indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (1 reaction)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (2 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Als je tussen de beelden van de T.V. goed bekijkt dan zie je hoe erg het leven is in Noord Korea.
Er is nu een correspondent van Aljazeera in N Korea en als je zijn beelden goed bekijk dan zie hoe slecht de mensen het daar hebben.
Kijk hoeveel mensen lopen er met een bril op dan al kan je zien hoe verschrikkelijk ze het daar hebben .
Zag beelden dat die Kim Jong Un op bezoek ging naar de overlevenden van die bus ongeluk en wat zag je daar, dat ze in bedden lagen,waar de verf van was afgebrokkeld nog voor oorlogs bedden, gewoon slechte samenleving,die onder grote discipline worden groot gebracht.
Zal nooit goed komen met dat land en herenigen is niet mogelijk die mensen zijn al bijna een eeuw gehersenspoeld waar beginnen ze aan..... Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Ja, dat verrotte oorlogsbed zag ik inderdaad ook.

Alleen die foto spreekt al boekdelen.

Talloze getuigenverklaringen van ontsnapte mensen die de totale waanzin en massamoorden in kampen beschrijven.

Maar daar horen we mensen niet over. Wel over het VERMEENDE gifgas wat Assad rondgestrooid zou hebben. Bombarderen die handel. Geen UN, Congres voor nodig.


Heldere ziende

spacer line  

Ik kan me niet heugen dat er ooit zo'n toenadering tussen de Korea's is geweest.
Heeft absoluut niks met Trump te maken. Stond al in de planning.

Maakt me verder niet uit wie met credits gaat strijken, verrekt goed nieuws en hoop dat die NK ellende een keer tot een einde komt. Eindelijk gebeurt er iets.

Want o o, wat is de wereld stil geweest tov NK.

Ben erg benieuwd:
Naar de echte verhalen, ondersteund door velen;
Wat die mannetjes nabij Kim toch allemaal in hun schriftjes schrijven. Elke keer weer die vraag als ik foto's zie.

Heldere ziende

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Hebben jullie gezien hoe Macron werd ontvangen in Amerika op de T.V.
Kunnen ze nu even duidelijk maken dat Trump toch wel wat in zijn macht heeft.
Charme en hand in hand met de president van Frankrijk.
Die zal je moeten volgen, die word als het door gaat met Europese Uni de grote president van Europa.
Hij heeft zijn visite kaart afgegeven dus je kan verwachten dat hij Trump zal uitnodigen naar Frankrijk of naar Europa te worden uitgenodigd.
Dan wil ik die Frans Timmermans en Jean-Claude Juncker wel eens zien hoe ze daarop zullen reageren.
Want het schijnt dat Macron nog wel wat wil veranderen aan die Uni.... Emoticon: Yeah right!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Na het succes met Macron Franse president kan Trump wel eens veel succes oogsten met het gesprek met Noord Koreaanse Kim Jong Un.
Wie weet dat Kim Jong Un zijn nucleair programma helemaal zal beëindigen,dat word in vele berichten gesuggereerd, in ruil voor meer welvaart te brengen in zijn land zodat het over 10 jaar gelijk staat met Zuid Korea. Emoticon: Yeah right!

Want het is er triest gesteld zoals ik al eerder schreef hier een foto... Emoticon: StupidVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 Op de eerste plaats wil ik eerst op schrijven.
Waarom er eerst wapen gekletter nodig is om dan samen weer om de tafel te gaan staan.
Jullie in Nederland zullen er niet veel van mee krijgen, maar op Aljazeera en CNN rechtstreekse beelden.
Zelfs op de Indonesische T.V. veel aandacht aan het bezoek van Kim Jong Un aan de president van Zuid Korea.
Mooie ceremonie hebben ze er van gemaakt. Emoticon: Shiny

En nu terug komend op Trump dat heeft hij mooi voor elkaar gekregen samen China om de kracht van Noord Korea te breken.
Zo zie je maar strenge meesters brengen meer macht naar zich toe en zachte heel meesters maken meer kapot dan je lief is.
Ik verwijs maar naar die Gekke Europeanen en naar Rutte voorop.... Emoticon: Shut up! Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Maak je niet blij met een dooie mus Ziel, die Kill em Young is knettergek, waarom na decennia lang schijt aan de hele wereld te hebben gehad deze Kill ineens voor vredesduif gaat spelen is duidelijk niet door een brallende Trump. Emoticon: Nooo
Als ( met de nadruk op "als" ) er trouwens een overleg gaat komen tussen de Trumpetter en Kill dan is dat een kort leven beschoren, het doel van Amerika is het ontmantelen van atoomwapens, daar is voor wat betreft Kill geen sprake van.

Hij heeft trouwens niet geheel ongelijk, Trump is zo onbetrouwbaar als de pest, dat laat hij zien in Iran, daar is een akkoord mee gesloten, die houden zich volgens het Internationale Atoomgezelschap (IAEA) keurig aan de voorwaarden van ontmanteling en nu komt Trump ineens met aanvullende eisen en dreigt het akkoord op te blazen.
Daar gaat gaat de al even onbetrouwbare Kill em Young dus niet intrappen.

Waarom de handreiking van het stoppen van kernproeven dan zou je zeggen, welnu zijn testlocatie berg Mantap is ingestort, hij kan niet meer, bovendien heeft de leider van China Xi Pang Pang hem enkele weken geleden op zeker iets in zijn oren gefluisterd en dat komt goed binnen bij em met dat harlekijn kapsel van hem zonder haar voor zijn oren. Emoticon: Clown
China heeft Noord Korea al eerder gewaarschuwd, stort die berg namelijk volledig in, dan volgt er een fall-out waardoor het aangrenzende China te maken krijgt met een radioactieve neerslag die honderden malen erger is als die van Tsjernobyl.
Geologen houden nu hun hart al vast, een kleine aardbeving kan al voldoende zijn voor het verder instorten van de berg waardoor er een schoorsteen kan ontstaan waardoor dan radioactief materiaal ontsnapt.

Reken maar dat buurman Xi dan echt pang pang gaat doen en Kill is nog niet zo gek dat hij dat verdomd goed beseft, zonder China is het namelijk over met hem.
Dus nu hij niet meer kan testen komt die knettergekke idioot met de mededeling dat hij om de lieve vrede te bewaren het testen stopt, hij kan niet anders dus maakt van de nood een deugd, het land is volledig uitgemergeld, dus gaat hij op zoek naar verlichting van sancties en kapitaal injecties.
Ze gaan nu na 65 jaar de wapenstilstand omzetten in een definitieve vrede, dat is een Aviertje met twee handtekeningen, voor de rest nog nix, buiten dat Zuid Korea zijn knip voor de dag kan trekken om miljarden in het failliete Noorden te steken.
En dan maar hopen dat die knettergekke idioot die overal zijn eigen schijthuis mee naar toe sleept, toe staat dat uit elkaar getrokken families elkaar weer kunnen zien.

Ik bekijk deze hoera stemming met de nodige argwaan, we zullen kijken als het 6 maanden verder is.spacer line  

Malam, ik begrijp wat je zegt, maar intussen kan wel gezegd worden dat Trump toch iets in gang heeft gezet wat geen enkele voorgaande president voor elkaar kreeg.
Sprak beetje dezelfde taal even.

We zullen inderdaad zien hoe dit verder gaat. Toch niet gering dat er vrede komt. De Korea's zijn immers nog steeds in oorlog met elkaar. Misschien is het schijn, wie weet.

Kijk komende 6 maanden met je mee.


Heldere ziende

erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Die pluimen op de hoed van Trump steken, gaat wel 10 bruggen te ver. Het kernproevencentrum in Noord-Korea is in september vorig jaar bij mislukte tests vernield en nu onbruikbaar. Door de internationale boycot geraken ze niet aan resources om een en ander terug op te bouwen. Blijkbaar vinden zelfs de Chinezen het te gevaarlijk om dikke Kim nog met kernwapens te laten spelen.
Vandaar de plotse verandering in hun politiek, met als enig doel de boycot weg te werken. Benieuwd wat de evolutie zal zijn eens hun reserves terug zijn aangevuld.Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 27-04-2018 17:24 jakarta-snacks wrote:
Malam, ik begrijp wat je zegt, maar intussen kan wel gezegd worden dat Trump toch iets in gang heeft gezet wat geen enkele voorgaande president voor elkaar kreeg.

Ik denk nog steeds dat Xi zijn buurman Kill em Young heeft gewaarschuwd 4 weken terug, dat als die berg Mantap bij de volgende test instort en zijn bewoners aan de grens licht gaan geven door een fall-out dat Xi dan pang pang doet en Kill het kan schudden.

Sprak beetje dezelfde taal even.

Dezelfde taal als Kill em Young waar we al jarenlang in het Westen kotsmisselijk van worden Jak en die taal wordt ook gebruikt door de leider van het machtigste land ter wereld tegen Iran die wel netjes hun akkoord nakomen. Emoticon: Confused

We zullen inderdaad zien hoe dit verder gaat. Toch niet gering dat er vrede komt. De Korea's zijn immers nog steeds in oorlog met elkaar. Misschien is het schijn, wie weet.

Laten we voorop stellen dat het is een stap in de goede richting is, alleen jammer dat er een verborgen agenda achter zit, het land is volkomen failliet, zo gauw hij weer middelen heeft begint ie weer, dat is in het verleden ook gebeurd, die vent is knettergek.

Kijk komende 6 maanden met je mee.
erwin
User
User icon of erwin
spacer line
 

Uit het artikel hieronder blijkt nog maar eens de ontoerekeningsvatbaarheid van die oranje kerel met een dooie hamster op zijn hoofd.
De USA heeft zich samen met Mexico (komt die muur er dan toch niet?) en Canada kandidaat
gesteld voor de organisatie van het WK voetbal. Nu bedreigt hij alle landen die tegen deze kandidatuur zouden stemmen.

C'est du jamais vu, zou zijn goede vriend Macron zeggen.

sporza.be/cm/sporza/voetbal/FIFAWK/1.3186958


Het is beter spijt te hebben van iets dat je gedaan hebt, dan spijt te hebben om iets dat je niet gedaan hebt

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 


Trump blaast Iran-deal op: 4 dingen die je moet weten
Donald Trump heeft laten weten dat de Verenigde Staten het nucleaire akkoord met Iran uit 2015 opzeggen. Onze correspondent Herman Stam geeft je in een minuut de belangrijkste details.
https://www.telegraaf.nl/video(...)en-die-je-moet-weten

Ja hij heeft lef en het zal mij niet verbazen dat het grote effecten heeft.
Welke effect dat zal de tijd leren, maar wat hij doet dat is goed .
Schijnbaar niet voor iedereen, want Nederland voorop zijn tegen en vooral Europa.
Als je tegen ben dan steun je niet Israel die zich al in de steek voelen door Europa en je ziet dat er weer in die landen ‎Europees antisemitisme enorm is toegenomen en dat is een singaal die geen goede dingen in hun verschiet hebben.
Hebben ze nog niet genoeg geleerd van de jaren 30, die ook zo opkwam, maar eerst heel klein en toen kwam er zo pief als die smerige neus snortje voorschijn en hup je hebt een oorlog in je eigen land. Emoticon: Cry

Als daar oorlog uit breekt dan is dat een einde van dat regiem in Iran, want Israel maakt ze een kopje kleiner.
En dan moet Europa met schaamrood verder door het leven..... Emoticon: Angry Emoticon: Bye byeVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 


Door zijn optreden zijn al eerder de dames uit Japan die in NKorea vast zaten vrij gelaten.
Ook zijn de drie presidenten van China Japan en Zuid Korea bij elkaar op visite geweest en hebben een overeenkomst gesloten... Emoticon: Yeah right!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 


Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.AfshinEllian1
Volg je nu Je volgt Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.AfshinEllian1
Meer
Trump brengt Iraanse ayatollahs aan de rand van de afgrond -

16:45 - 9 mei 2018
231 retweets 333 vind-ik-leuks The GodfatherNafta78Toine BeukeringHenk van der VegtMarinusHans van der LaanRiekelt Nentjes ST27hendrixsson de vosHans Kyno
51 antwoorden 231 retweets 333 vind-ik-leuks
Beantwoorden 51 Retweeten 231 Leuk 333 Privébericht

Meer
Als antwoord op Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.AfshinEllian1
Geestelijken en vooral ge-indoctrineerde geloof-waanzinnigen ,zouden nooit en te nimmer aan de macht van een natie mogen staan. Dit moet met hand en tand bestreden worden.
Abdessalah
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.AbdessalahSalah
15 uur15 uur geleden
Meer
Als antwoord op Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.AfshinEllian1
Twee vliegen een klap

Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Het is al gebeurd dit heeft veel consequenties die zijn weerga niet kent
Je moet van goede huizen zijn om te begrijpen dat men in Iran zich nu wel zal afvragen waar zijn ze mee bezig .
Dat zal veel vragen in dat land zelf opleveren.
Je moet begrijpen die piefen die de macht bezitten, weten totaal niet wat er in hun eigen land gebeurd, laat staan in de wereld.
Ze zijn elke dag met het bidden bezig, dat denk ik, als dat niet zo zal zijn, dan zijn het viezerikken om de islam te propaganderen.
Dat land is bezig in het midden oosten hun wil op te leggen, terwijl hun geloofsgenoten in S.A er heel anders er over denken.
Maar het heeft wel invloed op die maf kezen in de gaza strook.
Die bezig zijn de vernietiging van Israel te veroorzaken en die gekken in Europa die steunen dat.
Affijn die antisemitische zie je in heel europa zich verspreiden.
Ik waarschuwde al jaren geleden voor dit fenomeen.
Daarom zal wat Trump doet zich hopelijk ten goede keren, anders maar een oorlog met Iran, dan is het probleem in de gasa strook ook opgelost, als men geen financering meer ontvangt van Iran.
En kunnen de palesteinen in Nederland ook weer huis keren.....??? Emoticon: Bye bye Emoticon: Bye bye


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Hè Ziel, wat zal die mongool van Noord Korea die miljoenen mensen van zijn eigen bevolking door sancties aan de hongerdood heeft laten sterven om zijn peperdure atoomprogramma door te zetten nu denken Emoticon: Confused
Raketjes weg, atoombommetjes weg in ruil voor opheffen van de sancties, kan je best met Trump afspreken, hij is betrouwbaar zat toch. Emoticon: Yes!
Of zou die denken, je kan me rug op, vandaag sluit ik een akkoord en volgend jaar krijgt die idioot met dat vogelnestje op zijn kop weer een kronkel en dan verscheurd hij het akkoord weer. Emoticon: Blush

Alle landen die hebben meegedaan aan het akkoord met Iran en ook het atoomagentschap zijn van mening dat Iran zich keurig aan de regels houdt. Emoticon: Yes!
En dan komt komt die vunzige hoerenloper (130.000 voor een temeier met grote tieten) die een verkiezingsbelofte waar moet maken met het opzeggen van het akkoord waar zelfs het merendeel van de bevolking in Amerika geen ruk van begrijpt. Emoticon: Confused
En dan gaat rocketman braaf raketjes en bommetjes ruimen, an me hoela, paard in de wieg, kind in de wei, het akkoord wat de hoerenloper af gaat sluiten rammelt nog harder als het Iran akkoord, let maar op. Emoticon: Laugh out loudMalam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 10-05-2018 10:12 zieleffe wrote:

Click to see original image

Door zijn optreden zijn al eerder de dames uit Japan die in NKorea vast zaten vrij gelaten.
Ook zijn de drie presidenten van China Japan en Zuid Korea bij elkaar op visite geweest en hebben een overeenkomst gesloten... Emoticon: Yeah right!


Deze foto is ook 1200 X bij 675 pixels Ziel, het zelfde effect als waar we het in die andere topic over hadden.
600 X 300 is precies pas voor Indah.zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 


Op 10-05-2018 16:46 schreef Malam:
Hè Ziel, wat zal die mongool van Noord Korea die miljoenen mensen van zijn eigen bevolking door sancties aan de hongerdood heeft laten sterven om zijn peperdure atoomprogramma door te zetten nu denken Emoticon: Confused
Raketjes weg, atoombommetjes weg in ruil voor opheffen van de sancties, kan je best met Trump afspreken, hij is betrouwbaar zat toch. Emoticon: Yes!
Of zou die denken, je kan me rug op, vandaag sluit ik een akkoord en volgend jaar krijgt die idioot met dat vogelnestje op zijn kop weer een kronkel en dan verscheurd hij het akkoord weer. Emoticon: Blush

Alle landen die hebben meegedaan aan het akkoord met Iran en ook het atoomagentschap zijn van mening dat Iran zich keurig aan de regels houdt. Emoticon: Yes!
En dan komt komt die vunzige hoerenloper (130.000 voor een temeier met grote tieten) die een verkiezingsbelofte waar moet maken met het opzeggen van het akkoord waar zelfs het merendeel van de bevolking in Amerika geen ruk van begrijpt. Emoticon: Confused
En dan gaat rocketman braaf raketjes en bommetjes ruimen, an me hoela, paard in de wieg, kind in de wei, het akkoord wat de hoerenloper af gaat sluiten rammelt nog harder als het Iran akkoord, let maar op. Emoticon: Laugh out loud

Malam ja ik wist wel dat je Trump niet mag .
Een vraag is dat uit jaloersheid, omdat hij zo prachtige vrouw die zich zelf had aangeboden, voor zijn presidentschap, op eens geld ruikt terwijl ze haar lichaam (k*t heeft aangeboden.
Ik denk dat je zelf maar wat graag er aan gesnoept zou hebben, want dat was een kans .
Ik geeft toe ik had mij ook aan haar overgeleverd, daar ben je tenslotte man voor.
Als je die niet zou pakken dan ben je een grote LUL.
Vind toch dat het door die vrouwen, die zo iets de mannen aandoet zich eens achter hun achterhoofd zouden moeten krabben (als ze daar bij kunnen komen) want men is onnatuurlijk bezig de mannen in het kwaad dachtlicht te brengen.. Emoticon: Angry

Ik begrijp dat Trump zich zo opsteld dat er druk op de ketel komt, die zijn weerga niet kent.
Men is te veel in de wereld bezig met de mond te praten en laten geen daden zien.
Als je een land ben, dan kan je toch beter praten met je vijand, dan gelijk je mes te trekken.
Die slapjanussen in Europa die praten maar en slijmen met elkaar ze durven geen daden te tonen.
Nogmaals zachte heelmeesters maken diepe wonden. Emoticon: Bye bye Emoticon: Frustrated
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Weer een feit dat Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.Nieuwsuur nooit zal halen: Onder Trump is de armoede in de VS dramatisch gedaald.Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Ik heb het niet zo op porno actrices die met hun grote flapschoenen half uit hun toppie hun poes te huur aanbieden Ziel. Emoticon: Blush
Mijn interesse ligt aan de Aziatische kant en dan het liefst de dames die niet hun poes in de lease hebben gegooid. Emoticon: Laugh out loudspacer line  

"En dan komt komt die vunzige hoerenloper "...

Malam,
1) beetje krachtige opmerking en vind ik niet geplaatst
2) Wat ie doet moet ie zelf weten.
3) Hij zal echt niet de enige getrouwde man zijn die een betaalde dienst vraagt voor een lozinkje.

Erg ongenuanceerd. Je kan t beter, Malam. Verlaag je niet tot deze schrijfstijl.


Heldere ziende

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Sorry Jak, gezien zijn verleden, zijn beleid, kijk op en gedrag t.o.v. het vrouwelijk geslacht is deze titel geheel op zijn plaats voor deze narcistische idioot die de halve wereld op haren en snaren zet. Emoticon: Yes!
madrotter
User
User icon of madrotter
spacer line
 

Emoticon: Smile

En nog eens Emoticon: Smile

Dr moeten ergens beelden zijn van Trump in de jaren 80 in een discotheque waar hij een berg coke van een meid dr tieten af snuift, 1 van z'n goeie maatjes was Hugh Hefner, denk je echt dat hij niet een halve vrachtwagen aan coke weg heeft gesnoven toen hij jonger was Emoticon: Smile

ALLEMAAL!!!!

Bush jr was een coke junk, das bekend, en zijn familie waren bizar grote handelaren samen met hun maatje Slick Willy Clinton die dr ook wel weg mee weet....

Heb ik (op die enorme handel na, denk effe terug aan het Contra schandaal, waar heroine werd verscheept uit Afghanistan en dan werd verkocht, en dan wapens naar de doods escaders in Nicaragua) verder geen problemen mee, iedereen moet lekker doen wat hij of zij wil, vond coke zelf altijd een kut drug, je wordt er asociaal van je wilt alleen maar meer en meer en kost klauwen geld... Half Den Haag zit er aan, halve rechts systeem in Holland zit er aan, de helft hoger op bij de politie zit er aan, geloof me, ik kom uit die wereld (vroeger) weet waar ik over praat Emoticon: Smile

Hierzo, kijk deze film, heeft Kubric z'n leven gekost, z'n volgende project wilde hij in de elite en pedofilie duiken:

https://www.youtube.com/watch?v=zoTNVSArKxM
zieleffe
User
User icon of zieleffe
spacer line
 

Ja je kan de beste jongentje van de klas zijn of de leukste het gaat er om dat we allemaal wel eens iets in onze jonge leven gedaan die verborgen blijven, omdat je dat niet wilt dat het naar buiten komt.
Madrotter geeft daar aan al heel veel prijs en ik zal mij ook niet onbetuigd laten op de scheepvart is in ieder staje een ander schatje geweest.
Dus veel ervaringen opgedaan
En nu wat zo smerig manieren zijn van die vrouwen, die eerst de mannen gek maken en dan later er op terug komen, om die mannen gewoon de nek om te draaien. Emoticon: Eerie
En in dit geval is die vrouw alleen op geld uit en dat vind ik een heel smerige mentaliteit. Emoticon: Shut up!

In Trump is er iets wat velen niet bezitten en dat is een strengheid voor anderen en voor zich zelf ook opofferd,voor de wil van een duidelijke beleid te geven, dat er op uit is al die falsificaties uit de weg te helpen..
Hij is niet voor niets zo groot geworden in die bedrijven die hij heeft.
Niet zo als voorgaande jaren de mensen naar hun mond praten,dan weten ze nog niet wat je bedoeld en krijg je daar mee geen duidelijkheid voor de toekomst. Emoticon: I love it Emoticon: Cooool

Hij geef die duidelijkheid; misschien ondiplomatische maar met die mentaliteit die velen diplomaten hebben kom je niet verder mee dan oorlog uit laten breken. Emoticon: Shut up!

Onder druk zetten kan ook goed helpen in de landen zelf die er mee te maken krijgen.
En gezien Trump in het gehele midden Oosten en Azie, op bezoek is geweest en hij zijn visitekaartje heeft afgegeven blijkt dat opeens China de druk heeft helpen mee doen om N Korea te laten weten dat die keuze is er alleen maar voor u en uw land. Emoticon: Yes!


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 

Er zullen weinig mensen zijn met een onbesproken levenswandel Ziel, dat geldt ook voor politici, ook die hebben hier of daar wel iets op hun kerfstok wat ze het liefst onder het tapijt willen schoffelen.
Maar hoge bomen vangen veel wind, bovendien is de houding van de over het paard getilde Trump dermate schandalig in het schofferen van zijn tegenstanders dat hij er op kan wachten dat er terug wordt geslagen, wie de bal kaatst moet hem terug verwachten.

Ik kan wel een hele bloemlezing geven over de levenswandel van Trump, heeft weinig zin, het verhaal van de pornoactrice met die grote flapschoenen is al ergerlijk genoeg, Trump kent haar niet, zijn advocaat Cohen koopt haar af voor 130.000 Dollar, Trump beweert niets te weten van die transactie, foutje dat is campagne geld, dus Trump kent haar toch wel en blijkt nu zelf die 130.000 Dollar te hebben betaald. Emoticon: Confused
Flapschoen was trouwens niet de enige er is ook nog de playmate Karen McDougal en een Russische prostituee, nu kunnen we wel beweren dat deze dames op poen uit zijn en uitschot is die mannen uitvreten, maar dat is de zaak omdraaien, je kan namelijk ook zeggen dat als Trump aspiraties had president te worden dat hij dan zijn pik in zijn broek had moeten houden.

Deze man is volledig ongeschikt om president te zijn, sinds zijn inauguratie in jan. 2017 heeft hij al 35 stafleden, woordvoerders, advocaten, hoofden van organisaties en ministers de laan uit geschopt, één keer tegengas en je staat buiten.
Bovendien hebben tientallen stafleden zelf de handdoek gegooid omdat er met die man niet is samen te werken, hij maakt oorlog met justitie, CIA en FBI, die zitten allemaal op de punt van hun stoel om hem een loer te draaien, terecht of onterecht, één ding staat als een paal boven water, hij heeft het over zich zelf afgeroepen door keihard naar alles en iedereen uit te halen, soms terecht, maar vaker onterecht.

America first, muren bouwen, atoomakkoord opzeggen, handelsakkoorden opzeggen, importheffingen instellen, landen bedreigen met vernietiging, flapschoenen achterna zitten, deze man heeft ze duidelijk niet op een rijtje. Emoticon: Nooo
Het is voor hem te hopen, dat zijn vriend en advocaat Michael Cohen zijn snavel dicht houdt en straks 5 of 6 jaar opknapt, want als die zich gaat verdedigen dan staat Trump een afzettingsprocedure te wachten, zelfs bij zijn eigen republikeinen zit hij al op de wip.
Zelfs al schopt hij ook nog de speciaal aanklager Robert Mueller er uit, dan is het uitstel van executie, alles hangt af van Cohen als die gaat snavelen dan is het gebeurd met de koopman.

Als ik aan de ene kant de kritieken, verwensingen en verkettering ziet die onder andere Pechthold (flatje) en leugenachtige Rutte en nog een aantal kabinetsleden over zich heen krijgen, (hou me te goede ten dele terecht), en ik zie aan de andere kant die mateloze Trump verering en het goed praten van zijn schizofrene gedrag, dan heb ik zo iets als schiet mij maar lek, daar begrijp ik geen pepernoot van. Emoticon: Confused
You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.71,643,527 topic views - 232,450 posts - 13,672 topics - 21,998 members - last post @ 26-05-2019 15:03 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2019
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

118,570,203 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com