indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > In het nieuws > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

jstar
User
spacer line
 


On 22-05-2019 20:37 tunangan wrote:
een beetje stevige maatschappij laat zich niet op de kast jagen door een stelletje halfgare provocateurs mijn famillie in bekasi en kediri die zeggen dat andere landen hebben ook last van dus ik zeg nogmaals angst is de moordenaar van het verstand


Haha haha hahaha

Sorry.

Ja in Oost Java weten ze heel goed wat er speelt in het machtscentrum. Emoticon: Shut up!

Hoe dan ook, dit is geen Gele Hesjes of Klimaatoptocht waarover ze wel eens in de kranten lezen hè; men wil de verkozen overheid omver werpen! En niet een paar dromers maar de andere presidentskandidaat!!!! Als je daarover nadenkt is het toch te gek voor woorden? Van een paar fanatiekelingen kan je dat verwachten maar van een, ik zeg het opnieuw: PRESIDENTSKANDIDAAT?!

Nu geloof ik niet dat het gaat lukken, niet omdat het een ‘stevige’ maatschappij zou zijn maar gewoon omdat ze het leger niet mee krijgen. Zie je het voor je? In welke landen is het in godsnaam nog mogelijk een staatsgreep te plegen m.b.v. het leger? Juist ja, in derde wereldlanden en bananenrepublieken.zieleffe
User
spacer line
 

Heb je dit gezien
Ze hebben een ambelanse aangehouden met duizenden dollars er in🤧
Het was een chauffeur een Garinda aanhanger.
Dus die partij heeft heel wat uit teleggen.
Zag ook velen mensen opgepikt zaten allemaal in hun blote lijf gehurkt rijen voll velen ouderen er bij dus niet alleen de jongeren zijn schuldig Emoticon: Angry Emoticon: Angry


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 23-05-2019 11:57 schreef harlys:
Tja het kan nog raar gaan maar dat moet dan vandaag en morgen nog blijken daarna zijn de enveloppen op.

Mijn whatsapp deed het vandaag eerst een aantal uur niet skype wel denk omdat niet veel indos het niet gebruiken

Triest dat men wederom aan het plunderen en "moord" op deze dagen


Ja, had ook weer even problemen met WA en was niet de enige.
Een korte periode dat wel berichtjes (tekst) doorkwamen, maar plaatjes af en toe niet.
Kan ook een WA storing zijn geweest.


Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 


On 23-05-2019 12:10 zieleffe wrote:
Heb je dit gezien
Ze hebben een ambelanse aangehouden met duizenden dollars er in🤧
Het was een chauffeur een Garinda aanhanger.
Dus die partij heeft heel wat uit teleggen.


Nee, dat is het eerste wat ik er van hoor.

Oh wacht, waar we al drie berichten aan gewijd hebben mét afbeelding? Allemaal nep. Alles in scene gezet. Volgens Fadli Zon toch. Van welke partij zou die toch zijn? Emoticon: ConfusedMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja ja een stevige maatschappij waar ze het spreekwoord "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd" hebben verruild voor "Een dag niet gedemonstreerd is een dag niet geleefd".
Jstar haalt het aan een presidentskandidaat met 68 miljoen aanhangers die op hem hebben gestemd, die zulke fratsen uithaalt, trachten door middel van een revolutie te ontketenen zijn tegenstrever die 85 miljoen stemmen heeft gehaald uit het zadel te wippen.

Hoe ver wil iemand gaan om zijn droom waar te maken of liever gezegd over hoeveel lijken wil hij gaan, de schobbejak weet dat hij dit kan doen zonder dat het gevolgen heeft voor hem zelf, immers pakken ze hem er voor op dan kan dat zo maar leiden tot burgeroorlog.
Ze zullen zich tevreden moeten stellen met een aantal mindere goden die de kooltjes voor Prabowo uit het vuur hebben gehaald, zoals Eggi Sudjana, Lieus Sungkharisma en ex generaal Kivlan, gewoon krabbelaars die de zwarte piet krijgen terwijl figuren als Amien Rais en Prabowo buiten schot blijven.

Logisch dat er geen loeihard bewijs is te vinden tegen Prabowo met pakweg 10 kameraden van hem waaronder de leiders van GNPF, PA 212 en FPI die allemaal in zijn campagne team waren opgenomen, super slim opgezet, de 75 jarige Rais ingezet als de joker, die pakken ze toch niet op, alles is via heel veel niet te volgen schijven naar de werkvloer gegaan.
De enveloppen die de gearresteerde relschoppers bij zich hadden komen niet bij de club van Widodo vandaan, er waren maar twee kandidaten dus één en één is twee, het zijn de kleine aanwijzingen die zich opstapelen.

Een ex generaal en kaderlid van Gerindra die wapens naar Jakarta haalt, om vervolgens als er 8 doden vallen naar de ongewapende politie te wijzen, terwijl er niet eens bewezen kan worden dat ze door kogels om het leven zijn gekomen, in Indonesië is het heel normaal dat nagenoeg alle families weigeren toestemming voor autopsie te geven, geen bewijs maar onder tussen wel naar de politie wijzen.
Een Gerindra ambulance zonder medische apparatuur met 3 man zonder medische kwalificaties, maar vol stenen die worden uitgedeeld aan de relschoppers.

Twee ambulances met 8 leden van Garis, de club van de IS sympathisant Chep Hernawan die moeiteloos dicht bij het vuur kunnen komen waar twee man van worden gearresteerd voor het gooien van molotovcocktails, Chep is de Prabowo aanhanger die de auto met open dak aan Prabowo leende voor zijn triomftocht door Cianjur.
Een Brimobkazerne en een politiebureau door molotovcocktails verwoest en twee busjes met Prabowo aanhangers die onderweg naar Jakarta van de weg worden geplukt en waar ze al kant en klare molotovcocktails in vinden en dan vol blijven houden dat de aanhangers vredig kwamen demonstreren.

Nog effe dan komen de ratten Dahnil Simanjuntak en Fadli Zon, de vuil uitbrakende woordvoerders van Prabowo met de verdachtmaking dat Widodo de relschoppers heeft betaald om Prabowo in diskrediet te brengen, zo gek zijn ze.
Een kandidaat die zich inlaat met dat soort figuren en organisaties en zulke fratsen uithaalt om zijn doel te bereiken is geen knip voor zijn neus waard en totaal niet geschikt als leider van zo'n enorm gecompliceerde en groot land met volgens Tunangan zo'n stevige maatschappij.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 Dit is de bemanning van de Gerindra ambulance, eigenlijk kwamen ze met zijn drieën, maar voor ze het gebied voor het Bawaslu gebouw in gingen hebben ze er nog twee opgepikt.
Het is niet zo vreemd dat de politie dit enorm opblaast, dit is namelijk zo'n beetje het enige keiharde bewijs dat Gerindra aanhangers uit de provincie doelbewust naar Jakarta kwamen om rotzooi te schoppen.
Een Gerindra ambulance uit Tasikmalaya zonder medische apparatuur maar met stenen en een chauffie, fietsenmaker, snoepverkoper, becakrijder en kaki lima als personeel. Emoticon: Laugh out loudjstar
User
spacer line
 

Nog even een link aantonen tussen de ambulance en de presidentskandidaat:

De Gerindra ambulance had 5 personen aan boord die stenen e.d. uitreikten. Daar zijn getuigen van en is door de politie vastgesteld. Twee van die personen hadden officiële GERINDRA functies.

De ambulance zelf is eigendom van PT Arsari Pratama, waar de neef van Prabowo een commissaris is. Dus Aryo, de zoon van zijn broer. Dit wordt door Arief, een GERINDRA afgevaardigde, bevestigd.

Dus: Je kan niet stellen dat er een paar demonstranten of onrustzaaiers zelfstandig bezig waren als provocateur. Nee, een voorbeeld als dit toont aan dat het is geleid of toch zeker gestimuleerd vanuit het hoogste niveau.zieleffe
User
spacer line
 

Je vergeet te melden dat het van uit Saudia Arabie dit allemaal is gesteund .
Het is de Arabieren die hier achter zitten .
Zij hebben die geld in die ambulance helpen te faciliteren. Emoticon: Stupid
De mensen die ze gearresteerd hebben zijn de meeste Arabische volgelingen die dit durven omdat ze denken gesteund uit die Arabische gemeenschap hen niets in de weg zal stellen.
Vieze volk alles wat met Arabische mentaliteit te maken heeft.
En daar word nu Indonesië overspoelt met dat volk.
Je ziet het ook in mijn omgeving.
Een gevaarlijke situatie van die kant gezien ongelooflijk dat ze dit hebben kunnen elimineren en dit uit het beeld kunnen houden...

vergeef mij maar ik zou het hele gebied die Trump steun van de wereld laten verdwijnen .
Vooral die nieuwe prins in Saudia Arabie die nu genaamd de vrouwen meer rechten geeft maar intussen in de wereld meer invloed wil hebben..... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Ongelooflijk dat er nu mensen opstaan die begrip hebben van die demonstrerende mensen.
Die professoren zijn gek gestudeerd en zouden in een gesticht moeten opsluiten.
Achterlijke over gestudeerde idioten. Emoticon: Sadley Emoticon: StupidVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

waar ik me zelf zorgen over maak is de volgende stap, met demonstraties lukt t niet, en t blijft elders, in andere steden rusrig, ik ben bang voor aanslagen, explosies in malls ed. vergezocht? vorige week werden wat lui gepakt (was dat niet in bogor?) die van plan waren bommen tot ontploffing te laten komen tussen de demonstranten, in feite hun eigen mensen, als dat soort lui, of de lui die daar achter zitten zo makkelijk om springen met levens van mensen aan hun eigen kant, hoe makkelijk is t dan als t gaat om who ever? dood enge tijden dit, ik verwachte al jaren en jaren dat het weer gek zou worden hier, op deze site in de loop van de jaren vaak over gehad, had niet verwacht dat t zo zou gaan....zieleffe
User
spacer line
 

Wil je nog verder gaan met die complottheorie.
Er is nu een discussie aan de gang ,er een wijf verkondigd,dat ze de Amerikanen beschuldigd dat ze Prabowo wilde aan de macht te brengen.
Hoe ver wil je nog gaan...... Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye

Op 23-05-2019 15:51 schreef madrotter:
waar ik me zelf zorgen over maak is de volgende stap, met demonstraties lukt t niet, en t blijft elders, in andere steden rusrig, ik ben bang voor aanslagen, explosies in malls ed. vergezocht? vorige week werden wat lui gepakt (was dat niet in bogor?) die van plan waren bommen tot ontploffing te laten komen tussen de demonstranten, in feite hun eigen mensen, als dat soort lui, of de lui die daar achter zitten zo makkelijk om springen met levens van mensen aan hun eigen kant, hoe makkelijk is t dan als t gaat om who ever? dood enge tijden dit, ik verwachte al jaren en jaren dat het weer gek zou worden hier, op deze site in de loop van de jaren vaak over gehad, had niet verwacht dat t zo zou gaan....

Verbaast mij niet die mensen zijn zo gehersenspoeld dat de Koran volgen waar heel veel verkeerde elementen in staat dat ze denke dat het god wil is .
Belachelijk maar ja dat is niet alleen in Indonesië dat bestaat ook in Nederland.en over de gehele wereld .
Allemaal gesponsord door de Arabische landen..... Emoticon: Frustrated Emoticon: Angry Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 23-05-2019 15:20 jstar wrote:
Nog even een link aantonen tussen de ambulance en de presidentskandidaat:

De Gerindra ambulance had 5 personen aan boord die stenen e.d. uitreikten. Daar zijn getuigen van en is door de politie vastgesteld. Twee van die personen hadden officiële GERINDRA functies.

De ambulance zelf is eigendom van PT Arsari Pratama, waar de neef van Prabowo een commissaris is. Dus Aryo, de zoon van zijn broer . Dit wordt door Arief, een GERINDRA afgevaardigde, bevestigd.

Dus: Je kan niet stellen dat er een paar demonstranten of onrustzaaiers zelfstandig bezig waren als provocateur. Nee, een voorbeeld als dit toont aan dat het is geleid of toch zeker gestimuleerd vanuit het hoogste niveau.

Aanvullende informatie en tevens ter leering ende vermoak enkele wetenswaardigheden van het DPR lid Aryo Djojohadikus. Emoticon: Wink
Een jaar geleden verscheen er op de digitale snelweg een video van Aryo in Adam kostuum en twee dames in Eva kostuum die al stokslobberend het Aryo heel erg naar zijn zin maakten gezien zijn verheerlijkte gezicht en zijn opgestoken duim. Emoticon: Yummie!
Saillant detail, ik heb de ongekuiste versie gezien Emoticon: Blush Aryo is een uitzondering op Aziaten met kleine zeentjes, de dames hadden meer dan hun handen vol aan de leuter van Aryo, vandaar waarschijnlijk zijn trotse filmpje. Emoticon: Laugh out loud
Het schandaal in de media duurde 3 dagen, toen werd het stil en er is nooit meer over geschreven, dat heeft zijn pa Hashim de schatrijke jongere broer en geldschieter van Prabowo een vermogen gekost, ga daar maar van uit. Emoticon: Shut up!


madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Ok, ik hou dit in gedachte Ziel....

https://www.allannairn.org/201(...)trategy-session.html

Denk je dat deze lui genoegen nemen met hoe het gelopen is? Dit zijn de luitjes verantwoordelijk voor oa Oost-Timor, West-Papua, Aceh, later de oorlog in Maluku en Poso enz., enz., ik denk dat die nergens voor terug deinzen....Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

En het is gvd nog niet afgelopen, vanmiddag begon de ellende weer, als het tegen zit kan dan de politie vanavond weer aan de bak tegen dat rellende en plunderende pleuris tuig. Emoticon: Angry
Het is niet zo dat een paar duizend mensen in eens spontaan denken "kom ik ga vanmiddag maar is demonstreren", hier zit een verdomd goede dirigent achter die in staat is het orkest telkens weer nieuw leven in te blazen.Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 Ik denk toch dat het op een gegeven moment onvermijdelijk is om die ouwe flikker Rais op te pakken, hij blijft olie op het vuur gooien, nu komt hij weer met de bewering dat de politie net de PKI (de verboden Communistische partij Indonesië) is die brave demonstranten en moslims loopt af te schieten. Emoticon: Frustrated
Dan maar de pijn van een dag demonstraties voor die ouwe, maar dan ben je wel gelijk van de grootste onruststoker af. Emoticon: Angry
Die ouwe blijft aan de gang, nu schijnt er morgen weer een demonstratie op het programma te staan.
Er beginnen nu eindelijk wel in de media mensen te verschijnen die de ballen hebben om te vertellen dat Rais olie op het vuur loopt te gooien, onvoorstelbaar kijk is naar dat smoelwerk, hoe kunnen mensen zich zo op laten naaien door een verbitterde 75 jarige ouwe lul. Emoticon: Stupidmadrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Hij's goed aan 't door draaien die ouwe he Emoticon: SmileMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 23-05-2019 18:34 madrotter wrote:
Hij's goed aan 't door draaien die ouwe he Emoticon: Smile

Ja en gezien zijn indrukwekkend verleden en zijn leeftijd zijn ze heel terughoudend om die ouwe soepkip op te pakken en daar maken die smeerkezen van PA 212 waar die ouwe adviseur van is en Prabowo dankbaar gebruik van. Emoticon: Yes!
Ze prijzen hem de hemel in, hij wordt door dat stelletje met klakkende hakken als een koning ontvangen, tja is dat dan niet lekker voor zo'n half kindse ouwe soepkip in plaats van achter de anggrek te gaan zitten wordt ie aan alle kanten toegejuicht en voelt zich een halve Napoleon (maar dan met peci) en hij gaat steeds gekker doen en zijn uitspraken worden steeds gewaagder. Emoticon: Stupid
En het is bekend dat in de kampung enorm tegen dat soort figuren wordt aangekeken (het al oude kaste systeem) en daarbij loopt ie kwistig met Allah's naam te strooien Allahu Akbar, dan is de cirkel rond. Emoticon: BlushMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 Ze hebben er wel honderden opgepakt, hoofdzakelijk s'nachts en allemaal billenbijters tussen de 15 en 25 jaar, de echte relschoppers dus. Emoticon: Yes!
Die zijn nog niet jarig, ik zat eergisteren live beelden te bekijken toen het daar een uur of 4 in de nacht was en ik zag er een stel opgepakt worden, je kon duidelijk zien dat de politie behoorlijk gefrustreerd was, die gasten kregen een pak slaag waar de honden geen brood van lusten. Emoticon: Blushtunangan
User
spacer line
 

het koppige nederland kon tussen 1945 en 1950 geen afstand doen van zijn kolonie De meeste nederlanders hadden echter grote moeite met een onafhankelijk Indonesië. hebben jullie er ook last van? dit is geen aanval op jullie persoonlijk gevoelens hoor maar ik ben wel nieuwsgierigspacer line  


Op 23-05-2019 20:46 schreef tunangan:
het koppige nederland kon tussen 1945 en 1950 geen afstand doen van zijn kolonie De meeste nederlanders hadden echter grote moeite met een onafhankelijk Indonesië. hebben jullie er ook last van? dit is geen aanval op jullie persoonlijk gevoelens hoor maar ik ben wel nieuwsgierigNu ben ik niet zo slim, en snap lang niet alles.
Maar deze slaat volgens mij nergens op Emoticon: Confusedmadrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 


On 23-05-2019 18:57 Malam wrote:

[quote removed]

Ja en gezien zijn indrukwekkend verleden en zijn leeftijd zijn ze heel terughoudend om die ouwe soepkip op te pakken en daar maken die smeerkezen van PA 212 waar die ouwe adviseur van is en Prabowo dankbaar gebruik van. Emoticon: Yes!
Ze prijzen hem de hemel in, hij wordt door dat stelletje met klakkende hakken als een koning ontvangen, tja is dat dan niet lekker voor zo'n half kindse ouwe soepkip in plaats van achter de anggrek te gaan zitten wordt ie aan alle kanten toegejuicht en voelt zich een halve Napoleon (maar dan met peci) en hij gaat steeds gekker doen en zijn uitspraken worden steeds gewaagder. Emoticon: Stupid
En het is bekend dat in de kampung enorm tegen dat soort figuren wordt aangekeken (het al oude kaste systeem) en daarbij loopt ie kwistig met Allah's naam te strooien Allahu Akbar, dan is de cirkel rond. Emoticon: Blush


Zal nooit vergeten hoe die rat een mes in de rug van Gus Dur stak, hem een "kafir" durfde te noemen in de DPR (en hoe Gus Dur er alleen maar om kon lachen, die maakte zich niet druk over zo'n rat), 1 van de lui die ik echt niet uit kan staan en zoals hij nu bezig is, zal mij benieuwen hoe lang dit nog door gaat, vrijdag moet-ie weer bij de politie komen, 2e op roep en je zal zien dat hij weer niet komt op dagen....

madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

En nee Eric, die slaat inderdaad nergens op, waahahahaa!!!tunangan
User
spacer line
 

spacer line  


Op 23-05-2019 20:46 schreef tunangan:
het koppige nederland kon tussen 1945 en 1950 geen afstand doen van zijn kolonie De meeste nederlanders hadden echter grote moeite met een onafhankelijk Indonesië. hebben jullie er ook last van? dit is geen aanval op jullie persoonlijk gevoelens hoor maar ik ben wel nieuwsgierig


Weinig te doen, kerel? Stuur een brief naar Bol.com en je hebt direct werk.
Nee, geen last van. Wel last van stupiditeit en idioterie om me heen of lezend.
Als je last hebt van een bepaald verleden van een land, dan raad ik je aan snel mentale hulp te zoeken. Moet je sessie "Vóóruit, niet achteruit kijken" kiezen.


Heldere ziende

zieleffe
User
spacer line
 

Laat ik nu eergisteren er een discussie er over gehad hebben waarom wij Nederlanders 1949 uit Indonesië zijn geknikkerd.
Ik was samen met een Amerikaan die in Indonesië een onderwijzer is al aardig op leeftijd boven de 60 jaar schat ik in.
Met mijn grote vriend geworden manerge een indonesiër een zeer vrije man die echt een mening heeft die je niet kan betrappen nationalistische gevoelens te hebben, is geen moslim heeft hij ook veel kritiek er op, is geen belijdend buda-ist.

Ze zeiden toen ik het had over de kapitalisatie van Nederland dat het door Amerika President Kennedy was afgedwongen en later New Guinea kwijt waren geraakt door Robert Kennedy.
Als je de geschiedenis goed weet dat er dreigingen van Amerika de doorslag geweest zou zijn , omdat wij onze Marsal hulp zouden kwijt raken als we niet luisterde.
Dat was de doorslag van de toenmalige minister president Drees en die KVPer Beel, of kabinet Kempenaer het gevechten lieten stoppen.in Indonesië.
En nu komt de vraag op,hadden we daar kunnen blijven hoe Indonesië er dan nu er uit zou zien.
Daar hebben we ergens over zitten filosoferen en omdat die Amerikaan in het onderwijs werkt al 30 jaar in Indonesië een bijzondere man en een leuke man.
Heeft zijn zaakje goed in orde zijn vrouw en kinderen wonen ergens anders waar hij alleen in het weekend zit door de weeks in een appartement.
Volgens hem kon ik wel eens gelijk hebben dat dan de onderwijs beter uit de verf zou zijn gekomen als we langzaam aan hun soevereiniteit over werd geheveld. Emoticon: Devil
Het was een leuk gesprek Emoticon: Shiny

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,454,802 topic views - 239,794 posts - 13,723 topics - 32,147 members - last post @ 12-07-2020 00:42 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,075,193 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com