indahnesia.com - Discover Indonesia Online

    
You are currently in > Forum > Andere praat > View topic

17-01-2015 18:16 · [news] Three more bodies of AirAsia victims to Surabaya hospital  (4 reactions)
17-01-2015 01:23 · [news] Fuel prices lowered, again  (2 reactions)
17-01-2015 00:14 · [news] President dismisses Sutarman as national police chief  (0 reactions)
16-01-2015 12:44 · [news] Alleged terrorists shot dead three villagers in Poso  (3 reactions)
16-01-2015 02:15 · [news] Indonesia to execute six drug convicts  (0 reactions)

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

De uitslag van deze verkiezingen?
Alleen glijers als Rutte kunnen er een overwinning in zien. Bij gebrek aan beter is het een nederlaag voor Nederland. De pluche zitters gaan gewoon verder met zelf verrijkers als Schippers en haar bedgenoot bijvoorbeeld.

Helaas. Er is nog niemand opgestaan met een sociaal beleid en tegelijkertijd privatiseringen, zorg Terug draait. De verzekeraars aanpakt. En banken en Brussel de nekslag geeft en Europa terug brengt tot de EEG.

Brussel? Die zitten nog met dicht geknepen billen want de slag is nog niet gewonnen. Aan de Brusselse graaijerij komt echt wel een eind. Vroeg of laat. De Brexit was de eerste. Liegende politici? De Europese afrekening komt. Italie? De klap komt. En hard. Effe rustig wachten nog.
It's only kinky the first time.

spacer line  


Op 02-04-2017 14:13 schreef oyibo:
De uitslag van deze verkiezingen?
Alleen glijers als Rutte kunnen er een overwinning in zien. Bij gebrek aan beter is het een nederlaag voor Nederland.


Rutte, die zetels verloren heeft, maar wel het grootste aantal kiezers vertegenwoordigd is terecht aan zet om een kabinet te vormen. En als dat lukt met de drie winnaars CDA, D66 en GL, is dat een grote overwinning voor de democratie. Waarom?? Omdat 81,9% van de bevolking heeft gestemd, wat internationaal gezien uitzonderlijk hoog is. En omdat van de stemmers een ruime meerderheid voor één van deze 4 partijen heeft gekozen.Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Ik hoop dat GroenLinks ophoepelt....maar helaas

D66 glibberige/ slijmerige Pechtold.....die met álle winden meedraait....bah!!

Je kan PvdA beter binnen laten.... Emoticon: Yes!Kembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 Oyibo....álle regeringen in de wereld zijn corrupt.....Dáárom zal er NIEMAND opstaan !!

Er is nog niemand opgestaan met een sociaal beleid en tegelijkertijd privatiseringen, zorg Terug draait. De verzekeraars aanpakt. En banken en Brussel de nekslag geeft en Europa terug brengt tot de EEG.

oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Klopt kembang. Het is wel hoog tijd.

En het komt ook wel.
Job, blijft dat Rutte, de grote volksverneuker een overwinning claimt die hij niet kan claimen. Weinig relevant of 80% of meer heeft gestemd.

Verbazingwekkender nog op afstand te zien hoe een moslim half Nederland op het verkeerde been te zetten door zijn naam te veranderen naar Klaver. En Oblama immiteert. Wat een neus dat ventje. En dan de onoverkomelijke jongetje pechtold. Snottebel aan de neus en een beetje kwijlend. Den Haags eigen dweil.
Niet te vergeten, Emiel Roemloos. Begrijpt er nog steeds helemaal niets van. Emoticon: Laugh out loud

Het wachten is op Buma met wat gereformeerde streken. Het CDA gaatbzijn inmense regerings incompetentie weer eens laten zien.

Van 1 zijn we af. Klotewijk Asbak van de PvdA. Het vreselijke gedrocht met draconische maatregelen is tie kwijt. En zelf? Magtie uithuilen bij zijn uitgerangeerde varken genaamd Spekman. Slopers van alles wat ooit sociaal was.


It's only kinky the first time.

elsbeth
User
spacer line
 

We hebben helaas zo verdomd weinig aan mensen die precies weten wat ze niet willen, of hoe het niet moet, maar ook niet weten hoe het dan wel moet. Oyibo, je geeft aan dat er van die 28 niets bij zat waarvan je dacht: he ja!. Dus nergens op gestemd? Allemaal "leuke" bijnamen voor al die politici die "natuurlijk" het slechtste met Nederland voor hebben. Vertel eens: wie of welke partij dan wel? En met wie/welke partij? Wat is dan wel de oplossing (en voor wie eigenlijk?) Je serveert iedereen af, maar het land zal toch geregeerd moeten worden?spacer line  


Op 03-04-2017 12:07 schreef oyibo:
Klopt kembang. Het is wel hoog tijd.


Job, blijft dat Rutte, de grote volksverneuker een overwinning claimt die hij niet kan claimen.

Je blijft dat maar herhalen Oyibo, maar het klopt gewoon niet. Rutte claimt nergens dat hij meer zetels heeft gekregen, maar wel dat de meeste kiezers van Nederland op hem gestemd hebben. Hoe spijtig ik dat ook vind, het blijft wel de waarheid.
Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

ik ga eerst Job even excuus aanbieden voor Zondag,zat niet lekker in mijn vel en zo tekeer gaan is niet goed,past ok niet bij mij.Maar verschillen van mening moeten er ook zijn he,ik blijf erbij dat VVD met verlies aan zetels geen echte winnaar is,en dat de nu aankomende coalitie nergens op slaat,links en rechts in een kabinet,gedoemd tot mislukken.Ik blijf dit fotum wel volgen maar zal niet zo actief mmer meedoen,omdat ik de politiek in Nederland nu eigenlijk echt wel afgeschreven heb.spacer line  


Op 03-04-2017 14:29 schreef Veer01:
ik ga eerst Job even excuus aanbieden voor Zondag,zat niet lekker in mijn vel en zo tekeer gaan is niet goed,past ok niet bij mij.Maar verschillen van mening moeten er ook zijn he,ik blijf erbij dat VVD met verlies aan zetels geen echte winnaar is,en dat de nu aankomende coalitie nergens op slaat,links en rechts in een kabinet,gedoemd tot mislukken.Ik blijf dit fotum wel volgen maar zal niet zo actief mmer meedoen,omdat ik de politiek in Nederland nu eigenlijk echt wel afgeschreven heb.

Veer, voor de verandering toch even op de persoon. Heb grote waardering voor je. Niet iedereen is het gegeven om zo op zijn eigen gedrag te reflecteren. Dank voor je excuses.oyibo
Moderator
User icon of oyibo
spacer line
 

Job,
Blijf rustig ontkennen dat Rutte een VVD overwinning claimde.
Bewijs hiervan notabene op TV. Rutte en de VVD hebben helemaal niets gewonnen, ze hebben gewoon ronduit zetels verloren. Nogmaals Job, alleen al uit goed fatsoen claim je dan geen overwinning. Typisch Rutte. De man kent geen goed fatsoen. De afgelopen jaren is alle bewijs daarvoor overigens wel geleverd.

Elsbeth,
Inderdaad 26 partijen, en inderdaad niet 1 waarvan ik dacht dat is het, zelfs niet met enig water in de wijn. Poltiek in Nederland? We zjn op een niveau aangekomen waar in figuren als Sylvana Simons mee deed. Redelijk futiel overigens. Een politieke partij met Turkse staatsburgers in een Nederlands parlement. Waar ik al dan niet op gestemd heb of zou hebben is weinig relevant. Er is een behoorlijk politiek verleden waar uit blijkt dat een partij als het CDA in een regering net zo desastreus is als de PvdA de afgelopen 4 jaar.

Nederland is gebaat bij een regering die op een sociale manier het land bestuurt.
De combi Rutte, Buma, Pechtold + ? Dus krijgen we een regering bestaande uit politieke hypochonders die weinig tot niets toe voegen de komende jaren. Brussel toestaat verder te graainen en zijn ongelijkheid in stand houdt.

Nederland zou serieus gebaat zijn aan een einde van Brussel, en terug draaien van privatiseringen. Ik ben voor een Europese samenwerking. Maar tegen de verwevenheid van het bedrijfsleven in ons politieke bestel en de baantjes jagerij en zelfverrijking ten koste van de burger. Hieraan Elsbeth is nog geen einde gemaakt. Wat wel keihard nodig is.

En inderdaad, geen partij die een richting in gaat zoals ik al aangaf.

Nederland ontbeert op stevige schaal staatsmannen. De patat generatie politici Rutte?
Pechtold? Buma? Roemer? geen vleem van staatsman waardig.

En juist in deze turbulente tijden op wereld niveau? Zou dat juist iets zijn wat Nederland een houvast zou kunnen bieden. Formateur Schipper? Te zot voor woorden dat manlief misbruikmaakt van zorg regels, integriteits regels volledig aan de laars gelapt,en dat is dan formateur? Hoe serieus kunnen we volksvertegenwoordigers nog nemen?

Niet dus.


It's only kinky the first time.

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

tja...idd,ondertussen ligt er vo Emoticon: Talk to the hand or ons chauffeurs weer een mindere Cao klaar...zit nu al voor 90 % tussen de oostblokers,benieuwd wat er nog overblijft straks aan Hollanders op de trucksKembang
User
User icon of Kembang
spacer line
 


Oyibo, met jouw visie met ik best mee eens.....maar hoe je keert of wendt het
land moet toch geregeerd worden toch?
Dan liever VVD + CDA , beetje PVA en een handjevol PVV...dat is mijn mening,
de rest mag met spek en bonen meespelen...en ze zijn zéker geen staatsman waardig....dan toch maar liever Rutte of Buma... Emoticon: Emoticon:
Corruptie zal er altijd blijven....dat kan er in héél de wereld in élke regering niet eruit krijgen... Emoticon: Frustrated Emoticon: Frustrated

Triest en vervelend voor jou Veer.....deze maand is eindelijk mijn pensioen-gat voorbij....
bijna 500 euro per maand minder gehad....dus de AOW wordt eind April uitbetaald.... Emoticon: Party! Emoticon: Party! . Dan ben ik niet de enige Veer....vele duizenden hebben het nóg minder dan ik om hun levensonderhoud te handhaven.......ik mag niet klagen Emoticon: Wink Emoticon: WinkLuo Ni
User
User icon of Luo Ni
spacer line
 

Kembang wrote : Dan liever VVD + CDA , beetje PVA en een handjevol PVV...dat is mijn mening,
de rest mag met spek en bonen meespelen...en ze zijn zéker geen staatsman waardig....dan toch maar liever Rutte of Buma.
---------------------------------------------------------------
Ik ,,Denk,, dat men in de toekomst toch met de naar achteren geplaatste nieuwe leden in de kamer , toch veel ,,Gemekker,, gaat krijgen hoor . Emoticon: Confused
Fijne dag / Zaijian
Luo Ni Emoticon: Shiny

Zhuīsuí nǐ de mèngxiǎng ...... Follow Your Dreams

Veer01
User
User icon of Veer01
spacer line
 

misschien moeten we eens ophouden met roepen dat het elders nog veel slechter is,tuurlijk elders is er altijd wel een plek waar t minder is,maar als we dat blijven roepen omen we er niet.Ondertussen wordt de Nederlandse welvaart steeds meer uitgekleed en dat is nu precies wat men doet,ons net tevreden genoeg houden zodat we niet massal de straat opgaan.we zijn een monddood volkje wat teveel pikt. Emoticon:zieleffe
User
spacer line
 

Ik begrijp gewoon niet dat men niet wil inzien dat je land word verkwanseld en er altijd achteraf gezien er velen exusen zijn en dan het benoemd in die tijdgeest te beoordelen.
Hoe meer je 1.1/2 miljoen mensen afzet dat ze NSB praktijken op na houden en Wilders af doet als een man die criminaliseerde aan buitenlanders hoe meer hij zich gesterkt voelt om nog meer vuur op te gooien omdat hij gewoon niets te verliezen heeft.
Begrijpen die linkse extremen dat nu niet, want zij zijn de NSB van deze tijd.
Als je bestudeerd de geschiedenis voor de tweede oorlog en in die oorlog dan zie je hoe Nederlanders massaal meegedaan heeft met de verkeerde mensen.
En in eens waren het verzets-helden.aan mij nooit niet.....
Dat heeft mijn wijlen broer gebracht naar de KNIL te gaan en afstand te nemen van Nederland.
Nu zou ik zo weer afstand van Nederland kunnen en willen maken, maar ik ben er afhankelijk van gemaakt door 55 jaar te werken en nooit in de WW heb hoeven zitten.
Maar als ik veel geld had was ik weg uit Nederland.
Dat de smerigste land van Europa is en wordt..
En deze man wil zich in Europa vestigen om zijn eigen baantje .Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  

Ziel, ik ga het hier niet weer hebben over de partij Wilders, daar is zo langzamerhand genoeg over gezegd. We zijn zo langzamerhand op een keerpunt beland, zo lijkt het. Ik heb net een kampeerreisje in Frankrijk achter de rug, en prijs mij gelukkig een Europeaan te zijn. Geen grenzen met wachttijden, geen geld verliezen met telkens weer wisselen en sinds kort overal in de EU internet en telefoon zonder exra kosten. En de voordelen van Europa spreekt steeds meer burgers in Europa aan. De pro-Europese Macron haalde in klinkende overwinning bij de laatste parlementsverkiezingen. En mevrouw May in de UK, die dacht haar positie in de Brexit onderhandelingen te verstevigen door verkiezingen uit te schrijven kreeg in plaats van meer zetels een beschamende minderheid in het Britse Parlement. Om met Bob Dylan te spreken: "Times they are changing"
NB: ziel dit is slechts een mening gebaseerd op de laatste ontwikkelingen, niet boos worden hoor.
zieleffe
User
spacer line
 

Ja Job dat kan jij je eigen permitteren en dan begrijp ik ook dat je die situatie liever heeft dan de gewone doorsnee vrouw/man in Nederland.
Maar er veranderd geheel niets aan het feit dat jij na de nexit niet naar Frankrijk kan gaan, want de grenzen blijven open maar wel met controller.
Zodat je meer zich krijg wie in je land vertoeft en die controller heb ik hier al meegemaakt dus het is niets vreemds aan om te weten wie je in je land van mensen heb zitten.
Dat zijn voor de rechtse mensen dan ook belangrijker dan jij gevrijwaard word door gecontroleerd te worden door de douane.
Wat er nu gebeurd in Nederland dat is gewoon belachelijk en het formeren om een regering te hebben is alleen een spel zoals Thierry Baudet zo mooi kan zeggen het partijkartel wil alles op alles zetten zich weer voor 4 jaar te willen door gaan hoe kunnen ze niets schelen want die baantjes carrousel zal moeten blijven bestaan.
http://www.dagelijksestandaard(...)ijgen-er-zetels-bij/
Dit verhaal staat ook in die link en die vind ik zo vergelijkbaar met wat voor mensen er nu zitten zoals ambtenaren en bestuurders het faalen kost ons miljarden en wat kan hun het schelen .
De huidige generatie dit is het voor beeld.

Toen ons flatgebouw “Nederland” indertijd werd opgeleverd boden Nolleke (een part-time handwerklerares) en Wout (een vormingswerker) zich aan om de taken op zich te nemen die gemeenschappelijk geregeld moesten worden, zoals trappenhuizen, liftkokers en dergelijke. “Best”, zeiden wij, en we benoemden die twee met algemene stemmen tot bestuur van de Vereniging van Eigenaren.

Het bestuur besloot daarop de collectieve onderhoudskosten inkomensafhankelijk te maken. Voortaan moesten wij 5 procent van ons inkomen afdragen. “Vooruit maar”, dachten wij. Onze inkomens ontliepen elkaar toch niet zoveel. Bovendien vonden wij het allemaal wel leuk dat de ordinaire patser op nummer 40 met zijn Bentley dan de grootste veer zou moeten laten.

De eerste klap kwam toen Nolleke en Wout meedeelden dat de liftkokers vernieuwd moesten worden. De klus werd uitbesteed aan een aannemer (die trouwens later bleek een zwager van Nolleke te zijn geweest), en viel door “tegenvallers” tien keer zo duur uit als voorzien. Bovendien bleven de nieuwe liften om de haverklap steken, zodat we voortaan de trap moesten nemen. Nolleke’s zwager konden wij niet aansprakelijk stellen, want die had zijn bedrijf verkocht en was naar Paraguay geëmigreerd. Het bestuur heeft nog wel een peperdure advocaat in de arm genomen (die trouwens later bleek de ex-man van Nolleke te zijn), maar dat haalde niks uit.

Om de financiële strop op te vangen werden de servicekosten werden door Nolleke en Wout met 10 procent verhoogd. Wij protesteerden. Wout huurde vervolgens voor 10 mille bureau Twijnstra en Gudde in, om te onderzoeken wat de oorzaak van de problemen was geweest. Dat kwam na een half jaar tot de conclusie “dat er het een en ander fout was gegaan”, en besloot met de aanbeveling “het voortaan beter te doen”.

Nolleke had ondertussen niet stil gezeten. Omdat ons bewonerskrantje “niet professioneel genoeg was” had zij één der bewoners (die trouwens later bleek een jeugdvriend van Wout te zijn) tegen een riant salaris aangesteld als full-time hoofdredacteur. Sindsdien stonden er alleen nog interviews met Nolleke en Wout in het krantje. En mededelingen over de nieuwe huisregels waaraan wij ons moesten houden. Elke maand kwamen er een stuk of wat bij. Zo mochten wij onze eigen ramen niet meer lappen, omdat dat “te gevaarlijk” was. Nolleke had daarvoor een glazenwassersbedrijf in de arm genomen (dat overigens, zo bleek later, van haar zwakbegaafde zoon was). Als je je voordeur een ander verfje wilde geven moest je daarvoor eerst schriftelijk toestemming vragen bij een door Wout opgerichte schoonheidscommissie. Roken, drinken, barbecuen en praten op het balkon werd ons voortaan verboden. Om de naleving van deze regels te waarborgen benoemde Nolleke 10 bewoners tot betaald controleur. Zij patrouilleerden over de galerij om overtreders te beboeten. Gekleed in fraaie uniformen, die Nolleke speciaal door Frank Govers had laten ontwerpen.

De servicekosten waren door dit alles gestegen tot 30 procent van ons jaarinkomen. Sommige bewoners raakten in geldnood. Het bestuur riep daarop een “solidariteitsfonds” in het leven waarop bewoners in nood een beroep konden doen. De servicekosten moesten daarvoor wederom worden verhoogd, ditmaal tot 40 procent.

De patser met de Bentley was de eerste die het voor gezien hield. Hij vertrok. Zijn plaats werd ingenomen door een alleenstaande moeder die zo’n laag inkomen had dat het bestuur besloot haar geheel van servicekosten vrij te stellen. Het flatgebouw was intussen door Nolleke en Wout omgedoopt tot “Flatgebouw Solidariteit”. Het initiatief trok wijd en zijd de aandacht. Nolleke en Wout werden alom geroemd om sociale bevlogenheid, en verschenen in diverse talkshows. Zij vertelden aan iedereen die het maar horen wilde dat arme mensen in onze luxeflat geen servicekosten hoefden te betalen. Het liep storm, zoals u begrijpt; telkens als er een appartement vrij kwam stonden de minima met honderden te queuen op de galerij. Er moesten drie administratieve krachten worden aangesteld om de aanvragen te verwerken, en twee commissies om te beslissen wie van de gegadigden in de grootste nood verkeerde, en dus het appartement het hardste nodig had.

De situatie is nu als volgt: wij betalen thans 60 procent van ons inkomen aan servicekosten. Nolleke en Wout hebben een vaste staf in dienst van 40 betaalde medewerkers. De tien appartementen op de bovenste verdieping zijn aangekocht en verbouwd tot kantoorruimte voor de Vereniging van Eigenaren. De kosten van die verbouwing zijn wederom volledig uit de hand gelopen, waarna wij wederom Twijnstra en Gudde in ons maag gesplitst kregen, ditmaal á raison van 20 miel. Er wordt gefluisterd dat het afscheidsfeest voor Wout (die zich onlangs wegens rugklachten uit het bestuur heeft teruggetrokken, waarna het bestuur – in casu Nolleke – Wout’s zoon met algemene stemmen als opvolger heeft gekozen), dat dat feest dus ook 20 miel heeft gekost; afgezien dan van het optreden van Pavarotti natuurlijk. Maar zekerheid hebben we niet, want De Regelgevingsvoorlichtingskrant, zoals het bewonerskrantje tegenwoordig heet, zwijgt daarover. De redactie heeft zich uitgebreid als een olievlek, en heeft thans twee voormalige appartementen als kantoorruimte in gebruik. Om de krant te financieren heeft Nolleke voor alle bewoners een “verplichte bijdrage” in het leven geroepen, die elk jaar stijgt.

De liften doen het nog steeds niet, en het flatgebouw begint in verval te raken. Als we protesteren zeggen Nolleke en Wout jr. steevast: “Hoor eens, we moeten nou eenmaal bezuinigen. Er is domweg geen geld voor nieuwe liften, zo simpel is het. Maar wat klaag je toch? Als je vindt dat we het niet goed doen, dan kies je toch gewoon een ander bestuur?”

Maar het vervelende is: wij kunnen de Nolleke-en-Wout-kliek nooit meer afzetten. Want een meerderheid van de bewoners profiteert thans van het solidariteitsfonds, óf werkt full-time voor de Vereniging van Eigenaren.(Of allebei.) En dat wil die meerderheid graag zo houden. Nolleke en Wout c.s. zullen dus altijd de verkiezingen winnen. Wij zitten als een rat in de val.

Als het zo doorgaat gaan de servicekosten naar 90 procent, en gaan we met z’n allen failliet, tot de laatste man. En wij kunnen er niets tegen doen.
“Vertrekken”, zult u zeggen, en dat lijkt inderdaad het enige wat er nog opzit. Maar daar kunnen wij om de een of andere sentimentele reden maar niet toe komen; we stellen het steeds uit. Soms ben ik wel eens bang dat we dat we daar ooit nog heel veel spijt van zullen krijgen.

EN nu van de Christelijke Uni als bijwagen worden binnen geloosd is, heeft Therry Baudet steeds meer gelijk het is en zijn voor die politiekers belangrijke baantjes....Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 24-06-2017 11:18 schreef zieleffe:
Ja Job dat kan jij je eigen permitteren en dan begrijp ik ook dat je die situatie liever heeft dan de gewone doorsnee vrouw/man in Nederland.

Ziel, heb je wel goed gelezen ik heb het over kamperen, niet een cruise of één of andere luxe flat in Jakarta. Nee, het zijn ook geen dure hotels, maar gewone campings waar Nederlanders en andere buitenlanders reuze blij zijn dat bellen met je mobiel in de EU even duur is als thuis. En vooral dat je af bent van van de hoge internet tarieven op je mobiel. En die zelfde EU burger houdt ook niet van wachtrijen voor de grens en telkens met verlies andere valuta te moeten kopen en verkopen.
Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 24-06-2017 16:47 jobvanstaalduinen wrote:

[quote removed]

En die zelfde EU burger houdt ook niet van wachtrijen voor de grens en telkens met verlies andere valuta te moeten kopen en verkopen.


Daar heb ik nog een aardige over Job, voor de EU tijd in mijn avontuurlijke jaren reed ik via Duitsland en Oostenrijk naar Hongarije, na een week Hongarije kregen we het idee om een bakkie te gaan doen bij vrienden in Cambrils bij Tarragona (Spanje).
Dat had ik ooit is gekscherend gezegd en daar werd hartelijk om gelachen. Emoticon: Shiny
Vanuit Pecs (Hongarije) dwars door Joegoslavië, Italië, Frankrijk naar Spanje, ik heb die vakantie 7 grensovergangen gehad met muntjes wisselen. Emoticon: Laugh out loud

Veel dingen zijn hartstikke fout gegaan in de EU, dat moet op de schop en het ziet er naar uit dat het in Brussel waar ze hardleers zijn, langzaam door dringt dat het anders moet.
Ik heb goede hoop dat er veranderingen komen, een Nexit is voor mij een nachtmerrie als ik kijk hoe Engeland stap voor stap steeds verder in de problemen komt. Emoticon: Blushspacer line  


Op 24-06-2017 11:18 schreef zieleffe:

....... Thierry Baudet zo mooi kan zeggen het partijkartel wil alles op alles zetten zich weer voor 4 jaar te willen door gaan hoe kunnen ze niets schelen want die baantjes carrousel zal moeten blijven bestaan.
http://www.dagelijksestandaard(...)ijgen-er-zetels-bij/

De Dagelijkse Standaard (dagelijksestandaard.nl), soms afgekort tot DDS, is een (extreem)rechts-conservatieve clickbait-website die enerzijds artikels met sensationele en hyperbole titels, en anderzijds pseudowetenschap (o.a. ontkenning van de klimaatverandering), hoaxes en haatberichten publiceert. Als bron van informatie is deze website verwerpelijk.
http://nl.hoax.wikia.com/wiki/(...)Dagelijkse_Standaardzieleffe
User
spacer line
 Ik ben wel voorstander van keuzes die de mensen persoonlijk zelf maken van partnerschap.
Maar dat is juist verkracht door de buitenlanders de Turken vooral die schijnhuwelijken op touw zetten die nu het gevolg is dat er velen drempels opgeroepen worden omdat tegen te gaan.
Onbegrijpelijk dat er wel vluchtelingen worden opgenomen en als ze een state hebben op vakantie gaan naar hun eigen land, waar ze van uit gevlucht zijn.
Ook nu lees ik ergens en ik ben het kwijt geraakt had het op moeten slaan maar daar stond in dat men zelfs terug gaan naar syrie en dan terug kunnen komen ongelooflijk verhaal het kan een hoaxes verhaal zijn maar we weten het wel van die Eritrea's. Emoticon: Angry Emoticon: Angry Emoticon: Very funny
Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

zieleffe
User
spacer line
 Wat photobucket hier mee bedoeld, snap ik niet, zal wel dat ze elke keer vragen om geld en dat heb ik nog steeds niet gedaan, of ik ben over mijn capaciteit heen.???? Emoticon: Confused Emoticon: Confused

Ik wilde nog even door over het reilen en zeilen van de Politiek in Nederland.
Nu ik zie dat ze CU hebben gestrikt zal dit toekomstige kabinet conservatieve toekomst worden.
Het probleem zal toch liggen in de grootste conservatieve CDA.
Want daar zullen in de fractie mensen zitten die geen discipline aan de leiding van het CDA zullen gehoorzamen.
Zie eens hoe de lid Pieter Omtzigt manoeuvreert of ze moeten hem een ministers post aanbieden dan is hij uit de kamer.
Zo kom ik ook weer een buitenlandse naam tegen,dat je ziet hoeveel zich eigen al hebben afgezonderd van de partijen en zich zelfstandig gaat zitten in de kamer.
Neen ik zie dit aankomende kabinet als ze er komt, geen lang leven hebben het struikelt een keer, maar waar neer is nog niet te voorspellen. Emoticon: Stupid Emoticon: Confused Emoticon: Confused


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

spacer line  


Op 29-06-2017 03:18 schreef zieleffe:

Zo kom ik ook weer een buitenlandse naam tegen,dat je ziet hoeveel zich eigen al hebben afgezonderd van de partijen en zich zelfstandig gaat zitten in de kamer.


Baudet is inderdaad een buitenlandse naam, hij komt ook uit een geslaagde vluchtelingen familie, die destijds in Nederland werd opgevangen.zieleffe
User
spacer line
 


Dan waren mijn voorouders ook vluchteling je moet niet overdrijven Job


Verdediging is de ruiter van kritiek--- *O* --,Het doel heiligt de middelen

Malam
User
User icon of Malam
spacer line
 


On 01-07-2017 09:53 jobvanstaalduinen wrote:

[quote removed]


Baudet is inderdaad een buitenlandse naam, hij komt ook uit een geslaagde vluchtelingen familie, die destijds in Nederland werd opgevangen.


Om je aan te vullen Job en ter leering ende vermaeck, Pierre Joseph Baudet vestigde zich rond 1795 in Nederland, hij was op de loop voor de dienstplicht, dat werd ingevoerd door de grote kleine man Napoleon. Emoticon: Shut up!
Dat heette conscriptie, jongemannen moesten zich aanmelden en door middel van loting uitgekozen om als kanonnenvlees te dienen voor de Franze keizer, de Marseillaise (Allons enfants de la Patrie) had Pierre Baudet niet erg hoog zitten. Emoticon: Nooo

Hij werd zoals door alle eeuwen heen het geval is geweest met open armen ontvangen door de Nederlanden Emoticon: Worship , Pierre Baudet uit Henegouwen volgde het spoor van velen, Paul XXXX(mijn oer Franse naam en voorvader) uit Lille met zijn echtgenote Catharine Renard gingen hem voor. Emoticon: Yes!
Deze barbier/pruikenmaker kwam in Rotterdam terecht, ook hij was op de loop voor de conscriptie, dus de roots van Baudet zijn ook mijn roots, we zijn van vluchtelingen afkomstig, dat is trouwens met dat we samen een oer Franse naam hebben de enige overeenkomst. Emoticon: Blush
Baudet heeft zich namelijk ontwikkeld als een arrogante narcistische korpsbal en ik ben maar een doodgewone havenarbeider die niet op dit soort uitwassen in de politiek stemt. Emoticon: Laugh out loud

You have to be logged in to post a message. You can login by clicking here.
If you do not have an account yet, you can register yourself here.94,775,385 topic views - 242,062 posts - 13,758 topics - 35,455 members - last post @ 24-10-2021 22:04 CET

Created by indahnesia.com · feedback & contact · © 2000-2021
Other websites by indahnesia.com: ticketindonesia.info · kamus-online.com · indonesiepagina.nl · suvono.nl

154,610,111 pageviews Discover Indonesia Online at indahnesia.com