indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Algemene Indonesiëpraat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (2 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

spacer line  Alleen nu zegt een niet blanke, niet Nederlander, niet wonend in Indonesie het.
Benieuwd wanneer de oogjes echt open gaan. Of het dan nog op tijd is?


Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 


Brussel - Straatsburg,


Wel weer een Telegraaf artikel hè. Echt weer een "zie je wel, de EU is inefficiënt en kost alleen maar geld" sfeertje creëeren.

Als ze vergelijken met OV, vergeten ze wel dat de chauffeurs vast in dienst zijn dus sowieso salaris krijgen. En dat de wagens ook stilstaand geld kosten (parking, onderhoud, afschrijving e.d.).

Ik ben het er natuurlijk wel mee eens dat twee locaties absurd is. Maar de Fransen liggen dwars om de twee samen te voegen.spacer line  

Gaat niet zozeer om salaris van de chauffeurs. Uiteraard krijgen die betaald.
Ik praat ook helemaal niet over salarissen van chauffeurs.
Ik praat ook niet over de kosten van onderhoud van de auto's
Overigens: Geloof je nu zelf dat ze parking geld betalen in die garage's van de EU? Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid: Neen.

Gaat me ook wel degelijk om
1) de waanzin ervan
2) Totale contradictie wat Frenske Timmerpruts roept en eist. In zulk soort situaties zeg ik altijd: Geef het goede voorbeeld en begin bij jezelf.

Dan "Weer een Telegraaf artikel he".
Nou.. Niet alleen Telegraaf hoor.
www.express.co.uk/news/world/1(...)-brussels-strasbourg
www.hln.be/nieuws/buitenland/e(...)eel-beheer~a67a0fe4/
www.brusselstimes.com/all-news(...)-strasbourg-monthly/
www.demorgen.be/politiek/eu-pa(...)%2Fwww.google.com%2F
www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/12/3(...)russel-en-straatsbu/
britannianews.co.uk/2019/12/31(...)ssels-to-strasbourg/
www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20191230_04786658

Tenzij VRT, HLN, Express, BrusselsTimes, De Morgen, BritanniaNews, Nieuwsblad Belgie (on er maar een paar te noemen) Ook Telegraafs zijn.

En dan laat ik de links van overige hits (veel!) maar even achterwege, zoals Luxembourg Times, GVA, Politico, Guardian, Telegraph, De Standaard.


Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 

Ik heb niet het feit dat er over geschreven wordt bekritiseerd, wél de wijze waarop door de Telegraaf.

Vergelijk dat eens met 'De Morgen', een (Belgische) kwaliteitskrant. Daar vind je meer informatie over het hoe en waarom, en niet zoals in de Telegraaf:

"Maandelijks reist het hele circus voor een paar dagen 450 kilometer naar het Franse Straatsburg. Dat is ruim vier uur rijden."

Of:

"Een taxi-rit van de luchthaven van Straatsburg naar het parlement duurt een kleine twintig minuten en kost ruim dertig euro. Met het OV kost een ritje ruim vier euro. "

Dit vind je niet in andere kranten terug. En voor mij heeft het geen toegevoegde waarde maar is het gewoon een poging de zaken nog meer te ridiculiseren.

Natuurlijk zijn de twee locaties en het verplicht heen en weer reizen van de pot gerukt. Daar is iedereen het wel over eens.

En dan komen we op de crux van dit draadje; natuurlijk gaat er veel mis in de EU en het nationalistische gedrag van een flink aantal landen is daar niet onschuldig aan. Maar dat wil niet zeggen dat je de baby maar met het badwater moet weggooien zoals een Zieleffe c.s. doen; een vrije en open markt(blok) heeft gigantisch veel voordelen. Niet alleen direct voor de inwoners met vrij verkeer van mensen en goederen, en een gemeenschappelijke munt. Een klein land alleen zou ook nooit kunnnen concurreren met de VS of China.zieleffe
User
spacer line
 

Al die kranten zijn opgekocht door twee Belgen die de EU in stand wilt houden ook de Telegraaf... Emoticon: Shiny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 05-01-2020 09:54 schreef jstar:

En dan komen we op de crux van dit draadje; natuurlijk gaat er veel mis in de EU en het nationalistische gedrag van een flink aantal landen is daar niet onschuldig aan. Maar dat wil niet zeggen dat je de baby maar met het badwater moet weggooien zoals een Zieleffe c.s. doen; een vrije en open markt(blok) heeft gigantisch veel voordelen. Niet alleen direct voor de inwoners met vrij verkeer van mensen en goederen, en een gemeenschappelijke munt. Een klein land alleen zou ook nooit kunnnen concurreren met de VS of China.


Jazeker heeft het ook voordelen, dat heb ik nooit ontkend, echter wijze waarop EU in deze hoedanigheid bezig is.... Is zeer verre van goed.
Ik kom weer terug op hetgeen ik al eerder zei: Maak er een EG+ van.

Dat stukje: "Een klein land alleen zou ook nooit kunnnen concurreren met de VS of China" niet helemaal mee eens.
We leefden ook vóór de EU, remember? En dat ging helemaal niet zo verkeerd.
Als nu een Franse of Duitse idioot tegen schenen van China of USA schopt, worden we nu ook mogelijk getroffen door consequenties.


Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 05-01-2020 11:16 zieleffe wrote:
Al die kranten zijn opgekocht door twee Belgen die de EU in stand wilt houden ook de Telegraaf... Emoticon: Shiny
Gadver wat eng is dit, weer zo'n lulverhaal van anonieme mongolen die het internet vervuilen met kutverhalen, waar simpele zielen intrappen. Emoticon: Yes!

Ik ben niet iemand die gelijk reageert als iemand die ongeveer dezelfde gedachte heeft als ik en iets plaatst over dingen waar ik het mee eens ben , mensen zijn over het algemeen mondig genoeg om hun zegje je te doen en dan denk ik heeee, die heeft ongeveer mijn gedachte, dan meng ik mij meestal niet in de discussie tenzij het aanvulling behoeft. Emoticon: Blush

Ik zie keer op keer dat jij dat wel doet Ziel, net een kleuter, zoals je met je berichten hopeloos op zoek bent naar steun en als er niet op geantwoord wordt je ogenblikkelijk de pleuris in krijgt en vaak als een geile hond mensen aanvalt die het niet helemaal eens zijn met Jak, toch wel een beetje eng hoor. Emoticon: Stupid

Op zich zou dat nog niet zo erg zijn, als het gaat over tastbare dingen die niet uit je eigen benevelde brein zijn ontsproten, maar je komt over het algemeen met ellenlange video's die jouw gelijk aan moeten tonen en losse flodders zoals je bovenstaande posting. Emoticon: Frustrated

Ik zit na een posting van Jak altijd te wachten op een bevestiging van jou in de catagorie van zie je nou wel "pizzaaaa" alsof Jak zijn commentaar de grote waarheid is. Emoticon: Worship

Terwijl in Jak zijn commentaar t.a.v. de EU (ondanks dat ik me er wel eens aan stoor) veel waarheid/werkelijkheid zit met de achterliggende gedachte dat er veel moet veranderen zonder de EU in zijn geheel op te blazen. Emoticon: Talk to the hand

Vele mensen zien dat de EU aan het ontsporen is net als Jak en dat er werkelijk iets moet gebeuren zonder een Nexit zoals de mongool Baudet voorstaat, een EEG+ zoals Jak aangaf, is waar ik mij en velen met met mij wel in kunnen vinden. Emoticon: Yes!

Misschien is het beter je wat breder te oriënteren op internet en je oren niet te laten hangen naar mafkezen op Joetjoep die met allerlei stinkberichten zoveel mogelijk Nederlandse tokkies en luilakken trachten te trekken om hun dompet te vullen Ziel. Emoticon: Bye bye

Je weet het toch, of niet Emoticon: Confused Het aantal bezoekers op de Joetjoepsites die jij zo graag bezoekt van tokkies die nog nooit een slag hebben gewerkt is bepalend voor de inkomsten van deze accounteigenaren die jou opnaaien. kassaaaaa Emoticon: Yummie!

zieleffe
User
spacer line
 

Gadver wat eng is dit, weer zo'n lulverhaal van anonieme mongolen die het internet vervuilen met kutverhalen, waar simpele zielen intrappen.

Wat is daar eng aan .
Komt niet uit mijn brain maar van die gasten die ik wel serieus neem.
Want dat andere geluid komt op de normale openbare medium niet aan bot.
Zoals ze nu de uit Iran dood gemaakte generaal door de NPO verheerlijkt word.
Ik neem meer aan van Twitter mensen, dan als ik jou moet geloven met je verhalen met een toon van die mensen voor gek uit te maken en demoniseren van personen en verklaren van mensen die het verkeerd voor hebben.
Voor mij ben je een nul met jou verhalen word je niet wijzer van en is soms ook ver naast de werkelijkheid want jou aannames zijn besmet met een linkse tint, waar de honden niet van lusten.
Ik blijf bij mijn mening dat Nederland beter af is zonder de EU dan er bij te horen.
Mensen die er bij willen horen zijn in mijn ogen afvalligen die NL niet meer ziet zitten en NL naar de verdommenis helpen.
En daar ben jij de een van , want als je mij persoonlijk kan aan vallen dan krijg je het van mij terug .
Je lijkt op die mensen die voor de oorlog van 1940 /45 ook met de Duitsers heulen en zo heul jij met de mensen die je voor liegen en bedriegen om maar in de EU te moeten blijven .
Je verloochen je afkomst en je hebt je eigen verkocht aan die Timmerfranske die je wel zal aanbidden, maar je laat het niet weten.
Zo achterbaks je bent, .om je op die manier op mij af te reageren.over mijn meningen.
Ik haal meer uit die mensen die weten waar ze het over hebben en daarom put ik uit hen die openlijk verklaren zodat je die verklaring open en blood kan natrekken met twee klikken op het internet.
Daar heb ik meer aan, dan jou lul verhalen over Europa en Nederland... Emoticon: Bye bye Emoticon: Devil Emoticon: Confused Emoticon: Bye bye


https://twitter.com/JoostNiemoller
Joost Niemoller

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Volkskrant
en
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.trouw
ging al lang geleden naar links. Dat zij met vooringenomen linkse nepjournalistiek hun achterban willen bevredigen, vind ik niet vreemd. Maar de ruk van
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.nrc
binnen een paar jaar, van midden naar extreem-links, blijft voor mij een raadsel.

Aan zulke mensen heb ik meer aan dan jullie linkse meningen... Emoticon: Yeah right!

Overzichtelijk ogende getallen leiden tot grote gevolgen. Willen we werkelijk een multi-etnische stadsstaat met woontorens en met 30 miljoen inwoners, vol met zonnepanelen en een zee vol windmolens? Ja,
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.RobJetten
heeft zijn keus gemaakt. Maar wat zegt de rest van Nederland?
Tweet citeren

Syp Wynia
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.sypwynia
· 8 u
De NL bevolking groeit snel, vrijwel geheel door veel meer immigratie dan emigratie. Zoals Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.demo_demo_nl schreef: Nederland moet een keus maken. Willen we een leefbaar, groen en harmonieus land? Of liever een duur, gestressed, overvol land? https://sypwynia.nl/7-redenen-(...)derland-vol-of-groen #VolgWyniasWeek


Dat zijn echte Nederlanders die zich nog druk maken om Nederland dan het land verkwanselen wat jullie doen.
JULLIE Wie de schoen past trekt het hem aan.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 06-01-2020 02:59 zieleffe wrote: [BR.
Je lijkt op die mensen die voor de oorlog van 1940 /45 ook met de Duitsers heulen en zo heul jij met de mensen die je voor liegen en bedriegen om maar in de EU te moeten blijven .
.
Oepsedosie jij durft. Emoticon: Blush
Tja wie de bal kaatst moet hem terug verwachten, maar hoever wil iemand daar in gaan. Emoticon: Confused
Jij in ieder geval heel ver, laat dat duidelijk zijn. Emoticon: Yes!spacer line  


Op 05-01-2020 22:08 schreef Malam:

[quote verwijderd]

Vele mensen zien dat de EU aan het ontsporen is net als Jak en etc etc.

Deze moest ik even 2x lezen Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Doelt "net als Jak" op het ontsporen of op "Vele mensen zien".. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud

Ik hoop het tweede: "Vele mensen zien... net als Jak", want ik kan u alles gerust stellen, ik ontspoor (nog) niet hoor.
Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

spacer line  


Op 05-01-2020 11:16 schreef zieleffe:
Al die kranten zijn opgekocht door twee Belgen die de EU in stand wilt houden ook de Telegraaf... Emoticon: Shiny


Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik deze ook niet snap(te).
Behoorlijke (volledige) contradictie met wat er in de artikelen staat beschreven namelijk.

Enfin, m'n standpunt t.a.v. EU is al beschreven en lijkt me duidelijk.

Had er overigens ook nog nooit van gehoord, die 2 Belgen. Is dat een mop?


Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 

Ja, die tranen op mijn gezicht zijn van het lachen.... Emoticon: Nooozieleffe
User
spacer line
 


Op 06-01-2020 04:02 schreef jakarta-snacks:

[quote verwijderd]


Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik deze ook niet snap(te).
Behoorlijke (volledige) contradictie met wat er in de artikelen staat beschreven namelijk.

Enfin, mn standpunt t.a.v. EU is al beschreven en lijkt me duidelijk.

Had er overigens ook nog nooit van gehoord, die 2 Belgen. Is dat een mop?

http://forum.indahnesia.com/to(...)opa_en_de_wereld.php

Nogmaals je kan het via deze Youtube het volgen Jac
Nogmaals Het is een kunst om goed te kijken en ik schreef al twee klikken op internet en je weet waar het vandaan komt

Ja en dat is waarheid want tussen neus en lippen hebben velen kranten er melding van gemaakt dat ze opgekocht zijn dus ontkennen is je eigen voor de gek zetten.. Emoticon: Bye bye Emoticon: Devil Emoticon: CryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Op 06-01-2020 03:41 schreef Malam:

[quote verwijderd]
Oepsedosie jij durft. Emoticon: Blush
Tja wie de bal kaatst moet hem terug verwachten, maar hoever wil iemand daar in gaan. Emoticon: Confused
Jij in ieder geval heel ver, laat dat duidelijk zijn. Emoticon: Yes!

Ja en word gesteund door velen in Nederland en je weet het toch!!! hoe je eigen hebt botgevierd met jou Boris gekte, waar je ook je verkeerde visie er op heeft losgelaten. Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: AngryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Op 06-01-2020 06:13 schreef jstar:
Ja, die tranen op mijn gezicht zijn van het lachen.... Emoticon: Nooo

Ik kan je duidelijk maken dat mijn vader ook werd uitgelachen in 1939 toen hij bij de burgemeester al waarschuwde dat er in Kernhem in Ede al Duitsers met SS sympathie zaten.
Mensen in Nederland die zich schuldig maken aan sympathie voor Europa ga ik onder die kategori plaatsen.

Want kijk maar hoe ze Terry Baudet en alle voorstanders van uit de EU willen, worden genegeerd en belachelijk gemaakt.
Dus word het tijd dat ze koek van eigen deeg terug krijgen....... Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Ik klik niet op alle filmpjes Ziel. Kost me teveel tijd Emoticon: Yes! .
Beetje overvloed eraan.
Ik lees liever (en liefst telegramstijl, maar moet bekennen dat ook mij dat wel eens moeilijk blijkt) en reageer vervolgens.

Kijk, we weten allemaal dat ik een mening heb. Malam een andere en jij, Ziel weer een andere.
Iedereen heeft zijn/haar mening op iets. Dat mag.
Soms gaan discussies wat scherp, maar laten we aub elkaar niet vergelijken met (heulen met) NSB of elkaar nare dingen noemen hier.

Ik ben echter wel van mening dat partijen als van Wilders of Baudet middels een (in mijn optiek ziekmakend) "cordon sanitair" buitenspel gezet.
Er wordt op gestemd en nooit, maar dan ook nooit (of het nu Links of Rechts is) mag een "cordon sanitair" worden toegepast. Dat is zo ondemocratisch als het maar zijn kan.

En de EU en wat malle fratsen? Tsja, die wil ik van tijd tot tijd toch wel even benoemen.
Die autootjes Brussel - Straatsburg v.v. gaan natuurlijk helemaal nergens over, maar wel typerend voor: Jullie burgers moeten klimaatbewust doen zoals WIJ dat vinden, terwijl dat gepeupel vervolgens het 1) vliegtuig pakt voor dat idiote stukkie en 2) die Mercedes S karavaan voor laat rijden. Dat is niet uit te leggen.

Vrede allemaal weer? Even op de reset knop drukken he.


Heldere ziende

zieleffe
User
spacer line
 

Soms gaan discussies wat scherp, maar laten we aub elkaar niet vergelijken met (heulen met) NSB of elkaar nare dingen noemen hier.
Dus zij mogen wel de partij FVD mogen afbreken en Terry Baudet demoniseren als een gek dat vind je dan goed wat hij schrijf.
Lees eens goed wat hij over mij schrijf en ga mij niet de les lezen want dan ben ik een agressief man die dat nooit zal pikken en terug sla.


Ik ben echter wel van mening dat partijen als van Wilders of Baudet middels een (in mijn optiek ziekmakend) "cordon sanitair" buitenspel gezet.
Er wordt op gestemd en nooit, maar dan ook nooit (of het nu Links of Rechts is) mag een "cordon sanitair" worden toegepast. Dat is zo ondemocratisch als het maar zijn kan.


JA dus er mag terug geslagen worden met woorden als zij die hen Tokkies noem en hen afbreek als gekkies en weet ik allemaal wat.
Dan vind ik dat ik ook recht heb hen te beschuldigen als lafaards en niet voor je land wil opkomen .
Steun aan EU is je land verraden dus verraders , je land weg geven je weet het en toch doe je niets om het tegen te houden.
Alleen bij de stembus kan je democratisch recht nemen terwijl er na de verkiezingen word er gewoon niet naar gewerkt waarvoor ze gekozen zijn. Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 06-01-2020 08:29 schreef zieleffe:
Soms gaan discussies wat scherp, maar laten we aub elkaar niet vergelijken met (heulen met) NSB of elkaar nare dingen noemen hier.
Dus zij mogen wel de partij FVD mogen afbreken en Terry Baudet demoniseren als een gek dat vind je dan goed wat hij schrijf.
Lees eens goed wat hij over mij schrijf en ga mij niet de les lezen want dan ben ik een agressief man die dat nooit zal pikken en terug sla.

Wow Ziel, wat is er aan de hand joh?
1) Ik vind helemaal niks "goed", geen idee waar je dat vandaan haalt. Is een ander zijn mening en ik geef daarop mijn mening
2) "ga mij niet de les lezen want dan ben ik een agressief man die dat nooit zal pikken en terug sla." Nou nou, ik val je niet aan, ik beledig je niet, ik laat je in je waarde. Hier schrik ik van Ziel. Als ik dit lees, zie ik een heel ander persoon. Beetje eng.Ik ben echter wel van mening dat partijen als van Wilders of Baudet middels een (in mijn optiek ziekmakend) "cordon sanitair" buitenspel gezet.
Er wordt op gestemd en nooit, maar dan ook nooit (of het nu Links of Rechts is) mag een "cordon sanitair" worden toegepast. Dat is zo ondemocratisch als het maar zijn kan.


JA dus er mag terug geslagen worden met woorden als zij die hen Tokkies noem en hen afbreek als gekkies en weet ik allemaal wat.
Dan vind ik dat ik ook recht heb hen te beschuldigen als lafaards en niet voor je land wil opkomen .
Steun aan EU is je land verraden dus verraders , je land weg geven je weet het en toch doe je niets om het tegen te houden.
Alleen bij de stembus kan je democratisch recht nemen terwijl er na de verkiezingen word er gewoon niet naar gewerkt waarvoor ze gekozen zijn. Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye

Terug slaan is niet nodig. Gewoon je mening geven en zeggen dat je het niet met iemand anders eens bent. En dat mag best wat scherp gaan, geen probleem.
Doel je met "en toch doe je niets om het tegen te houden" op mij?
Wie ben ik om anderen tegen te houden? Het is geen gevecht.
Kan ik anderen dwingen om anders te denken? Neen.

Kortom, ik zeg wat ik denk en kraakhelder uiteen gezet. Wel met wat fatsoen, want als dat bovenstaande naar mijn adres was, dan vind ik dat niet bepaald netjes (en nu druk ik me netjes uit) en had ik al helemaal niet van je verwacht.
Heldere ziende

zieleffe
User
spacer line
 
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Wow Ziel, wat is er aan de hand joh?
1) Ik vind helemaal niks "goed", geen idee waar je dat vandaan haalt. Is een ander zijn mening en ik geef daarop mijn mening
2) "ga mij niet de les lezen want dan ben ik een agressief man die dat nooit zal pikken en terug sla." Nou nou, ik val je niet aan, ik beledig je niet, ik laat je in je waarde. Hier schrik ik van Ziel. Als ik dit lees, zie ik een heel ander persoon. Beetje eng.

Dat heeft tie wel weer voor elkaar, omdat hij ons uit elkaar uit te spelen, zeg of beter schrijf wat je over hem denk.
Ik vraag niet om hem te verdedigen maar om hem op woorden die hij gebruikt tegen mij te beoordelen .


Terug slaan is niet nodig. Gewoon je mening geven en zeggen dat je het niet met iemand anders eens bent. En dat mag best wat scherp gaan, geen probleem.

JA dus er mag terug geslagen worden met woorden
Ik vraag je vele keren lees eens goed, aanvallen met woorden dat is niet om te slaan.
ik gebruikte toch woorden er bij, dus wat en hoe moet ik je nu presenteren.
Van hem zijn gezeik over Nederland dat ben ik nu wel zat . Emoticon: Confused Emoticon: CryVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 Pas vanaf nu op voor levensgevaarlijke sektes

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

jstar
User
spacer line
 

In veel landen is er trouwens een zgn 'cordon sanitaire'.

En dat betekent niet meer dan een afspraak en belofte tussen partijen dat ze NOOIT zullen overleggen en regeren met bepaalde politieke partijen.

Als men daar tegen is, moet men het kiesprogramma maar aanpassen of ervoor zorgen dat men een meerderheid heeft zodat men zelf een regering kan vormen. Zo werkt democratie gewoon, als je dat niet wil snappen is er gewoon geen discusssie mogelijk. (Net als met die partijen.)

Wat die partijen niet willen trouwens, is regeren. Ook al beweren ze van wel. Want dan komt de aap uit de mouw dat ze hun beloftes helemaal niet waar kunnen maken. Dus het komt ze redelijk goed uit om al die 'anti-stemmen' te verzamelen en lekker negatief oppositie te voeren.

jstar
User
spacer line
 

Ik heb het niet alleen over extreem rechts trouwens. Extreem links is hetzelfde.zieleffe
User
spacer line
 


Op 06-01-2020 11:32 schreef jstar:
In veel landen is er trouwens een zgn cordon sanitaire.

En dat betekent niet meer dan een afspraak en belofte tussen partijen dat ze NOOIT zullen overleggen en regeren met bepaalde politieke partijen.

Als men daar tegen is, moet men het kiesprogramma maar aanpassen of ervoor zorgen dat men een meerderheid heeft zodat men zelf een regering kan vormen. Zo werkt democratie gewoon, als je dat niet wil snappen is er gewoon geen discusssie mogelijk. (Net als met die partijen.)

Wat die partijen niet willen trouwens, is regeren. Ook al beweren ze van wel. Want dan komt de aap uit de mouw dat ze hun beloftes helemaal niet waar kunnen maken. Dus het komt ze redelijk goed uit om al die anti-stemmen te verzamelen en lekker negatief oppositie te voeren.


Of je daarmee eens moet zijn, dan twijfel ik .
Ze willen wel mee regeren!!, want dat de PVV heeft het ooit geprobeerd.
Maar ze zijn afgehaakt omdat ze hun achterban die ze al hadden verloochend, met de AOW te verhogen, maar ze moesten ook nog hun inkomen laten verminderen en hebben hun poot stijf gehouden en wat gebeurd er dan .
Dan beliegen en bedriegen de partijen heel nederland hebben verteld dat de PVV geen afspraken kunnen maken en daardoor vertrouwen van afspraken alles op alles gezet te hebben de PVV in een verkeerde dag licht te brengen.

Het lijkt meer op sugereren dat ze niet mee willen regeren aannames waar je niks mee kan
Ik denk wel de FVD wel zal willen te gaan regeren dus ergens is u betoog dat ze alleen voor de bune praten maar FVD heeft al bewezen dat ze in de provincie dat ze mee verantwoordelijkheid willen dus is u betoog wel eerlijk.???..... Emoticon: Yawn
Of heb ik het weer verkeerd begrepen Emoticon: StupidVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 06-01-2020 11:32 schreef jstar:
In veel landen is er trouwens een zgn cordon sanitaire
Jazeker, België bijvoorbeeld. Maakt het niet minder erg.
En dat betekent niet meer dan een afspraak en belofte tussen partijen dat ze NOOIT zullen overleggen en regeren met bepaalde politieke partijen.
"niet meer dan". Alsof dat al niet erg genoeg is en m.i. bijzonder ondemocratisch.
Als men daar tegen is, moet men het kiesprogramma maar aanpassen of ervoor zorgen dat men een meerderheid heeft zodat men zelf een regering kan vormen. Zo werkt democratie gewoon, als je dat niet wil snappen is er gewoon geen discusssie mogelijk. (Net als met die partijen.)
Er is niets dat ik niet wil snappen, maar na verkiezingen en voorafgaand en tijdens (in)formatie dient gewoon geen partij bij voorbaat te worden uitgesloten.
Of zeg ik nu iets heel ondemocratisch?
Wat die partijen niet willen trouwens, is regeren. Ook al beweren ze van wel. Want dan komt de aap uit de mouw dat ze hun beloftes helemaal niet waar kunnen maken. Dus het komt ze redelijk goed uit om al die anti-stemmen te verzamelen en lekker negatief oppositie te voeren.
Dat is omgekeerd evenredig denken en aannames doen.
Ik kan me wel iets bij die gedachten voorstellen, maar die aanname geeft partijen nog geen vrijbrief om andere partijen zonder enig overleg EN bij voorbaat uit te sluiten.
Als het ná (in)formatie niet lukt, tsja dan is dat heel wat anders.Heldere ziende


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.83,525,948 topic views - 239,823 posts - 13,723 topics - 32,198 members - last post @ 15-07-2020 06:57 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2020
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

136,198,576 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com