indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login
Peetvd
User
spacer line
 

https://www.nrc.nl/nieuws/2020(...)-dat-ben-ik-a4000519
Interessant artikel over Trump en misschien ook wel over enkele leden van dit forum.. Emoticon: WinkMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Dat is zeker een interessant artikel. Emoticon: Yes!spacer line  

Een heleboel complottheorieën worden even op een hoop gegooid + een Obamagate, waarmee de schrijver vervolgens een bepaalde weg daarin bewandeld.
Om daarna te switchen naar het virus wel/niet uit lab theorie, 5G en Covid etcetc.
Dat is wel erg kort door de bocht.

Ja, er zit een bak complot theorie in, maar ik denk dat we van dat ObamaGate meer gaan horen.
We weten het nog niet. We zien dat wel. Wie weet ook nog wel die verdwenen ca. 33.000 emails van Hillary.

Ik las overigens niets over het Epstein complot. Wordt dat nog vervolgd? Prins Andrew bijvoorbeeld?
Of Demmink verhaal? Complot?

Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 23-05-2020 17:42 jakarta-snacks wrote:
Een heleboel complottheorieën worden even op een hoop gegooid + een Obamagate, waarmee de schrijver vervolgens een bepaalde weg daarin bewandeld.
Om daarna te switchen naar het virus wel/niet uit lab theorie, 5G en Covid etcetc.
Dat is wel erg kort door de bocht.

Ja, er zit een bak complot theorie in, maar ik denk dat we van dat ObamaGate meer gaan horen.
We weten het nog niet. We zien dat wel. Wie weet ook nog wel die verdwenen ca. 33.000 emails van Hillary.

Ik las overigens niets over het Epstein complot. Wordt dat nog vervolgd? Prins Andrew bijvoorbeeld?
Of Demmink verhaal? Complot?
Je vergeet UFO's Jak, die bestaan toch ook. Emoticon: Winkspacer line  

Dat zou duiden op hogere intelligentie.
Die zien 't van een afstandje aan en kijken wel uit om deze primitieven op deze planeet een bezoekje te brengen. Immers hogere intelligentie.
Komen over 100.000 jaar nog dan wel even een kijkje nemen. Emoticon: Laugh out loud


Heldere ziende

spacer line  

Een staandehouding/aanhouding van een "Afro American" door een doorgeslagen agent.
Beelden kraakhelder op sociale media. Die Afro American is dus dood. Bizar en walgelijk excessief geweld m.i.
Deed me denken aan destijds in NL met ene Mitch nogwat. Verboden nekklem. Overleed ook.

Echter is momenteel de pleuris totaal uitgebroken in diverse Amerikaanse steden en worden winkels kort en klein geslagen, alles gejat etc.
Ook een hele klets winkels van ... mede Afro Americans.... Jankend laten ze hun verwoeste winkeltjes zien.

Dat een mensenmassa zeer boos is: Terecht.
Maar niets vergoelijkt dit soort walgelijke anarchie, roof, vernieling, brandstichting van andermans eigendommen, geweld en zelfs broodroof van de "eigen" Afro Americans.

Helemaal ironisch toen CNN kantoor te grazen werd genomen. Voor de eerste keer viel plots op CNN het woord "violent protests". Iets wat ik overigens altijd afkeur.

Totaal drama. En nu niet meteen afgeven op een president, want dat is wel heel gemakkelijk. Obama benoemde dit gajes in 2015 tijdens de Baltimore rellen ook "thugs and criminals".

Excessief geweld door diegenen die geweldsmonopolie rechten hebben moet keihard worden aangepakt. Of het nu dit geval in USA is of die Mitch in NL.


Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 

Toch fijn dat Trump uit eigen ervaring weet hoe onrechtvaardig het politioneel en juridisch systeeem kan zijn. Emoticon: Nooo“And to our African-American fellow citizens, I say this: Given his own experience with an out-of-control FBI and unfair investigation, given all the work on criminal justice reform, President Trump knows how poisonous and out-of-control law enforcement process can be,” Ingraham declared,....

"En tegen onze Afro-Amerikaanse medeburgers zeg ik dit: gezien zijn eigen ervaring met een ongecontroleerde FBI en oneerlijk onderzoek, weet president Trump, gezien al het werk aan de hervorming van het strafrecht, hoe giftig en ongecontroleerd de wetshandhaving kan zijn." Ingraham verklaarde .....

Dit is niet, zoals je zou kunnen denken, de woordvoerster van het Witte Huis, maar een 'onafhankelijke verslaggever' op Fox News.


En dan stuurt Trump nog eens tweets de deur uit waarin hij 'vraagt' of de MAGA (Make America Great Again) beweging zou (tegen)protesteren aan het Witte Huis? Maar hij insinueerde niets hoor, hij had iets opgevangen en vroeg het zich gewoon af.jstar
User
spacer line
 

Grappig dat hij eindelijk eens wordt teruggefloten door Twitter voor die belachelijke, incorrecte en haatvolle tweets. Voor hen die het niet hebben meegekregen; ze plaatsten een opmerking dat het controversiële informatie bevatte en een link naar andere opinies. En een andere kreeg de waarschuwing dat het zou aanzetten tot geweld.

Het zou tijd worden.

Natuurlijk zou Donnie de Trump niet zijn, mocht hij niet direct daarna briesend maatregelen uitvaardigen die de 'subjectieve' social media aan banden moet leggen.

Misschien kan ie zichzelf en de hele wereld een plezier doen en gewoon persoonlijk Twitter boycotten als ie er zo'n probleem mee heeft? Ah nee, dat zou hem zijn platform wegnemen.spacer line  

Ondertussen protesten ... plunderingen, brandstichtingen, geweld, (poging tot) doodslag of mogelijk moord.

Antifa tuig en ander gajes wat vindt dat het recht heeft op deze protesten ... plunderingen, brandstichtingen, geweld, (poging tot) doodslag of mogelijk moord.

Hadden we moeten doen na die nekklem met die Mitch Henriquez in Nederland.
Hij dood, dus wij hebben recht op protesten ... plunderingen, brandstichtingen, geweld, (poging tot) doodslag of mogelijk moord.

Dat gajes insluiten, snoeihard aanpakken, oppakken en vervolgen.

Antifa is gewoon een terroristische organisatie met alleen pure anarchie (plunderingen, brandstichtingen, geweld, (poging tot) doodslag of mogelijk moord) als doel.

Maar daar hebben we het nu niet over, want we kijken naar Trump.
Onder Ombama was dit niet gebeurd....
O wait, 2015, Baltimore... "thugs and criminals".


Heldere ziende

spacer line  

Heeft inderdaad niets met Trump te maken, gaat al decennia zo. En in alle groepen en in elke kringen (bijna dan) leidt ongehoord worden tot excessief geweld, dus zo onlogisch is het allemaal niet. Keur ik het goed? Integendeel, maar het is niet voorbestemd aan bepaalde groepen.

De reacties van Trump zijn toch wel 'een beetje' anders dan Obama destijds, maar het zal er ongetwijfeld ook mee te maken hebben dat een zwarte president anders overkomt dan een polariserende oranje president.

Hé, als we toch complimentjes maken naar Trump; die raket gisteren was toch wel tof hè? 1 Van de dingen die Trump gelijk goed deed (om elke reden) is het opkrikken van de budgetten voor de ruimtevaart. En hartstikke goed van SpaceX, prachtig staaltje ondernemerschap wat tot dit succes heeft geleid.jstar
User
spacer line
 

Ja, knap hoor. Maar niet zozeer van Trump maar van Musk. De NASA gaf wel 3 miljard voor die Crew Dragon maar dat was ook uit eigenbelang. Ze moesten steeds beroep doen op de Russen om mensen en goederen in de ISS te krijgen.


En daar gaan we weer:Hij vergeet natuurlijk weer iets. In de eerste plaats heeft Amerika helemaal geen anti-terrorisme wet die dat toestaat. De links radicalen hebben ook geen vaste structuur met leiders en zo. En zelfs dan, als je ziet wie er aanslagen uitvoerde de laatste jaren, zie je dat religieuze groepen verantwoordelijk zijn voor 53%, ultra rechts neemt 35% voor zijn rekening, en ultra links is verantwoordelijk voor een schamele 12%.

Hier de resultaten van een onderzoek:
https://www.start.umd.edu/pubs(...)rismInUS_Nov2017.pdf

Die ANTIFA argumenten van J-S zijn dus natuurlijk ook weer letterlijk overgenomen uit het Trump draaiboek om anderen de schuld te geven. Slechts een zeer klein gedeelte zijn ultra linkse betogers en dan is er nog een groep opportunisten die willen stelen, en vandalen. En er zijn ook ultra rechtse relschoppers bij die het goed uitkomt dat er chaos is trouwens. Maar een meerderheid is gewoon een vreedzame demonstrerende groep.

En ondertussen zien we toeschouwers beschoten worden met verf en peper kogels, zelfs als ze in hun eigen tuin staan. Journalisten krijgen een lading pepperspray ook als ze heel duidelijk maken dat ze bij de pers horen. Kijk maar eens naar de vele video's die zelfs in de Europese pers worden gedeeld.

Dus de pers wordt aangevallen door politie én demonstranten. Niet in het minst omdat Donnie weer eens oorlogstaal gebruikt en de pers er (gisteren nog) van beschuldigt eenzijdig en nep nieuws te brengen. Dus nu gaan CNN én Fox News (letterlijk) klappen krijgen. Dat is het grote verschil tussen Trump en vorige presidenten die opriepen tot kalmte i.p.v. bepaalde groepen de vinger te wijzen en de zaak op te naaien.

Het specifieke probleem met ordehandhaving is ook dat de politie in de VS helemaal geen 'dienende' functie als in onze noord Europese landen heeft; ze moeten controleren en optreden bij overtredingen. Ze worden dan ook Law Enforcement Officers (LEO) genoemd. Dat is er ingepompt en zo wordt er ook aangeworven en opgeleid; dan trek je een bepaald niet al te snugger maar agressief en bevooroordeeld type aan. Die alleen maar hardhandig kan optreden. Het helpt ook niet dat velen uit het leger komen.spacer line  

"Slechts een zeer klein gedeelte zijn ultra linkse betogers en dan is er nog een groep opportunisten die willen stelen, en vandalen."

Weet je hoe zo'n groepje malloten een maatschappij kan ontwrichten?
Nou, zet je TV maar aan dan.

Waaruit blijkt die verhouding van dat rovend tuig in:
zeer klein gedeelte ultra linkse betogers en "opportunisten"?


Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ja ja de nieuwe wereld, het land van vrijheid en ongekende mogelijkheden, van krantenjongen tot multimiljonair (behalve voor negers, armoedzaaiers, trailerbewoners, en white trash). Emoticon: Talk to the hand

Om en nabij 12 procent zwarte Amerikanen die onderaan de sociale ladder bungelen en worden gediscrimineerd als de neten, tientallen miljoenen Amerikanen die in bittere armoe leven en een nog grotere groep die op het randje leven en zich staande houden met twee baantjes en een smak schuld.

Een groot deel van de werknemers van de supermarkt keten Walmart (1,3 miljoen werknemers) verdienen 6 Dollar per uur, dat is bij een 40 uur werkweek nog geen 1000 Dollar p/m, die hebben nagenoeg allemaal voor een paar uur s'avonds er een baantje bij, de ultra goedkope Walmart is dan ook heel populair bij de laagstbetaalden onder andere zijn eigen werknemers. Emoticon: Laugh out loud

Tienduizenden trailerparken waar aan lager wal geraakte Amerikanen nog een gammel dak boven hun hoofd hebben, geen sociaal vangnet, geen fatsoenlijke zorgverzekering, Amerika is een miljonairs land, één van de rijkste mannen van de wereld Warren Buffett (73 miljard) betaalt net zoveel belasting als zijn secretaresse (zijn eigen woorden). Emoticon: Stupid

In een land waar zoveel ellende en sociale misstanden heersen is een filmpje van een geüniformeerde moordenaar die zonder een greintje gevoel een neger afmaakt de vlam in de pan.

Maakt geen reet uit wie er als president zit, wel hoe er door de president mee om wordt gegaan om het in te perken, tracht de president het te sussen en de nodige maatregelen te nemen of ga je net als die labiele idioot die er nu zit naar één groep wijzen en olie op het vuur gooien.

De demonstranten wit, geel of zwart bestaan uit het ontevreden arme deel van de Amerikaanse bevolking (tientallen miljoenen), een deel daar van bestaande uit zwarten, white trash, trailerpark bewoners, van links en van "make America great again" rechts maakt van de gelegenheid gebruik om te plunderen, het is net of je naar de beelden van Jakarta in 1998 zit te kijken. Emoticon: Angry

Dit is een structureel probleem dat om de zoveel jaar de kop op steekt, de vergelijking die Jak Snack maakt met de nekklem die de dood van Mitch Henriquez in Nederland veroorzaakte is appels met peren vergelijken.

In Nederland is zoiets een incident, onze politie is niet te vergelijken met die cowboys in Amerika en we hebben ook geen miljoenen tussen wal en schip gevallen paupers die dan aanleiding zien om agressief te gaan demonstreren waar tokkies dan de gelegenheid krijgen om te plunderen zoals je dat in de klassenmaatschappij Amerika om de zoveel tijd ziet.

Ik heb het al vele malen aangegeven, ik dank God op mijn blote knieën dat mijn wieg in Rotjeknor stond, ik zou mijn cavia niet eens in Amerika willen begraven. Emoticon: Nooo

Kloris misschien nog wel met wat Dollars in zijn voorpootjes gedrukt. Emoticon: Blush

Maar Doris zeker niet, al zou ik er een geldwagen van Brink er aan vast binden. Emoticon: Nooo
spacer line  

Dan buk maar, want het twitteraccound van BlackLivesMatterNL heeft de protesten al aangekondigd in Amsterdam, Groningen, Maastricht, Rotterdam , Den Haag en verwijst in 1 zin even naar "Zwarte Piet is Rascisme" en KOZP.

Wordt even 5 minuten gratis winkelen, want men is helemaal in gedachten met George.
Gooi je reclamefolder app maar weg, Malam.Heldere ziende

spacer line  

Dat hel gelul is weer typisch Trumpiaans, hij praat niet met gewelddadig protest, maar gaat daarbij volledig om het feit dat 90% van de grote protesten gewoon geweldloos in alle openheid gebeurt. Onder Trump gaat dit probleem zeker niet opgelost worden. Helaas.spacer line  

Dat 90% niet gewelddadig is betekent niet dat de 10% niet mag worden benoemd.
Dát wordt benoemd. Toch? Het probleem.Heldere ziende

harlys
User
spacer line
 

Black woman curses out a group of white #Antifa members who handed a brick to young black kids and instructed them to use it. Left-wing terrorists are awakening more black Americans than I ever could to who our true enemies are. #Trump2020

Zwarte vrouw vervloekt een groep blanke #Antifa-leden die een steen aan jonge zwarte kinderen hebben gegeven en hen hebben opgedragen deze te gebruiken. Linkse terroristen maken meer zwarte Amerikanen wakker dan ik ooit zou kunnen zijn tot wie onze echte vijanden zijn


https://twitter.com/i/status/1267622783472861187Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

spacer line  


On 02-06-2020 10:18 jakarta-snacks wrote:
Dat 90% niet gewelddadig is betekent niet dat de 10% niet mag worden benoemd.
Dát wordt benoemd. Toch? Het probleem.

Klopt helemaal, maar als je wat wil oplossen is het misschien best handig om wél te praten met die 90%? Het is maar een suggestie hoor.spacer line  

Met 90% praten die geen steden in brand zet over 10% die wel steden in brand zet, plundert, moordt, geweld toepast?

Ja, laten we erover praten...

De, volgens mij Afro American, gepensioneerde agent, praat niet meer. Doodgeschoten door dat gajes tijdens plunderingen. Want BlackLivesMatter of zoiets.

Massahysterie. Dat is het.
En dat als argument gebruiken om winkels leeg te roven en bijvoorbeeld dat weerloze oude dametje kapot te slaan (zie beelden Twitter), te moorden etc etc.
Disgusting.Heldere ziende

jstar
User
spacer line
 

Ja, maar quotes van een racististische politicus uit het begin van de vorige eeuw herhalen doet ook niet veel positiefs om de 10% in toom te houden hè. Je krijgt nu juist meer woede en een grotere polarisatie; je móet nu wel voor of tegen de demonstraties zijn en genuanceerd reageren gaat niet meer.

Niet voor niets weigeren velen bekende gezichten er over te praten.

Nu ook weer: Een park met vreedzame demonstranten hardhandig laten ontruimen omdat je een foto van jezelf voor een kerk met een Bijbel in je hand nodig hebt? Emoticon: NoooMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 03-06-2020 10:38 jstar wrote:

Nu ook weer: Een park met vreedzame demonstranten hardhandig laten ontruimen omdat je een foto van jezelf voor een kerk met een Bijbel in je hand nodig hebt? Emoticon: Nooo
Wat heet hardhandig, het park werd gewoon leeg geknuppeld en de mensen die vreedzaam aan het demonstreren waren kregen rubber kogels voor hun donder geschoten als ze niet snel genoeg naar die cowboys zin op flikkerden. Emoticon: Frustrated .


Dat alleen maar omdat de labiele idioot door het park naar de kerk wilde lopen om daar met een bijbel te poseren, terwijl de gasbak maar één God kent en dat is de Dollar. Emoticon: Angry


De bisschop van Washington Mariann Budde ging helemaal uit haar gebreide directoire, ze was woedend dat er geweld was gebruikt om Trump de gelegenheid te geven een propaganda stunt voor haar kerk te houden. Emoticon: Talk to the handspacer line  

Achterlijk om een vreedzaam protest hardhandig aan te pakken, tenzij er meer aan dat verhaal zit (Serieus geen idee. Kan een curfew zijn bijvoorbeeld: dat geldt voor iedereen).
Ook het meest stompzinnige wat je kan doen in een gespannen situatie en politiek gezien.

Ja let op: Trump met een bijbel voor een kerk. Alstublieft zeg! Wat een show.

Gelukkig zijn de meeste Nederlanders nuchter en niet zo achterlijk emotioneel. hopen dat dat zo blijft.
Heldere ziende

harlys
User
spacer line
 

Dit moet je zien filmpje gaat wel via faceboek.

Maar wat een waarheid!!
https://www.facebook.com/Breit(...)os/2990244714354891/


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 


On 31-05-2020 16:34 Kongkalikong wrote:
Heeft inderdaad niets met Trump te maken, gaat al decennia zo. En in alle groepen en in elke kringen (bijna dan) leidt ongehoord worden tot excessief geweld, dus zo onlogisch is het allemaal niet. Keur ik het goed? Integendeel, maar het is niet voorbestemd aan bepaalde groepen.

De reacties van Trump zijn toch wel 'een beetje' anders dan Obama destijds, maar het zal er ongetwijfeld ook mee te maken hebben dat een zwarte president anders overkomt dan een polariserende oranje president.

Hé, als we toch complimentjes maken naar Trump; die raket gisteren was toch wel tof hè? 1 Van de dingen die Trump gelijk goed deed (om elke reden) is het opkrikken van de budgetten voor de ruimtevaart. En hartstikke goed van SpaceX, prachtig staaltje ondernemerschap wat tot dit succes heeft geleid.


Daarom is voor Trump gekozen iedereen zag de LINKSE - gen - ellende aankomen. Emoticon: Bye bye


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest

harlys
User
spacer line
 


On 03-06-2020 11:26 Malam wrote:

[quote removed]
Wat heet hardhandig, het park werd gewoon leeg geknuppeld en de mensen die vreedzaam aan het demonstreren waren kregen rubber kogels voor hun donder geschoten als ze niet snel genoeg naar die cowboys zin op flikkerden. Emoticon: Frustrated .


[url=https://www.mupload.nl/img/h60sejv.net-resizeimage (6).jpg]Click to see original image[/url]

Dat alleen maar omdat de labiele idioot door het park naar de kerk wilde lopen om daar met een bijbel te poseren, terwijl de gasbak maar één God kent en dat is de Dollar. Emoticon: Angry


[url=https://www.mupload.nl/img/w6cmj7rvf.net-resizeimage (7).jpg]Click to see original image[/url]

De bisschop van Washington Mariann Budde ging helemaal uit haar gebreide directoire, ze was woedend dat er geweld was gebruikt om Trump de gelegenheid te geven een propaganda stunt voor haar kerk te houden. Emoticon: Talk to the hand


[url=https://www.mupload.nl/img/h6i1p7lsd.net-resizeimage (8).jpg]Click to see original image[/url]
This wat de jaloersheid van links.

Maar wie stond een dag later met de bijbel en vol op TV ? juist dat gekke wijf dat wat achter Trump papiertjes zat te scheuren uit verveling.

Vond het storend maar Trump denkt ook aan de zwakkeren en de zwakzinnigen maar ze nu ook op TV laten zien was niet zo slim van Trump. ....whaaaaaaaa

De Bijbel...
Het was een meester zet van Trump en je weet waarom malam. Emoticon: Party!


Het zijn zwaarwegende woorden die verder strekken ... Wanneer macht haar geloofwaardigheid verliest


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.


open new topic | reply to this topic | newest topics | active topics | login

95,501,587 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,540 members - last post @ 03-12-2021 00:48 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,225,564 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com