indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 

https://www.volkskrant.nl/wete(...)-onderzoek~a4478029/
Rapamycine
http://www.dokteronline.com/bl(...)l-tegen-veroudering/
https://nl.metrotime.be/2015/1(...)-je-120-jaar-worden/

Je moet het zo zien alles wat je vandaag aan de dag eet en drinkt zijn eigenlijk ook kruiden zoals theebladeren en koffie bonen.
Ik geloof er in dat er alternatieven in het gebruik van bijvoedingen zoals de kruiden uit Aziatische landen heel goed kan werken, zodat je eigen frisser voelt en je ook gezonder voelt.
Ik heb een soort krent gevonden die smaken lekker en die breng je de ogen weer beter en gezonder, wat ik mee maak, dat je waas voor je ogen weg gaat, waar ik de laatste tijd last van heb
Ik heb een gevoel hoe ouder je word je eigen moet bijvoeren aan al die onbekende kruiden die ze in Europa zo erg tegen houden, waarom weet ik niet, ik denk te weinig bekend (wat een boer niet ken vreet tie nie), of omdat de mensen er niet genoeg aan kan verdienen.
Want kijk maar aan de goed gekeurde medicijnen die worden duur verkocht want de mensen betalen het toch wel, al is het via die zorgverzekering betaald wordt.
Ik ga er mee aan het experimenteren maar zal eerst met overleg in Holland met de specialist raadvragen. Emoticon: Shut up! Emoticon: Devil

https://www.gezondheidenco.nl/(...)illen-laten-slikken/Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Oud worden zonder bijwerkingen kan dat met kruiden... Neen!


There's a big difference between kneeling down and bending over!

zieleffe
User
spacer line
 

Dat is wel kort door de bocht

Leg uit wat je met duidelijkheid Neen kan schrijven Emoticon: Yeah right!
http://www.scienceforlife.eu/tekst%20gevolgen%20en%20sysmptomen%20van%20verzuring.htm

De symptomen en gevolgen van verzuring (Acidose)

De Chinese geneeskunde weet al duizenden jaren lang: "Wat de nieren en blaas niet kunnen uitscheiden, dat moet de darm uitscheiden. Wat deze echter niet kunnen uitscheiden, dat moeten de longen doen. Als alle tezamen niet genoeg giftstoffen kunnen uitscheiden, dan moet de huid inspringen. En als tenslotte de huid niet meer kan uitscheiden, leidt dat tot de dood"

Verzuurd zijn
Verzuring betekent letterlijk 'het zuurder worden van iets'. Het woord verzuring wordt vaak gebruikt in het kader van milieuvervuiling en de zure regen, maar wat ook erg belangrijk is, is de balans van zuur en base (alkalisch) in ons lichaam. Het ligt voor de hand, maar er zijn nog maar heel weinig wetenschappers die de studies van het organisch evenwicht van zuur-base van ons lichaam onder de knie hebben. Verzuring of Acidose - de medische term betekent een te hoog zuurgehalte van het bloed door ophoping van zuur in het bloed of verdwijnen van bicarbonaat uit het bloed (metabole acidose) of door ophoping van kooldioxide in het bloed als gevolg van een slechte longfunctie of langzame ademhaling (respiratoire acidose) - is dus geen alternatief begrip en wordt gewoon in alle medische handboeken zoals Merck Manual vermeld. Helaas wordt er door de reguliere en complementaire geneeskunde te weinig aandacht aan dit kardinale problematiek geschonken en daarom wordt het belang van uitgebalanceerde zuur-base evenwicht niet op de juiste waarde door specialisten en medici ingeschat.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 21-07-2017 02:47 zieleffe wrote:
Ik geloof er in dat er alternatieven in het gebruik van bijvoedingen zoals de kruiden uit Aziatische landen heel goed kan werken, zodat je eigen frisser voelt en je ook gezonder voelt.
Ik heb een soort krent gevonden die smaken lekker en die breng je de ogen weer beter en gezonder, wat ik mee maak, dat je waas voor je ogen weg gaat, waar ik de laatste tijd last van heb
Ik heb een gevoel hoe ouder je word je eigen moet bijvoeren aan al die onbekende kruiden die ze in Europa zo erg tegen houden, waarom weet ik niet, ik denk te weinig bekend (wat een boer niet ken vreet tie nie), of omdat de mensen er niet genoeg aan kan verdienen.
Dit is in mijn straatje
Ik heb nooit dingen uitgezocht of onderzoek gedaan maar alles wat in de fabriek gemaakt wordt vindt zijn oorsprong in de natuur volgens mij. Ik ben dan ook overtuigd dat de natuur ons alles geeft wat nodig is maar we hebben er zelf een zootje van gemaakt.
Ik ben een etikettenlezer en ik zet regelmatig dingen terug in het schap als er toevoegingen in zitten die ik niet wil. Ook zijn er veel dingen die als ongezond worden bestempeld waarvan het nog maar de vraag is of het zo is en omgekeerd. Een voorbeeld daarvan is mayonaise die als je ‘m zelf maakt alleen bestaat uit (olijf)olie, eieren, citroen en wat zout. Maar mensen kiezen liever voor een lightvariant waarvan light alleen maar staat voor minder vet maar er voor in de plaats suiker wordt toegevoegd en nog vanalles om het goed te houden.
Ik ben van de bladeren en kruiden en natuurlijke producten. Dat betekent niet dat ik nooit verkeerde dingen eet.
Van cholesterolremmers en bloeddrukverlagers vraag ik me af of die soms niet wat te snel worden voorgeschreven. Je kunt heel veel zelf oplossen met de juiste voeding (inclusief bladeren, worteldelen en kruiden). Het zal echter niet meevallen voor apothekers en artsen om daar eerlijk in te zijn want het is een gigantische industrie die verschrikkelijk veel geld oplevert. Dat slikken van medicijnen zie ik ook hier op het forum terug als het gaat om zogenaamde preventieve middelen tegen malaria, hepatitis, typhus etc. We willen risico’s uitsluiten en er verder niet te veel over weten. Het is gemakkelijker om een pilletje te nemen dan eerst uit te zoeken of dat werkelijk nodig is. Bijwerkingen zijn soms zo erg dat soms het middel letterlijk erger is dan de kwaal.
Tegenwoordig hoor je dingen waarvan ik me soms afvraag waar het vandaan komt. Hoe kan het dat “half Nederland” ineens glutenvrij of lactosearm moet eten en allergisch is voor vanalles en nog wat? Begrijp me goed, natuurlijk zijn er mensen die serieuze problemen hebben, maar het aantal lijkt verveelvoudigd te zijn.
Een middel om ouderdom tegen te gaan en/of kwalen te onderdrukken? Ik weet het niet.
Ik denk dat we eerst maar eens moeten leren om goed met voeding om te gaan en dat valt niet mee in een leven vol welvaart want dat is volgens mij waar de knup zit. In Afrika gaan mensen dood van de honger en in veel westerse landen om er teveel is.

Bepaalde ziektes komen in landen meer of minder voor wat vaak rechtstreeks te maken heeft met het voedingspatoon.
Voor diegenen die er interesse in hebben hierbij een website over de toepassing van voeding inclusief kruiden, zaden, wortels, bladeren etc.
http://www.vitamor.com/Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Gedurende meer dan een jaar heb ik extreem gezond, vegetarisch geleefd en deels mijn medicatie(hart) niet meer gebruikt. Alle dagen de 'superfoods' gegeten, noten, zaden, geen zout/suiker/saus meer, enzovoort... ik geef toe, ik voelde me beter(ook gestopt met roken en overmatig drinken)
Na 1 jaar mijn bloed terug laten testen en er was niks veranderd, integendeel. Dit was een grote teleurstelling! Dus mijn persoonlijke mening is... Het helpt niet.
En over dat ik me beter voel... stoppen met roken en drinken Om Ziel! Dat zal je meer goed doen dan wat kruiden nemen, dat lijkt me duidelijk.There's a big difference between kneeling down and bending over!

zieleffe
User
spacer line
 

Mijn beste man nsenada ik rook al vanaf mijn 28 jaar niet meer, maar ja een pilsje op zijn tijd ja daar moet ik zeggen ik heb er geen last van...... Emoticon: Yeah right!
Maar het is goed je ervaringen hier ten derde te brengen hoe meer je leert van elkaar Emoticon: Wink

Ja Anne_Miek het is mij duidelijker geworden dat men van alles slik en niet waarvoor.
Maar mijn nieuwsgierigheid werd aangewakkerd dat je hier heel veel kruiden heb die onder de Chinezen bevolking zo mogelijk gebruik van gemaakt word.
Eerlijk ik heb ook velen medicijnen al vanaf mijn 26 jaar af last van chronisch constitutionele eczeem waar ik twee medicijnen de afgelopen 50 jaar heb geslikt en ik er nu geen last meer van heb.
Dit had misschien met kruiden ook opgelost kunnen worden maar we weten zo weinig van de Chinezen en hun medici behandelingen .
Ik ben ooit vroeger naar een strijkster geweest ben onder behandeling van een erkende homeopathische arts behandeld geweest aan acupunctuur voor dat ik in Utrecht werd onderzocht.

Vroeger reed ik met mijn kop uit het raam om de jeuk te onderdrukken, dus ik weet wel wat het is te leven met een handicap, gelukkig na heel veel jaren later werd ik opgenomen in het UMC Utrecht terwijl ik al jaren er voor bij Radboud ziekenhuis onder controle was bij een dermatoloog of beter geschreven huidspecialist.
In Utrecht hebben ze mij geheel onderzocht hoe ik die jeuk en die uitslag onder controle kon krijgen,daar werd ik als een mummie in doeken en verband in de teerzalf gezet en toen hebben ze deze medicijnen incidal het heet nu hydroxycine en Levocetitirizine die ik tot heden nog slik elke dag dat 2 X.
Toen kwam ik jaren geleden onder behandeling van een Internist na geholpen te zijn door uroloog voor mijn prostaat en ben er aan geholpen.
Zo kwam ik aan de hoge bloeddruk en suiker medicijnen terecht en die laatste medicijn is juist ja die metformine 1000mg en dat slik ik ook al velen jaren.
Ik voel mij er wel bij als je dan lees dat die medicijn ook je leven verbeterd door metrotime stoffen er in zit, dus het heeft mijn leven wel gerekt. Emoticon: Party! Emoticon: Shiny
">

Heb deze foto via Tinypic geupload
Chinezen kruiden de foto word door photobucket elke keer weggehaald moet ergens voor gaan betalen
Ik ben hier tegen aan gelopen voor de verzuring van mijn bloed en ik heb het nu geprobeerd een maand en het bevalt wel.
Ook tegen het vergruizen van niersteen en steen in je blaas
Ben er mee opgehouden daar ik ook weer bacterie opliep blaas ontsteking maar moet over een week naar de internist zal ik het met hem bespreken.
Zo sorry ik heb mijn gehele dossier openbaar gemaakt, maar wie weet doe ik er mensen een plezier er mee, mijn ervaringen te lezen en hoe ze dan gelijk naar een academische ziekenhuis zou moeten gaan waar ze de beste behandelingen hebben wat betreft huidziektes psoriasis is een heel erge broertje er van. Emoticon: Angry
Men zou meer willen weten wat er aan kruiden is bij de Chinezen toko in Bandung zit een winkel die van alles heeft en waar je met vragen kan komen Emoticon: Shut up! Emoticon: SadleyVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Ben blij dat je al zo lang gestopt bent met roken, ik wou dat ik het 28 jaar geleden al had gedaan. Ik sprak uiteraard voor mezelf en ook over het drinken, wat ik in het verleden 'overmatig' deed, maar ik ga er niet over uitweiden.
In ieder geval, dat is voor mij de reden dat ik me beter voel


There's a big difference between kneeling down and bending over!

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Een mens kan pech hebben, of het nu over hart en vaatziekten gaat of nierstenen afijn alles wat er op het bordje bij een ziekenhuis staat behalve spreekuur kan je zo maar krijgen.
Bewezen feit is dat je door een bepaalde eetgewoonte, leefwijze (veel bewegen) of medicijnen, chemische of natuurproducten het risico op het krijgen van een bepaalde ziektes kan verminderen.
Men is er nog steeds niet achter waarom bijvoorbeeld de één die in aanraking is gekomen met asbest (in het verleden) kanker krijgt en de ander niet.

Gezond oud worden is een beetje geluk hebben en er een gezonde leefwijze op na houden, dat is nog altijd de beste garantie om zonder al te veel ellende je eindje te halen.
Mijn broer is 75 jaar, pakweg 20 jaar terug was hij er niet best aan toe, hij werd gedotterd en het was net een dood vogeltje, anders kan ik het niet omschrijven.
Later heeft hij ook nog stents gehad, hij herpakte zich en paste zijn leefwijze drastisch aan, gezond eten, veel groente weinig vet, af en toe een glaasje wijn, niet roken.
Af en toe qua eten is buiten de pot piesen, als hij naar een restaurant gaat bijvoorbeeld.
Is het waardeloos weer dan zit ie anderhalf uur op de hometrainer, is het droog dan trekt hij een een rondje van 40 a 50 km op de racefiets.

De man is met zijn 75 jaar een jonge god, hij kan kopje duikelen in een tl balk geen gram te veel, perfecte cholesterol en bloeddruk, puur door heel gezond te leven.
Hij staat 100 % beter op zijn bandjes als ik, maar ja als hij na anderhalf uur ploeteren op de hometrainer als beloning een droge cracker met een plakje magere ham neemt, heb ik anderhalf uur op mijn krent gezeten en heb twee frikandellen met mayonaise in mijn mik geschoven en weggespoeld met een halve liter bier, dus ik moet niet mauwen. Emoticon: Blush
nsenada
User
User icon of nsenada
spacer line
 

Over Chinese middeltjes gesproken... mijn schoonvader, half chinees had hier in zijn toko een glazen bokaal staan met zeepaardjes, de lul van een krokodil, embryo van een hertje, enz... en netjes bijgevuld met arak. Het werd verkocht als medicijn en soort van RedBull, het was voor alles goed en het werd eigenlijk alleen maar gedronken door de plaatselijke zatlap en door mezelf (toen ik nog dronk)... inmiddels is de bokaal verdwenen op vraag van mijn echtgenote. Ge werd daar rete zat van en ik mankeerde niks.


There's a big difference between kneeling down and bending over!

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 22-07-2017 11:16 nsenada wrote:
Over Chinese middeltjes gesproken... mijn schoonvader, half chinees had hier in zijn toko een glazen bokaal staan met zeepaardjes, de lul van een krokodil, embryo van een hertje, enz... en netjes bijgevuld met arak. Het werd verkocht als medicijn en soort van RedBull, het was voor alles goed en het werd eigenlijk alleen maar gedronken door de plaatselijke zatlap en door mezelf (toen ik nog dronk)... inmiddels is de bokaal verdwenen op vraag van mijn echtgenote. Ge werd daar rete zat van en ik mankeerde niks.


Ik zie helemaal voor me wat er in die bokaal was geparkeerd Nsenada. Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud Emoticon: Laugh out loud
Gatverdarie, geen haar op mijn hoofd die er aan zou denken een slok te nemen uit die vuurwaterpot. Emoticon: NoooKembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

Een mens is ontstaan en de flora en fauna en zijn er ook om in samenhang in het leven te staan...

Ik geloof óók in een natuurgenezer, maar ook hij zegt dat door vele diversiteit aan ziekte's dat hier op aarde rondwaart dat de natuur té weinig kracht bezit om de mens te kunnen genezen.
Behalve uiteraard de kwakzalvers die het beter weten........voorbeelden genoeg zeg ik maar.

Ik slik 9 pillen per dag....ik word er écht niet blij van en zéker mijn lever en nieren niet Emoticon: Cry Emoticon: Cry
Maar als ik over zou kunnen stappen naar Bio, Homeopathie of natuurgenezer, lag
ik al onder de groene zoden of te pruttelen in de oven.... Emoticon: So funny Emoticon: So funny

Ik probeer zoveel mogelijk gezond te leven.....ik fiets veel ... zit op dansen, gymen en badminton, dus beweging is er genoeg, ik rook niet en drinkt geen alcohol.....
Maar om de kwaliteit van mijn leven te verzieken door nóg meer eisen te stellen aan mijn lichaam, gaat mij effe té ver.....ik wil GENIETEN van mijn leven en het is al zó verdomd kort !!!!
Ik hóóp de 80 jaar te halen..... Emoticon: Yes! Emoticon: Yes! : Emoticon: Shiny

Dus mijn motto is; Pluk de dag met een lach en GENIET élke dag van Leven die het je geeft.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Party! Emoticon: Party!zieleffe
User
spacer line
 

Het is hier bijna 5 uur in de morgen en ik kan gewoon mijn verhaal plaatsen geen probleem.

Kembang een mooie verhaal en je heb gelijk om nog meer van je te eisen beter te leven dan wat je al doet.
Ik danste ook elke week maandags line dans en woensdagmiddag stijldansen en eenmaal in de mand zaterdags avond stijldansen vrij.
Druk bezocht en gezellig in een buurthuis.
De kwaliteit van het leven hangt af op verschillende niveau's dat is de gezondheid zorg je omgeving en je hulp die je krijg als je ouder word.
Dat hangt niet af op je geluk, maar op je eigen inzet en het ook afdwingen is nu eenmaal een optie geworden, want de generatie onder die babyboomers zitten er niet mee om je van alles af te pakken die bij een kwaliteit van het leven hoort en JA RECHT op heb.
Daarvoor heb je de gehele leven voor gewerkt en voor gezorgd en dan mag je eisen stellen. Emoticon: Nice

In Nederland is er heel veel aan de hand wat betreft de verzorgings-staat gaat er aan, bij zoveel mensen van buitenaf en die dan al die zelfde eisen stellen voor die zelfde zorg.
Dat linkse gepeupel moet de kop ingedrukt worden, want die breng Nederland naar de afgrond. met alles maar toe te laten.....
Geluk kan je afdwingen door je eigen te laten horen op tijd en je niet in de verdrukking brengen. Emoticon: Stupid

Maar nu ga ik de verkeerde kant op en dat is niet de bedoeling van deze topic dat gaat welk het beste is voor je ouderdom leven of inleveren maar ook naar alternatieven kijken kan er meer in zitten. Emoticon: Yeah right!

Ik weet nog in het begin dat ik elke jaar naar Indonesië ging voor een maand.
Dat ik eens heb meegemaakt dat er zo kruidenvrouwtje langs de deuren ging met op haar rug zo'n ronde mand met van allerlei flessen er in,waar verschillende drankjes in zaten voor elk kwaal.
Ik heb toen het ook geprobeerd want ja als je niets probeer dan weet je niet hoe het is.
Gadverdamme zeg wat ik mij nog kon herinneren dat ik over mijn nek ging zo vies het was, en de anderen mij uitlachte terwijl ze uit het zelfde glas het heerlijk opdronk goed voor dit en goed voor dat.
Er zat zelf bij dat je sexcueel en potentie kreeg van een bepaalde drank ja dat zeggen ze dan.
Dat zeggen ze ook hier nu jongstleden als ze aan de kippenpoten zitten te knabbelen.
Maar eens een keer aan de stamppot zitten met spek ja dat lijkt ongezond maar het is wel lekker. Emoticon: Shiny Emoticon: Party!

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Kijk Ziel, als je een vervelende kwaaltje hebt is het natuurlijk goed dat je het probeert
met een natuurgenezer de kwaal te genezen, zou ik óók doen...
Maar.....als je meerdere kwalen hebt...tja.. net zoals ik dat kan de natuur je weinig helpen.

En wat de ouderen zorg betreft, zit er bij onze babyboomers inderdaad een
zwarte wolk boven ons hoofd te hangen....ik maak me écht zorgen om !!
Maar al met al word ik door artsen goed geholpen en ik heb het hier NIET slecht Ziel....
de zorgstaat in Nederland staat hoog genoteerd op de wereldlijst !!
Natuurlijk kunnen dingen mis gaan.....maar je moet het wél in zijn geheel kijken....en ik mag niet mopperen Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny

Dus ook voor jou Ziel, blijft lekker genieten van het Leven aldaar en wees voorzichtig
met wát voor medicatie je daar slikt..... Emoticon: Yes!
Dag Ziel.... Emoticon: Bye bye Emoticon: Party!
madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Een aantal jaren geleden kreeg mijn vader prostaat kanker. Op een hele slechte plek zodat er niet geopereerd kon worden. Ik heb hem toen weten te overtuigen om zelf olie te maken uit wiet. Ben daar voor naar Nederland gekomen en een halve kilo voor hem gekocht want hij heeft zelf geen idee hoe daar aan te komen....

Hij heeft daar ongelovelijk veel baat bij gehad. Hij deed het op zich niet goed, je moet binnen 3 maanden die halve kilo helemaal opmaken, dan kan het in veel gevallen kanker genezen, maar voor hem... hij moest iedere nacht 15, 20 keer z'n nest uit om te piesen, nam hij een paar druppels van die olie, vlak voor hij ging slapen niet 1 x, sliep de hele nacht heerlijk door.... (en hij is God zij dank helemaal genezen)....

Is bruikbaar voor een krankzinnige hoeveelheid kwalen, ook voor bijwerkingen van vervelende medicijnen, voor hem was het grootste probleem dat hij zo stoned als een garnaal werd van dat spul en hij haat dat (en ik was jaloers want woon in Indonesie en hier blijf ik er VER vandaan Emoticon: Smile ) ....

Ze verkopen nu overal die olie maar die kan je gewoon laten liggen, volkomen neppe shit, je moet het echt zelf thuis maken. Duur geintje want en halve kilo kost toch al snel een 2000 euries op z'n minst....

Check Rick Simpson, google 'em, ga lezen en kijk wat je er mee kan doen.....
spacer line  


Op 23-07-2017 00:28 schreef zieleffe:


In Nederland is er heel veel aan de hand wat betreft de verzorgings-staat gaat er aan, bij zoveel mensen van buitenaf en die dan al die zelfde eisen stellen voor die zelfde zorg.
Dat linkse gepeupel moet de kop ingedrukt worden, want die breng Nederland naar de afgrond. met alles maar toe te laten.....
Zoals Kembang stelt mag je je gelukkig prijzen dat je gebruik kunt maken van alle voordelen die de Nederlandse Staat ons biedt.
En zeker onder het neo-liberalisme van deze eeuw is er veel versobert, maar aan de andere kant ook betaalbaar gehouden. En juist de links georienteerde partijen hebben zich hier het meest tegen verzet, want veel van de verzorgingsstaat wordt gezien als de erfenis van metname de sociaal democratische bewegeing van de vorige eeuw.
Maar ook zij hebben zich neer moeten leggen bij de financiële noodzaak om het ook voor de toekomst betaalbaar te houden. En telkens als ik mijn moeder van 93 bezoek prijs ik mij gelukkig met al die vrouwen die hier niet zijn geboren maar wel mijn moeder liefdevol verzorgen.
Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Madrotter, blij dat je vader is genezen, maar.....stoned als een garnaal rond te blijven lopen lijkt me ook niet zo'n geweldig, toch??
Daarbij wordt/ ben je verslaafd aan dat wiet....enne je kan niets meer !!

Nee dank je.....dáár kies ik niet voor, maar wel bedankt voor je bijdrage wat betreft
natuurgeneeswijze.... Emoticon: Yes! Emoticon: Shiny Emoticon: Shiny

En 2000 euro's is een hoop geld.......dan vraag ik me af...of de mensen voor zoiets
willen besteden.... Emoticon: Emoticon:madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Ehrrr.. dan je Kembang Emoticon: Smile

Je kan NIET verslaafd worden aan wiet, is ook al tientallen jaren geleden bewezen dat het GEEN gate way drug is naar andere dingen, er is NOG NOOIT iemand overleden door wiet, je kan er geen overdosis van krijgen, het is een natuur product dat in haast elke cultuur in de geschiedenis werd gebruikt voor allerlei kwalen....

Er wordt al jaren gelobbied hier in Indonesie om plekken die kapot zijn gemaakt door hout kap, mijnbouw etc., die volkomen onvruchtbaar zijn, om die vol met wiet te zetten, binnen no time is dan de grond weer vruchtbaar.... Zet het op gifgrond en de grond wordt ontgift.....

Je kan huizen bouwen van de takken, zo sterk is dat materiaal, de olie die gewonnen kan worden uit wiet is veel gezonder dan de olie uit bijvoorbeeld soya.... Er zijn zo'n 10.000 producten te maken van wiet, zeep, voedsel echt van alles....

Maar ja....Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 

Het verhaal van Henk (dank daarvoor) en de link is precies wat ik bedoel. Er wordt nog te weinig gebruik gemaakt van de natuur.

On 23-07-2017 12:43 Kembang wrote:

Madrotter, blij dat je vader is genezen, maar.....stoned als een garnaal rond te blijven lopen lijkt me ook niet zo'n geweldig, toch??
Daarbij wordt/ ben je verslaafd aan dat wiet....enne je kan niets meer !!
………
En 2000 euro's is een hoop geld.......dan vraag ik me af...of de mensen voor zoiets
willen besteden.... Emoticon: Emoticon:
Natuurlijk geeft cannabis ook bijwerkingen maar dat is volgens mij niets vergeleken wat sommige mensen moeten doorstaan met chemokuren waarvan het ook maar de vraag is of het helpt of sowieso al met zooi dat in medicijnen zit. Wonderlijk dat natuur zo gemakkelijk verworpen wordt versus chemische middelen waarvan de gemiddelde mens al helemaal geen verstand heeft.
.
Nee, de reguliere geneeskunde is niet blij met alternatieve geneeswijze (het is al gek dat dat zo heet) en dat heeft alles met geld te maken.
2000 euro een hoop geld? Ja op zich wel maar ik denk dat een operatie en/of chemokuren ”iets” duurder zijn dan die 2000 euro. Het is alleen knettergek dat die dure behandelingen wél vergoed worden en alternatieve geneeswijzen, die vaak ook nog eens veel goedkoper zijn dan wel beter voor de mens, niet vergoed worden.
Het is echt niet zo dat artsen dat niet (willen) snappen maar er vaak misbruik gemaakt wordt van hun “kunde” en alles wat alternatief is niet serieus nemen. Ze moeten natuurlijk ook goed voor zichzelf blijven zorgen.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Dat bedoel ik ook met mijn verhaal dat er meer gekeken kan worden naar alternatieven en ik nu in aanraking kom met Chinezen kruiden het best mogelijk is dat zoals cannabis (wiet) een natuurlijk product die mensen genezen en op die wijze zouden Chinezen kruiden kunnen helpen je ziekte te onder drukken en daardoor je kwaliteit van het leven verbeteren.

Maar Job dat is wat je bedoel dat het liberalisme ja bezuinigd, anders is het onbetaalbaar, maar niet kijk naar andere goedkopere methodes, want dan komen ze aan het kapitalisme.
En dat is het juist de bezuinigingen leggen altijd bij de laagste inkomens en niet bij de hogere inkomens de rijken worden rijker de arme armer.
Ten slotte moet die farmaceutische industrie in stand gehouden worden met veel kapitaal er in stoppen dat weer moet leiden naar nieuwere producten.
Maar dat laatste is niet altijd het geval het is een gecompliceerd verhaal i.p.v. betere medicijnen. Neen goedkopere medicijnen dat maak ik mee, met mijn jaren lange medicijnen slikken.
En waarom gooien ze de markt niet open aan medicijnen uit China juist Job het kapitaal moet beschermd worden dat is ook weer tegen poel van links liberalisme .
Geen van beide is aan te raden want ze hebben alleen oog voor meer kapitaal (geld) dan investeren in mensen gezonde mensen. Emoticon: I love it

Madrottor dat is een duidelijk verhaal dat je kan zien hoe het leven er werkelijk in elkaar zit beoordeel voor dat je veroordeel... Emoticon: Yeah right!

Anne_Miek helemaal met je eens en kijk het geld doet het er om, niet de mens staat centraal, maar het geld dat is jammer genoeg jullie generatie die zo er over denk .
Dat wil niet zeggen dat jij er met die generatie mee eens hoef te zijn,.
Was ik ook niet met mijn generatie, ben altijd een buitenbeen geweest en tegen alles wat ze toen deden zoals provo tijd en al die alternatieven in die samenleving Sex en rok en rol ja mooi maar wat heeft het opgeleverd. Emoticon: Shut up!
Ik moest werken voor mijn geld en had geen tijd aan dat mee te doen.....en het was ook niet mijn ding..... Emoticon: Stupid
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

4yoke4
User
User icon of 4yoke4
spacer line
 


Check Rick Simpson, google 'em, ga lezen en kijk wat je er mee kan doen....
.

indrukwekkend verhaal, heb me er vanmiddag eens goed in verdiept.


Het zou in de wereld heel wat vrediger toegaan als men minder op elkaar zou letten en meer op elkaar zou passen

madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Ongelovelijk verhaal inderdaad, hij leeft al een paar jaar iin Nederland, kan niet meer terug naar Canada, daar maakte hij bergen olie en gaf dat allemaal weg aan mensen die ziek waren, een hoop mensen genezen, een hoop mensen geholpen, verdiende er helemaal niets aan, gaf t echt allemaal weg maar Canada wil hem in de gevangenis als "drug dealer", echt bizar... Vind zijn eerste film echt prachtig, heel klungelig gemaakt maar heel eerlijk, heel open....

Ondertussen is het big business geworden, wat ik boven al ergens zei, je kan nu overal die olie kopen in Nederland (en is allemaal nep).... Monsanto wil er ook in duiken nu, ik hou m'n hart vast want dat gaat dan genetisch gemanipuleerde wiet worden, daar kan je echt op rekenen....

Maar wat genezen via kruiden ed betreft.....

Er zijn zoveel wegen....

Verdiep je in wat alleen al voedsel kan doen voor je.... Althans... "bewust eten"....

Aryuveda bijvoorbeeld.....

Ik heb heel veel mee gemaakt hier in Indonesie.... Tropische spruw en de hele enorm lange nasleep daarvan.... 15 jaar geleden zeiden ze in het Havenziekenhuis je hebt 2 jaar te leven)....

Heel lang met heftige maag/darm problemen gelopen... Toen ging er een ondertussen alweer tenzielen gegaan Indiaasch restaurant open.... Ik at er 4, 5 x per week.... En mijn maag/darm problemen verdwenen gewoon... Nog steeds regelmatig terug vallen maar je hoort mij niet klagen....

Ben er van overtuigd dat dat kwam door de spijzen uit India die daar gebruikt werden, en als ik kook, wat het ook is, ik gooi er altijd wat turmeric in (met wat zwarte peper wat de opname van d turmeric verbeterd)....

En zo zijn er in feite vele wegen die naar Rome leiden.....Anne Mieke
User
User icon of Anne Mieke
spacer line
 


On 23-07-2017 20:49 madrotter wrote:
Ben er van overtuigd dat dat kwam door de spijzen uit India die daar gebruikt werden, en als ik kook, wat het ook is, ik gooi er altijd wat turmeric in (met wat zwarte peper wat de opname van d turmeric verbeterd)....

En zo zijn er in feite vele wegen die naar Rome leiden.....
Yesssss! Kurkuma (turmeric of kunyit) is zo ongeveer de grootste krachtpatser onder de kruiden . Er zijn zoveel kruiden die overal ter wereld gebruikt worden die behalve smaakmakers ook geneeskracht hebben.
Zo is bijvoorbeeld gember heilzaam bij problemen met gewrichten en zeeziekte. Kaneel is een natuurlijke insuline. En om het maar even bij Indonesie te houden: rode peper (cabe en lombok) werkt antisceptisch (het is niet voor niks dat voornamelijk in tropische gebieden gebruikt wordt), is een ontstekingremmer, is goed voor hart en bloedvaten kanker, bacterien. Om malaria de baas te blijven wordt van papayabladeren thee gemaakt. Sirsak wordt vaak gebruikt bij (borst)kanker.
Maar ook kruiden wat dichterbij zoals tijm, kamille en paardenbloem hebben geneeskracht. Er is gewoon zo verschrikkelijk veel. En daarnaast ook nog veel planten, groenten, vruchten, noten, zaden, wortels en eterische olieen (kayu putih!)

Nou ben ik vast niet de enige die dit door heeft getuige de altijd volle winkels van de Tuinen (hebben een nieuwe naam tegenwoordig) waar je veel kruiden in tablet of capsulevorm kan kopen, tegen relatief heel veel geld. Het goud van het oosten van Indonesie was vroeger nootmuskaat, folie en kruidnagel voorop. Maar kurkuma zou de wereld weleens kunnen gaan veroveren als het nieuwe goud van deze eeuw. de handelaren van deze tijd weten alleen nog niet zo goed hoe ze het moeten brengen want kurkuma zie je tegen erg uiteenlopende prijzen (bij een echte reformwinkel betaal je natuurlijk de hoofdprijs).

Het is een feit dat sommige ziekten in landen meer of minder voorkomen wat rechtstreeks te maken heeft met voeding en het gebruik en toepassing van kruiden, planten, zaden en wortels.

Ik zit zelf op dit moment te klooien met spitachtige lage rugpijnen die me wakker houden waarvan het niet duidelijk is wat het nu precies is (mogelijke hernia of "gewoon" ischias zonder duidelijke oorzaak) dus ik spit het hele internet om, om zo snel mogelijk van die verschrikkelijke ibuprofen af te zijn.Need information about Flores? Take a look at the website "FLORES SURGA KITA" https://www.travel2flores.info/ (including many photo's) Avatar: Sarotari, Larantuka, the exact place the Palmerah bridge will be built. http://www.tidalbridge.com/

zieleffe
User
spacer line
 

Anne_Miek schreef

Ik zit zelf op dit moment te klooien met spitachtige lage rugpijnen die me wakker houden waarvan het niet duidelijk is wat het nu precies is (mogelijke hernia of "gewoon" ischias zonder duidelijke oorzaak) dus ik spit het hele internet om, om zo snel mogelijk van die verschrikkelijke ibuprofen af te zijn.


Dat heb ik ook en voordat ik vorig jaar bij de therapeut werd gewezen door mijn huisarts die ik al een jaar eerder had verwittigd en ook mijn Internist die zei dat er geen ontsteking was kwam ik bij die manuele therapeut en die vertelde mij wat ik had.
Een zenuw zit klem tussen de uitstekende klepjes van je rugwervel, zal ik ze maar noemen en die aan elkaar gegroeid waren.
Met oefeningen die hij voor deed kon ik het verminderen, maar niet helemaal weg krijgen.

Hij vertelde en dat had ik al eens eerder hier gemeld hoe dat therapie in Nederland tot stand kwam door Frits Philips van uit Indonesië naar Nederland gebracht had, een school opgericht in Eindhoven en zo werden die therapeuten opgeleid.

kayu putih heb ik al jaren eerde gebruikt bij het masseren van je buik en benen .
Er bestaat veel sterkere spul als dat Rainbow Massage oil 02.
Dat is zo heet ook uit China
">


Ja manggif is ook een kracht patser onder de kruiden.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mangifera_indica
En zo komen we meer aan gegevens
Hier onder nog meer
">
">
http://kulitmanggis.ardhinaher(...)014/06/garcimexs.jpg
">Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 

Soto soep uit Medan lekker, een keer gegeten door een oma gemaakt uit Medan, die op bezoek was bij het café waar ik was...... Emoticon: Nice

">


Dit kan je hier kopen in de Mall lijkt op honde drollen maar het s gewoon brood.. Emoticon: Shiny

">

Toch ik heb ook slaap problemen als je dan hope gebruikt of valeriaan is voor mij toch nog het alle allerlekkerste is een botel bier 4 sneetjes brood.... Emoticon: Yummie!

Ter verduidelijking heb al bijna een week geen bier op wegens antibiotica voor mijn blaas probleem dus niet verslaafd,maar een gelegenheids-drinker, als het maar gezellig is daar leef je ook langer mee...... Emoticon: Party!

">


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 

AnneMiek....Kurkuma en Sirsak en andere geneeskrachtige kruiden zijn prima!!
Alleen heeft het zijn tijd nodig om in je lichaam te verwerken.....
Stel dat je al een hart-infarct hebt gehad en je wilt van de "chemische" pillen af, kan je
er helaas niet per direct stoppen.....op gevaar dat je een hartaanval krijgt....en dáár zit je gezin en familie niet op te wachten toch?
Dus kijken of de mogelijkheid bied om sámen te starten en dan het ene af te bouwen en dát
kan je nérgens lezen of dat zo verstandig is .....
Anders zou ik meteen mijn 9 pillen in de vuilnisbak gooien c.q. terug geven aan de Apotheek....maar die left heb ik niet..... Emoticon: Blush Emoticon: Nooo

Madrotter ik heb met interesse over Rick Simpson gelezen, maar ook hier staat nergens hoe je het één moet/ kan afbouwen en de cannabis/ wiet druppels op kan bouwen én zijn mijn kwalen inderdaad allemaal weg ?? Emoticon: Confused Emoticon: Confused Emoticon: Confused
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,652,977 topic views - 242,021 posts - 13,760 topics - 35,453 members - last post @ 17-10-2021 12:49 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,306,395 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com