indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

zieleffe
User
spacer line
 


Op 07-02-2017 11:42 schreef jakarta-snacks:
Stemwijzer geeft de data door aan Google... Ajajajajaj. Volgens mij bunkerhard verboten.


Stemwijzer of niet ik denk het gezond verstand de beste wijzer is die er bestaat.
Je kan twee kanten op achteruit/stilstand of vooruit op naar de toekomst
Bepaalde partijen hebben een program en ik heb ze niet gelezen, maar bekijk hun lijders als rode draad van hun reilen en zijlen.
Bij de oudere partijen weet je dat je bedrogen bent en ben de nieuwere partijen weet je dat je op een moslim partij, zo al zo je achteruit gaat, want die willen niets weten van menselijke behoeftes en technische mogelijkheden die je voor de toekomst nodig heb.
Dus dan blijft er alleen de nieuwe rechtse partijen over die mee denken samen met je om de toekomst beter te maken.
Dit was mijn stemwijzer die ik niet nodig heb om een keuze te maken....... Emoticon: Shiny Emoticon: Clown Emoticon: Red face Emoticon: Red face


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 


Dit verhaal komt dicht tegen mijn filosofie en dit filmpje zou Job misschien zijn oren en ogen open gaan..... Emoticon: Stupid


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Ziel, het boek gaat over de verhalen van slechts 31 Nederlanders die iets tegen buitenlanders hebben. Een deel, zo blijkt uit het gesprek heeft zelf geen negatieve ervaringen omdat ze in een volkomen blanke wijk wonen. Niet erg indrukwekkend vind ik, zo kun je ook een boek schrijven over 31 Nederlanders die iets tegen Limburgers hebben. Ik heb zelf meer dan 10 jaar in de Banne in Amsterdam Noord (Google het even dan weet je wat voor buurt het is) gewoond en weet beter wat er echt speelt dan menig Wilders aanhanger.rethan
User
User icon of rethan
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.job prima
Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. zieleffe altijd maar zeikenzieleffe
User
spacer line
 

Job je ontkent dan, dat die 31 mensen totaal het verkeerd voor hebben is dat niet te gemakkelijk omschreven.
Het ontkennen van de problemen is juist de boosdoener van maatschappelijke situatie in velen steden, waar heel veel mensen zijn weggevlucht door de komst van allochtonen.
Je bent weer politiek correct en dan wil je deze man die dat boek heeft beschreven, ook nog betitelen met onwaarheden, zoals je uit eigen ervaring beschrijft dat het anders ligt.
Sorry Job zulke mensen als jij zijn juist de gevaarlijkste van onze samenleving het negeren van mensen die wel last ondervinden en dan ben jij niet,die gene die bij het rechte eind heb. Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: So funny


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

rethan
User
User icon of rethan
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. zieleffe je moet ook niet vergeten dat bijna alle indische nederlanders die vanaf 1950 naar
nederland zijn gekomen zijn allemaal land verraders hoor jij ook er bij?Bokito
User
User icon of Bokito
spacer line
 

rethan,
Dat is een gevaarlijke uitlating.
Je moet de geschiedenis maar goed bestuderen.
domoor.


Shalom

rethan
User
User icon of rethan
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile. bokito
wat denk je dan over de kritiek op uitlatingen over islam in deze forum
is dat geen gevaarlijke uitlating? tevens de geschiedenis over indonesie en
nederland weet ik er alles van hoor. voor mij is alle geloof even vredigspacer line  


Op 18-02-2017 16:45 schreef zieleffe:
Job je ontkent dan, dat die 31 mensen totaal het verkeerd voor hebben is dat niet te gemakkelijk omschreven.
Het ontkennen van de problemen is juist de boosdoener van maatschappelijke situatie in velen steden, waar heel veel mensen zijn weggevlucht door de komst van allochtonen.
Je bent weer politiek correct en dan wil je deze man die dat boek heeft beschreven, ook nog betitelen met onwaarheden, zoals je uit eigen ervaring beschrijft dat het anders ligt.
Sorry Job zulke mensen als jij zijn juist de gevaarlijkste van onze samenleving het negeren van mensen die wel last ondervinden en dan ben jij niet,die gene die bij het rechte eind heb. Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: Smile

Ziel, voor een goede discussie moet je wel goed lezen wat ik schrijf, het lijkt wel of je mijn bijdragen niet leest en elke keer weer de riedel van politiek correct etc.....afdraait.
* Om te beginnen, heb ik nergens ontkent dat die 31 mensen in het boek slechte ervaringen hebben met buitenlanders, behalve dan die witte middenklassers die in een totaal witte wijk wonen. Maar dat laatste wordt ook door de schrijver in het interview gezegd.
* Ik heb nergens de problemen in wijken met veel allochtonen ontkent, in tegendeel ik zeg juist dat ik ze goed ken omdat ik er jaren lang gewoont heb. Mijn beste vrienden wonen er nog steeds en kom daar regelmatig op bezoek, dus weet ik waar ik het over heb. Ik stoor me wel een beetje aan mensen die in een luxieuze flat in Jakarta vertoeven en hele stoere verhalen van anderen overnemen van hoe erg het allemaal wel niet is zonder dat zelf te ervaren.
* Mijn belangrijkste punt in mijn verhaal is dat een boek over 31 ervaringen en meningen weinig zegt als het over de landelijke problematiek gaat. Of anders gezegd: "als ik een boek schrijf over 31 mensen die een hekel hebben aan Limburgers zegt dat helemaal niets over de Limburgers zelf" Het zegt wellicht nog het meeste over de schrijver zelf...........
* Tot slot nog een punt over de problemen in wijken zoals de Banne in Amsterdam. De grootste problemen komen daar van criminele jongeren die volledig het pad van Allah kwijt zijn. Hun crimineel gedrag gaat ook volkomen tegen de leer van Allah in, en gelukkig zijn er ook modale goedgelovige Moslim jongeren die braaf naar de moskee gaan en zich houden aan de Koran.
zieleffe
User
spacer line
 

Job je bent wel de kritiek op die boekschrijver te uiten, je laat ten opzicht je niet duidelijk uit op de schrijver, die voorbeelden uit het gehele land heeft gehaald en niet in een gebied zijn optekening maakte .goed luisteren.
Je kijk op de samenleving kan je niet alleen aan, daar zal je ook andere mensen bij moeten nemen en betrekken die er verstand van kunnen hebben.
Je opportunisme komt ergens vandaan, door opgegroeid te zijn in een omgeving en in een weelde van dat leven heb mogen ervaren, zo kom je over, want als je schrijf van uit een luxe flat ik het ervaar, dan kan je daarin wel gelijk geven, maar ik lees en kijk veel over dat thema en beoordeel dan mijn mening.
Dat is nog mogelijk straks misschien niet meer en zoals het in mijn omgeving merk niet te veel over praten dan ebt dat van zelf wel weg. niets is minder waar.
Je schreef over die criminele jongeren die ontspoort zijn dan denk ik die hebben ouders die altijd gerefereerd hebben aan Allah dan zijn zij namens Allah ook verplicht hen op het goede pad te brengen en dat niet afwimpelen op de samenleving die er verdomd veel last hebben van die criminele bendes en als je dat niet wil inzien dan loop je met oog en oorkleppen op, zoals ik je heb meer van beschuldigd, je wilt alles de mantel der liefde bedekken, maar dan word je wel onder gesneeuwd en die mensen die er last van hebben, kunnen nergens meer heen, want Nederland is door die gesubsidieerde gekken in de samenleving over geleverd..
Die denken dat ze geholpen moeten worden wat achteraf blijkt niet te helpen al jaren zijn ze daar mee bezig, ze strijken een hoop poen op zie de tweede man van Denk partij Farid Azarkan, die 350.000€ per jaar voor zijn stichting op strijk. Emoticon: Angry
Wat dat betreft dan komen we bij de P.vd.A terecht die dat allemaal faciliteert, die nu de vruchten kan plukken door die gekken te helpen dat ze bijna weggevaagd worden op 15 maart wat ook te hopen is.
Dan kom je ook bij Nieuwsuur uit een zwaar onder druk van de een soort bovenlaag die de lakens uitdeel wat er uitgezonden word, kijk ook een naar die andere Youtube filmpjes die daarop volgen die het duidelijk uitleg wat er met Nederland aan de hand is
Dan kom je bij Jan Eikelboom een goede correspondent voor het midden oosten maar moest een serie maken over de doorsnee vrouw/man Buiten het Binnenhof dan kan je horen dat zij naar de voedsel banken en de vluchteling kunnen op kosten van de staat alles nieuw kopen met een bijsluiter ze moeten het terug betalen.
Ja aan mijn hoela als ze dan aan een baan komen dan pas spreekt men van terug betaling die schuld word wel eens een keer geseponeerd.
En nu de verkiezingen aan komen zie je ze weer in hun oude vertrouwde pak alles beloven dat niet waar gemaakt kan worden.
En verdomd de mensen trappen er weer in ze brengen tenminste VVD weer aardig op die hoogte dat ze in ieder geval een president mogen aanleveren.
Kan je zien wat dat voor soort volk is die willen op zeef gokken,maar vergeten de grootste groep van onze samenleving die het slecht hebben
Als je nu na zoveel jaren bedonderd ben geweest, terwijl er veel altenatieven aangereikd word dan begrijp ik die mensen niet meer.
Weet je nog het spreekwoord Emoticon: I love it Emoticon: Cooool
EEN EZEL STOOT ZICH ZELDEN AAN DE ZELFDE STEEN Emoticon: StupidVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 19-02-2017 05:18 schreef zieleffe:
J
Je schreef over die criminele jongeren die ontspoort zijn dan denk ik die hebben ouders die altijd gerefereerd hebben aan Allah dan zijn zij namens Allah ook verplicht hen op het goede pad te brengen..............

Precies Ziel zo is het, laten de ouders zorgen dat de jongeren goede moslims blijven, brave burgermannen die trouw naar de moskee gaan en de wetten van Allah respecteren.Bokito
User
User icon of Bokito
spacer line
 

ndische nederlanders die vanaf 1950 naar
nederland zijn gekomen zijn allemaal land verraders

Rethan
Kennelijk heb je een stukje geschiedenis verketen.
Soekarno heeft 70jaar geleden met de merdeka alle nederlanders indonesia uit geschopt en die mensen durf je landverraders te noemen.
Foei-foei-foei.


Shalom

rethan
User
User icon of rethan
spacer line
 

Removed to prevent your adress from being spammed. Click this to go to the user profile.bokito

de kunst van oorlogvoeren is vechten tot de doodoyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

De kunst van oorlogvoeren is de oorlog te winnen.
Zonder de dood.

Daar weet wijlen Yasser Arafat alles van. Hij joeg er velen de dood in. Wo geen enkele slag. Nog een oorlog. Bijvoorbeeld.

Met deze verkiezingen, terug on topic, ik hoop dat de pluche zittende lieden er keihard uitgeschopt worden. Echt keihard. En Nederland uit Brussel stapt in deze vorm. Daar zit nog veel meer gajes. Privatiseringen ongedaan worden gemaakt. En een stop op vluchrelingen uit islamitische landen uit het midden oosten. En volledige blokkade van de Russen. Personen, goederen en vliegverkeer.Dan zijn we een heel eind.


It's only kinky the first time.

spacer line  


Op 19-02-2017 21:53 schreef oyibo:
De kunst van oorlogvoeren is de oorlog te winnen.
Zonder de dood.

Daar weet wijlen Yasser Arafat alles van. Hij joeg er velen de dood in. Wo geen enkele slag. Nog een oorlog. Bijvoorbeeld.

Met deze verkiezingen, terug on topic, ik hoop dat de pluche zittende lieden er keihard uitgeschopt worden. Echt keihard. En Nederland uit Brussel stapt in deze vorm. Daar zit nog veel meer gajes. Privatiseringen ongedaan worden gemaakt. En een stop op vluchrelingen uit islamitische landen uit het midden oosten. En volledige blokkade van de Russen. Personen, goederen en vliegverkeer.Dan zijn we een heel eind.


Grotendeels eens, maarreh..
Waar volledige blokkade van de Russen?
Omdat ze EU bedreigen?
Omdat het Westen de piketpaaltjes steeds verder richting Oosten verzet?
Omdat het Westen een coup steunde? Het illegaal verwijderen van een gekozen president in Oekraine (los van wat je van die president vond)?
Omdat het Westen spastisch het door en door rotte Oekraine steunt?
Het Westen stuurt meer en meer troepen naar Russische grenzen. Niet slim.
1) Waarom? Zijn de Russen daar met dito troepenopbouw aldaar bezig? Neen.
2) Niet verstandiger de EU grenzen te gaan verdedigen aan de zuidgrens van EU?

Anyways, hoop dat de zittende/heersende partijen een opdonder krijgen, van welke andere partijen ook.Heldere ziende

zieleffe
User
spacer line
 

Ik word zo wantrouwend op het geen gebeurd in Nederland.
Enquêtes hoeveel zetels ze er nu hebben lijkt dat de VVD door een of ander ingreep weer de grootste partij kan worden is dat fictie of is dat werkelijkheid.
Ik kan mij eigen niet voorstellen dat ze na afgelopen perioden met de P.vd.A deze nog regeringsverantwoordelijkheid krijgen .
Als dat zo is dan is het maar zo, maar begrijpen doe ik het niet, zoals jullie ook al schreven die zittende/heersende partijen een opdonder krijgen. Emoticon: Angry Emoticon: Bye bye

Rusland ja waarom kan Poetin te keer gaan waarop eigenlijk geen kritiek word gespuid en Trump als een gek word neer gezet, die vergelijking begrijp ik ook niet zo goed.
Dat er in de wereld wat aan de hand is,dat kan een klein kind nog wel begrijpen, maar een persoon zo afkraken terwijl hij omringt is van mensen, die hem daar bij adviseren.
Ieder president omringt zich met mensen die hem help om wetten zo aan te passen door de economie weer opgang te brengen en werkgelegenheid, mag je daar voor je eigen land belangrijker vinden dan andere landen.
Ik vind als je kritiek op een ander land heb,dat mag, maar inmenging waar je niets mee te maken heb door andere regeringsleiders
Daar is toch niets mis mee, opkomen voor je eigen intentietijd en cultuur vind ik normaal, in je eigen land, waar je wieg staat, en dat mag je van die ouders die later geremigreerd (indo) en nieuwe burgers, dat je in het land ben wat jou voed, mag verwachten dat je de kinderen zo opvoed dat het in de samenleving geen aparte status krijg. Emoticon: Shut up! Emoticon: Shut up! Emoticon: Sadley


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Als ik dit topic zo doorlees, dan klinkt hier de verwachting en hoop door dat het Nederlandse Volk massaal voor een nieuwe richting zal kiezen. Op basis van alle tot nu toe gepubliceerde opiniepeilingen blijkt echter het tegendeel.
* Zoals het er nu naar uitziet zal meer dan 80% van de Nederlanders gaan stemmen voor een partij die niets met Wilders van doen wil hebben. Dus die gaat gewoon weer terug naar het pluche zonder ook maar iets voor Nederland te kunnen betekenen. Die 20% is natuurlijk wel veel vindt ik voor zo'n partij, maar ja ze moeten niet doen alsof ze namens het nederlandse volk spreken, want die zeggen in overgrote meerderheid wat anders.
* Op basis van de laatste politieke barometer (http://www.ipsos-nederland.nl/ipsos-politieke-barometer/barometer-van-deze-week/de-peiling-in-detail/) zal het lastig zijn een regering te vormen. Er zullen minstens 5 partijen nodig zijn om een meerderheid in de tweede kamer te krijgen.
* Op CENTRUM LINKS krijgen volgens de peiling GL/PvdA/SP/D66/CDA samen 70 zetels met de CU of 50+ erbij hebben ze pas een meerderheid. Dus een 6 partijen regering.
* Op CENTRUM RECHTS halen VVD/CDA/D66/CU 67 zetels en zouden met 50+ erbij een meerderheid in de tweede kamer halen. Dan wordt het een 5 partijen regering.
*PvdA en VVD zie ik niet meer samen in een kabinet zitten en SP heeft al aangegeven niet met de VVD te willen regeren. Zal dus wel weer een uiterst lange formatie worden. Schat zelf in dat een Centrum Rechtse regering nog het meeste kans maakt maar denk ook dat andere combinaties met de VVD (met bijvoorbeeld GL) mogelijk zijn. Ook een minderheidskabinet dat met wisselende steun in de Tweede kamer sluit ik beslist niet uit.

En ja dus: verkiezingen in Nederland een spannende tijd voor velen.............zieleffe
User
spacer line
 

Dit is heel duidelijk Job die uitleg geeft mij ook meer ruimte te concluderen dat er in Nederland eigenlijk niet geregeerd kan worden door die verdeeldheid.
Maar je kan wel een minderheid regering krijgen met gedogen van een of ander partij.
We moeten nog zien wat dat zou kunnen zijn.
AL die kleinere partijen kunnen wel iets betekenen,maar of ze genoeg zetels halen is maar de vraag wat eigenlijk wel jammer is dat ze zo uit elkaar gedreven zijn.
Aan partij programma maken de mensen zich niet druk om, want lezen doen ze het toch niet want men gaat te veel kijken naar poppetjes zoals Jessy Klaver populairder werd door zich op te werpen als zijnde de nieuwe president.
Dus is eigenlijk onze gehele kiesstelsel failliet en zou er een andere systeem voor in de plaats gebracht moeten worden.
Geen Pijl is een heel nieuwe fenomeen die de moderne wereld er bij heeft gehaald het internet, dus je mag bij elke wetswijziging mee stemmen .
Ben benieuwd hoe dat zal gaan of ze überhaupt een Kamerzetel veroveren.
Gezien nu dat het een moeilijke onderhandeling worden dan is het afwachten en de voorspellingen te laten wat het is, want ze zaten met Trump er ook flink naast. Emoticon: Stupid Emoticon: Stupid Emoticon: ConfusedVerdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Jakarta snacks.
Omdat de russen zijn begonnen met annexatie van de Krim. Stellig ontkent een aandeel te hebben in de Oekraine maar nu wel zware wspens terug trek uit datzelfde deel?
Het zijn inderdaad speldeprikken. Dat kan ook niet anders met een economie van Putin. Gelijk aan die van Italie. En dan ook nogeens onder zware sancties. De Russen die weinig anders kunnen dan een cyber war aan gaan. Oe groot de Putin puinbak is komt wel boven als de greep in de Russische pensioenpot boventafel komt. Dicht die grenzen en isoleren.
Keiharde maatregelen tegen dwerg Putin. Die verstaat alleen de taal van de knoet.

Om Ziel.
Trump? De man is een volledige debiel. Verzint nieuws. Zoals Zweden. Emoticon: Laugh out loud wat tie dan weer af moet doen met een kontverhaal. Wat een zwans. En dat is danbde president Emoticon: Laugh out loud

Job,
De peilingen? De onvrede is groter dan wat peilingen. Die vaak nog suggestief zijn ook. Breng het gunstiger? Misschien gelooft de burger het wel. Gelukkig heeft het zittende zooitje zichzelf allang verraden.. Je kunt de openlijke baantjes debatten in de 2e kamer niet ontkennen dit wasvopen en bloot op de tv. Pia Dijkstra als aanvoerder. Over integriteit gesproken? Volkverneukers. Rutte had alleen uit goed fatdoen overigens een morele verplichting naar het volk. Het referendum en volk respecteren. Repect? Integriteit? Dat zijn geen woorden voor Den Haag. Volksverneukerij ten top. Bonnetjes affairers. En dan wachtgeld opstrijken. Enig idee Job wat de rechter jou en elke andere burger aan straf oplegt voor fraude? Een minister van volksgezondheid met een bedgenoot die vrolijk doorgaat met geld opstrijken uit de zelfde pot. Maar goed. In jouw wereld is dat normaal toch?

Dat is minstens zo erg Job als het ontkennen er van of afzwakken. Emoticon: Talk to the hand


It's only kinky the first time.

spacer line  


Op 20-02-2017 09:57 schreef oyibo:

Job,
De peilingen? De onvrede is groter dan wat peilingen. Die vaak nog suggestief zijn ook. Breng het gunstiger? Misschien gelooft de burger het wel. Gelukkig heeft het zittende zooitje zichzelf allang verraden.. Je kunt de openlijke baantjes debatten in de 2e kamer niet ontkennen dit wasvopen en bloot op de tv. Pia Dijkstra als aanvoerder. Over integriteit gesproken? Volkverneukers. Rutte had alleen uit goed fatdoen overigens een morele verplichting naar het volk. Het referendum en volk respecteren. Repect? Integriteit? Dat zijn geen woorden voor Den Haag. Volksverneukerij ten top. Bonnetjes affairers. En dan wachtgeld opstrijken. Enig idee Job wat de rechter jou en elke andere burger aan straf oplegt voor fraude? Een minister van volksgezondheid met een bedgenoot die vrolijk doorgaat met geld opstrijken uit de zelfde pot. Maar goed. In jouw wereld is dat normaal toch?

Dat is minstens zo erg Job als het ontkennen er van of afzwakken. Emoticon: Talk to the hand

Ik weet niet goed wat deze onbeholpen litanie aan woede en verdachtmakingen te maken heeft met mijn analyse van de politieke verhoudingen en de toekomstige vorming van een kabinet zoals ik die poste. En dan als uitsmijter een verdachtmaking aan mijn adres. IK ga daar zoals je van mij gewend bent, verder niet op in. Want zoals altijd zegt dit meer over de schrijver dan over diegene die beschimpt wordt.
spacer line  

Oyibo,

Was de annexatie van de Krim vóór of ná de coup cq. het, door het Westen gesteunde, antidemocratisch, illegaal afzetten van de Oekrainse president?
Overigens was de Krim onafhankelijk, totdat....een Oekrainse hoge raad besloot van niet...Muwahahaa, zou ik ook zeggen. Niet gespeend van enige objectiviteit.

Waarom Russen pissed off?
Omdat EU weer eens haar piketpaaltjes, tegen eerdere afspraken in, weer verder Oostwaarts verplaats.
Heeel gevaarlijk en ik zie dat als spijkerharde uitlokking. Temeer omdat ná piketpaaltjesactie de militaire ondersteuning plots wordt opgevoerd.
Ik zou dat als een indirect oorlogssignaal zien en wie weet, als die oorlogkrijsers in Brussel nog eff verder gaan, kan het zomaar mis gaan.

Brr, politiek...Zum kotzen
Heldere ziende

spacer line  

Maarre, die verkiezingen.

Yasser Feras heeft niet alleen z'n naampje veranderd in Jesse Klaver, maar blijkbaar heel z'n levensverhaal. Kan ik me wel inkomen, ventje moet als leider van Groen Links toch wel een zieliger verhaal neerzetten. Iets met dubbeltje kan wel kwartje worden.
Oude buurt over de zeik, leraren verontwaardigd etc.

Jammer, ventje is net pas begonnen aan z'n politieke carriere en begint nu al te liegen. OF zou ie een goede leerschool krijgen door opperleugenaars Rutte, Ardje partje Van der Steur, Opstelten, Teeven en de rest van het leugenachtig vergeetachtig kabinet.

Heel benieuwd hoe het uitpakt voor SP, VNL, PVV, CDA, PvDD. Eigenlijk voor alle partijen wel.

Dit kabinet verdient een waanzinnige pluim:
Toch knap om de zorg volledig af te breken (rap terug naar de overheid, kappen met marktwerking -> yo, links he? Van mij).
Toch knap om defensie zo om zeep te hebben geholpen dat militairen pang pang moeten gillen (voor zover ik heb gehoord van insiders is dat batches met munitie nog niet geleverd zijn).
Toch knap om het voor elkaar te krijgen dat NL mogelijk minder zeggenschap krijgt over de grootste spaarpot van NL, de pensioenen.
Toch knap dat er anno 2017 meer en meer voedselbanken zijn
Toch knap om de pillenmafia in stand te houden
Toch knap om ruim 100.000 ZZPers in de problemen te brengen vanwege wetswijzigingen
Toch knap om ELKE BELASTINGAMBTENAAR een afvloeiingsregeling aan te bieden, waarvan (let op) HEUL VEUL belastingjongens en -meisjes gebruik van maken, dat het wegens "succes" vroegtijdig wordt gestaakt.. Waarna... Een aantal van deze jongens en meisjes weer wordt ingehuurd of aangenomen, want ondercapaciteit en verdwijnen van kennis. Gratis geld, immers wel zorgen voor jezelf, laat de KUBU's maar doodvallen.
Toch knap om... vul maar aan.

Wel goed gedaan: Aantal WW-ers omlaag.. Oh wacht..hoopjes in de bijstand. 55 jarigen die worden ontslagen, niet meer aan de bak komen, want te oud en daarna hun eigen vermogen op mogen smikkelen. (Weet je toch waarvoor je je hele leven krom hebt gelegen).

Gelukkig zorgen de Brusselse politici wél goed voor hun pensioen. Al een toffe garantie na 5 jaar. Hele toffe garantie na 10 jaar en extreem toffe garantie na 15 jaar "werken".

Het waren weer 4 geweldige jaren. Emoticon: Yes! Emoticon: Yes!
Kunnen we allen alleen maar benieuwd zijn wat de volgende 4 jaren gaan brengen. Ik voorspel niet veel goeds. Niet zozeer vanwege nieuwe kabinet, maar macroeconomische verrassingen die op de loer liggen.
EN
De val van de Euro, of een Euro 2.0.
Wie weet nog een (burger)oorlog ook. Ergens in de EU. Het is te lang vrede geweest.


Heldere ziende

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Raak stukje jakarta snacks. Wat de jobjes in Nederland volledig ontkennen.

Dat gegraai is 1 ding. De politieke incompetentie is enorn.
En......verkwanselen. Door de hele politiek rn landsbestuur.
Als ik aan Jesse Klaver denk? Dan denk ik aan een snottebel. Wat te denken van het powerhouse Roemer? Of de politiek verdwaalde snikkel Pechtold? De inmiddels vertrokken Diederik Zwanzoon. En we krijgen ze erger terug. Klotewijk Asbak. En Buma die na 30 jaar zijn partij niet kan positioneren. Weet niet wat links of rechts is.
Wat een theater. Rutte hoort voor jaren achter de tralies.En verdient een gag bal in die stomme grijns.

Ik vergat bijna poppenhuis Thieme. Die en passant wel dier onvriendelijke kroketten eet.
Druk dit soort figuren maar erns 4 jaar in het La Mar theater. Zonder subsidie.
Gast rolletje voor Trump en gaan.. Met als afsluiten act, Fred Teeven in SM outfit die over Sylvana en Patrica heen piest. En Peter R met de camera er op.
Emoticon: Laugh out loud


It's only kinky the first time.

spacer line  

Wat ik zo vreemd vind dat veel mensen die ageren tegen de criminaliteit van jongeren met een marokkaaanse achtergrond, net doen alsof ze iets naar voren brengen wat niemand nog weet en door iedereen ontkent wordt. Iedereen weet zolangzamerhand wel dat bepaalde bevolkingsgroepen zijn oververtegenwoordigd. Je ziet ook eigenlijk niemand meer die dat ontkent. Wat minder mensen weten is dat vooral ook Antillianen oververtegenwooedigd zijn als het om criminaliteit gaat en de interesse is bij de meesten al geheel verdwenen als het gaat om de oorzaken hiervan. Om alvast een fabeltje de wereld uit te helpen: de oorzaak heeft NIETS met de islam te maken. Integendeel........spacer line  

Maakt me niet uit of men Links of Rechts is. Als men t echt verkloot dan benoem ik dat. Niks ontkennen, gewoon benoemen.

Zelden zo'n clubje incompetente, leugenachtige, aan acuut lijdende Alzheimer Bassie&Adriaantjes gezien als in dit kabinet.
O. M. G.
Was er nog een vergeten... Van Rijn. Je weet wel, die man die voor de nationale televisie door zijn papa werd vernederd (en GVD terecht!), omdat de luier van mama het niet meer hield en de pis van mama langs de benen liep.
Schijnt ook plots aan Alzheimer te leiden. Is wel degelijk gewaarschuwd inzake PGB, maar pluche plakt, dus blijven ontkennen of niet herinneren.
Les gehad van bovenvermelde totaalmalloten.

Het land wordt bestuurd door "ikweethetnietmeer"tjes.Heldere ziende


You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.95,501,587 topic views - 242,161 posts - 13,761 topics - 35,541 members - last post @ 03-12-2021 10:10 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

156,253,653 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com