On 28-09-2019 23:12 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
Nee afschepen niet maar de Garuda is niet zo’n heilig boontje zoals je het nu doet voorkomen.
Ik heb Garuda een week of 3, 4 geleden gebeld over het wijzigen van mijn ticket, dus helemaal niet over wat er nu aan de hand is. Maar Garuda was niet van plan om me te helpen, sterker nog ze wilden me niet eens zeggen wat de wijzigingskosten waren. Dus nee, Garuda komt niet in actie als je via een ticketaanbieder hebt geboekt. Zou logisch kunnen zijn maar het wrange is dat ik niet meer rechtstreeks bij Garuda boek omdat ik altijd ruzie heb met hun boekingssysteem, creditcards die er niet doorkomen, een website die het regelmatig laat afweten etc.
Maar fijn dat het nu allemaal geregeld is.

Dit is wat ze van mijn terugreis gemaakt hebben
GA 423 DPS CGK 20:15 - 21:20
GA 196 CGK KNO 20:00 - 22:15
GA 088 KNO AMS 23:55 - 07:30

Moet zijn
GA088 DPS KNO AMS 20:25-07:30

Knap he. De vluchten gaan nu rechtstreeks DPS KNO AMS maar ik niet. Kom om 21:20 in Jakarta aan en om 20:00 weer naar KNO (…) En nog alletwee confirmed ook. Kijk, als het systeem het al niet snapt hoe moeten de medewerkers het dan snappen.
Ben trouwens niet de enige met deze kronkels
Welkom in de wondere wereld van Garuda Indonesia. Ik dank Lion Air op mijn knietjes, want die hebben het toch echt beter voor elkaar. Al jaren zo, maar nu word het toch wel heel pijnlijk duidelijk.

Intercontinentaal neem ik al jaren geen risico meer met Garuda want eerder al regelmatig wijzigingen op Londen. Amsterdam is dan de gevaarlijke nabije keuze en de andere helft van hun Europese routes. Veel te riskant. Laatste keer vloog ik Thai via Bangkok. Mocht er iets fout gaan, ze vliegen op Parijs, Dusseldorf en zo. Allemaal prima alternatieven voor Eindhoven. Maar via Medan en Denpasar naar Jakarta vliegen, dat is gewoon K.U.D. T. met DT en peren.

Daar komt dan nog eens bij het complete onvermogen voor Garuda om dit fatsoenlijk en tijdige te communiceren. Maar ik zal dat maar toeschrijven aan het feit dat ze Indonesisch zijn, dat scheelt 10 jaar eerder doodgaan.


Ho Lee Fuk

Yerun
User
User icon of Yerun
spacer line
 

En als agent krijg je ook van die waardeloze info. Hoe kun je die nu 1 op 1 doorzetten aan je reizigers, als je al ziet dat er geen reet van klopt? Nee, doe je niet. Dus ga je nabellen. En dan krijg je dus precies wat hierboven staat. Onwil, onvermogen en onkunde.


Ho Lee Fuk

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 29-09-2019 16:14 Yerun wrote:

Reden te meer om af te leren dat Garuda de beste optie is om te vliegen, iets wat kennelijk gangbaar is voor vele Nederlanders. Gemiste kans hoor, want dat is dus absoluut niet zo en is in de afgelopen jaren al meerdere keren bewezen met dit soort bizarre wijzigingen in het vlucht-schema. En dan heb ik het nog niet eens over de vele problemen op binnenlandse vluchten. Garuda Indonesia is hier relatief inmiddels veel erger in als voormalig koploper Lion Air.
Ieder heeft zo zijn reden om met Garuda te vliegen. Maar idd voor domestic zeker want dat is nog erger.


Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

jstar
User
spacer line
 

In een Boeing 777-300 te willen zitten is toch wel het laatste (naïeve) argument om met Garuda te willen vliegen. Andere maatschappijen gebruiken dit vliegtuig ook en de indeling en stoelen per vliegtuig kunnen nog eens anders zijn ook (vergelijk bijvoorbeeld hetzelfde type maar eens van Emirates en Singapore Airlines; pitch etc. is anders en de stoelbreedte ook).zieleffe
User
spacer line
 

In de Boeing 777-300 zijn de laatste nieuwe vliegtuigen die vliegen in Indonesie.
Twee maanden geleden ben ik met zo'n vliegtuig naar Bali geweest een modern vliegtuig met een mogelijkheid om je iPhone op te laden.
Maar nu met de Garuda Boeing 777-800 naar Amsterdam was er niets wat dan ook om iets op te laden.
Je zag ook de stoelen waren oud en de TV jes in de rugleuningen was vaak niet te gebruiken, of mati.
Maar dat weten we, ze zijn slordig om optijd te controleren en te repareren.
Zoals je al schreef jstar kreeg bij het invullen om je stoel keuze te maken kreeg je een ander beeld van stoel keuze dat ik helemaal achter in kwam terwijl ik bij de kantine zou zitten.
De twee stoelen waren ook verkeerd gezet niet gelijk met de stoelen voor je .
Bij het eten zat je bijna naast het plateau scheef je eten op te peuzelen.
Wat je met moeite moet doen om wat eten binnen te krijgen is een ellende.
Dat ze daar niets iets anders hebben uitgevonden dat kan toch beter met minder afval die je ook niet weet waar je die moet laten.
Ik vind vliegen verschrikkelijk, maar ja je moet je kan er anders er niet komen Emoticon: Shiny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

harlys
User
spacer line
 


On 01-10-2019 05:51 jstar wrote:
In een Boeing 777-300 te willen zitten is toch wel het laatste (naïeve) argument om met Garuda te willen vliegen. Andere maatschappijen gebruiken dit vliegtuig ook en de indeling en stoelen per vliegtuig kunnen nog eens anders zijn ook (vergelijk bijvoorbeeld hetzelfde type maar eens van Emirates en Singapore Airlines; pitch etc. is anders en de stoelbreedte ook).


Wat vinden de lezers op dit forum nu van de nieuwe stoelen KLM Emoticon: Confused

Zijn net trein stoelen waar je na 4 uren kapot op zit Emoticon: Frustrated


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

spacer line  


Op 03-10-2019 12:41 schreef harlys:

[quote verwijderd]


Wat vinden de lezers op dit forum nu van de nieuwe stoelen KLM Emoticon: Confused

Zijn net trein stoelen waar je na 4 uren kapot op zit Emoticon: Frustrated


Die kelas kambing KLM heb ik al decennia geleden al uit mijn keuzelijst gehaald.Heldere ziende

harlys
User
spacer line
 


On 03-10-2019 16:59 jakarta-snacks wrote:

[quote removed]


Die kelas kambing KLM heb ik al decennia geleden al uit mijn keuzelijst gehaald.


Ik vlieg ook nooit KLM maar Garuda flikte het wel eens een rechtstreekse vlucht te laten uitvoeren door KLM Emoticon: Yes!

Maar Garuda die zijn nu wel zo debiel bezig


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

zieleffe
User
spacer line
 

Heb jaren geleden meegemaakt met Emirates In Dubai in plaats de Boeing 380 de KLM vloog naar Amsterdam met de Boeing 777-800.
https://www.google.com/search?(...)ceid=chrome&ie=UTF-8


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 28-09-2019 23:12 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
….
Dit is wat ze van mijn terugreis gemaakt hebben
GA 423 DPS CGK 20:15 - 21:20
GA 196 CGK KNO 20:00 - 22:15
GA 088 KNO AMS 23:55 - 07:30
....
Ik dacht laat ik nog maar eens bellen vandaag. Niet naar Garuda, maar naar de ticketaanbieder. De terugreis staat nog steeds op het onlogische/niet mogelijke schema.

Op de heenreis hebben ze er intussen zelfs een stuk Denpasar-Jakarta aangeplakt, terwijl ik daar helemaal niet hoef te zijn. Het lijkt alsof het systeem (maar ook degenen die daarachter zit) niet snapt dat ik niet maar naar Jakarta hoef om de vlucht naar Denpasar te nemen. Die is nu al rechtstreeks…..

AMS KNO DPS
GA089
11:05-11:05

DPS CGK
GA 409
13:0514:05

Allebei bevestigd Emoticon: Confused Voor de goede orde, ik heb een ticket AMS-DPS vv
De dame aan de telefoon vertelde me dat zij een speciaal team hiervoor hebben om alle Garudavluchten in goede banen te leiden. Het is te triest voor woorden.

Misschien was Garudagate een juistere benaming geweest voor dit topic.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Anne-Mieke
Jeetje zeg wat een gedoe met je ticket en ja...erg onlogisch? Ik begrijp dat je je ticket bij een ticketaanbieder heb gekocht. Tja voor hun is Garuda ook zo goed als onbereikbaar. Ik had mijn ticket rechtstreeks bij Garuda AMS gekocht en toen ik hier las dat Garuda niet meer op CGK vloog heb ik AMS gebeld en uiteindelijk in Jakarta terecht gekomen. Aldaar hebben ze mijn tickets "tanpa biaya tambahan" gewijzigd en ik heb mijn nieuwe ticket dan ook binnen 10 minuten mogen ontvangen. Ik vind het echt rot voor je. Ik zou zeggen probeer Garuda AMS te bellen - ik hoop dat je de bahasa vaardig ben - en laat je doorverbinden met Garuda Jakarta. Mij heeft het geholpen.
Gossie zeg wat heb jij vanuit DNp naar CGK een achterlijke onlogische transit gekregen. Hopen maar dat alles goed gaat komen.
Mijn kinderen wachten nog steeds op bericht van hun ticket aanbieder. Op hoop van zegen
Zet je tanden er in !!!! Succes !!!!
zieleffe
User
spacer line
 

Even tussen door een ander bericht niet van Garuda maar van de Emirates.

https://www.upinthesky.nl/2019(...)es-vlucht-naar-bali/

Een Emirates vlucht van Dubai naar Auckland via Denpasar kreeg afgelopen week te maken met zware turbulentie boven Singapore. Door de turbulentie zijn minimaal elf passagiers gewond geraakt.
Doorgevlogen
De piloten van de Boeing 777-300ER besloten door te vliegen naar Bali in plaats van uit te wijken. Na de landing werden verschillende passagiers behandeld door het medische personeel van de luchthaven, anderen werden naar het ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend zijn er geen reizigers ernstig gewond geraak....
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 04-10-2019 11:41 Anne Mieke wrote:

[quote removed]
....
Op de heenreis hebben ze er intussen zelfs een stuk Denpasar-Jakarta aangeplakt, terwijl ik daar helemaal niet hoef te zijn. Het lijkt alsof het systeem (maar ook degenen die daarachter zit) niet snapt dat ik niet maar naar Jakarta hoef om de vlucht naar Denpasar te nemen. Die is nu al rechtstreeks…..

AMS KNO DPS
GA089
11:05-11:05

DPS CGK
GA 409
13:0514:05

Allebei bevestigd Emoticon: Confused Voor de goede orde, ik heb een ticket AMS-DPS vv
De dame aan de telefoon vertelde me dat zij een speciaal team hiervoor hebben om alle Garudavluchten in goede banen te leiden. Het is te triest voor woorden.

Misschien was Garudagate een juistere benaming geweest voor dit topic.
Na endlich. Gister laat in het middag is het dan toch nog allemaal goed goedkomen.
Die heenreis baarde me meer zorgen nog als de terugreis. Als je nl. een deel van de terugreis niet gebruikt wordt dat als een no show gezien waarbij het hele ticket vervalt en was er de mogelijkheid geweest dat mijn hele terugreis gecanceld was.

Maar, eind goed al goed. Alles staat nu zoals het hoort.
Heen GA089 met technische stop en terug GA088 ook met technische stop. Voordeel op de heenreis nu 1,5 uur in Denpasar en terug vertrek 10 minuten later dan voorheen. Heet is toch net iets fijner als het allemaal geregeld is.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

spacer line  

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.zieleffe
Jeetje zeg dat is zeker een griezelige ervaring om dat mee te maken. Ik heb op YouTube eens een filmpje gezien over een flinke turbulentie in een Etihad vlucht van Mekka naar Jakarta. Zoek het maar op. Ik weet dat het boven Singapore en Sumatra wel eens heftig kan zijn.
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Anne-Mieke
Fijn te horen dat je vluchten zijn bevestigd. Ik hoop voor de rest dat je in alle transit airports een goede aansluitende transit zal hebben. Hoe dan ook....Garuda en de Emirates staan bij mij hoog in het vaandel. Daarbij wel in de afwachting hoe mijn vluchten straks eind december 2019/januari 2020 zullen zijn. Mijn kinderen hebben nog niets gehoord over hun vluchten in februari 2020 (geboekt bij een travel buro)…..

fijn weekend allemaal

zieleffe
User
spacer line
 

Weet u of dat het waar is dat het vliegveld in Bandung dicht is voor particulieren
Er zijn nu alleen militairen die gebruik maak van dat vliegveld. Emoticon: Confused


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,835,975 topic views - 242,064 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 26-10-2021 01:13 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,707,949 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com